80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KAHVALTI:
ekmek peynir yumurta biraz recel
ÖGLEN
kapuska bir bardak ayran
AKŞAM
biraz tavuk ekmek ayran

kızlar iyi geceler. bende bir bakayım dedim girmedimmi eksiklik hissediyorum resmen. neler yapıyorsunuz? inşallah keyifler yerindedir.

chocolate ne oldu demiyim boşver diyim.ne olduğunu bilemiyorum tabi ama bu hayatta hiçbirşey üzülmeye değmiyor.:teselli:

nerdesiniz millet ben girdim bir sürü kişi vardı.kimse cevap yazmamış.çokça girelim diyoruz ama katılım yok:1closedeyes:

sagol bitanem,cok haklisin....

ayyy tam azcık sitem edeyim dedim sen yazmışsın.kaydirigubbakcemile3 diğer topikte gördüm yazını ama hepsini okuyamadım. o yüzden fazla yorum yapmıyım.gerçekten üzme kendini ve burdan kopma bence.senin en mantıklı kararı alacağını düşünüyorum canım.iyi geceler kendine iyi baka.s.

Merhaba kızlar ben haftasonu pek giremedim hep dışarıdaydık gece bu saattte ancak fırsat bulup girebiliyorum..yaaaa biri beni durdursunnnnnn! kesinlikle bu haftanın kaçamak kraliçesiyim neler yemedim kiii!!! tam dayaklığım anlayacağınız...klava:
Neyse yarın yeni bir hafta başlıyor hep pztesiler ünlüdür ya ben de yarından itibaren daha bi sıkı olcam söz,umarım haftasonu kaçamaklarım kilomu çok arttırmaz yaaa..delimiyim neyim dışarda olunca böyle oluyor çıkmıycam bi daha hiç bi yere..
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada..
Çikolata hayırdır canım,sorun nedir bilmiyorum ama umarım herşey istediğin gibi gelişir üzme kendini canım..

gunaydın kıslar.inşallah hafta sonunuz az kalorılı gecmıstır..

ben fazla kacırdım sanırsam,dun yedıklerımı yazıyorum.
sabah:domates salatalık haslanmıs yumurta,sekersız cay
ögle:dısardaydık:yarım sımıt
aksam:2 dılım ekmekle sac kavurma.. lımonlu ılık kekık suyu

kızlar gunaydın. Dun giremedim ama neden yaptıgım kaçamakları yazmaya utandığım için. zaten yazmayı da düşünmüyorum. Acayip kendime kızdım. Neyse bugünden itibaren kendimi topluyorum. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Bizim kızlar yazılanları okudum genelde herkes ıyı gibi görünüyor. Çikolatam ne oldu ise oldu lütfen kafana takma kendini üzme ve bizi sakın ama sakın yalnız bırakma.. Vallla bak ben senden korkuma dün yediklerimi buraya giremiyorum. Şaka bir yana zayıflamada berabersek derdimizde de beraberiz. Sakın bizi yalnız bırakma tabi bizde seni bırakmayız. Değil mi kızlar? Serra, eylülce, selma, nidam, flatliners, güzelresim, parenemka, ceren, boncukoyunu, handerya, daha aklıma gelmeyenler hadi kızlar çikolatayı yalnız bırakmayız değil mi?

canım benim iyi ya da kötü yaşadığımız herşey geçiyor.iyi şeyler geçince üzülüyoruz ne güzeldi geçti gitti diye.ama kötü anlarımızı da çok şükür geçti bitti diye hatırlıyoruz.o yüzden sorunun herneyse hiç üzülme:1no2: değmez.bu da geçer....
arkadaşlar dün gece bütün işlerimi ayarladım kızımı uyuttum.geçtim bilgisayarımın başına.o da ne??!!net yok.neysw şimdi yazayım dün yediklerimi
sabah
yarım haşlanmış yumurta,1 dilim kepekli ekmek,peynir,patatesli ve sucuklu omlet(az yedim)yeşil çay
ara
yarım elma,portakal
öğle
önce bol salata,3 kaşık p.pilavı,3 kaşık kuru fasulye,taze nane,tere
ara
3 tatlı kaşığı puding,10-15 tane az tuzlu kabak çekirdeği
akşam
fırında tavuk(yağsız,derisiz)1 kaşık p.pilavı,2 bardak ayran,tere,taze nane
2 lt su içtim.sabah ve akşam ılık sirkeli ballı su içiyorum.spor yapamadım.annemlerdeydim dün.biyere gidince düzen bozuluyo malesef.ayrıca arkadaşlar itiraf edeyim ben çayımı tamamen şekersiz asla içemiyorum.normalde 3 kesem şeker atardım.şimdi 1 tane atıyorum.bi de yumurtayı sabahları ihmal etmeyin.ben daha önce yaptığım bilinçsiz diyetler yüzünden saçlarımı kaybettim.çok döküldü.bunun için yumurta tüketmek şart.çünkü beyazında çinko var.şimdilik bu kadar.bugün bi akraba zziyaretine gidicez.yürüyerek gidice.40 dak. falan sürüyo.yürüyüş yapamıycam ama o da sayılır mı bilmem artık.en azından hareket olur işte....hihoyyyt

canım sanada günaydınn eflatuncum sanada tabiki çikolatanın yanındayım sorununu çok iyi biliyorum onun sorunu basit bir sorun değil o yüzden izin kullanabilir yani ama bizi terk etmesin çikolatacım buraya sık sık gir canım bak takım arkadaşların var burda yanlız değilsin bu arada alnağmecim eflatun siz nasılsınızz alnağme handeryaa kaçamaklarınızı okudumm kızlarr bidaha olmasınn tamammı bak cuma yaklaştı yaa yapmayın hiç kgveremiyoruz neyse ben şimdilik çıkıyım yine gelicemm canlarım

selam kızlar hafta sonu hiç giremedim.yatılı misafirim vardı.ayrıca bende birçok arkadaşımız gibi haftasonu biraz kaçırdım.ama bugünden itibaren sıkıcaz kendimizi inşallah.
sabah iki dilim tost ekmeği ve az yağlı peynirle tost yedim ve çay içtim.inşallah bir daha bozmıycam.bu aralar çok stresliyim.hafta sonu aöf sınavım var.bütün atıştırmalıklardan uzak durmaya çalışıyorum.yemek istemiyorummm.bana şans dileyin.(hem yememek hemde sınav için). :)

off su yemek yeme krızım ne zaman gececek bılmıyorum..kızlar kendımı zor tutuyorum..valla hersey yemek ıstıyorum..söle acılı bır ıskender olsada yesem ..yemek hayalı kuruyorum..varmı benım gıbısı ya..
3 nhaftaya gırdım..hala alısamadım..lutfen bana yardım edın..

canım kendini başka şeylerle oyala sana olmayan kıyafetlerini giy aynanın karşsına geç kendine bak yakışmadığını gör ozaman daha çok hırslanırsın ya hayaatta herşey yemek değildir demi ama bu kadar niye zorlanıyoruz şu boğazımızı tutmayı beceremiyoruz anlamdım yaaa canım sakın yersin sonra pişman olursun yazı hatırla giyeceğin kıyafetleri hatırla bitanem kaydirigubbakcemile2

kızlar selam ne habersiniz bugün arkadaşıma gidicem öğle yemeğine umarım kalarisi düşük yemekler yapmıştır bu hafta 1 kilo ermek istiyorum hep 50o gr bıktım artık hızlanmam lazım
çikolatam canım biraz okudum yaşadıklarını en doğru kararı vereceğine eminim ama bizden ayrılma sadece diyette diil her zaman beraberiz

canım bir öğle evde yemeğinde tereyağsız yarım porsiyon yiyebilirsin bence diyetten sonra özlüyoruz saldırıyoruz giden kilolar fazlasıyla geri geliyo nefsini köreltmek için bence öğlen ye akşamınada meyve ve yoğurtla geçir ne dersin?

selamlar,nasılsınız kızlar ,hafta sonu çok yoğun geçti nerdeyse eve hiç girmedim desem yeridir yazamadım oyüzden,tabi diyette fıssdelikafadulden ama bugüne tekrar iyi başladım sabah 1 kase nesfit %0 yağlı sütle bugün bol bol su ,yukardaki linki okudum alnagmecim teşekkürler bilgi için hafta sonu kaçamaklarını yağa dönüştürmemek için uygulıyacağım canım çok saol sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz

kızlar kimsecikler yookkk nerdesinizz ama böyle olmazki gelin yavvvvvv aaaa lavita canım arkadaşımm kaçamak yapmıyosun dimiii nerdesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…