80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar beraber diyet yapmaya ne dersiniz...eminim bu şekilde sıkılmıyacaz....nalcy-nice@hotmail.com bekliyorum beraber diyte başlıyalım....

hoş bulduk cok bılmış sevgılı rakıbem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selmacım hoşgeldin canımcım bu kadar uzak kalma bidaha özlüyoruz anacım

bende sızlerı özledım canım ınşallah başka bır aksılık olmaz artık burdayım Şeniz

sağol selmacım sanada günaydın hatta artık tünaydın canım:)

kızlar geçmişi okudum çok sevindim tek kaçamak yapan ben değilmişim.tartı gününde en azından bu konuda eşit olduğumuzu bilicem sempatiksalakcinni

Yeni gelen ay herkese mutluluk getirsin rkadaşlar .14 şubatada az kaldı fikir alış verişi yapsak nasıl olur kızlar yaa.
Bu erkek milletine ne alınırki şöyle değişik ve hoşlarına gidicek olan ?

canım ben adaya da söylemiştim fotolarınızdan oluşan ve hikayesi olan fotolardan oluşan bir masa takvimi yaptırabilirsin..

kızlar yenı kurallarmı geldı takıma ne degışıklık oldu ne yapacagız hedefmı belırledınız yenıden benı bılgılendırın olurmu

ben bu siteye yeni giriş yaptım amacım birileriyle tanışıp arkadaş olmak ve bazı şeyleripaylaşmak ama herhalde sizinle paylaşacak bişeyim yokmuş...iyi eğlenceler....

ya ne demek istedin sen ben kibarca aranıza katılmak istedim aranıza almıyacaksanız kibarca davranabilirsin......:içelim:

Arkadaşım aramıza katılmak istemene bi sözüm yok .Ama 2000 bn küsür sayfaya bir gözat bakalım direk gelin msnde zayıflayalım diyen varmı.bu davranışın bana erkek olduğun izlemini verdi .Biz burda hepimiz aynı çapada olan insanlarız kimseyi kınıcak veya ayırıcak halimiz yok .

o kadar gec kalkıyorum kı ıycene sapıttım saat 12 de kalktım o yüzden günaydın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar yenı kurallarmı geldı takıma ne degışıklık oldu ne yapacagız hedefmı belırledınız yenıden benı bılgılendırın olurmu

topic kurallarımız aynı cnmda bi kaç hafta herkes diyeti asınca kaptan katı kurallar getirdi :)

şubat sonuna hedef belirledik ve onun çabalıyoruz.bide yeni olan şey ölçülerimizide yazmak .biliyorsun kilo vermek kadar önemli sıkılaşmakta

bu sayfalarda kayboldum..nasıl yazışacağımı bilemedim o yüzden msn verdim...erkek falanda değilim...
neyse hepinize iyi eğlenceler sanırım anlaşamıyacaz....iyi kilo vermeler....

tamam canım bende uyacagım artık şubat sonumu hedefımız mezuram yok şımdı aldırayım yazarım ölçülerımı tşk

Bizimle bizim "topicte" zayıflamak isteyen herkese kapımız ve muhabbetimiz sonuna kadar açık .
Kırıcı oldumsa kusura bakma ama gerçekten erkek sandım ben seni.Sanada iyi kilo vermeler

Neslihancım hoşgeldin sanırım bir yanlış anlaşılma oldu..burda herkes topiğe girip aranıza katılmak istiyorum yazar msn e çağırmaz ondan bizlerde de böyle bir algı oluşması çok doğal..kırılma lütfen..
neyse büyük aşklar nefretle başlar klişesini hatırlatırım..önyargılı olmayalım lütfen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…