kızlar bugün yazdıklarımı herkes yanlışmı anladı yaa ben listedekileri kast etmedim zaten öyle olsa listede olmazlardı ilk bunu yazayım dedim şimdide yediklerimi yazayım canlarımm
sabah:ılıksu 1dilimkepek ekmeği üzerine krem peynir
ara 4tane kayısı
öğlen:4kaşık pilav 1bardak ayran,ikibüyük köfte
ara:yarım muz ve 3tane fındık
akşam:1kepçe çorba,2kaşıkerişte vebol salataa
ara :meyve 3lt su ve 5 ibiryerde çay
kizlar herkese iyi aksamlar.. Bugun hava o kadar guzeldi ki kendimi sokakalra attim. Once arkadasima gittim. Onu da formumuza uye yaptim ve o da yakin zamanada aramiza katilacak. Yediklerimi yazip arka sayfalari okuyacagim.
sabah : sandoloz, sirkeli su,1.5 dilim peksimet, cay, peynir, 3 ad/ k.kayisi
ara: bir avuc (sutsuz) kellogs c.flakes (light), 1 adet badem
oglen: sokaklarda oldugumdan ve kendimi alisverise kaptirdigimdan pek yiyecek vaktim olmadi. Oglumun karni acikinca hamburger yaptirdik ondan 1 isirik aldim, 3 adet patates kizartmasi yedim.
ara: 2 ad.cig kofte marul arasi (sakincasi var mi bilmiyorum)
aksam: 3 adet teflonda az yagla kofte 2 parca et, bol salata, brokoli haslama. Yatarkenden sut icmeyi dusunuyorum. Kizlar dun aksam ki listeme kucuk bir dolma da ilave edin. Yazidan sonra bir tane yedim. su gene icmedim ama simdi icmeyi dusunuyorum. Su icince yollarda wc sorun oluyor kizlar. ve sabah hafif bir spor arkasindan yuruyus eve kadar yurumeyi dusunuyordum ama esim yoldan aldi artik. Yuruyus yarim kaldi ama yine de bayagi yurudum.. Simdi musadenizle yazilari okumaya gidiyorum. gelicem tekrar
ya kızlar bir şey sorucam size.ben bir süredir hastalık filan kilom 78de takıldı kaldı.şöyle metabolizma hızlandırıcı bildiğiniz ve özellikle uygulayıp sonuç aldığınız şeyler varmı? dikkat ediyorum ama oğlum hala emiyor onun içinde bir iki öğünü zengin tutmaya çalışıyorum. yazarsanız sevinicem vallahi. artık 77yi görmek istiyorumhihoyyyt
merhaba brosse hoşgeldin.tabiki katılabilirsin.öncelikle diyet kelimesini unutuyoruz.sonra gün içinde birlikte yediklerimizi ve önerilerimizi paylaşıyoruz.cuma günleri tartılıp hepimiz kilolarımızı bildiriyoruz.handerya arkadaşımızbizler için bi tablo oluşturuyor.küçük kaçamaklarımız olsa bile bildiriyoruzki.bunlar kendimizi tutmamıza neden oluyor.bence 1 kilo çok iyi hiç moralini bozma ve işe kilo çizelgesi yaparak başla.hedef kilonu belirle günlük bize katıl.hoşgeldin aramızahihoyyytMerhaba arkadaslar,
Bende kabul ederseniz size katilmak istiyorum. Tam olarak ne yapmam gerektigini bana aciklaya bilirmisiniz. Bir grubla beraber zayiflamanin bana cok daha faydali olacagina inaniyorum. Sizlerden gelecek destege benim gercekten cok ihtiyacim var. Bu sitede okuduklarimla acayip gaza geldim ve gecen hafta basladim. persembeye kadar cok guzel gitti ama cumadan sonra motivasionumun azalmaya basladi
82 kiloydum gecen hafta bugun 81 i gordum cok sukur.ve 1.67 boyundaym
Sevgilerle..
brose hoşgeldin canıma.s.
cuma sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz. onun haricinda gün içinde mutlaka paylaşımda bulunuyoruz.sıkı takip olmazsa bu iş olmuyor çünkü.sabah öğle akşam yediklerimizi yazıyoruz.
ben çıkıyorum kızlaar.oğlum uyandı onuda alıp biraz yürüyüş yapayım.hoşçakalın..
Merhaba arkadaslar,
Bende kabul ederseniz size katilmaka.s.bilirmisiniz. Bir grubla beraber zayiflamanin bana cok daha faydali olacagina inaniyorum. Sizlerden gelecek destege benim gercekten cok ihtiyacim var. Bu sitede okuduklarimla acayip gaza geldim ve gecen hafta basladim. persembeye kadar cok guzel gitti ama cumadan sonra motivasionumun azalmaya basladi
82 kiloydum gecen hafta bugun 81 i gordum cok sukur.ve 1.67 boyundaym
Sevgilerle..
merhaba kızlar.brose hoşgeldina.s.gün içinde yediklerimizi akşam toplu olarak yazıyoruz.
arkadaşlar ben geçen hafta pazar başladım.84 kg dım.bugün tartıldım 81 geldim.neden böyle hızlı oldu anlamadım.sabah ve akşam sirkeli su içiyorum ondan olabilirmi acaba.aslında haftada 3 kg fazla.acaba su mu kaybediyorum.ama 3 lt olmasa da 2 lt içiyorum su.
eylülce hoşgeldin canım.:) bende dün giremedim.brose bu arada ben sabah ve akşamları sandaloz sakızı+elma sirkesi içiyorum.deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?