80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar hepinize günaydınlar:)
birkaç gündür oldukça yoğundum giremedim, akşam memlekete gidiyorum bir kaç gün izin aldım :) Cuma günü bildirim yapamayacam beni sabit yazabilirmisin sayın kaptanım:) umarım çok fazla kaçırmam ve kilo almam

selam kızlar..herkese günaydınlar..istanbulda hava berbat soğuk şimdi sigaraya indim amanın dondum resmen..
bugün işyerinde sınavım var ondan öğleden sonraya kadar giremem kızlar..
dün akşam z.yağlı patlıcan yemeği
2 dilim tam buğday ekmek
yoğurt
ara:1 bardak yarım yağlı süt bir paket kırmızı meyveli eti form
sabah:çok tahıllı ekmek ve 2 dili yarım yağlı beyaz peynir+domatesten sandviç+3 ceviz+şekersiz çay
ara:1 paket limonlu etiform +yşil çay

offf off migrenim yine mahvediyor beni ya..bu akşam da epilasyon randevum var bakalım gidebilcek miyim akşam kar geliyormuş...

anacım bu bizim topikin iksiri zaten ödem attırıyo

baharcım sen ne zamandır diyetisyene gidiyorsun?bana 1700 kalorilik diyet verdi seninki kaç??ben geçen hafta başladım daha bakalım sonuç ne olucak??

baharnazcım sen hangi diyetisyene gidiyorsun avrupa yakasındamı
bende ciddi ciddi düşünmeye başladım profesyonel yardım almayı tek başıma yapamıyorum

yaaaa cnm bende nette buldum:)) peki fayda ettimi kızlar??

aaaaaaaaaa ne güzel neresınde oturmuştun bursanın benım kardeşım anteptede onun ıçın sordum

ben ilçede oturdum cnm karacabeyde ama bursaya gezmeye gelirdik içini çok iyi bilmesemde bazı semtlerini biliyorum kardeşin antepin neresinde oturuyor cnm

günaydın şekerlerr
çeeee diyip çıkmalıyım opuyorumnanaktan kahvaltı hazırlıyorum daha yeni tatil olunca ancak bu saatlerde kahvaltı oluyo öğlen yemeğimi desek acaba kaydirigubbakcemile3

akşam yine ipin ucunu kaçırdım eve gittim güzelce salatamı çorbamı hazırladım yedim tv izliyordum bir telefon kuzenimden biz boza içmeye gidiyoruz sende gel yok siz gidin istemem falan anlatamadım çokta severim biliyorlar vefaya boza içmeye gittik sadece bozayla kalsa iyi ordan önce ist bilenler bilir eyüp sultanın karşısında sütlüce de harika uykuluk yapılır çeyrek ekmek arası uykuluk üstüne 2 bardak boza:mymeka: nolcak benim halim yaa :çok üzgünüm:
bugünki menüm
sabah sirkeli ballı su
1 simit +peynir+5 yeşil zeytin
ara
yeşilçay+elma
öğle
yayla çorbası
salata
ızgara köfte
ara
portakal
akşama belli değil

yaaa ben hiç boza içmedimmm ama canım istedii kaydirigubbakcemile3 benide götürsene yağmurgözlüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…