80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selmacım seni görmek ne güzel tatlım birdaha bu kadar uzun ara verip özletme kendini olumunekankayizsmile

teşekkürler anlayışın için biliyormusun hala bu siteyi çok karışık buluyorum..ama o da yeni üye olduğum içindir alışırım zamanla...iiyi anlaşacağımıza eminim... bana yardım edin zayıflamak istiyorum..doğumdan sonra 83 oldum şu an diyetteyim dün tartıldım 81 dim amacım yaza kadar 60 olmak....sizden tek isteğim birbirimize destek olmak ve birbirimizi teselli edip pes etmekten vazgeçirmek...hekeze bol şanslar...kaydirigubbakcemile2vereliniortak

hoşgeldin neslihan
erkekmisin değilmisin bilmiyorum ama nasıl olsa anlaşılır ne kadar kadın takilidi yapabilir bir insan dimi CADIARZU

nihall ada demek buluştunuz ha siz bizi çatlatmak istiyosunuz herhalde nasıl kıskandım ya:dilcikar:

alışana kadar zaman geçer canım yüklenme kendine..bebeğin hayırlı olsun tebrik ederim canım güle güle büyüt işallah..burda herkesin kilolları yakın zaten benim de amacım 8 ayda 64 e düşmek..yediklerini yaptığun sporları buraya yazıyorsun..mümkün olduğunda spor yapmaya ve burda bizlerle paylaşımda bulunmanı rica ediyoruz..her cuma sabah aç karnına tartılıp buraya bildiriyoruz...bir kaptanımız var handerya nickli..kendisi bir liste oluşturuyor...şimdilik bunları bilmen yeterli..saçmasapan diyetlerden uzak duruyoruz..zayıflama haplarına karşıyız...yavaş yavaş ve kalıcı zayıflama derdindeyiz ki sonrasında verdiklerimizin çoğunu geri almayalım..

kızlar benim dün spor yapmaya vaktim kalmamıştı çok yoğun bir haftasonu geçirdiğim için film izlemek de istiyordum ben de naptım film izlerken aynı leslie gibi yerimde saydım durdum en az 15 dk...50 mekik çektim bacak hareketleri yaptım yine yerimde saydım..hem filmi izledim hem bunları yaptım ana bir baktım yarım saat geçmiş bile..ay dedim neden illa bir spor aleti ya da cd ye ihtiyaç duryyuyorum ki hiçbirşey yapamıyorsam bari bunu yapayım yatarak izlemekten iyidir..o kadar az yapmama rağmen sanırk vücudumu çalıştırmışım ki bugün yanlarım falan ağrıyorkaydirigubbakcemile5

nalcy ölçü listesine girmek istiyorsan ölçülerini yaz
ada listeyi hazırlıyor
göğüs-bel (göbek deliği hizasından)- basen

adacım akşam ölçüp bende yazcam

bu tanışma biraz kırıcı oldu ama inşallah iy şekilde sonuçlanır..ben neslihan

tekrar kusura bakma msn die dalınca kesin erkek bu dedim hoşgeldin aramıza

güzel bi özet olmuş sağol nihalcim opuyorumnanaktan

hepimiz hemen hemen aynı durumdayız kendini sıkma .iradeli ve kararlı ol bu topicten ayrılma burda insan motive doluyor valla kaydirigubbakcemile2

ayy tülaycım içime kurt düşürdün kıs

hoşgeldin neslihan
erkekmisin değilmisin bilmiyorum ama nasıl olsa anlaşılır ne kadar kadın takilidi yapabilir bir insan dimi CADIARZU

aynen öyle canım yaa ne biliyim işte ben biraz patavatsızım ilk aklıma geleni söylerim hemen :)

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

hakikaten bi buluşma ayarlasak mı ne dersiniz kız kıza muhabbet ederiz :1rolleyes:

Olabilir aslında .Misafir olun gelin bana brokoli haşlarım size :)) sempatiksalakcinni

veletlerle çıkması biraz zor olur ama bizim kafamıza koyupta yapmadığımız şey görülmüşmü kaydirigubbakcemile5

izleeemm sesin soluğun yok 2 gündür nerelerdesin yahuu lülülülülülü

valla ben varım kızlar..bir buluşma ayarlayalım bence de adayla vakit süper geçti bir de siiz görelim bakalımopuyorumnanaktanbu arada rica ederim tatlım çok pis özet geçerimkaydirigubbakcemile

selmacım seni görmek ne güzel tatlım birdaha bu kadar uzun ara verip özletme kendini olumunekankayizsmile
TAMAM CANIM BU ARADA TEKRER EDEYIM COK GÜZEL GIDIYORSUN NARINCIM
NALCI HOŞ GELDIN ARAMIZAa.s.a.s.

KIZLAR BENDE BURSADAN ATLAR GELIRIM DERMIŞIM COK GÜZEL OLUR DEMI olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

selam kızlar mısafırler falan derken gıremedım bırde grıp
ustune bındı ustunuze afıyet nasılsınız baharnazcım hosgeldın
cok sevındım dondugune dılerım hersey gonlunce olur

selam kızlar mısafırler falan derken gıremedım bırde grıp
ustune bındı ustunuze afıyet nasılsınız baharnazcım hosgeldın
cok sevındım dondugune dılerım hersey gonlunce olur

selam canım hoşgeldin geçmiş olsun geçen hafta ben bu hafta sen noluyor kızlar bize kesiin nazar var üzerimizde:jeyyar:tam ısındık derken marmara bölgesinde yarın akşam saatlerinde kar bekleniyormuş sıcaklık çok düşecekmiş ohaoldumsmilehava durumunu izlediniz şimdi reklamlarbuyrunnnnnnnnn:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…