80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım hep söyliycem unutuyorum benim şubat sonu hedefim 68 inşlh ulaşırız hedeflerimize hepimiz

merhabaa kızlarr cumaya 2 gün kaldı .nasıl gidiyor diyetler kaydirigubbakcemile2

merhaba ben aranıza yeni katıldım 84 kiloyum ve sizlerle devam etmek istiyorum .. lütfennnnnnnn bana yardımcı olsun slm

Hoşgeldn cnm.umarım hedef kilona bizlerler ulaşırsın.İlk yapman gereken sabırlı,iradeli ve inaçlı olmak tabi bide bu topcten uzaklaşmamak :)

hiç vakit kaybetmeden bugün başla derim ben ne kadar ertelersen o kadar zor olur çünki.. kaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınız?dün yine diyet sınırları dışına çıktım.sabah öglen iyiydide akşam misafirlikte geç saatte mantı yedim.arkasındanda tatlı.neyseki burda yavaştan kar başladı.ve dışarı çıkamam cumaya az kaldı.3 günde ne verdim verdim.sporda yapmadım ama bugün başlıyorum.kaydirigubbakcemile2

Evet cumaya az kaldı heyecanlıyım bu hafta güzel kilo vermek istiyorum yine . pazar günki kaçağı saymazsak iyi gidiyoum sempatiksalakcinni

selam tülaycım
bugün evdeyim 4 gün izinliyim bilg. açık arada uğrayıp bakıyorum
selam canım.Tamam canım evde olunca öyle oluyor biraz iş birazda kk opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

selam kızlar...ben döndüm aranıza sınavı halletim tşk ederim başarı dilekleriniz için 80 aldım ohh dedim:))
yeni gelen arkaaşlar hoşgeldiniz aramıza..ben nıhal sizleri biraz tanıyalım..

izlem cim nerelerdesin spora daldın buraları unuttun dimi:)merak etme sevgili rakibem bu haftada 1. liği sana kaptıracagım.duydumki pro olmşsn hayırlı olsun.

ben geldüüüüüüüüüüümmmmm
dün akşam annem ve kardeşim gittiler kuzumL kaldık yine başbaşa
hala evde onları arıyo çok üzgün
+1.5kiloyla geri döndüm
okadar çok yiyodumki buraya gelmeye utanıyodum valla ama bugün hızlı bi u dönüşü yaptım
diyete devam

hoşgelllllllldinnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3ALLAH kavuştursun özledik seni olumunekankayizsmile

baharnazcım sen hangi diyetisyene gidiyorsun avrupa yakasındamı
bende ciddi ciddi düşünmeye başladım profesyonel yardım almayı tek başıma yapamıyorum

evet avrupa yakasında 15 günde bir gidiyorum ayda bir ücret ödüyorum sömestre girince gitmedim haftaya tekrar gidicem ve memnunum kendimi çokta diyetteymiş gibi hissetmiyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum dersem yeridir yani

slm kızlar bişey soracam sizlere.bu topik kurallarında yeni gelenler için kilo ölçülerini yzın demişler,ama cuma günlri yazmamız gerektiği yazılmış.ben ne zaman yazıyım şimdimi yoksa cumayı mı bekliyim..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…