Çok geçmiş olsun canım .Allah acil şifa versin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
uçanda kuşlara maluum olsun ben eşimi özledim mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Günaydın!
Yepyeni bir pazartesi günü ve "kilo vermek" için yeni bir başlangıç daha. zemuszemus
İnşallah bu son girişimim olur ve başarıyla sonuçlanır. Ama buranın bana uğurlu geleceğine inancım tam. Bilmiyorum tam da aradığımı bulmuş gibiyim... a.s
Bugün tartıldım, regl sonrası ödem atmış olacağım 82.4kg çıktım. Sevindirici bir haber oldu başlamadan 1,6kg vermek. Kahvaltıdan önce şu meşhuuuuur bal+sirke+ılık su karışımını denemek istiyorum. Yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Evvelden gittiğim diyetisyen de benzer şeyler söylemişti. O yüzden tekrar denemeye karar verdim, umarım faydasını görürüm.
Herkese sabırlar diliyorum, mutlu, sağlıklı ve kilo vermeli bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
Nerdesin sen kaçak? hadi selmacım dönüşün muhteşem olsun,hoşgeldin..ıyıyım canım malesef veremedım ama artıdada degıldım en son sen nasılsın darkcım
canım gözden kaçırıyorum güncellersem düzeltecem ok..handerya neden listede hedef kilomu yazmamışsın cnm hedef kilom 65 zemuszemus onun dışında verirsemde artık oda cabası olcak kızlar :lepi:
selam bende sizlere katılsam kabul edermisiniz şuan 83lerdeyim 58se inmek niyetim ama yalnız olmuyor
hoşgeldiniz kızlar.. umarım azimli ve iradeli olursunuz,paylaşımlarınızı bekliyoruzyok kacmam ben yarin muzaffer kuskan diyetine basliycam akdeniz diyeti iki hafatda sekiz kilo yapabilirmiyim bilmiyorum kendimden iyice umdum kesmisim simdi yazicam neler yiyecegimi
herkese merhaba .ben haftasonundan beri pek iyi değilim.bu hafta düzenli paylaşımda bulunamazsam kusura bakmayın lütfen.en kısa zamanda kendimi toplayıp aranıza dönemeye çalışacagım.hepinizi çok öpüyorum.
İzlemcim selam..ben de reglim ve bu akşam pirinç lapası yemeyi düşünüyorum çok işe yarıyor şişklinliği alıyor canım..ben de birkaç akşam yapıcam..ben üstüne yoğurt nane ve pul biberle yiyorum..bugün pirinç lapası diyetine başlıyorum hem ödem atıyormuş hemde bağırsaklarda kalan tuvalete çıkmayı engelleyen bakterileri atıyormuş toksin atıcı yanii hemde metebolizmayı çalıştırıyormuş daha ne olsun daha ne olsun sıcak sıcakk oohh mis gibi içine domates yeşillikde doğradım aklinialirimsmile
Günaydın!
Yepyeni bir pazartesi günü ve "kilo vermek" için yeni bir başlangıç daha. zemuszemus
İnşallah bu son girişimim olur ve başarıyla sonuçlanır. Ama buranın bana uğurlu geleceğine inancım tam. Bilmiyorum da, tam da aradığımı bulmuş gibiyim... a.s
Bugün tartıldım, regl sonrası ödem atmış olacağım 82.4kg çıktım. Sevindirici bir haber oldu başlamadan 1,6kg vermek. Kahvaltıdan önce şu meşhuuuuur bal+sirke+ılık su karışımını denemek istiyorum. Yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Evvelden gittiğim diyetisyen de benzer şeyler söylemişti. O yüzden tekrar denemeye karar verdim, umarım faydasını görürüm.
Selam Evrelcim...hepimize kolay gelsin zorlu bir dönemeçe girdik .Şu sirke bal karışımını ben de bir deneyemedim..
Herkese sabırlar diliyorum, mutlu, sağlıklı ve kilo vermeli bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
arkadaşlar merhaba geçmişi okumaya çalıştım ama bir türlü bitiremedim...
hatfa sonum çok yoğun geçti sürekli misafirim vardı spor yapamadım ama hiçte oturmadım.
kızlar gelen misafirlerimden biri çörekotunu tavsiye etti artık öğünlerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı kahve değirmeninde çekip 1 bardak su ile yutuyorum ve akşam yatarkende tarçınlı ballı su içiyorum ( 1/2 bardak suda 1 çay kaşığı tarçını kaynatıp biraz soğuduktan sonra içine 1 çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum) bakalım faydası olacak mı?
sabah 1 dilim kepek ekmek ve biraz peynir yedim arada 5-6 tane çubuk kraker öğle yemeği olarak etli sebzeli bir yemek çıkmış ondan yerim belki çok az da pilav...
Hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
bakınıoruz öle evde kaldık kardan kıştan :sinifsinif:
pirinç lapası diyetine başladım . çok kötü tadı yaa daha doğrusu ne tadı var ne tuzu bugünü hadi atlattım bi akşam kaldı ama yarın tekrar edebilirmiyim bilmiyorum .Ama tok tuttuğu bi gerçek :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?