cnm ben deneyip emin olmadan söylemek istemedim ama çok merak ettiysen yinede söylerim problem değil:)) 2-3 litre suya 3 elma 1 tane limon bir tatlı kaşığı öğütülmemiş karabiber bir tatlı kaşığı karanfil bir dalda tarçın suyun içine
elmaları yıkayıp dörde bölüyorsun limonu aynı şekilde ve kalan malzemeleride ekleyip düdüklüye koyuyoruz pişmeye başladıktan sonra 7 dakika pişiriyoruz daha sonra süzüyoruz ve her yemekten sonra yani kahvaltıda dahil en az bir bardak içiyoruz içebilirsek 2şer bardak daha etkili tabi bu karışım hem yağ yakıyormuş hemde metobolizmayı hızlandırıyormuş kabızlık problemi olanada birebir şahsen dünden bu yana yapıyorum bana fayda etti
kumrucum tbrkler cnm inşlah hep böyle gider kiloların bir daha da geri gelmezler
günaydın kızlar
çokbilmiş canım istanbulun havasıda çok açık sayılmaz
handerya evet giderken biraz kilom vardı o hafta diyetisyene başlamıştım galiba profesyonel yardım kilo verme konusunda en iyisi galiba mutluyum bu sonuçtan daha da iyi olabilir ama ağır ağır ilerliyorum
selma canım sende hoşgeldin hiç moralini bozma dengeli yemeyi bırakma sakın
geçmiyooo zaman bugünn
elimpia sen bırakmamışmıydın sigarayııı?lmaz:
geçmiyooo zaman bugünn
elimpia sen bırakmamışmıydın sigarayııı?lmaz:
Nalcy hoşgeldin canıma aramıza..(yanlış anlaşılma olmuş kırılma lütfenn..)
zilancım o bahsettiğin tarif bizim topiğin iksiri zaten :))
geçen sene hepimiz bu tarifi uyguluyorduk..
kızlar topik kurallarına ve listeye arada bi el atın güncel olsun ok!..
aaaaaaaaaa ne güzel neresınde oturmuştun bursanın benım kardeşım anteptede onun ıçın sordum
günaydın topiğin güzel hatunları nasılsınız
ben bugün bayağı bir gerginim 32 yaşına geldim hala sınavlardan kurtulamadım yawolumunekankayizsmile
ben bugün bayağı bir gerginim 32 yaşına geldim hala sınavlardan kurtulamadım yawolumunekankayizsmile
akşam yine ipin ucunu kaçırdım eve gittim güzelce salatamı çorbamı hazırladım yedim tv izliyordum bir telefon kuzenimden biz boza içmeye gidiyoruz sende gel yok siz gidin istemem falan anlatamadım çokta severim biliyorlar vefaya boza içmeye gittik sadece bozayla kalsa iyi ordan önce ist bilenler bilir eyüp sultanın karşısında sütlüce de harika uykuluk yapılır çeyrek ekmek arası uykuluk üstüne 2 bardak boza:mymeka: nolcak benim halim yaa :çok üzgünüm:
bugünki menüm
sabah sirkeli ballı su
1 simit +peynir+5 yeşil zeytin
ara
yeşilçay+elma
öğle
yayla çorbası
salata
ızgara köfte
ara
portakal
akşama belli değil
merhaba ben yeni katıldım sizlerle beraber olmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?