hoşgeldin fatmacım.burdaki herkes birbirine acayip destek oluyo.hiç merak etme sen buraya adımını attın ya..vereceksin artık kiloları.yerimseniben
dıyet lısten gusel ama bır yere takıldım..muz yemıssın.muzun kabız ettıgını vede metobolızmayı yavaslattıgını duymustum..bence yemesen daha ıyı..ben seker hastasıyım..gıttıgım butun dıyetısyenler..bır gun ıcınde yedıgın muz un 1 gun ıcınde yedıgım butun besın degerlerıyle aynı oldugunu yememem gerektıgını soledı..
valla bılmıyorum bende doktorun yalancısıyım..:lepi:
nbr kızlar
evet cnm gecmisi okuyordum
nasilsin? Şeniz
iyiyim sen nasıl gidiyo
oo flaliners ve yumukumda gelmiş yumukum canım fotonu gördüm baya iyi görünüyosun valla sen bi okadar daha ver yeter sana benim basenlerim fazla üst tarafla alt taraf arsında 1.2benden oynuyo sinir oluyorum
kızlar baya çoğaldıkk fakat bazıları canı istediğizaman giriyo istemedimi girmiyo kurallarıza mutlaka uylmasını rica ediyorum olduki bir işimiz oldu giremedik ozaman haber verip öyle gelmeyiz öbür türlü listeden çıkar ama çoğalmamıza sevindim[/QUO
canım galiba benim için söyledin.benim bebeğim var ve ondan fırsat buldukça çok acele yazılanları okuyup çıkıyorum.girdiğim zaman daha dikkatli olurum bundan sonra.kusura bakma.girmeyince de aklım burda kalıyo.benneyaptımki
masaaalllaaaaaaaaaahh sana da lavita cgm...ceren tavuklu pilavlar kemalpasalar sen beytiler..oooohhh gotuuur:roflol: :roflol: :roflol: afiyet olsun ama birdaha yapma..en azindan kilo verme asamasinda.. hee sunu da soyleyeyim,oglenleyin seni aksam icin tok tutacak hicbirsey yok..ya oglen ogununu ya da ogleden sonraki arayi karbonhidrat alarak gecir derim...2 ara yap aksamdan once
canım cok gecmiş olsun kendine iyi bakselamlar kızlaarr...
hasta hasta bir bakayım dedim. ben bu sabah 5 galeta,1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay ve domates salatalık yedim. dahada bir şey yemedim.canım hiç istemiyor. boğazlarım hala şiş. aslında yazmakta istemiyorum çünkü doğru düzgün yediğim birşey yok ama katılmazsam hepten salıcam kendimi.girip zaman geçirmek iyi geliyor.
herkese kolay gelsin arkadaşlar. görüşmek üzere..a.s.
Evetttttt yeni tablomuz vatana millete hayırlı olsunnnn! delikafadulden Çift birincili oldu bu hafta nidam sen bu hafta 2 mi 4 mü kilo verdin anlayamadım gerçi:uhm:.. kaçamak kraliçesi yapmadım çünkü benden başka itirafta bulunan olmadı sanırım ve geçen hafta olup bu hafta olmayan herkesi silmek zorunda kaldım yerimiz kalmadı gelirlerse ekleriz haftaya artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?