80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bengirince kimseyi görmeyince canım sıkılıyor seracım uzun zamandır raslaşamıyoruz nasılsın çikolatam elimi bişeye uzatınca aklıma sen geliyorsun bırakıyorum bugün yediklerim sabah 2dilim kepek ekmeği 1parca peynir domatez salatalık 1tane yumurta 4tane zeytin
öğle -1kase yoğurt
ara-1tane elma-
yeşilcay
akşam -corba 1dilim ekmek 4kaşık ıspanak
bundan sonra 3litre suyumu bitirecem ve yeşilçay

gayet guzel bebis :hooray: ama oglen cok az olmus...oglen ogunu yogurtla gecistirilmez. soyle bir laf vardir, kahvalti altinsa oglen gumus aksam da bronz.... ok??

cok sukur iyiym,sakin bir cts gunu geciriyorum

ben cok begendim yediklerini canim,yalniz saat 16.00 da yazmissin ve 3 litreden fazla su ictim demissin... suyun fazlasinin da zararli oldugunu biliyorsundur umarim... kocan geliyormus hadi gozunaydin yerimseniben

ben de yediklerimi yazayim bugun...

7.15 kahvalti oncesi : yarim su bardagi balli sirkeli ilik su,4 adet kuru kayisi

7.45 kahvalti : 2 dilim kepek ekmegi uzerine beyaz peynirli yumurtali karisim(firinda) 2 bardak sekersiz cay

10.00 ara : 1 portakal

12.30 oglen yemegi :2 kasik pilav yaninda 4 kasik dunden kalan etli k,fasulye

14.45 ara: salata

17.00 ara :1 tane k.bar

19.00 aksam yemegi : 4 kasik bezelye,3 kasik haslanmis makarna,2 kasik yogurt

kizlar bu saatten sonra da acikinca bir armut ve bir avuc beyaz leblebi yerim,bugun gec saate kadar oturacagim cunku... bu arada suana kdr 2 litreye yakin su ve 2 fincan besi bir yerde ictim... sevgiler

not : herkes yediklerini ictiklerini boyle saatli yazarsa cok iyi olur...duzenli yemek de cok onemliymis kilo vermede

canım çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir toparlarsın

kızlar bugün yazdıklarımı herkes yanlışmı anladı yaa ben listedekileri kast etmedim zaten öyle olsa listede olmazlardı ilk bunu yazayım dedim şimdide yediklerimi yazayım canlarımm

sabah:ılıksu 1dilimkepek ekmeği üzerine krem peynir
ara 4tane kayısı
öğlen:4kaşık pilav 1bardak ayran,ikibüyük köfte
ara:yarım muz ve 3tane fındık
akşam:1kepçe çorba,2kaşıkerişte vebol salataa
ara :meyve 3lt su ve 5 ibiryerde çay

kizlar herkese iyi aksamlar.. Bugun hava o kadar guzeldi ki kendimi sokakalra attim. Once arkadasima gittim. Onu da formumuza uye yaptim ve o da yakin zamanada aramiza katilacak. Yediklerimi yazip arka sayfalari okuyacagim.
sabah : sandoloz, sirkeli su,1.5 dilim peksimet, cay, peynir, 3 ad/ k.kayisi
ara: bir avuc (sutsuz) kellogs c.flakes (light), 1 adet badem
oglen: sokaklarda oldugumdan ve kendimi alisverise kaptirdigimdan pek yiyecek vaktim olmadi. Oglumun karni acikinca hamburger yaptirdik ondan 1 isirik aldim, 3 adet patates kizartmasi yedim.
ara: 2 ad.cig kofte marul arasi (sakincasi var mi bilmiyorum)
aksam: 3 adet teflonda az yagla kofte 2 parca et, bol salata, brokoli haslama. Yatarkenden sut icmeyi dusunuyorum. Kizlar dun aksam ki listeme kucuk bir dolma da ilave edin. Yazidan sonra bir tane yedim. su gene icmedim ama simdi icmeyi dusunuyorum. Su icince yollarda wc sorun oluyor kizlar. ve sabah hafif bir spor arkasindan yuruyus eve kadar yurumeyi dusunuyordum ama esim yoldan aldi artik. Yuruyus yarim kaldi ama yine de bayagi yurudum.. Simdi musadenizle yazilari okumaya gidiyorum. gelicem tekrar

ben cok begendim yediklerini canim,yalniz saat 16.00 da yazmissin ve 3 litreden fazla su ictim demissin... suyun fazlasinin da zararli oldugunu biliyorsundur umarim... kocan geliyormus hadi gozunaydin yerimseniben

teşekkür ederim, glucophage diye bir ilaç içiyorum o acaip su içiriyor sebebi bu, ama zaten suyu çok içerim.

arkadasim seninle gurur duyuyorum. Sen simdilik gunduz de yeme ama olur mu.. Bu arada karsilasamiyoruz artik senle..

sağol alnağmecim, bu arada halam da kullanıyor onu da sık sık idrara çıkarıyormuş, ayakları hep şiştir inmiş, vücuttaki ödemleri attım diyor, valla yararlı olduğu kesin, azcık toparlayım tekrar başlıycam.
öpüyorum.

bugün yediklerim
yarim litre su
sabah: 1 kücük parca pide, icine cok pismis 1 yumurta (yag sürmedim)
1 kibrit kutusu büyüklügünde peynir
4 zeytin
yarim bardak süt

öglen: yarim tavuk budu
1 kase cornflakes, 1,5%yagli sütle

ara: 1 bucuk yesil elma
3 bisküvi

aksam: 1 bardak kadar pismemis makarna (ölcü olarak öyle yyaptim)
yagsiz salcasiz yedim onu, pismi smakarna tabiki :)

geceye kadarda yarim -1 letre daha su icerim
toplam simdilik 2 litre oldu

umarim busefer tutturdum... salata yiyemedim annem simdi alisverise gitti...
yarina artik :)

bugün ki yediklerimi yzayım bende

sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
yarım domates
maydonoz
şekersiz çay

öğlen
nesfit bir kase+light süt

ara
yeşil elma

akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
bir tabak kıymalı taze fasulye
2 kaşık yoğurt
3 taze soğan

ara

yeşil çay

bu arada soğan suyuna başladım bugün bakalım faydası olacakmıdelikafadulden

cignemesi biraz insani rahatsiz ediyor ama alisinca gidiyor degil mi? Esim benimle cok dalga gecti. Ben bilmedigim yemekleri tatmam bile. 'Baska birsey olsa agzina surmezsin bunu nasil cigniyorsun' diye.. Alisiyor insan ne yapalim. Bu arada cikolatam su icmeye basladim yesil cayimi da iciyorum canimcim.

kızlar merhaba, ben de aranıza dün katıldım, yarın sabah itibarıyla da diyete başlıyorum.. buarada spor yapıyorum haftada 3 gün, koşu bandında 20 dk.tempolu yürüyüş, 15 dk bisiklet ve 10 dk.kürek.. kilo vermeden yapmak sakıncalı mı? önceden gittiğim diyetisyen kilo vermeden yapmamalısın demişti ama spor yapmayınca da olmuyor.. sizce?

sağol canım benim eşim thyde kabin amiri, zaten ayın 12 günü evde olmuyor, yurtdışı yatılarına gidiyor, ben de izmirliyim, eskiden eşim böyle uzun gidince izmire giderdim, ama şimdi evimi özler oldum. Allah seni de eşine şimdiden kavuştursun diyorum canım...

oo ben hic sizlanmayayim o zaman. Senin isin benden zor. E hemsehri de ciktik. Ne guzel. Valla insanin evi gibisi yok ama Izmir de ozlenmeyecek bir sehir degil.. Arada ozletme gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…