80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yatıyorumm kızlarr yarın pazartesii yeni bir hafta yeni umutlar ve giden kilolarrrrrr delikafaduldenhihoyyyt

süper guclubacismile eşin gelene kadar yaparız iyide olur olumunekankayizsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz-5.html

bak bu linkten incele canım

tamam canım Allah izin verirsse yarın başlıoruz o halde kaydirigubbakcemile5

butterfly ve izlemmmmm nevresim aldim bugun :) sanki butun derdim bitti bir eksigim nevresim kalmisti

Hayırlı uğurlu olsun cnm .hangini aldığınıda merak ettim valla bilmiyorumkismile

Huzur içinde mutlu mesut uyur ,uyanırsın inş tatlım

butterfly canim esin seyahate gitmis Allah kavustursun diyeyim o halde :)

Sağol canım . Ben 4 gün bekleyemiorum sen daha nisana kadar nasıl beklicen cicim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yatmadan menümü yazıyım

sabah açkarnına sirkeli,ballı,tarçınlı ılık su

3-4 çatal patatesli yumurta,4 zeytin,1kk peynir,1 domates 1dilimkepekli ekmek

öğlen 1 kase yaylaçorbası,3 çatal sucuk 1 dilim kepek ekmek

akşam büyük bi kase yağsız kuskus salata

1 parça bitter çikolataohaoldumsmile

2lt su, leslie ile 5 mil yürüdüm:lepi:

haftasonu beklediğimden daha az kaçamakla bitti neyseki...

şimdiden herkese günaydınnnnnn...!

aksam 1 kase corba ıctım ve ılk defa bır pazarı bukdr hafıf gecırdım

gunaydın herkese

günaydııınnn tükkanı açmak bana düştüüüüü :)

kızlar bugün sıkı şekilde başlıyorum kar olsada kimse tutamaz beni yürüyücem yürüyemesem de yorgunum falan yok leslie ile yürüyücem evde çok mutsuzm bölee ama sizden ricam kaç saat arayla ara öğün yemeli ve pratik ne yemeliym evden ne getirebilirm bana akıl verin lütfennn

geçmişte uyguladığım işe yarayan bi yolun bilimsel kanıtı
Doğal zayıflamanın formülü bulundu
İlaca da aç kalmaya da gerek yok!

23.01.2010 12:23
Zayıflamak için zayıflama ilaçlarına harcanan milyonlara ve aç kalmaya gerek olmadığı ve doğal olarak tüketilen sirkeyle de zayıflamanın mümkün olduğu Japon bilim adamlarınca kanıtlandı.

Japon bilim adamları yaptıkları deneylerde sirkenin içinde bulunan asetik asitin vücudun yağ gelişimini engellediğini tespit ettiler. Sirke üzerinde yapılan çalışmanın sonucunda sirkenin kan basıncını ve kan şekeri düzeyini ayarladığı, aynı zamanda en az yüzde 10 yağ gelişimini azalttığı bilimsel olarak ispatlandı.

Sirkenin yapısı ve özelikle asetik asidin yağ asidinin oluşması için gerekli enzimleri parçaladığı, böylece vücutta yağ birikimin kırıldığı belirtildi. Proje başkanı Tomo Kondo, yaptığı açıklamada "Eski zamanlardan beri halk ilacı olarak bilinen sirkenin özelikle kan şekeri, kan basıncı ve zayıflamada önemli faydası olduğunu bilimsel olarak ispatladık" dedi.

İHA

günaydın kızlarrrrrrr hayırlı haftalar bol karlı buzzzz gibi bir istanbul sabahından günaydın herkese beni sorarsanız ölüyorum hastayım işe geldim ama izin alabilirsem kaçarım ctesi dr gittim bir poşet iğne ilaç verdi çok fena üşütmüşüm

Bana Gelen Bütün Yolar Kapalı mı?

Günlerden Pazar, her yanımızı kar kaplamış. Dışarı çıkılmıyor, beyaz bir engelimiz var. İstanbul üşüyor.

Bana Gelen Bütün Yolar Kapalı mı?

İçimi garip bir sıkıntı kapladı. Aslında en çok karı severim ama bu sefer durum farklı. Yar yolu gözlerken, kar ancak hasreti arttırıyor.

Pazar günü, herkes evinde, ailesiyle, sevgilisiyle oturuyor. Şarkıdaki gibi; bir ben uykusuz, bir ben huzursuz, bir ben çaresiz, bir ben sensiz…

Gelemezsin biliyorum, bana gelen bütün yollar kapalıdır. Biliyorum da, aklıma takılan şu; açık olsaydı gelecek miydin? Ne kadar çok bahanen var artık. Gelmesen de kusur bulunamaz.

İçim parçalanıyor yalnız geçirdiğim, o koyu ve soğuk gecelerde. Tenini, sesini, kokunu bile özlüyorum. Tuhaf değil mi? Herkesin farklı bir kokusu var. Yatağa, yorgana, yastığa sinecek kadar da güçlü üstelik.. O yüzden artık yatakta uyumuyorum. Salondaki koltuk daha konforlu değil ama en azından senin kokunu taşımıyor.

Geceleri kabuslar görüyorum. Hep sana bir şey oluyor. Başına kötü şeyler geliyor. Neden böyle rüyalar gördüğümü bulmaya çalışıyorum. Sanırım bana ihtiyacın olmasını diliyorum. Hastalansan kim bakar? Ben!

Yeni yılın yeni zamanlarındayız. Seneye nasıl girersen öyle geçermiş. Ben sensiz girdiğime göre…. Şimdi bütün yılı böyle hasretle mi geçireceğim? Olsun yakında doğum günüm var. Pastamı üflerken dilek tutarım. Elimde kalan son kozum bu. Kabul olursa ne ala!

Bazı şeyleri ne kadar çok istesek de, olmamasını nasıl yorumlamalıyız? Bizim için hayırlı değil mi? Daha kötü gelişecek olayların ön engeli mi? Evren hep bizim iyiliğimiz için mi çalışıyor?

Bu sorular insanın kafasını karıştırsa da, kalbe pek etkili olmuyor. Aslında iki çeşit insan var. Amerika’yı tekrar keşfetmeye ihtiyaç duymayan, büyük lafı dinleyen, daha önce aynı yoldan geçmişlerin öğütlerine kulak verenler var. Bir de, gidip duvara çarpmadan anlamayan, mutlaka kendi yaşayıp anlayan, acı çekmeden öğrenemeyenler var. Ben ikinci gruba dahilim.

İleride yaşayacağımız daha kötü şeyler olsa da, seni yaşamadan tüketemiyorum. Aklımın, kalbim üzerinde hükmü yok. Hatta çoğu zaman kalbim var da, aklım hükümsüz. Mantığı saymıyorum bile!Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Ben hep seni diliyorum. Dualarımı seninle yaşlanılacak bir yaşam için ediyorum. Sonunda ya duama cevap, ya belamı bulacağım. Yaşayıp göreceğiz ama kar şimdilik yüreğimi sakinleştirdi. Nasılsa bana gelen bütün yollar kapalıdır…senağlamasenağlamasenağlama

gunaydın sevgılı kızlar umarım ıyısınızdır ve usumuyorsunuzdur valla somıneyı yakıyoruz yakıyorz ısınmıyor buz her taraf

gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın a.s.

kızlar ben çıkıyım çok işim var bugün annemle kardeşim büyük bi ihtimal akşam gelicekler şimdi temizliğimi yapıcam sonra güne gidicem ordan gelincede yemek yaparım

günaydın arkadaşlar ben yeniyimde sorayım dedim kilo bildirimi nezaman yapılıyor

Çok geçmiş olsun canım .Allah acil şifa versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

uçanda kuşlara maluum olsun ben eşimi özledim mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…