merhaba bengirince kimseyi görmeyince canım sıkılıyor seracım uzun zamandır raslaşamıyoruz nasılsın çikolatam elimi bişeye uzatınca aklıma sen geliyorsun bırakıyorum bugün yediklerim sabah 2dilim kepek ekmeği 1parca peynir domatez salatalık 1tane yumurta 4tane zeytin
öğle -1kase yoğurt
ara-1tane elma-
yeşilcay
akşam -corba 1dilim ekmek 4kaşık ıspanak
bundan sonra 3litre suyumu bitirecem ve yeşilçay
serracım ben hep buralardayım günde en az 2 kez yazıyorum, denk gelmiyoruz demekki. güzel resim geçmiş olsun canım, hastalığın çok ilerlemediyese first defense sprey tavsiye ederim, gerçekten hastalığı önlüyor.
ben de neler yediğimi ve yiyeceğimi yazayım, akşam giremeyebilirim, eşim gelecek taa Tayland'dan havalimanına gidicem karşılamaya.
sabah 2 dilim kepek ekmeği, 4 zeytin, 1kk peynir, 2 kokteyl sosis, domates ve salatalık yedim.
arada 1 avuç leblebi ve bir bardak ayran.
öğlen bir dilim kepek ekmeği üzerine azıcık tavuk döner.
akşam da sulu köfte ve susuz cacık yiycem.
3 lt.den fazla su içtim, yeşil çayımı da birazdan içicem.
alnağmecim sandaloz beni baya ishal yaptı, 3 gündür yutmuyorum, düzeleyim yine başlıycam.
herkesi öpüyorum.
kızlar baya çoğaldıkk fakat bazıları canı istediğizaman giriyo istemedimi girmiyo kurallarıza mutlaka uylmasını rica ediyorum olduki bir işimiz oldu giremedik ozaman haber verip öyle gelmeyiz öbür türlü listeden çıkar ama çoğalmamıza sevindim[/QUO
canım galiba benim için söyledin.benim bebeğim var ve ondan fırsat buldukça çok acele yazılanları okuyup çıkıyorum.girdiğim zaman daha dikkatli olurum bundan sonra.kusura bakma.girmeyince de aklım burda kalıyo.benneyaptımki
canımsın hayır san demedim ben seni görüyorum sonuçta işin olduğu zaman tabiki gelemezsinben genel olarak söyledim bebeğin herşeyde n önemli ne demekk canım benimm
selamlar kızlaarr...
hasta hasta bir bakayım dedim. ben bu sabah 5 galeta,1 haşlanmış yumurta,şekersiz çay ve domates salatalık yedim. dahada bir şey yemedim.canım hiç istemiyor. boğazlarım hala şiş. aslında yazmakta istemiyorum çünkü doğru düzgün yediğim birşey yok ama katılmazsam hepten salıcam kendimi.girip zaman geçirmek iyi geliyor.
herkese kolay gelsin arkadaşlar. görüşmek üzere..a.s.
canımsın hayır san demedim ben seni görüyorum sonuçta işin olduğu zaman tabiki gelemezsinben genel olarak söyledim bebeğin herşeyde n önemli ne demekk canım benimm
saol canım biraz alınganım işte napiymbugün yediklerimi yazayım
sabah
3 zeytin,üç kaşık menemen,peynir,salatalık,iki dilim kepekli ekmek
ara
kuru erik hoşafı
ara
elma
öğle
iki kaşık mantı,4 kaşık bulgur pilavı,bol yeşillik(tere,maydonoz)
akşam yemedim çay falan içicem.2 lt su içtim.3e tamamlayamıyorum.alışırımbelki zamanla.bu arada sabah ve akşam yatarken 1 bardak ılık sirkeli ballı su içiyorum
ben cok begendim yediklerini canim,yalniz saat 16.00 da yazmissin ve 3 litreden fazla su ictim demissin... suyun fazlasinin da zararli oldugunu biliyorsundur umarim... kocan geliyormus hadi gozunaydin yerimseniben
kızlar eşim chesecake getirmiş cokacimcoookbende o kadar çok severim ki hamileyken nerdeyse karnımı chesecakele doyurmuştum ama sıkı durun yemedim ben bile inanamıyorum kendime sizlerin sayesinde bu gerçekten gündüz belki ama gece asla didim ve yemedim:sm_cool:
sağol alnağmecim, bu arada halam da kullanıyor onu da sık sık idrara çıkarıyormuş, ayakları hep şiştir inmiş, vücuttaki ödemleri attım diyor, valla yararlı olduğu kesin, azcık toparlayım tekrar başlıycam.
öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?