slm bende doğumdan sonra 83 kilo oldum aranıza katılmak istiyorum bugün diyete başladım hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz...
arkadaşlar hem emziren hemde diyet yapan varmı????
ben emziriyorum canım ama bebek emmiyor artık zorlaya zorlaya 7ayı bitirdik sütümde bayağı azaldı zaten :ecrin_bebek:
kendime dedim ki hiç emzirmeyi bahane etme hadi bakalım başla 40gün filan oldu başlayalı iyi gidiyor şu anda hiç bırakmadım hihoyyythihoyyyt
slm guzel hanımlar bugun sabah 2 kayısı bır bardak suyu ındırdım mıdeye kahvaltıda sımıt peynır cay vardı. ara 1 elma öğle 1 kase tavuk çorbası 2.ara da cay ve dıet bısk.dusunuyorum
akşam ekmek yeme bence canım sadece sebze yoğurt gibi şeyler ye sabah simitin hepsini yediysen günü bu şekilde kurtar yerimseniben
selam ben urfadan ozlem. bugun sandaloz sakızı eslıgınde rejıme baslamıs bırı olarak aranıza katılmak ıstedım tabıı kabul ederesenız. kılom 84.2 bakalım ne verecem.vereliniortak
canım zor olmuyormu yaaaa sadece meyve suyu içiyorsun dimi? peki hazır mı kendinmi sıkıyorsun ?bu arada bugünkü menümü yazayım
ben dünden bu yana hollwood diyetine başladım bu diyetinde ilk iki günü sadece meyve suyu ve su dünden bu yana bu ikisinden başka bişey yemiyor ve içmiyorum :sinifsinif: kilo vermem durunca bende bunu denemek istedim bakalım pazar günü sabah tartılacam eğer 1 haftada 3 yada 4 kilo vermişsem bu diyete bir ay devam verememişsemde bırakacam artık başka bir çare düşünecem gelişmeleri yazarım canlarım öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan haa bu arada okullar tatil diye eşimde çocuklarda evde mafoldumben bu yüzden pek giremiyebilirim şimdiden özür kaçamak yapmaya çalışırım tabi :1rolleyes:
evet canım çoğumuz bebekliyiz ve emziriyoruz sanırım,zaten katı bi diet uygulamıyoruz sütüne engel olmaz.. bu arada hoşgeldin aramıza..arkadaşlar hem emziren hemde diyet yapan varmı????
hoşgeldin canım..selam ben urfadan ozlem. bugun sandaloz sakızı eslıgınde rejıme baslamıs bırı olarak aranıza katılmak ıstedım tabıı kabul ederesenız. kılom 84.2 bakalım ne verecem.vereliniortak
kızlarrr ben denedim pirinç lapasını en azzzz 1 kg gidiyo düzenliiiii yapmaya bağlıııı yoğurtlada yedim yoğurtsz domates lede idare eder yaaa gülmeyn ama tuzsuz yenmesi gereken lapayı benm turşuyla bile yemişliğim varrr acıktım yaa ara öğün ne yesem kaç saat arayla diye somuştm ama kimse ilgilenmedi :)
kızlarrr ben denedim pirinç lapasını en azzzz 1 kg gidiyo düzenliiiii yapmaya bağlıııı yoğurtlada yedim yoğurtsz domates lede idare eder yaaa gülmeyn ama tuzsuz yenmesi gereken lapayı benm turşuyla bile yemişliğim varrr acıktım yaa ara öğün ne yesem kaç saat arayla diye somuştm ama kimse ilgilenmedi :)
aaaaa neresi kötü kızzz sendelmaz: sirkeli suyu içebiliyorsan bunu kat kat yersin kız ben içine çeyrek tavuk bulyon attım canım kimyon ve karabiber ektim mis gibi yedim gayet güzeldi ben hiçbir şekilde tuzsuz bişiy yiyemediğim halde tuz aşığıyım yaa azalttım ama bayaa artık :sinifsinif:
hadi bakim gayret 2günden bişiy olmaz olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?