80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selmam bitanem ii geceleri iyiiym cnm nasilsin sen

serracim farkindayim ama yarin tekrar düzene gircem,
moralimi bozdurmam ben pis kilolar,
onlar verdikce ben onlarin morali bozulsun:))
benim verdim kilolarim arkadasimin gögüslerine yag olarak gittin insallah:)))

gecenlerde dr ye gittim yagım cok cıktı 44600 yani yarı yarıya cok yag var bundan sonra inşallah azalacak tabiki

inşlllah kızz valla bende vermem lazımm ya sinir oluyom gitsinlerrrrrÇok üzgünüm çoook

inşlllah kızz valla bende vermem lazımm ya sinir oluyom gitsinlerrrrrÇok üzgünüm çoook

gitcekler
cok büyük savas actim ben kendilerine:)
bütün silahlarimi kullaniorum,
valla iyiki buraya üye olmuusm
destek süpeeeeeer
yanlis yaptimda kaydirigubbakcemile kolumdan cekip
dogruyu bulmama yardimci oluorsunuza.s.

gitcekler
cok büyük savas actim ben kendilerine:)
bütün silahlarimi kullaniorum,
valla iyiki buraya üye olmuusm
destek süpeeeeeer
yanlis yaptimda kaydirigubbakcemile kolumdan cekip
dogruyu bulmama yardimci oluorsunuza.s.

valla bencede buradaki motivasyon süperrr iyikibuldum bende ben geldiğimde çok kalabalık değildik şimdi birsürü kişi olmuşuzzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canımcım ben çıkıyom lavitacım sana iyiiiiii geceler yarın kaçamak yokkk haaaaaa ona göre yoksa gelirim yanınaaaklava::tomato:işte böyle neyse acaip uykum geldi benn kaçarrrrrrŞeniz

valla bencede buradaki motivasyon süperrr iyikibuldum bende ben geldiğimde çok kalabalık değildik şimdi birsürü kişi olmuşuzzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2 bunu gördükce holahup alimda cevirim diom hep:)
birsey daha dicem
spora basliyali
yedime icdime dikkat etmeye basliyali
az uyuorum, uyandimda yorgun ve uykusuz olmuorum:)
ben bu isi cok sevdim
günlerim daha dinc dogal olarak daha anlamli gecior:)

kendime, arkadaslarima daha cok zaman ayiriorum
hatta derslerimde devamsizlik bile yapmiorum:)yorgunum gitmicem demiorum:)

degisiklik buymus yaa...

canımcım ben çıkıyom lavitacım sana iyiiiiii geceler yarın kaçamak yokkk haaaaaa ona göre yoksa gelirim yanınaaaklava::tomato:işte böyle neyse acaip uykum geldi benn kaçarrrrrrŞeniz

ben öyle destan yazarsam yakaliyamam seni:)
bitanem yok kendim icini gectim
senin buralar kadar yormamak icin
kesinlikle kacamak yooook:)cokacimcoook

ama bu haftanin kacamak kralicesi olabilirim adayim:)
iki gün üst üste yapinca hak ettim bence beeeen
buda bana ders olsun:1ninca:gamyoncuiremsu

günaydin haftasonu diyemi kimsecikler yoook

canlarim iki gün kacirdim icin 300 gr almisim
ama hirs yaptim cuma günleri bu cizelgeyi hic bi zaman geri almicam hep ileri devam etcek

günaydın kızlaarr... ama kimse yok bende sabah hafif kahvaltımı yaptım. gece detayları yazarım.şimdi ütü yapıcam sonrada oğlum ve kocamla gezicez biraz. bol sağlıklı günler herkesekaydirigubbakcemile2

serra bu gün kimsecikler yok herhalde herkes oy kullanacak galiba bende karar versem bizde kullanacagız inşallah kime oy verecegimi bilmiyorum

merhaba cubukkiraker adaylari kaydirigubbakcemile2

anacim ben dun gece disardaydim,sabah 6 da geldim eve..e haliyle onume gelen cerezlerden yedim ama mumkun oldugunca beyaz leblebi yemeye calistim,meyve suyu ictim filan... ama sabah oldugunda artik acliktan oluyordum ve tost yaptim yiyip oyle yattim.kahvalti yerine gecti artikin :) neysem,bugun dengelemeyi dusunuyorum,yine disardayim,gece ancak gelebilirm..gecmisi okuyup oyle cikicam,sevgiler

lavita ve selma... olmamis kizlar,benden soylemesi.kilo veremezseniz uzulmeyin,bana gicik olabilirsiniz ama dogrulari soyleyecegim.
canlarim lavitacigim biraz dayan tut kendini, ne krep i,krep un yumurta ve yagla yapiliyor bildgm kadariyla..aaaa onune geleni dayanamayip yiyince hadi neyse de birde kalkip krep yapicam diosun :mymeka: kizlar grubun dayakcisi olmaya hazirlaniyorum ona gore:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…