- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kizlar iyi geceler hepinize
aynı canım motor gücü 2.0 benimkide allaha şükür şimdilik hiçbi problem yaşamadık hatta aldığımız ilk bir ay günde 3 kişi kullanıyoduk sabahları ben akşam eşim aradan 1 saat geçmeden kaynım geliyodu ama sonra heves azalıyo tabi daha seyrak kullanıyoruz
darkolive hoşgeldin canım bu hafta kilo verebildinmi
oy oy oyyyy Allah yardımcın olsun böyle giderse haftaya diskalifiye çanları çalar bak demedi deme . boshayallersmile
mantıyı yedin çorbayı neden yedin hadi onuda yedin havuç tatlısıda neyin nesi akannehir
madem bunları yicektin öğlen yeseydin bari akşam akşam nasıl ericek şimdilmaz:
Aman dikkat et cnm başka türlü gitmez bu kilolar kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
ekimin 19unda almıştık canım ankaradan praktikerden kampanyadaydı 999tl ye kargo parası filan 1100 e malolmuştu bizecanım o zaman bende bi talihsizlik var şimdi ise bindiğim zaman koku yapıyor salı günü servis gelicek şimdi problem değil garanti süresi bittiğinde ne yapıcağım parçaları çok pahallıimiş ben ramazanda aldım sen ne zaman ve kaça aldın
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum ben yazdan bu yana 24 kilo vermişim kendi irademle ama artık yoruldum acaba diyorum bir diyetisyenemi gitsem bundan sonraki kiloyuda öylemi versem yoksa şimdiki gibi devammı etsem inanın son 2 günün dışında 1.5 ay olcak nerdeyse çok sıkı bir diyet yapmama rağmen istediğim şekilde veremiyorum (acaba benmi aceleci davranıyorum?) ne dersiniz kızlar kalan kiloları diyetisyenlemi versem :uhm:
Bilmem farkındamısın ama cnm çok ağır ve sağlıksız bi menü olmuş.lmaz:
3 dilim pizzamı akannehir sonra öğlen ve arayı çikolatayla geçirmen çok yanlış hem yüksek kalorili hemde sağlıksız :umursamaz: bence daha sağlıklı beslenip öyle kilo vermelisin .
[umarım yanlış anlamazın yazımı sadece uyarmak istedim cnm Form yee formda kal e basit form ye formda kaaall alkisalkisalkis opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?