80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar baya çoğaldıkk fakat bazıları canı istediğizaman giriyo istemedimi girmiyo kurallarıza mutlaka uylmasını rica ediyorum olduki bir işimiz oldu giremedik ozaman haber verip öyle gelmeyiz öbür türlü listeden çıkar ama çoğalmamıza sevindim

tatlisim muz metabolizmayi yavaslatmaz,bu yanlis.kabizlik konusuyla ilgili birsey duymadim ama benim kan degerlerimde potasyum eksigi ciktigindan arada muz yiyorum.ama zaten benim diskilama problemim de yok..ama seker hastalari icin cok sakincali,sen yeme zaten cnm,cok gecmis olsun,zor hastalik :teselli:

selam kızlar sabahtan beri koşuşturuyrum kahvaltı ev topla kızı kursa götür anca gelebildim
sabah kahvaltıda
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
yarım domates
maydonoz
şekersiz çay

ara---

öğlen
bir kase nesfit çok tahıllı
%0 yağlı sütle birlikte

şuana kadar yediklerim bunlar

5 civarı bir yeşil elma yemeyi düşünüyorum

akşam için bi planım yok şuan bide gece yatarken yeşil çayım var bukadar tam listeyi gece tekrar veririm
a.s.

oo flaliners ve yumukumda gelmiş yumukum canım fotonu gördüm baya iyi görünüyosun valla sen bi okadar daha ver yeter sana benim basenlerim fazla üst tarafla alt taraf arsında 1.2benden oynuyo sinir oluyorum

oo flaliners ve yumukumda gelmiş yumukum canım fotonu gördüm baya iyi görünüyosun valla sen bi okadar daha ver yeter sana benim basenlerim fazla üst tarafla alt taraf arsında 1.2benden oynuyo sinir oluyorum

teşekkür ederim cnm 70 olsam evet baya ince görüncem ama bunda pilatesin çok önemi var 2 ay öncesne kadar yaklaşık 1 yıl pilates step yaptım pilates gerçektende daraltıyor kilo veremesen bile bedenin sıkılaşıyor..

selamlar kızlaarr...

hasta hasta bir bakayım dedim. ben bu sabah 5 galeta,1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay ve domates salatalık yedim. dahada bir şey yemedim.canım hiç istemiyor. boğazlarım hala şiş. aslında yazmakta istemiyorum çünkü doğru düzgün yediğim birşey yok ama katılmazsam hepten salıcam kendimi.girip zaman geçirmek iyi geliyor.

herkese kolay gelsin arkadaşlar. görüşmek üzere..a.s.

serracım ben hep buralardayım günde en az 2 kez yazıyorum, denk gelmiyoruz demekki. güzel resim geçmiş olsun canım, hastalığın çok ilerlemediyese first defense sprey tavsiye ederim, gerçekten hastalığı önlüyor.
ben de neler yediğimi ve yiyeceğimi yazayım, akşam giremeyebilirim, eşim gelecek taa Tayland'dan havalimanına gidicem karşılamaya.
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 4 zeytin, 1kk peynir, 2 kokteyl sosis, domates ve salatalık yedim.
arada 1 avuç leblebi ve bir bardak ayran.
öğlen bir dilim kepek ekmeği üzerine azıcık tavuk döner.
akşam da sulu köfte ve susuz cacık yiycem.
3 lt.den fazla su içtim, yeşil çayımı da birazdan içicem.
alnağmecim sandaloz beni baya ishal yaptı, 3 gündür yutmuyorum, düzeleyim yine başlıycam.
herkesi öpüyorum.

he ya bi daha olmucak :)
ciiix yemem bi daha :))

ya canlarim müstakbel görümcem geldi icin cok sk giremicem ama aksam girip ne yediklerimi yazcam:)

öpyürum sizi:)

canım cok gecmiş olsun kendine iyi bak

tablo icin cok tsk ederim bitanem ellerine saglik:)
birincileri cani gönülden tebrik ediorum bu hafta olmasa bile haftaya yine birinci olmak istiorum:)

seviyom kiz sizleri
sabahdan giremedim ck özledim ama simdi yine cikcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…