http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/582-egzersizler-hangi-saatlerde-yapilmali.html
kızlar spor için en uygun saatler neymiş bakın bakalım..
serradeniz mrb canım nasılsın ben çok sık giremediğim için fazla görüşemiyorum sizinle
canım kendini başka şeylerle oyala sana olmayan kıyafetlerini giy aynanın karşsına geç kendine bak yakışmadığını gör ozaman daha çok hırslanırsın ya hayaatta herşey yemek değildir demi ama bu kadar niye zorlanıyoruz şu boğazımızı tutmayı beceremiyoruz anlamdım yaaa canım sakın yersin sonra pişman olursun yazı hatırla giyeceğin kıyafetleri hatırla bitanem kaydirigubbakcemile2
canım bir öğle evde yemeğinde tereyağsız yarım porsiyon yiyebilirsin bence diyetten sonra özlüyoruz saldırıyoruz giden kilolar fazlasıyla geri geliyo nefsini köreltmek için bence öğlen ye akşamınada meyve ve yoğurtla geçir ne dersin?
canimlarim ben geldim
oylarimiz hayirli ugrlu olsun:)
kuzucuklarim
krep yaptim ama yemedim...erkek arkadasim ve kardesi yedi
ben cok tahili ekmek ve peynir, salata +dom. ve 2 zeytin yedim:)
(sabah 9)
kahvaltidan yarim saat önce 4 kuru kayisi ve bir bardak yesil cay
ara:-
sehire corbasi, salata ve üc kasik makara
(ögle 12.30)
ara:yarim kase biter puding (saydim tam tamine 6 tatli kasik,kendime bilerek cok az koymustum)
(saat 15)
aksam 18.00:
izgara tavuk gögsü, 5 kasik pilav:)
vee tabikide 21 de (ara) meyve
2 litre su ictim:)
merhaba arkadaşlar 2 gündür güremiyorum sizleri cok özlemişim buarada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiz
kızlar ben de aranıza yeni katıldım, bugün yediklerim:
sabah:1dilim ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, çay,
öğlen: tost,çay
akşam: zeytinyağlı bakla
ama sorun şu ki canım çok ama çok tatlı istiyor, ben de bir kurabiye yedim sıcak yapılmış görünce dayanamayıp daha ilk gündeenooooooooof offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?