80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cok guzel olmus,ben begendim... ama sabah ogununu daha zengin tut,mesela 1 tatli kasigi recel ya da bal yersen canin tatli cekmez gun icinde..vucudunu kandir yeter yerimseniben

canim listen guzel.. cig kofte ve hamburger isirigina gelince..zaten amacimiz,var olandan olculu yemek,hepimiz disari cikiyoruz. surekli yanimizda yiyecek gezdirmenin imkani yok ... sen bir kucuk hamburger de yesen olurdu cunku oglen yemegi icin et ve ekmek hakkin varmis,rahat ol yani.

simdi cikmak zorundayim,listelerinizi gordukce nacizhane yorum yapmaya calisiyorum,yetisemediklerim olabilir,dilerseniz hatirlatabilirsiniz. hepinize iyi pazarlar

ya kızlar bir şey sorucam size.ben bir süredir hastalık filan kilom 78de takıldı kaldı.şöyle metabolizma hızlandırıcı bildiğiniz ve özellikle uygulayıp sonuç aldığınız şeyler varmı? dikkat ediyorum ama oğlum hala emiyor onun içinde bir iki öğünü zengin tutmaya çalışıyorum. yazarsanız sevinicem vallahi. artık 77yi görmek istiyorumhihoyyyt

aslında var ama sen emziriyosun sanırım şimdi ne desek düşünüyoruz zararı olurmu diye.bana diyetisyenim takıldığım sıralarda tek besin diyeti veriyodu ama bu senin için sakıncalı.bitkileride biliyosun fazlası sakıncalı olabiliyor.bence senin en çok yapman gereken hareket etmek.

evet canım kimse yok.bende bekliyorum oğlum uyansın dışarı çıkıcaz.ama az önce tartıldım yine 78 ayy sinir oldum bu sayıya artık. oğlum 11 aylık o yüzden tüm gıdaları alıyor benide zevk için emiyor aslında.öyle çok zorlamayacak fikirleri değerlendirebilirim.

Merhaba arkadaslar,

Bende kabul ederseniz size katilmak istiyorum. Tam olarak ne yapmam gerektigini bana aciklaya bilirmisiniz. Bir grubla beraber zayiflamanin bana cok daha faydali olacagina inaniyorum. Sizlerden gelecek destege benim gercekten cok ihtiyacim var. Bu sitede okuduklarimla acayip gaza geldim ve gecen hafta basladim. persembeye kadar cok guzel gitti ama cumadan sonra motivasionumun azalmaya basladi

82 kiloydum gecen hafta bugun 81 i gordum cok sukur.ve 1.67 boyundaym

Sevgilerle..

brose hoşgeldin canıma.s.

cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. onun haricinda gün içinde mutlaka paylaşımda bulunuyoruz.sıkı takip olmazsa bu iş olmuyor çünkü.sabah öğle akşam yediklerimizi yazıyoruz.

ben çıkıyorum kızlaar.oğlum uyandı onuda alıp biraz yürüyüş yapayım.hoşçakalın..

merhaba brosse hoşgeldin.tabiki katılabilirsin.öncelikle diyet kelimesini unutuyoruz.sonra gün içinde birlikte yediklerimizi ve önerilerimizi paylaşıyoruz.cuma günleri tartılıp hepimiz kilolarımızı bildiriyoruz.handerya arkadaşımızbizler için bi tablo oluşturuyor.küçük kaçamaklarımız olsa bile bildiriyoruzki.bunlar kendimizi tutmamıza neden oluyor.bence 1 kilo çok iyi hiç moralini bozma ve işe kilo çizelgesi yaparak başla.hedef kilonu belirle günlük bize katıl.hoşgeldin aramızahihoyyyt

canım kendne iyi bak.bu arada metabolizma hızlandırmak için aynı saatte yememek ve acıktığın zamanlarda yarım havuç yemek işe yarıyor.ve en az 2,5 lt su :) kendine iyi bak

@ Guzelresim ve Boncukoyunu Hosbuldum :) cok tesekkur ederim beni bilgilendirdiginz icin kaydirigubbakcemile3

cizelge .. tickerlar mi oluyor? oyle ise hemen yapayim bitane :)

hemen yediklerimi paylasayim :)
sabah : 1 bardak limonlu su ..1 dilim kepekli ekmek ..light peynir ..
Ara : bir kase yogurt .. bir kupa yesil cay
oglen: 1 dilim kepekli ekmek fistik ezmesi ile.. yogurt

kızlar dün hiç yazamadım sizi çok özledim dün neler yedim hemen yazıyim
sabah 2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir domates
öğle ton balıklı salata yarım simit
ara 1 elma
akşam tulum peynirli salata 1 kase ezogelin çorbası 2 lt falan su içmişimdir dün çok yorgundum erkenden yattım yatarken 1 çay bardağı süt içtim.

hoşgeldin canım

eylülce hoşgeldin canım.:) bende dün giremedim.brose bu arada ben sabah ve akşamları sandaloz sakızı+elma sirkesi içiyorum.deneyebilirsin.

merhaba kızlar.brose hoşgeldina.s.gün içinde yediklerimizi akşam toplu olarak yazıyoruz.
arkadaşlar ben geçen hafta pazar başladım.84 kg dım.bugün tartıldım 81 geldim.neden böyle hızlı oldu anlamadım.sabah ve akşam sirkeli su içiyorum ondan olabilirmi acaba.aslında haftada 3 kg fazla.acaba su mu kaybediyorum.ama 3 lt olmasa da 2 lt içiyorum su.

kızlar dün iyidi ama bugün kaçamaklarım olduklava:
sabah 2 dilim çavdarlı ekmek peynir 4 tane yeşil zeytin 2 dilim sucuk sonra dışarı çıktık oy kullan falan derken sonra ikeaya gittik oğlumun patatesinden 3- 4 tane kremalı bisküvisinden 2 tane eve gelene kadar saat 4 oldu karnımda çok açtı hemen 2 kuru kaysı yedim dünden kalan yarım simitle beyaz peyniride yedim:mymeka: biri beni durdursun artık akşam sadece meyve yemeyi düşünüyorum pazarları herşey tepetaklak oluyor üfff yaaa:1no2:

ilk haftalarda normal bence canım vücuttaki şişliğide atıyorsun düzenli beslenmeye başlayınca

kızlar ben bu diyetle kendimi çok iyi hissetmeye başladım.günüm çok güzel geçiyor.sadece akşamları çok zorlanıyorum.biran önce uyumak istiyorum.acıkıyorum akşamları.neyse sonunda ulaşacağım şeyi düşününce rahatlıyorum.
kızlar haftada 1 kez tatlı hakkımız var değilmi.bir kase puding mesela.sütlü tatlı yani.ben bir haftadır tatlı krizinden mahvoldum.

brose hoşgeldin canım aramıza
eylülce helikaz ne haber nasıl gidiyor bu gün ben şu an acıktım ne yesem diye düşünüuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…