hoş bulduk cok bılmış sevgılı rakıbem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoooooo çoğunluk haftasonunu güzel geçirmişş hep böle sürsün ne diyimmm hepmz için bide kaçamaklar olmasa kaydirigubbakcemile3
adaer elimphia birebr görşmelernz hep sürsün. belki daha sık görüşüp birbirinize destek olursnz hatta spora gidersnz. darısı bzm başımıza
baharnaz ne kadar yoğun olrsan ol kopma bi daha
selmacım eee sonunda hooşşgelldinnn
Selmacım hoşgeldin canımcım bu kadar uzak kalma bidaha özlüyoruz anacım
slm arkadaşlar beraber diyet yapmaya ne dersiniz...eminim bu şekilde sıkılmıyacaz....nalcy-nice@hotmail.com bekliyorum beraber diyte başlıyalım....
Biz bu topicte zaten beraber zayıflalıyoruz.Parazit yapma başka ihsan istemez
sağol selmacım sanada günaydın hatta artık tünaydın canım:)
kızlar geçmişi okudum çok sevindim tek kaçamak yapan ben değilmişim.tartı gününde en azından bu konuda eşit olduğumuzu bilicem sempatiksalakcinni
Yeni gelen ay herkese mutluluk getirsin rkadaşlar .14 şubatada az kaldı fikir alış verişi yapsak nasıl olur kızlar yaa.
Bu erkek milletine ne alınırki şöyle değişik ve hoşlarına gidicek olan ?
Biz bu topicte zaten beraber zayıflalıyoruz.Parazit yapma başka ihsan istemez
ya ne demek istedin sen ben kibarca aranıza katılmak istedim aranıza almıyacaksanız kibarca davranabilirsin......:içelim:
sağol selmacım sanada günaydın hatta artık tünaydın canım:)
kızlar geçmişi okudum çok sevindim tek kaçamak yapan ben değilmişim.tartı gününde en azından bu konuda eşit olduğumuzu bilicem sempatiksalakcinni
Yeni gelen ay herkese mutluluk getirsin rkadaşlar .14 şubatada az kaldı fikir alış verişi yapsak nasıl olur kızlar yaa.
Bu erkek milletine ne alınırki şöyle değişik ve hoşlarına gidicek olan ?
kızlar yenı kurallarmı geldı takıma ne degışıklık oldu ne yapacagız hedefmı belırledınız yenıden benı bılgılendırın olurmu
topic kurallarımız aynı cnmda bi kaç hafta herkes diyeti asınca kaptan katı kurallar getirdi :)
şubat sonuna hedef belirledik ve onun çabalıyoruz.bide yeni olan şey ölçülerimizide yazmak .biliyorsun kilo vermek kadar önemli sıkılaşmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?