80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm bende doğumdan sonra 83 kilo oldum aranıza katılmak istiyorum bugün diyete başladım hep birlikte bunun üstesinden gelebiliriz...

hoşgeldin canım hep beraber vericez sende katıl aramıza opuyorumnanaktan

ne güzel bu hafta kalabalıklaştık sanki ama çoğu iki kez yazıp pes ediyor lmaz:

arkadaşlar hem emziren hemde diyet yapan varmı????

ben emziriyorum canım ama bebek emmiyor artık zorlaya zorlaya 7ayı bitirdik sütümde bayağı azaldı zaten :ecrin_bebek:

kendime dedim ki hiç emzirmeyi bahane etme hadi bakalım başla 40gün filan oldu başlayalı iyi gidiyor şu anda hiç bırakmadım hihoyyythihoyyyt

slm guzel hanımlar bugun sabah 2 kayısı bır bardak suyu ındırdım mıdeye kahvaltıda sımıt peynır cay vardı. ara 1 elma öğle 1 kase tavuk çorbası 2.ara da cay ve dıet bısk.dusunuyorum

Darkolive, iradeni tebrik ederim... 40gün süper! Zaten yememe alışkanlığının oturması için 21 gün diyorlar sen onu bile çoktan geçmişsin. alkisalkisalkis

Tez zamanda hedefine ulaşırsın canım böyle giderse, sabrın daim olsun inşallah!

slm guzel hanımlar bugun sabah 2 kayısı bır bardak suyu ındırdım mıdeye kahvaltıda sımıt peynır cay vardı. ara 1 elma öğle 1 kase tavuk çorbası 2.ara da cay ve dıet bısk.dusunuyorum

akşam ekmek yeme bence canım sadece sebze yoğurt gibi şeyler ye sabah simitin hepsini yediysen günü bu şekilde kurtar yerimseniben

akşam ekmek yeme bence canım sadece sebze yoğurt gibi şeyler ye sabah simitin hepsini yediysen günü bu şekilde kurtar yerimseniben

evt zaten bugun sımıtten 3 dılım corbadan 1 dılım bıskuvıdende 2 dılım saysak yeterınce ekmek yemısım zaten:) aslında aksamustu 5 gıbı doyurucu seyler yıyıp eve gıdınce aksam yemegı yemezsem meyve yesılcay tuketıp yataga yatınca böle karnımın mıdeme yapıştıgı hıssını hıssetmek cok guzel bısı:) ama aksam sadece bır parca et turu yerım sanırım yrn yazarım zaten.tesekkur ederım uyarın ıcına.s.

selam ben urfadan ozlem. bugun sandaloz sakızı eslıgınde rejıme baslamıs bırı olarak aranıza katılmak ıstedım tabıı kabul ederesenız. kılom 84.2 bakalım ne verecem.vereliniortak

selam arkadaşlar dün giremedim .2 gündr annemlerdeym.geçmişi okudum.bende dün yediklerimi yazayım.
sabah:1 kepek ekm.salatalık,peynir 1 yumurta.
ara:yarım simit
saat 7 gibi:ince 1 dilim börek çay
yeşil elma-yarım portakal
2 bardak sirk.su
2,5 lt su
spor yok

selam ben urfadan ozlem. bugun sandaloz sakızı eslıgınde rejıme baslamıs bırı olarak aranıza katılmak ıstedım tabıı kabul ederesenız. kılom 84.2 bakalım ne verecem.vereliniortak

bende netten o ilacı okumustum bugun hatta veremezsenız paranız ıade felan dıodu sonucları paylasırsan sevınırmvalla

kızlarrr ben denedim pirinç lapasını en azzzz 1 kg gidiyo düzenliiiii yapmaya bağlıııı yoğurtlada yedim yoğurtsz domates lede idare eder yaaa gülmeyn ama tuzsuz yenmesi gereken lapayı benm turşuyla bile yemişliğim varrr acıktım yaa ara öğün ne yesem kaç saat arayla diye somuştm ama kimse ilgilenmedi :)

canım zor olmuyormu yaaaa sadece meyve suyu içiyorsun dimi? peki hazır mı kendinmi sıkıyorsun ?
arkadaşlar hem emziren hemde diyet yapan varmı????
evet canım çoğumuz bebekliyiz ve emziriyoruz sanırım,zaten katı bi diet uygulamıyoruz sütüne engel olmaz.. bu arada hoşgeldin aramıza..
hoşgeldin canım..

Canım ben aralarda genellikle meyve yada meyveli yoğurt falan tercih ediyorum..

bu arada ben geçen sene sabah açkarnına içtiğimiz o sirkeli balı suya tarçın ve çörek otu da ekleyerek içiyordum..çörekotunu yutması zor oluyor o şekilde gidiyordu..etkisini bilemiyorum ama geçen sene 9 kilo vermiştim darısı bu kışa..

canım ewet gözden kaçmış ben arada kepekli grisini yiyiyorum meyve yoğurt beyaz leblebi yiyebilirsin 2 avuç

Haklısın yaa ama ne bilim 2 kaşıktan sonrası zor gidio akannehir .ama akşam bende bulyonla denicem . öle böyle yarında devam .hem seni kıskandım bozaman şimdi ben kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…