Neslihancım hoşgeldin sanırım bir yanlış anlaşılma oldu..burda herkes topiğe girip aranıza katılmak istiyorum yazar msn e çağırmaz ondan bizlerde de böyle bir algı oluşması çok doğal..kırılma lütfen..
neyse büyük aşklar nefretle başlar klişesini hatırlatırım..önyargılı olmayalım lütfen:))
Neslihancım hoşgeldin sanırım bir yanlış anlaşılma oldu..burda herkes topiğe girip aranıza katılmak istiyorum yazar msn e çağırmaz ondan bizlerde de böyle bir algı oluşması çok doğal..kırılma lütfen..
neyse büyük aşklar nefretle başlar klişesini hatırlatırım..önyargılı olmayalım lütfen:))
teşekkürler anlayışın için biliyormusun hala bu siteyi çok karışık buluyorum..ama o da yeni üye olduğum içindir alışırım zamanla...iiyi anlaşacağımıza eminim... bana yardım edin zayıflamak istiyorum..doğumdan sonra 83 oldum şu an diyetteyim dün tartıldım 81 dim amacım yaza kadar 60 olmak....sizden tek isteğim birbirimize destek olmak ve birbirimizi teselli edip pes etmekten vazgeçirmek...hekeze bol şanslar...kaydirigubbakcemile2vereliniortak
bu tanışma biraz kırıcı oldu ama inşallah iy şekilde sonuçlanır..ben neslihan
teşekkürler anlayışın için biliyormusun hala bu siteyi çok karışık buluyorum..ama o da yeni üye olduğum içindir alışırım zamanla...iiyi anlaşacağımıza eminim... bana yardım edin zayıflamak istiyorum..doğumdan sonra 83 oldum şu an diyetteyim dün tartıldım 81 dim amacım yaza kadar 60 olmak....sizden tek isteğim birbirimize destek olmak ve birbirimizi teselli edip pes etmekten vazgeçirmek...hekeze bol şanslar...kaydirigubbakcemile2vereliniortak
ayy tülaycım içime kurt düşürdün kıs
hoşgeldin neslihan
erkekmisin değilmisin bilmiyorum ama nasıl olsa anlaşılır ne kadar kadın takilidi yapabilir bir insan dimi CADIARZU
alışana kadar zaman geçer canım yüklenme kendine..bebeğin hayırlı olsun tebrik ederim canım güle güle büyüt işallah..burda herkesin kilolları yakın zaten benim de amacım 8 ayda 64 e düşmek..yediklerini yaptığun sporları buraya yazıyorsun..mümkün olduğunda spor yapmaya ve burda bizlerle paylaşımda bulunmanı rica ediyoruz..her cuma sabah aç karnına tartılıp buraya bildiriyoruz...bir kaptanımız var handerya nickli..kendisi bir liste oluşturuyor...şimdilik bunları bilmen yeterli..saçmasapan diyetlerden uzak duruyoruz..zayıflama haplarına karşıyız...yavaş yavaş ve kalıcı zayıflama derdindeyiz ki sonrasında verdiklerimizin çoğunu geri almayalım..
hakikaten bi buluşma ayarlasak mı ne dersiniz kız kıza muhabbet ederiz :1rolleyes:
Olabilir aslında .Misafir olun gelin bana brokoli haşlarım size :)) sempatiksalakcinni
veletlerle çıkması biraz zor olur ama bizim kafamıza koyupta yapmadığımız şey görülmüşmü kaydirigubbakcemile5
izleeemm sesin soluğun yok 2 gündür nerelerdesin yahuu lülülülülülü
TAMAM CANIM BU ARADA TEKRER EDEYIM COK GÜZEL GIDIYORSUN NARINCIMselmacım seni görmek ne güzel tatlım birdaha bu kadar uzun ara verip özletme kendini olumunekankayizsmile
NALCI HOŞ GELDIN ARAMIZAa.s.a.s.teşekkürler anlayışın için biliyormusun hala bu siteyi çok karışık buluyorum..ama o da yeni üye olduğum içindir alışırım zamanla...iiyi anlaşacağımıza eminim... bana yardım edin zayıflamak istiyorum..doğumdan sonra 83 oldum şu an diyetteyim dün tartıldım 81 dim amacım yaza kadar 60 olmak....sizden tek isteğim birbirimize destek olmak ve birbirimizi teselli edip pes etmekten vazgeçirmek...hekeze bol şanslar...kaydirigubbakcemile2vereliniortak
Olabilir aslında .Misafir olun gelin bana brokoli haşlarım size :)) sempatiksalakcinni
veletlerle çıkması biraz zor olur ama bizim kafamıza koyupta yapmadığımız şey görülmüşmü kaydirigubbakcemile5
izleeemm sesin soluğun yok 2 gündür nerelerdesin yahuu lülülülülülü
hakikaten bi buluşma ayarlasak mı ne dersiniz kız kıza muhabbet ederiz :1rolleyes:
Kızlar Öglen yemegımı bır kepce fasulye bır tabak makarne yesem cokmu olur ne dersınız
selam kızlar mısafırler falan derken gıremedım bırde grıp
ustune bındı ustunuze afıyet nasılsınız baharnazcım hosgeldın
cok sevındım dondugune dılerım hersey gonlunce olur
makarna yağsızsa çok olmaz ama yinede tabak tıka basa dolu olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?