80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[Q]kaptanımız ölçülerıde ıstedı sanırım bu hafta

kilom:78.8 şubat:76 hedef:68

göğüs:94
bel:81
göbek:) : 100
kalça:

canım benimmmm ölçülerini tekrar yazarmısın ben anlayamadım bunu biraz da

bir de arkadaşlar bel ölçüsü vermeyeceksiniz sadece göbek deliği üzerinden ölçeceksiniz ve göbek ölçüsü yazacaksınız.Bunun sebebi de göbek deliği hizası belli bir nokta diğer türlü daha aşağıdan yukarıdan ölçülüyor ölçü şaşabiliyor.Yani herkes;

göğüs :

göbek :

basen :

diye ölçülerini yazsınnnnnnnnn ok.mi :)

aylinnnnn mutlu yıllar tatlım nice güzel seneleri sevdiklerinle beraber sağlıklı bir şekilde geçirmen dileğiyle balım :)

handerya ve aylin90 ölçülerini bildirdi diğer arkadaşları da en kısa sürede bekliyorum haberiniz olsun.

aylinnnnn mutlu yıllar tatlım nice güzel seneleri sevdiklerinle beraber sağlıklı bir şekilde geçirmen dileğiyle balım :)

tsk ederim canim

saclarima birse<y demedin.... ? yakismis mi

tamamdır cnmcım

göğüs:94
göbek:100
basen:110

ben bici bici yapmaya gidiyorum

gnydın canlarım öncelikle yeni arkadaşlara h.g diniz diyorum tabi arada eskilerde var ama ben ilk defa gördüğüm için hepsini yeni saydım kaptanım ben geçen hafta 76.8 dim bu haftada 74.8 yani 2 kğ vermişim ölçülerimi de en kısa zamanda yazarım dikkatimden kaçmış

tesekkurler zılan hosbulduk ıyı kılo vermıssın valla tebrıklerr

aylin90 cnm nice mutlu yıllara saçlarında süper olmuş hiçte öyle dediğin gibi kilon 90 üstü göstermiyor

kızlar birincimizi ve herkesi tebrik ediyorum .güzel kilolar gitmiş zemuszemus

kaptanım mezuramı bulamadım valla :)) biyere gitmek yok yaa biz kaptanımızı bırakmayız istifanız geri çevrildi hehehe :teselli:

aylin saçların çok hoş olmuş cnm güle güle kullan .biraz irade canım sende verirsin emin ol .
bende 2 haftadır tık yoktu bu hafta başladım yeniden vermeye .yeni yaşın uğur getirsin inş mutlu yıllar iyiyki doğdun :) a.s.

adaer seçimimiz aynı bende 13 e verdim cnm :) sempatiksalakcinni

benimde ölçülerim kızlar
göğüs:100 çıktı kalın giysilerin üstünden ölçüncemi böyle oldu anlamadım bilmiyorumkismile normalde iç çamarım 90
bel:90
kalça:115 bunuda kalın giysinin üstünden ölçüm yanlışmıdır acaba bilmiyorum kızlar

ölçülerim şu şekilde efenim ..

göğüs :92

bel :82

basen 110 ohaa yaa nefret ediyorum şu basenlerimden yaa . mafoldumben

cnm ben et yemekten bıktım o yüzden geçen pazar gününden bu yana holwood diyeti yapıyorum

ama yarın isveç diyetine başlamayı düşünüyorum ben isveç diyeti yaparken 5 günde 4 kilo vermiştim ve bir daha kolay kolay almıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…