80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimki ile aynı markası ben 1saat yürüdüğüm zaman problem oluyor motor gücü 2.0 seninki kaç motorum bidefa yandı bayağı problem yaşadım senki nasıl

dünden beri bilgisayarda problem oldu acak şimdi girebildim o yüzden kilo bildirimi yapamadım kusura bakmayın zaten kilomdada yükseliş var üzgünüm yemediğim halde kilom çıktı şaştım kaldım

canım ya içim sızladı okurken Allah hepimizin yavrularını bize bizi de onlara bağışlasın

aaa bu gün ne kadar boş burası bu hafta da 1. olamadım yaaa 600-1000 arası verebiliyorum ben haftada

bu arada herkeseee selamlarrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

bence çok çok iyigiiyorsun çok hızlı verilen kilolar o hızla geri alınıyor tecrübeyle sabittir

handeryacım bu ceviz sarımsağın faydasını gördünmü canım işe yarıyosa bende deneyim

zilancım sen bu diyette peynir yumurta falan yiyomusun yoksa sadece et mi biraz kafam karıştı:uhm:

Allah sana kolaylık versin canım diyet yapmak yeterince zor zaten

kızlar 1 haftadır kabızlık çekiyorum çok fena şiştim sinameki ve kuru kayısı dışında tavsiyeleriniz var mı
kayısıyı denedim faydasını göremedim sinaöeki kullanmakta istemiyorum tembellik yapıyomuş

iyi akşamlar hanmlar.ben dün regli oldm ve 2 gündür tatlıya düştüm.bugünkü menüm:
sabah aç sirk.ılk su
2 dilim kepk.ekm.tost_çay
4 gibi:1 tbk kapuska_1 tbk makarna
7 gibi:çayla hanımellerbisküvi(yemeseydm iyiydi ama yedim)
sirk.ılk su
akşm:yeşil elma_kivi
spor yok temizlik yaptım yoruldm.zaten gribimde hiç halim yok.
2,5 lt su

cnm ya allah kolaylık versn.benimde 4 _5 günü buluyor.bugün rahatım.hamileyken ne iyiydi.hergün rahattım.elma ve muzda iyi diye biliyorum.meyve tüketiyormusun.

bu arada menümü yazayım malum sıkıyönetim başladı kaydirigubbakcemile3
sabah 1.5 krep yağsız pişirdim
1 kk beyaz peynir , 2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
öğle lahana salatası 1 avuç badem
akşam lahana dolması (6-7 adet) yoğurt
şimdi 2 portakal

Son düzenleme:
sunshine cim bendekabizlik cekerdim neyi kesfettim sanada yazayim
mürdüm erigi kurusu ye ac karnina 3 tane (tabi o gün tatli falan yeme baska)üstüne 1 bardak ilik su ic bak neler oluyor kayisi banada yaramiyo

OkuLLarın 15 tatiLe girmesinden dolayı yazıcam hergün okuLLar açıLınca yazamam ama kusura bakmayın :) Şuan 87 kiLoyum hedefim 79 oLmak 3 ana 3 ara öğün yapıyorum ve hergün spor yapıyorum bu ilk haftam ve 89 dan 87 ye düştüm umarım 79 olablirm 2 hafta içinde :Saruboceq:

sunshine cim bendekabizlik cekerdim neyi kesfettim sanada yazayim
mürdüm erigi kurusu ye ac karnina 3 tane (tabi o gün tatli falan yeme baska)üstüne 1 bardak ilik su ic bak neler oluyor kayisi banada yaramiyo

teşekkürler canım tavsiyen için evde kuru erik var deneyeceğimyerimseniben

benimki ile aynı markası ben 1saat yürüdüğüm zaman problem oluyor motor gücü 2.0 seninki kaç motorum bidefa yandı bayağı problem yaşadım senki nasıl

aynı canım motor gücü 2.0 benimkide allaha şükür şimdilik hiçbi problem yaşamadık hatta aldığımız ilk bir ay günde 3 kişi kullanıyoduk sabahları ben akşam eşim aradan 1 saat geçmeden kaynım geliyodu ama sonra heves azalıyo tabi daha seyrak kullanıyoruz

Günlük bildirim yönelgesine bende katılıyım kaydirigubbakcemile

sabah 1 bardak sirkeli su
1 yeşil elma (canım hiç bişi istemedi elmayla bari çalıştırıyım metabolizmamı dedim )

Öğlen = 100 gram haşlanmış tavuk 2 dilim kepekli ekmek

Ara = 1 yeşil elma

Ara = 2 tane kepekli bisküvi

Akşam = 8 kaşık karnıbahar yemeği 2 diim çavdar ekmeği ve köz kırmızı biber( yoğutlu)

ara 1 elma yeşil çay

Spor =yarım saat

yatarkende beşi bi yerde içicem günümü böyle tamamlamış oldum arkadaşlar darısı diğer günlere

bugünki menümü yazıyım kızlar sabah 2 tane yeşil biber 1lokma ekmek
öğlen 3 kaşık pilav 3 kaşık patlıcan yemeği 1 bardak kola
akşam 1 tabak mantı ohaoldumsmile 1 tabak mercimek çorba havuç tatlısı

oy oy oyyyy Allah yardımcın olsun böyle giderse haftaya diskalifiye çanları çalar bak demedi deme . boshayallersmile
mantıyı yedin çorbayı neden yedin hadi onuda yedin havuç tatlısıda neyin nesi akannehir

madem bunları yicektin öğlen yeseydin bari akşam akşam nasıl ericek şimdi lmaz:

Aman dikkat et cnm başka türlü gitmez bu kilolar kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…