80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuz filan fazla kullandıysan vücudun su tutmuştur aniden gider o canım sıkma canını
ben yarın pirinç lapası yapim diyorum 2gün kaydirigubbakcemile3 yapan varmı aranızda kızlar
:tomato:

tuz filan fazla kullandıysan vücudun su tutmuştur aniden gider o canım sıkma canını
ben yarın pirinç lapası yapim diyorum 2gün kaydirigubbakcemile3 yapan varmı aranızda kızlar
:tomato:

darkolive ben yaptım 2 gün en az bi kiloo gidiyo kesinlikle tavsiye ederim

selmaaaaasonundaa gelebildinnn bende kaçtımı diyodum :) işin şakası yeniden görmek güzel seniii

kaptancım eline sağlık liste için yüzkarası olsakta

haftasonu resmen zehirdi benm için işte nasıl ara öğn yaparım , nasıl spor yapmalıyım ne hata yaptım ne yedim içitim diye diye dşündüm durdum çok acı çekerek verdim geri almak istemiyorummm

canım sen nerelerdesin bayaadır girmiyorsun sanırım yerimseniben

ewet yağ değil vücuttaki fazla suyu ödemi atıyormuşsun ve metebolizma hızlandığı için vücut kendine geliyormuş

yarın bende deniycem bakalım domates maydonoz doğrarım içine yerin ne olucak 2 gün ama yoğurt koyuyorlarmış bence konmaz ya karbonhidrat diyeti bu sonuçtaa
süt yoğurt et yok diye belirtilmiş aklinialirimsmile

iyigeceler kızlar nerdesiniz yaa pazar günleri buraya gelmek yasakda benmi bilmiyorum topiğin ağır topları nerelerdesiniz huuuu olumunekankayizsmile

selam bende sizlere katılsam kabul edermisiniz şuan 83lerdeyim 58se inmek niyetim ama yalnız olmuyor

üzülme canım en az bizimde 20kg fazlamız var :sinifsinif: hep beraber el birliğiyle kurtulucaz kilolardanolumunekankayizsmile paylaşımların kalıcı olur inşallah ceee deyip kaçmassın kaydirigubbakcemile3

yok kacmam ben yarin muzaffer kuskan diyetine basliycam akdeniz diyeti iki hafatda sekiz kilo yapabilirmiyim bilmiyorum kendimden iyice umdum kesmisim simdi yazicam neler yiyecegimi

sabahlari bi dilim peynir bes tuzsuz zeytin domates alatalik istedigin kadar yesillik bir kivi yada elma dört ceviz dört findik dört badem cay yada kahve sekersiz iki dilim kepekli ekmek bu kadar

kızlar eşim seyehate gitti perşembeye kadar yok mafoldumben mafoldumben

bugün ondan hareketliydi ev . spor yapamadım yani .

yediklerimi yazıyım hemen ..

sabahla ööğleni birleştirdim.

3 yemek kaşığı kıymalı yumurta 2 dilim kepekli ekmek

ara = 1 portakal

akşam 4 kaşık bezelye , yarım kase yayla çorbası ve salata

2 litre su

günümü böyle kapattım :bbo:

slm butter menun harikaymis ac kalmadna zayiflamak buna derler insalah yarindan itaberen bende böyle yazicam bende bugün baya hopladim zipladim ama börekleride glötürdüm anlayacagin bi ise yaramadi

tülaycım allah kavuştursun canım yaa :1closedeyes: sayılı gün çabuk geçer üzülme süprizzzzz

yarın pirinç lapası diyetine başlayalım mı ne dersin 2 gün sadece sonucu vücuttaki ödemi atıyor yasakkelime bu hafta içinde yapıcam bende

slm butter menun harikaymis ac kalmadna zayiflamak buna derler insalah yarindan itaberen bende böyle yazicam bende bugün baya hopladim zipladim ama börekleride glötürdüm anlayacagin bi ise yaramadi

Sağol cnm hoşgeldin aramıza .Sağlıklı kilo vermek için uğraşıp duruyorum işte .Kendimiz için yapmamız lazım opuyorumnanaktan

sağol cnm yaa il defa ayrıldık çok tuhaf bi duygu yaa içimde hep bi boşluk var sanki :gitme:

tamam başlayalım valla canm zaten bende regl döneminden anca çıktım süper olur bu ödem atma :) kaydirigubbakcemile5 ama nası oluo bu lapa CADIARZU

süper guclubacismile eşin gelene kadar yaparız iyide olur olumunekankayizsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz-5.html

bak bu linkten incele canım

Sağol cnm hoşgeldin aramıza .Sağlıklı kilo vermek için uğraşıp duruyorum işte .Kendimiz için yapmamız lazım hsb canim haklisin kendimiz icin yapmaliyz en basta zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…