lavita nasılsın diyet nasıl gidiyor cok zor
sera canım yarın bende çok giremiyebilirim çün dışarda olacam malum seçimlerde var birazda işlerim var kaydirigubbakcemile3slm arkadaşlar nasılsınızzz aklıma bişey daha geldi herkes yediklerini yazarken yaptığı spor veya yürüyüşüde yazsın çok daha iyi olur derim ben bugün sadece 50 dakika yürüdüm
canım nasılsın bu aradada söyliyeyim krep olmazzzzitiraf ediorum
saat 7 de uyandim ama birde kahvlati yapma firsatini bulduk
(sevgilimin anneannesi vefaat etmisidi,kardesinin haberi yoktu, bize gelince alistirak söledik ancak o saatte yiye bildim)
saat 13.00:
haslanmis yumurta, üc dilim cavdar ekmegi, iki ince dilim salam, bir zeytin, biraz beyaz peynir+kasar... (disarda yedimiz icin böle oldu)
saat 15.00: hic ac degildim, dogal olarak
yesil cay ictim sadece
saat 19.00:
iki kepce sehriye corbasi, az yagli.
bi tane haslanmis patates
ancak 2 litre su ice bildim
ama nede olsa türkiyenin maci var
daha yatmioruz icerim bi litre daha...
canlarim yarin krep yapmayi düsünüyorum ama diyete zarari olurmu,bi tane krep yesem
lavita bitanembende bu hafta kendime geldim cok hırsyaptım kesinlikle bu hafta kilo vermem lazım sendende bekliyorum yaza kadar incecik olacaz ama kesinlikle sizlerin sayesinde oldu çünküsenelerdir diyete pazartesi başlayıp salı günü bitirenlerdendim
olmaz dimicanım nasılsın bu aradada söyliyeyim krep olmazzzz
sera canım yarın bende çok giremiyebilirim çün dışarda olacam malum seçimlerde var birazda işlerim var kaydirigubbakcemile3
olmaz dimi
nese görümceme ve sevgilime yapim bende cornfleks yerim:)
yeterki kilolar gitsin
bitanem iyiyim daha iyiyim.
sen nasilsin hayatim
KAHVALTI
yarım normal ekmek ve beyaz peynir biraz recel
ÖGLENDE
yani dört beş civarı bir kase corba su yok meyva yok
ceren cilek milk lavita serra iyi geceler nasılsınız arkadaşlar nasıl gecti bu gününüz cünki hafta sonu daha zor diyet acısından bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?