chocolate ne oldu demiyim boşver diyim.ne olduğunu bilemiyorum tabi ama bu hayatta hiçbirşey üzülmeye değmiyor.:teselli:
sagol bitanem,cok haklisin....
merhabalar...kizlar benim moralim cok bozuk,serra cgm biliyor durumu... ben bir iki gun izin istiyorum,ya da bilemiyorum..duzelene kadar,kendimi iyi hissedene kadar...birsey yiyemedim bugun ,yiyebilecegimi de sanmiyorum,sizler dikkat edin ama olur mu...hepinizi seviyorum iyigeceler senağlama
kızlar gunaydın. Dun giremedim ama neden yaptıgım kaçamakları yazmaya utandığım için. zaten yazmayı da düşünmüyorum. Acayip kendime kızdım. Neyse bugünden itibaren kendimi topluyorum. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Bizim kızlar yazılanları okudum genelde herkes ıyı gibi görünüyor. Çikolatam ne oldu ise oldu lütfen kafana takma kendini üzme ve bizi sakın ama sakın yalnız bırakma.. Vallla bak ben senden korkuma dün yediklerimi buraya giremiyorum. Şaka bir yana zayıflamada berabersek derdimizde de beraberiz. Sakın bizi yalnız bırakma tabi bizde seni bırakmayız. Değil mi kızlar? Serra, eylülce, selma, nidam, flatliners, güzelresim, parenemka, ceren, boncukoyunu, handerya, daha aklıma gelmeyenler hadi kızlar çikolatayı yalnız bırakmayız değil mi?
off su yemek yeme krızım ne zaman gececek bılmıyorum..kızlar kendımı zor tutuyorum..valla hersey yemek ıstıyorum..söle acılı bır ıskender olsada yesem ..yemek hayalı kuruyorum..varmı benım gıbısı ya..
3 nhaftaya gırdım..hala alısamadım..lutfen bana yardım edın..
off su yemek yeme krızım ne zaman gececek bılmıyorum..kızlar kendımı zor tutuyorum..valla hersey yemek ıstıyorum..söle acılı bır ıskender olsada yesem ..yemek hayalı kuruyorum..varmı benım gıbısı ya..
3 nhaftaya gırdım..hala alısamadım..lutfen bana yardım edın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?