selam kızlar mısafırler falan derken gıremedım bırde grıp
ustune bındı ustunuze afıyet nasılsınız baharnazcım hosgeldın
cok sevındım dondugune dılerım hersey gonlunce olur
sagol canım allah hepımızı nazarlardan korusunselam canım hoşgeldin geçmiş olsun geçen hafta ben bu hafta sen noluyor kızlar bize kesiin nazar var üzerimizde:jeyyar:tam ısındık derken marmara bölgesinde yarın akşam saatlerinde kar bekleniyormuş sıcaklık çok düşecekmiş ohaoldumsmilehava durumunu izlediniz şimdi reklamlarbuyrunnnnnnnnn:roflol::roflol:
sende hosgeldın canım cok sagol allah hepımızı korusunHOŞ GELDIN GÜLDAL GECMIŞ OLSUN CANIM IYI BAK KENDINE a.s.a.s.
sagol canım allah hepımızı nazarlardan korusun
bulusalım bırgun canım
nasılsın canım
nihall ada demek buluştunuz ha siz bizi çatlatmak istiyosunuz herhalde nasıl kıskandım ya:dilcikar:
hakikaten bi buluşma ayarlasak mı ne dersiniz kız kıza muhabbet ederiz :1rolleyes:
yaaa buluşun siz öleeeeeeeeeeeeee
boshayallersmile bense taaa malatyda okuyayım nasıl zaman geçrdiğinizi
ayyy canım olurmu gerçekten de nihalin de söylediği gibi çok spontane gelişti ayy bir baktım arkadaşım karşımda duruyor :)
ben uyarım süper olur vallahi canım
öyle deme canım ya belki sizlerle de görüşme fırsatımız olur bir gün bir yerde :)
teşekkürler iyiyim canım bir organizasyon yapalım kızlar ist buluşması için ne dersiniz
Biz bu topicte zaten beraber zayıflalıyoruz.Parazit yapma başka ihsan istemez
hakikaten bi buluşma ayarlasak mı ne dersiniz kız kıza muhabbet ederiz :1rolleyes:
girmişken neler yediğimi yazayım
öğlen 2 haşlanmış yumurta birazda peynir tabi az şekerli çay
akşam 4-5 tane dolma bide bir fincan neskafe
bu arada kızlar metabolizma hızlandırıcı vede yağ yakıcı bir formül buldum onu bugünden itibaren içicem gelişmeleri paylaşırım
kizlar 1 aydir diet yapiyordum ve bu sabah tartildim 86 kilo ile baslamistim bu sabah tarti 80.6 gösterdi rejime devamkaydirigubbakcemile2
kizlar 1 aydir diet yapiyordum ve bu sabah tartildim 86 kilo ile baslamistim bu sabah tarti 80.6 gösterdi rejime devamkaydirigubbakcemile2
alemsin kızzz :roflol: :roflol: :roflol:
:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?