80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle yapıyorum, 2 ayda bir geliyorum, annemleri de özlüyorum tabii, başta çok ağlıyodum, çok özlüyodum ama şimdi alıştım, 3 yıl geçti tabii. ben karşıyakalıyım, özlememek olur mu hiç?

kizlar ben simdilik kaciyorum yarin biraz zor girerim. Ancak akasam yediklerimi yazmaya gelebilirim. serra cim haberin olsun canimcim

slm arkadaşlar nasılsınızzz aklıma bişey daha geldi herkes yediklerini yazarken yaptığı spor veya yürüyüşüde yazsın çok daha iyi olur derim ben bugün sadece 50 dakika yürüdüm

handeryacım benide yaz listeye olur mu?..öptüm canlarıımm..herkese hayırlı geceler..

itiraf ediorum
saat 7 de uyandim ama birde kahvlati yapma firsatini bulduk
(sevgilimin anneannesi vefaat etmisidi,kardesinin haberi yoktu, bize gelince alistirak söledik ancak o saatte yiye bildim)
saat 13.00:
haslanmis yumurta, üc dilim cavdar ekmegi, iki ince dilim salam, bir zeytin, biraz beyaz peynir+kasar... (disarda yedimiz icin böle oldu)

saat 15.00: hic ac degildim, dogal olarak
yesil cay ictim sadece

saat 19.00:
iki kepce sehriye corbasi, az yagli.
bi tane haslanmis patates

ancak 2 litre su ice bildim
ama nede olsa türkiyenin maci var
daha yatmioruz icerim bi litre daha...

canlarim yarin krep yapmayi düsünüyorum ama diyete zarari olurmu,bi tane krep yesem

Herkese iyi akşamlar.. Ben de 83.3 kiloyla iki hafta önce diyete ve yürüyüşe başlamıştım iki haftada 2,5 kilo vermiştim ama bu hafta izmire ailemin yanına gidince hepsini geri aldım. ama yarın sabahtan itibaren yeniden diyet ve yürüyüşe başlıyorum.. inşallah hepimiz en kısa zamanda bi alt gruba girebiliriz :)

ben inanıyorum ki hepimiz bunu yapacak güce sahibiz...

KAHVALTI
yarım normal ekmek ve beyaz peynir biraz recel
ÖGLENDE
yani dört beş civarı bir kase corba su yok meyva yok

lavita bitanembende bu hafta kendime geldim cok hırsyaptım kesinlikle bu hafta kilo vermem lazım sendende bekliyorum yaza kadar incecik olacaz ama kesinlikle sizlerin sayesinde oldu çünküsenelerdir diyete pazartesi başlayıp salı günü bitirenlerdendim

slm arkadaşlar nasılsınızzz aklıma bişey daha geldi herkes yediklerini yazarken yaptığı spor veya yürüyüşüde yazsın çok daha iyi olur derim ben bugün sadece 50 dakika yürüdüm
sera canım yarın bende çok giremiyebilirim çün dışarda olacam malum seçimlerde var birazda işlerim var kaydirigubbakcemile3

canım nasılsın bu aradada söyliyeyim krep olmazzzz

gol kacti

canim benim bende ilk defada bu kadar hirs yaptim,ilk defada bu kadar destek gördüm

birbirimize destek oluoruz,bu kadar büyük bir destegi kaybedenem, kaybetmemen icinde kilo vermeliyim:)
sorumluluklarimin bilincindeyim:)kaydirigubbakcemile5

ceren cilek milk lavita serra iyi geceler nasılsınız arkadaşlar nasıl gecti bu gününüz cünki hafta sonu daha zor diyet acısından bana göre

KAHVALTI
yarım normal ekmek ve beyaz peynir biraz recel
ÖGLENDE
yani dört beş civarı bir kase corba su yok meyva yok

canım sen akşam yemeği yemedinmi öğün atlayarak kesinlkle kilo vermezsin versen bile sağlığından olursun bitanemm biraz düzene sokarsan iyi olur yemeklerini

ceren cilek milk lavita serra iyi geceler nasılsınız arkadaşlar nasıl gecti bu gününüz cünki hafta sonu daha zor diyet acısından bana göre

canım ben çok iyiyim bu hafta çok kararlıyım kilo vericem inş tabi bu arda bol bol sebze meyve tüket ve bol su iç vucüd ttki yağlar toksinler idrar yoluyla atlıyo ona göre günlük 3 lt

lavitacım sende baya bozdun bugün böyle devam edersen kilo veremezsin ve moralin düşer kalırsın aynı kiloda o yüzden biraz daha dikkat et canımm

serra canım ben bu gün böyle oldu mecburen sudan hic hoşlaşmıyorum bilmiyorum ne yapacagım hafta sonu olunca düzen bozuluyor bizim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…