80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir ara işten başımı alamadım yazamadım size arada bir elmayla ara yaptım işten çıkmadan bir portakal da yerim..akşam da pirinç lapası yicem yine..

Bu leslie yi ben de açıp yapmalıyım artık izlem cim ne güzel ayrıntılı anlatmış,açamadım,site yasaklı falan diye bahane de kalmıyor yani :)

arkadaşlar bir sürü alıntı yapmıştım cevap yazmak için ama bir elektirik kesintisi hepsi giiti, ama aklımda kalan kadarı ile
bir arkadaşımız ailevi sorunlar yaşamış, umarım çözüme ulaşmıştır, herkes için mutlu huzurlu günler diliyorum yerimseniben

elimpia ( gelin hanım ) geçmiş olsun ilk düştüğü zaman insan bilmiyor ama acısı sonradan çıkıyor, ağrın varsa ihmal etme bir doktora görün a.s.

yağmurgözlü ben unutulacak kadınmıyım demişsin :umursamaz: bizlerle bu kadar faydalı bilgiler paylaşan bir arkadaş unutulurmu yerimsenibena.s.

BuTTeRfLy86 kaynanadan iltifatsositosositovereliniortak senin adına bende mutlu oldumyerimseniben

şimdi listem :
kahvaltı 2 dilim ekmek biraz peynir, öğle zeytinyağlı barbunya 1 dilim ekmek , akşam balık ve salata hepinize iyi akşamlar kaydirigubbakcemile2

Sağol hozlemk .daha yeni başladım onlar beni bide nisanda görsün sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

ayy Allahım delircem ya ne gün..Bu hava herkese negatif elektrik yüklüyor sanırım onlar da bana...Akşam olsun sıcacık evime gideyim bir dinleneyim ya beynim şişti tüm gün problemli adamlarla boğuşmaktan..

Kim demiş kadınlar çiçektir diye okuyun bakalım kızlar kimmiş çiçek:))

Iyi bakilirsak cok iyi sevgili olur bizden. Baba, agabey, kardes olur. Ama hayat firtinasi dort yandan eserken zorlaniriz bazen. O zaman isteriz ki, cicek adlarini bilen bir kadin girsin ruzgarla aramiza. Her seyi goze alip korusun bizi

Bakmayin, yufkadir biz erkeklerin yurekleri.
Hassas, kirilgan, pamuk kivamindadir.

Iclerinde hem sevmeye hem de duygulanmaya yetecek yer vardir. Ama gostermeye firsat bulamayiz pek. Cunku geleneklerden olusan gaz ve toz bulutu dogdugumuz an bizi cevreleyip emdigimiz sutu burnumuzdan fitil fitil getirmistir.

Kafamiz luzumsuz dayatmalar, toreler ve erkeklik degerleriyle oyle doludur ki, yuregimize bakip oradaki cicekleri gormeye firsat bulamayiz pek.
Ama cicektir butun erkekler. Nazli, ketum, gururlu ciceklerizdir. Bir kadin bizi anlayip su ve isik verdiginde hemen acip birer botanik harikasina donusuveririz. Kasimpati gibi oluruz mesela... Sert kasim ruzgarlariyla patlar, sert gorunuslu kalbimizin balkonundan seyrederiz geleni geceni.

Dilimizin altinda soylenmemis sozler vardir. Ruhumuzun diplerinde sakli bir sevda bekler. Soylenmemis seylerin guzelligiyle serpilir, uzun sure solmadan durabiliriz. Isteriz ki Akdenizli bir kadin ciksin, sorsun halimizi. Sicak gunesiyle bizi isitsin ve kurtarsin delikanli ruhumuzu, icimizdeki bitmek bilmeyen sonbahardan.

Aksamsefasi gibi ya da...
Sadece yaz aksamlarinda acar, boynumuzu sadece ince bilekli, guzel ayakli kadinlarin onunde egeriz, parmaklarini opmek icin.

Bu gece hayatimiz yuzunden adimiz kolayca capkina, arsiza cikar. Oysa kimse bilmez; ipek gibidir dokumuz. Gunesin sert isigindan, gunduzun itis kakisindan yaralanir, icten ice kanariz. Sonra yine gece olur, giyinip suslenip cikariz piyasaya. Kendimizi dosta dusmana sakinmadan gosteririz. Ilgi cekmek icin misler gibi kokar, sabahin ilk isiklariyla karisiriz kayiplara. Kadinlari kendilerine asik edip kacanlar, sevdigi kiz yuzunden adam vuranlar aksamsefalari arasindan cikar.

Yaz asklarini saygiyla yasar, usulca operiz bizi koparan kadinlari boyunlarindan.

Manolya gibi olanlarimiz da vardir. Eger manolya erkegiysek, sadece gorunusumuz degil, adimiz bile iyilik cagristirir. Bizi koklamak guzel olmasina guzeldir de iliski ciddiye biner, hele evlilige falan uzanirsa sorun yasanabilir. Cok ugrasmak gerekir cunku manolyalarla.

Onlara ozen gostermek, baslarini oksamak gerekir. Aslinda yanlarinda kendinizi eski bir Rus romaninda zannetmeniz isten bile degildir. Karin done done yagdigini, uzaktan bir atlinin yaklastigini hayal meyal gorursunuz. Oyle romantik, oyle yigittirler. Sevdiklerine kendilerini oykunun esas kiziymis gibi hissettirirler.

Gerci bu durum bir sure sonra fenalik da getirebilir kadinlarin icine. Simdiki zamani ve gercek hayati ozletebilir. Yine de bir manolya agacina bakip onu zarif bir erkege benzetmek guzel seydir. En azindan manolya tarzi erkekler bayilir boyle benzetmelere.

Erguvan cicekleri de Bogaz kiyilarina bayilir.

Beyefendidir erguvan erkekleri. Kadinlari anlamayi, onlarla konusurken her sozcugu bir solene cevirmeyi gayet iyi bilirler. Asiyan'a gidip bogaz kiyilarini gerdanlik gibi susleyen erguvanlara bakar, orada inci gerdanligin susledigi bir kadin boynunun hayalini gorurler. Bir kadin icin boyle bir erkekle birlikte olmak erguvan omrunu yasamaya benzer. Pembeden eflatuna dogru, sevise sevise gidersiniz. Siz sevisirken aylardan hep Nisan olur, hic bitmez.
Icindeki doganin cosmasini, kadinliginin cicek acmasini isteyenler bilsin: Erguvan erkekleri tam onlara goredir.

Kamelyali kadinlarsa baska erkeklerden hoslanir.
Kamelya erkeklerinde dogunun guzelligini bulursunuz. Narinligi ve gucu ayni anda gorursunuz mesela. Bu yan yana gelis dogrudan disiligine etki eder bir kadinin.

'Kamelyali Kadin' oykusundeki ask nasil imkansizsa, kamelyali bir erkegi yuzde yuz anlamak da o kadar imkansizdir. Bu yuzden ulasilmaz gorunurler ilk bakista. Bu yuzden yalniz, tuhaf ve cocuksudurlar. Belki guzeldirler guzel olmasina; ama bu guzellik bazen de huzun verir.

Biz erkekler, cicegizdir. Solmaya hazir tacyapraklarimiz, kolayca bukulen birer boynumuz vardir.

Iyi bakilirsak cok iyi sevgili olur bizden. Baba, agabey, kardes olur. Ama hayat firtinasi dort yandan eserken zorlaniriz bazen. O zaman isteriz ki cicek adlarini bilen bir kadin girsin ruzgarla aramiza. Her seyi goze alip korusun bizi.

Korusun ki acalim, onun guzel bahcesinde!

Bu leslie yi ben de açıp yapmalıyım artık izlem cim ne güzel ayrıntılı anlatmış,açamadım,site yasaklı falan diye bahane de kalmıyor yani :)

eweeeettt hadi bakalım hooppp ki üç dört kaydirigubbakcemile2

Sağol hozlemk .daha yeni başladım onlar beni bide nisanda görsün sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

yürüüü be tülayım kim tutar seniiii kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
ayy Allahım delircem ya ne gün..Bu hava herkese negatif elektrik yüklüyor sanırım onlar da bana...Akşam olsun sıcacık evime gideyim bir dinleneyim ya beynim şişti tüm gün problemli adamlarla boğuşmaktan..

allah kolaylık versin canım aman ewe giderken dikkat et çömleği kırmaa kaydirigubbakcemile3

izlemcim sağol canım.

youtube yi açtım sayende hemen bi yarım saat yaptım çok iyi oldu bu yaa kaydirigubbakcemile2

Hesap numarını verde paraları aktarım canım
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

akşam ben de yapmayı düşünüyorum bakalım kızlar..
hepinizi öptüm ben 10 dk ya kaçar..kaçaksız bir akşam diliyorum hepinize..

brawoo sana canım ya akşam pudingi yaptın ve yemedin vallahi helal olsun iradenden ötürü seni kutluyorumm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla bende ınanamadım ama kendımı ıyı hıssettım en azından yoksa vıcdan azabı cekıcektım bıde gunduz cnm ne ısterse yıyorum gercektende prensıbım aksam 6dan sonra ağır seyler yemeyerek erimek:)

izlemcim sağol canım.

youtube yi açtım sayende hemen bi yarım saat yaptım çok iyi oldu bu yaa kaydirigubbakcemile2

Hesap numarını verde paraları aktarım canım
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

tamam şekerim kaydirigubbakcemile3 o parayle sen oğluşuna kumandalı araba al tamam mı benden gamyoncuiremsu

iyi oluyor ya leslie ablamla sıkılmıyor insan kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
bu gruptan herkesin birgün kurtulmasını dilioyrum.benim hedefim 60 kg olmak 1 aydır diyet yapıorum tabi tatlı kaçamaklarla beraber :) ama sıkmadan yapmayı tercih ediorum bu sefer çnkü diyet bittiği zaman kendimi kıtlıktan çıkmış gbi hissetmek istemiorum.herşeyden tadıyorum sadece 1 aydr cips hiç yemedim normalde hergün yerdim bide bazı ilaçları kullanıorum yürüyüş yapıodum ama havalar çok soğuk die ara vermek zorunda kaldım.hesaplarıma göre yaza kadar istediğim kiloya geliyorum.19 aralıkta diyete başladığımda 90,1kgdum en son tartıldığımda ise 85.8 kgdım hedefimdem şuan 1-2 kilo geriden takip ediorum ama acelem yok :) herkese başarılarrrrrr :) bu arada herkese tavsiyem çekim yasasını uygulayın gün içersinde gözlerinizi kapayıp gerçekten zayıf olduunuzu hissedip hayal edin duygularınızı heycanınızı katmayı unutmayın bende çok işe yarıyor

ipo hoşgeldin canım aramıza bu gruptan kurtulmak değilde biz ona kilolardan kurtulmak dileğiyle diyelim...çünkü burada arkadaşlık dostluk 1.planda herkes genel olarak aynı kiloda olduğu için birbirimizi daha iyi anlıyoruz bu arada bende tam 19 aralıkta başladım diyete demeyelim aslında sağlıklı yaşamaya bende 89 kiloydum şu anda 81.700düm cuma günü burada cuma günleri tartı günüdür herkes kilosunu söyler ve yarışma yapılır haftanın 1.ilan edilir sende katıl aramıza istersen opuyorumnanaktan

toplu halde bu gruptan ayrılırız inşallah birgün 60lı gruba geçeriz diim o zaman :) bundan sonra bende cuma günleri yaziim o zaman ama bide şu cetvel işini yapabilsem çok ii olcaktı cetveli hazırladım ama siteye nasıl koyucağımı anlamadım yardım edermisnzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…