80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o zaman bende bi talihsizlik var şimdi ise bindiğim zaman koku yapıyor salı günü servis gelicek şimdi problem değil garanti süresi bittiğinde ne yapıcağım parçaları çok pahallıimiş ben ramazanda aldım sen ne zaman ve kaça aldın

menü bildirimim
limonlu ılık su
2domates1 salatalık 1sahanda minicik tereyağlı yumurta
ara
2kepekli grisini küçük bir kase yoğurt
akşamda 1kase tarhana çorbası ve 1 avuç çerez akşam yemeğimi çerezde kullandım çok canım çekmişti akannehir
18:00 form çayı

dün kebabçı kaçamağından sonra bugünü hafif geçirdim arkadaşlar kaydirigubbakcemile

sunshine78 cnm ben kahvaltı yapıyordum çok az peynir yağsız olursa daha iyi 5-6 tane zeytin bir tanede haşlanmış yumurta bazen yumurtanın tamamı bitmezdi yarısını yerdim tabi birde az şekerli çay içiyordum çaysız hiç duramıyorum sigarada olunca maalesef ama çaya kattığım şeker miktarı çok çok azdı normalde şekersiz içilmeli ama biz kaçak çay içtiğimizden tamamen şekersiz çok acı oluyordu ben o kattığım şekerle sadece çok acı oluşunu önlüyordum ( şeker miktarı şöyle büyük bir fincan çaya yarım çay kaşığından biraz az koyardım)

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum ben yazdan bu yana 24 kilo vermişim kendi irademle ama artık yoruldum acaba diyorum bir diyetisyenemi gitsem bundan sonraki kiloyuda öylemi versem yoksa şimdiki gibi devammı etsem inanın son 2 günün dışında 1.5 ay olcak nerdeyse çok sıkı bir diyet yapmama rağmen istediğim şekilde veremiyorum (acaba benmi aceleci davranıyorum?) ne dersiniz kızlar kalan kiloları diyetisyenlemi versem :uhm:

iyi geceler kızlar allah rüyanızda sizi olmak istediğiniz bedenin ölçülerinde ve en çok giymek istediğiniz kıyafetin üstünüzde olduğunu görürsünüz inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile

Aaaaaa nasıl yaaaa nasıl bi hata yapmışım ben öyle şampiyon değişti mi yani...
listeyi düzelteyim hemen..

Ben sarımsaklı cevizi 3-4 gündür uyguluyorum canım bi faydasını görürsem yazarım gerçi onu da nasıl anlıycam bilemiyorum :))

bende yazıyım bugünkü menüm..

sabah açkarnına cevizli-sarımsaklı su
yarımsaat sonra limonlu ılık su
yarım saat sonra 1 kase müsli

öğlen simit ayran (eşim almış dayanamadım )

akşam 1 kase yayla çorbası,1 tabak pırasa
1 yeşil elma
1 maden suyu
yatmadan önce sirkeli suyumu içicem
2 lt su,spor yapıyordum oğlum uyanınca 1,5 mil leslie

merhabalarrr
listeniz ne kadar güzel
katılmak için ne yapmalı :)
epeydir kilolu bi insanım ama bu aralar cidden rahatsız olmaya başladım
bugün tartıya bir çıktım ki 1 haftalık tatilimin sonunda 84 kilo olmuşum ,21 yaşındayım daha
umarım aranıza kabul edersiniz

eyvahedigeldismile akşam mantı yiceğimi bildiğim için tüm gün hiç ekmek yemedim bide yemeğe kaynanamlardaydık o yüzden böle oldu bugün telafi edicem eyvahedigeldismile

ekimin 19unda almıştık canım ankaradan praktikerden kampanyadaydı 999tl ye kargo parası filan 1100 e malolmuştu bize

bende senle aynı problemi yaşıyorum canım 9 kilo verdim ve şuanda tık yok veremiyorum metabolizma hızlandırıcı çayları dene belki faydasını görürsün be başladım çaylara

bundan sonra evden getırecegım ıcın yemeklerımı daha saglıklı olucak dun aksam yarım elma 1 bardak yesılcay ıctımcunku pızayı aksamustu yedıgımden acıkmamıstım.tskur ederım uyardgn ıcın [/COLOR

günaydın şekerler....aaaaa şampiyon benmiyimmm zemuszemus sositososito inşlah haftayada böyle devam eder kızlarrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…