80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim

Sabah = 2 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
2 zeytin
Öğlen = fazla vaktim yoktu yoğundum bugün o yüzden 1 elma ve 2 kuru kayısıyla geçirdim

Ara = 1 piko

Akşam =2 dilim kepekli ekmek .'2 kaşık yağdan yapılmış 8 kaşık mantar yemeği miss gibiydi yarın öğleni iple çekiyorum :))

Arada = yarım elma 1 piko

ben bu pikoya fena taktım valla ama hem hafif hemde elmayla aynı kalori nerdeyse bilmiyorumkismile

3 litre su ,1 saat yürüyüş oğlusumu parkka götürdüm bugün o sayede baya yürümüş oldum

Bugün son yemeğimi yine geç yedim. Gerçi o yemek sayılmaz ya, olsun: "Tahıllı Mısır Gevreği" akannehir

Eve geç gelince bütün düzeni bozululyor insanın. Bir yerde okumuştum, yatmadan önce 3 saat evvelden yemeyi kesin diyordu. Saat 21:30'da yediğime göre hmmm.. CADIARZU 00:30'da uyusam tamamdır.

Tabii o saate kadar boğazımı tutabilirsem...eyvahedigeldismile

Bakalım bugün neler yemişim?

Sabah:
Sütlü-tahıllı gevrek

Öğle
3 Tane etli biber dolma

Ara:
3 Bar Diyet Çikolata
2 Adet Diyet Bisküvi

Akşam:
Tahıllı Mısır Gevreği..

İçim dışım gevrek oldu. Yarın markete gidip buzdolabını sebzeye boğmayı düşünüyorum.

30 dk boyunca Leslie yaptım. Ayrıca daha içmem gereken galonlarca su var! :1no2:

Cuma günü baskülde göreceğim rakamı şimdiden merak ediyorum, neyse ki 3 gün kaldı!
sositososito

Son düzenleme:
slm kızlar gecen pazartesi rejıme baslamıs ve aranıza katılmıstım belkı hatırlayanınız olur ben sandaloz sakızı kullanıyorum zayıflamak ıcın gecen hafta 84.2 ile başaladım bugun sabah tartıldım 82.5 yanı 1 haftada 1.700 gr :teytey:hıc fena deıl bence bole gıder umarım

Kumru tebrikler canım.Hep böyle güzel verir ve bidaha almazsın inş..

ayyy inş canım yaa bu ıkıncı rejımım benım daha oncede 2 ayda 9 kılo verdıgım bır rejım yaptım. ama sımdıkı kılom hayattakı en sısıman halım dogumdan kalma ama azmettım gıdecekler hedefım mayısa kadar devam etmek:lepi:

bak çok merak ettim kıs neymiş bu formul biz de deneyelim CADIARZU:uhm:

cnm ben deneyip emin olmadan söylemek istemedim ama çok merak ettiysen yinede söylerim problem değil:)) 2-3 litre suya 3 elma 1 tane limon bir tatlı kaşığı öğütülmemiş karabiber bir tatlı kaşığı karanfil bir dalda tarçın suyun içine
elmaları yıkayıp dörde bölüyorsun limonu aynı şekilde ve kalan malzemeleride ekleyip düdüklüye koyuyoruz pişmeye başladıktan sonra 7 dakika pişiriyoruz daha sonra süzüyoruz ve her yemekten sonra yani kahvaltıda dahil en az bir bardak içiyoruz içebilirsek 2şer bardak daha etkili tabi bu karışım hem yağ yakıyormuş hemde metobolizmayı hızlandırıyormuş kabızlık problemi olanada birebir şahsen dünden bu yana yapıyorum bana fayda etti

kumrucum tbrkler cnm inşlah hep böyle gider kiloların bir daha da geri gelmezler

kumrucum tbrkler cnm inşlah hep böyle gider kiloların bir daha da geri gelmezler[/QUOTE]

amin canım inşaallah hepimiz veda eder bır daha da kavuşmayız o kılolara
a.s

ıyı geceler arkadaşlarrrrrrrr ne güzel kg vermışsınız ya ende özendım ama yapamıyorum ır türlü

evt cnm antepte oturuyorum sende bursadasın sanırım 4 yıl öncede bursadaydım:)) bursada 5 yıl oturdum

aaaaaaaaaa ne güzel neresınde oturmuştun bursanın benım kardeşım anteptede onun ıçın sordum

Nalcy hoşgeldin canıma aramıza..(yanlış anlaşılma olmuş kırılma lütfenn..)

zilancım o bahsettiğin tarif bizim topiğin iksiri zaten :))
geçen sene hepimiz bu tarifi uyguluyorduk..

kızlar topik kurallarına ve listeye arada bi el atın güncel olsun ok!..

bugünkü menüm

sabah cevizli,sarımsaklı su

peynir,zeytin,domates,1 közlenmiş kırmızı biber,1 dilim kepek ekmek

öğlen 2kaseye yakın tavuklu çorba

1 parça baklava

akşamüstü küçücük browniohaoldumsmile

akşam kapuska,yoğurt,1dilim kepek ekmek

az su içtim malesef dışarıdaydım spor yok 30dakika falan yürüyüş

neskafe

sisli karanlık bi malatya gününden herkese slmmmm

dün yediklerim :
sabah :süt
öğle :2 kaysı
ara : 2 kaysı
akşam : 1 kase mantı 2 çorba kaşığı patetes çorbası
ara :1 elma 1 portakal
bide 3 çatal muhallebi

akşam - sabah ballı sirkeli su

Son düzenleme:
gunaydın dunku menumu yazayım utanaraktan

sabah:1 parca börek cay
elma
tarhanacorbası
arada:tost
aksama:tavuk ızgara tabı bunu yedgmde saat 9*30 falandı 2 bardak zero cola 1 dılım ekmek

günaydın kızlar

çokbilmiş canım istanbulun havasıda çok açık sayılmaz

handerya evet giderken biraz kilom vardı o hafta diyetisyene başlamıştım galiba profesyonel yardım kilo verme konusunda en iyisi galiba mutluyum bu sonuçtan daha da iyi olabilir ama ağır ağır ilerliyorum

selma canım sende hoşgeldin hiç moralini bozma dengeli yemeyi bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…