kızlar sabah yürüyüşümüde yaptım açık havada 50dk yürüdüm bime gittim dijital kulaktan ateşölçer gelmiş bitmeden alıyım dedim kahvaltı bile yapmadım daha
bu arada benim koşu bandının markası dunlop race 6da 1 saat yürüdüğüm zaman 22.0 yazıyo kalori kısmında km side 6 kilometre oluyo bandımdan çok memnunum
ama senin büyük bi yanlışın vardır 7600 imkansız yani
slm kızlar
kaç zamandır giremedim:kedi:
kötü günler geçirdik malesef kazadan bahsetmiştm sizlere yakınımız çok büyük bi kaza yapmkışı allaha şkr onlar şimdi iyiler onların arkasından gene bi yakınımızın 12 senedir bebeği olmuyordu geçen sene bi bebeği peşinden bu sene 1 tane daha oldu.malesef geçen hafta yüksek ateşten ilk bebeğini kaybetti....mafoldumben yıkıldı kadın resmen 1 haftadır hastanede 2 3 gündür allaha şkr biraz kendine gelmiş inş toparlar....
bu sebeplerden dolayı malesef siteye giremedim kusura bakmayın bikaç gündür evdeyim aslında ama cnm hiç bişey yapmak istemiyoo iş yapıyım diye kalkıyorum bi bakıyorum oturup kalmışım ne biliyim herşey çok boş kızlar allah yavrularımızı bize bizi de onlara bağışlasın...
ben bi müddet aranızda olamıcam kızlar kusura bakmayın snra gene gelirim inş
size başarılar diliyoruma.s.
aaa bu gün ne kadar boş burası bu hafta da 1. olamadım yaaa 600-1000 arası verebiliyorum ben haftada
bu arada herkeseee selamlarrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
Ben dün akşam 1 bira ve biraz cips yedim eşimin ısrarıylaama napıyım kıramadım adamı heveslenmiş karımla oturalım diye neyse...
bugün sabah cevizli sarımsaklı suyumu içtim yarım saat sonra limonlu su ve bi yarım saat sonra da müsli yedim..bakalım açılış fena değil ama haftasonları genelde beni mahvediyor eşim evde olduğu için..
bu arada midem çok şükür iyi kızlar karışımlardan henüz etkilenmedim umarım işe yararlar..
tebrik eden arkadaşlara tşk ederim darısı sizlere inşlah.. ama vermek istediğim kilo daha doğrusu bu şekilde sıkı bir diyetle bu kadar az kilo vermek beni hayal kırıklığına uğrattı :sinifsinif: bu arada kaptanım benim hedef kilomu yazmamış oraya hedefim 65 kiloya düşmek şubat sonuna kadar varım sizlerle iddiaya ben 5 haftada 65 kiloya ulaşmış olcam sizlere söz veriyorum ama bana bunu hep hatırlatın:)) unutmam gerçi ama kafama kafama vuran olursa daha çabuk veririm:))
valla ben esimden yana cok sikintiliyim onunda kilo problemi olmasina ragmen
hic umrunda degil
her aksam kendine misir patlatir cips yer cikolata girla gider bunun yani sirada 1,5 litre lik kolalardan 1 yada 2 tanehamur isinide sever
kendisi pizzaci elindende her cesit hamur isi gelir yapip yapip yiyor
bide benide yoldan cikartmaya calisir
cnm ya allah kolaylık versn.benimde 4 _5 günü buluyor.bugün rahatım.hamileyken ne iyiydi.hergün rahattım.elma ve muzda iyi diye biliyorum.meyve tüketiyormusun.kızlar 1 haftadır kabızlık çekiyorum çok fena şiştim sinameki ve kuru kayısı dışında tavsiyeleriniz var mı
kayısıyı denedim faydasını göremedim sinaöeki kullanmakta istemiyorum tembellik yapıyomuş
cnm ya allah kolaylık versn.benimde 4 _5 günü buluyor.bugün rahatım.hamileyken ne iyiydi.hergün rahattım.elma ve muzda iyi diye biliyorum.meyve tüketiyormusun.
sunshine cim bendekabizlik cekerdim neyi kesfettim sanada yazayim
mürdüm erigi kurusu ye ac karnina 3 tane (tabi o gün tatli falan yeme baska)üstüne 1 bardak ilik su ic bak neler oluyor kayisi banada yaramiyo
benimki ile aynı markası ben 1saat yürüdüğüm zaman problem oluyor motor gücü 2.0 seninki kaç motorum bidefa yandı bayağı problem yaşadım senki nasıl
birde sabah ac karnina 1 tatli kasigi keten tohumu yutabilirsin bunu bana dietisyenim söylemisti
bugünki menümü yazıyım kızlar sabah 2 tane yeşil biber 1lokma ekmek
öğlen 3 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan yemeği 1 bardak kola
akşam 1 tabak mantı ohaoldumsmile 1 tabak mercimek çorba havuç tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?