80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:teselli: :teselli:

bugün pirinç lapası diyetine başlıyorum hem ödem atıyormuş hemde bağırsaklarda kalan tuvalete çıkmayı engelleyen bakterileri atıyormuş toksin atıcı yanii hemde metebolizmayı çalıştırıyormuş daha ne olsun daha ne olsun sıcak sıcakk oohh mis gibi içine domates yeşillikde doğradım aklinialirimsmile

Günaydın!

Yepyeni bir pazartesi günü ve "kilo vermek" için yeni bir başlangıç daha. zemuszemus
ınşallah bu son girişimim olur ve başarıyla sonuçlanır. Ama buranın bana uğurlu geleceğine inancım tam. Bilmiyorum da, tam da aradığımı bulmuş gibiyim... a.s

Bugün tartıldım, regl sonrası ödem atmış olacağım 82.4kg çıktım. Sevindirici bir haber oldu başlamadan 1,6kg vermek. Kahvaltıdan önce şu meşhuuuuur bal+sirke+ılık su karışımını denemek istiyorum. Yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Evvelden gittiğim diyetisyen de benzer şeyler söylemişti. O yüzden tekrar denemeye karar verdim, umarım faydasını görürüm.

Herkese sabırlar diliyorum, mutlu, sağlıklı ve kilo vermeli bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

Son düzenleme:

teşekkürler evrel sana da iyi kilo vermeler... paylaşımlarının sıklaşmasını diliyorum bende inan o zaman daha kolay çünkü hepimizin amacı bu kaydirigubbakcemile

sana desteğimiz tam hadi bakalım kolay gelsin...olumunekankayizsmile

Arkadaşlar, bugün internette okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

"REDUCTIL" adlı zayıflama ilacı Türkiye'deki tüm eczanelerden ve depolardan toplatılıyormuş ve ülkede satışı durdurulmuş.

Ayrıntılı bilgi için linki kopyalayabilirsiniz.
Bilgilerinize....

milliyet.com.tr/zayiflama-ilacina-toplatma-karari/turkiye/sondakika/25.01.2010/1190412/default.htm

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba geçmişi okumaya çalıştım ama bir türlü bitiremedim...

hatfa sonum çok yoğun geçti sürekli misafirim vardı spor yapamadım ama hiçte oturmadım.

kızlar gelen misafirlerimden biri çörekotunu tavsiye etti artık öğünlerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı kahve değirmeninde çekip 1 bardak su ile yutuyorum ve akşam yatarkende tarçınlı ballı su içiyorum ( 1/2 bardak suda 1 çay kaşığı tarçını kaynatıp biraz soğuduktan sonra içine 1 çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum) bakalım faydası olacak mı?

sabah 1 dilim kepek ekmek ve biraz peynir yedim arada 5-6 tane çubuk kraker öğle yemeği olarak etli sebzeli bir yemek çıkmış ondan yerim belki çok az da pilav...

evet öğle yemeğini yedim sebzeli bir yemek çok az pilav ve 1/2 dilim ekmek, akşamda kuru fasülye, ara öğün için elma düşünüyorum.

herkese merhaba .ben haftasonundan beri pek iyi değilim.bu hafta düzenli paylaşımda bulunamazsam kusura bakmayın lütfen.en kısa zamanda kendimi toplayıp aranıza dönemeye çalışacagım.hepinizi çok öpüyorum.

ıyıyım canım malesef veremedım ama artıdada degıldım en son sen nasılsın darkcım
Nerdesin sen kaçak? hadi selmacım dönüşün muhteşem olsun,hoşgeldin..
handerya neden listede hedef kilomu yazmamışsın cnm hedef kilom 65 zemuszemus onun dışında verirsemde artık oda cabası olcak kızlar :lepi:
canım gözden kaçırıyorum güncellersem düzeltecem ok..
selam bende sizlere katılsam kabul edermisiniz şuan 83lerdeyim 58se inmek niyetim ama yalnız olmuyor

yok kacmam ben yarin muzaffer kuskan diyetine basliycam akdeniz diyeti iki hafatda sekiz kilo yapabilirmiyim bilmiyorum kendimden iyice umdum kesmisim simdi yazicam neler yiyecegimi
hoşgeldiniz kızlar.. umarım azimli ve iradeli olursunuz,paylaşımlarınızı bekliyoruz

Hayırdır canım bi sorun mu var,paylaşmak istersen dinleriz..
gerçi bende senden farklı değilim havalrdan mıdır nedir iyice eve kapandık oğluşla hiç kendimi çok yanlız,ilgisiz ve mutsuz hissediyorum bu günlerde..

yağmurgözlü geçmişolsun canım..

slm kızlar geçmişi okudum
yağmurgözlü çok geçmiş olsun cnm
narin sanada geçmiş olsun handeryanın dediği gibi bir problem varsa dinleriz anlatmak istersen cnm

bu arada bugünkü menümü yazayım
ben dünden bu yana hollwood diyetine başladım bu diyetinde ilk iki günü sadece meyve suyu ve su dünden bu yana bu ikisinden başka bişey yemiyor ve içmiyorum :sinifsinif: kilo vermem durunca bende bunu denemek istedim bakalım pazar günü sabah tartılacam eğer 1 haftada 3 yada 4 kilo vermişsem bu diyete bir ay devam verememişsemde bırakacam artık başka bir çare düşünecem gelişmeleri yazarım canlarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan haa bu arada okullar tatil diye eşimde çocuklarda evde mafoldumben bu yüzden pek giremiyebilirim şimdiden özür kaçamak yapmaya çalışırım tabi :1rolleyes:

Hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan

bakınıoruz öle evde kaldık kardan kıştan :sinifsinif:

pirinç lapası diyetine başladım . çok kötü tadı yaa daha doğrusu ne tadı var ne tuzu bugünü hadi atlattım bi akşam kaldı ama yarın tekrar edebilirmiyim bilmiyorum .Ama tok tuttuğu bi gerçek :1ninca:

İzlemcim selam..ben de reglim ve bu akşam pirinç lapası yemeyi düşünüyorum çok işe yarıyor şişklinliği alıyor canım..ben de birkaç akşam yapıcam..ben üstüne yoğurt nane ve pul biberle yiyorum..

bilgiler için tk ler canım...tarçın ve çörekotunu yararlı diye ben de duydum ama denemedim..

yağmurgözlü çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

nihalcim istersen yoğurt yeme daha çok faydasını görürsün canım hayvansal gıdalar yasakmış çünkü :kedi:

slm bende doğumdan sonra 83 kilo oldum aranıza katılmak istiyorum bugün diyete başladım hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz...

aaaaa neresi kötü kızzz sende lmaz: sirkeli suyu içebiliyorsan bunu kat kat yersin kız ben içine çeyrek tavuk bulyon attım canım kimyon ve karabiber ektim mis gibi yedim gayet güzeldi ben hiçbir şekilde tuzsuz bişiy yiyemediğim halde tuz aşığıyım yaa azalttım ama bayaa artık :sinifsinif:

hadi bakim gayret 2günden bişiy olmaz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…