80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dun aksam evde bıraz hareket yaptım mekık felan

bu sabah kalkınca 2 kayısı ve su 40 dakıka yuruyus ve parktakı spor aletlerıyle hareket yaptım
kahvaltı:1 yumurtayla yapılmıs omlet 1 dılımden az çavdar ekmegı 1 dılımpeynır 2 zeytın 1 bardak cay
ara:1 elma
2 bardak cekersız cay
öğle:4 kasık pılav haslanmıs tavuk etı 2 kasık kadar ve salata

sonrakı ara ögunumde de 1 elmam var:)

slm kizlar bende size katilmak istiyorum kilo vermek istiyorum ve mitivasyona okadar cok iyhtiyacim varki yaklasik 2 kilo fzlam var 80 kiloyum.gecen nisan ayinda dogum yaptim 97 kilolay doguma gittim ve86 kiloayla eve geldim.yilbasindan önce 79 gördüm ama yine ipin ucunu kacirdim bende size katilma kistiyorum

pardon eksik yazmisim 20 kilo fazlam var :))

üzülme canım en az bizimde 20kg fazlamız var :sinifsinif: hep beraber el birliğiyle kurtulucaz kilolardanolumunekankayizsmile paylaşımların kalıcı olur inşallah ceee deyip kaçmassın kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hazancim hosgeldin sekerim benidede 20 kilo fazlalik var.
bakin kizlar bizlerinde iskeletleri zayif ama yaglarimiz var. o yüzden hepsini vericez

bildirimimi yapiyorum
sabah;
1 dilim esmer ekmek 2 kibrit kutusu kadar % 9 yagli beyaz peynir domates salatalik rezene cayi
ögle;
3 kepce makarnali tavuksuyu corbasi
ara; yesilcay
aksama; ispanak ve su tabiki 2 lt

bildirimimi yapiyorum
sabah;
1 dilim esmer ekmek 2 kibrit kutusu kadar % 9 yagli beyaz peynir domates salatalik rezene cayi
ögle;
3 kepce makarnali tavuksuyu corbasi
ara; yesilcay
aksama; ispanak ve su tabiki 2 lt

güzel menü canım afiyet olsun hep böyle devam et alkisalkisalkis alkisalkisalkis

pazar menü bildirimi

azıcık tereyağlı peynirli 2yumurtalı omlet
1domates 1dilim kepekli ekmek

ara yarım piko çikolatası- yarısını eşim yedi :)

akşam
fırında yağsız balık ve patates limonlu roka
form çayı

eşimle birlikte spor
leslie ablamız ile tam 4 milllll akannehir 1 saat sürdü
bayaa yorulduk eşim 2mil yaptı ben 4 :mymeka:
beraber daha iyi oluyor deneyin kızlar eşlerinizle...hihoyyyt hihoyyyt

3lt su :jeyyar: :jeyyar:
bu hafta 80.000 görücem mutlaka kararlıyım doğum kiloma 3 kalıyor oleyyy alkisalkisalkis

Son düzenleme:
zilan cım bende senin uyguladığın diyeti bir defa denemek istiyorum bana yenenleri yazarmısın benim bide aklıma takılan içecek olarak sadece su mu diyet kola veya meyveli soda içilmiyormu yada ben içsem olmazmı ben bir gün içinde tatlı bişeyler yemeden içmeden dayanamam yiyemesemde içmem lazım

darkolive canımopuyorumnanaktan çok güzel vermişsinalkisalkisalkis ben geçen hafta yediğime çok dikkat etmeme rağmen 800gr aldımohaoldumsmile artık bu iş beni iyiden iyiye sıkmaya başladı neyapıcağımı şaşırdımeyvahedigeldismile canım

zilancımm tebrik ederim şekerimm alkisalkisalkis alkisalkisalkis aman nazar değmesin yaa süper kilo vermişsin bu hafta bende haftaya 1 kiloyu geçerim inşallahkaydirigubbakcemile

tşk ederim cnm amin inşlah verirsin darısı hepinizin başına olumunekankayizsmile

aslına bakarsan cnm ilk 5 gün et ve sudan başka bişey yenmeyecek ama kendi uygulamamı söyliyim sana sabahları bir yada yarım yumurta haşlanmış olcak diyet peynir bir kaç tane zeytin birde az şekerli çay şekeri çok az olcak çayın içebilirsen şekersiz daha iyi cnm tatlıdan bahsetmişsin bendede çok zaman tatlı kirizi oluyo böyle bir durumda siyah renkte kuru kayısı günde 6-7 tane yerdim o bişey yapmıyor onun dışında bişey yemiyordum 3 litrede su cnm akşam yemekleri en geç saat 7.00 da ye sonrada bişey yeme birde yürüyüş yap cnm haftanın en az 3 günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…