80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar, dün oy telaşı vardı malum giremedik. chocolategirl sıkma canını, inşallah çabuk atlatırsın.
dün yediklerim:
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, 4 siyah zeytin, 1kk peynir ve iki kokteyl sosis.
öğlen: bir bardak ayran ve bir avuç leblebi (kahvaltıyı geç ettim, acıkmadım)
akşam: bir kase tavuk suyuna çorba, yarım kase salata, 2 top dondurma
bol su içtim, ve de yeşil çay.

bugün sabah: bir kepekli simit, domates+salatalık, peynir, 2 dilim incecik salam, 5 siyah zeytin
ara bir bardak ayran
öğlen: yine geç kahvaltı yaptım sanırım 4 gibi akşam yemeği yiycem
akşam: tavuk dönerli salata

bu akşam kursa gidicem tekrar giremem sanırım, öpüyorum sizleri.

serradeniz mrb canım nasılsın ben çok sık giremediğim için fazla görüşemiyorum sizinle

çok iyi tam gaz gidiyo bakalım kararlıyım ben bukez kurtulacagım .doğduğum dan beri tombişim ya bu bi kader olamaz.

saol tatlım destegın ıcın valla cok ıyı geldı..saatı nerdeyse 4 yapmısım..yemedım..suanda da ac degılım bır anda gelen krızlere dayanamıyorum..o an yedım yedım..sonradan gecıyor..bırazdan ogle yemegımı yıyecegım.cokacimcoook

saolun canım destegınız için valla burasıda olmasa hep sısko kalırız..dıye dusunuyorum..:teselli:

sseey buna yorum göremedim:)

aksam yinegelcem öptüm

kizlar nerdesiniz? Bak ben dun icin kendimi acayip cezalandirdim ve isten sevgili patronumdan (esim olurlar kendileri) izin aldim. Oglana ebru boyasi almaya Kemeralti na gittim. Is yerinden metro ya yurumek 10 dk mesafe Cankaya duraginda indim. Bu arada Metro merdivenleri yuruyerek ciktim. Taa Konak a kadar yayan (yanimda tombik oglumda var tabi) yurudum. Ara ogun 1 bardak portakal suyu ictim. Otobuse binip evin duraginda indim. 5 dk yayan yurume mesafesi. Kisaca dun yediklerime savas actim. Oglende guzel yedim. Simdiden yazabilirim cunku aksam yiyecegim belli.
sabah: sirkeli su, corn flakes (yarim yagli sut ile)
ara: 3 yemek kasigi yogurt
oglen: 5 yemek kasigi lapa, bolkarisik salata ( beyaz lahana,havuc, domates, salatalik, kirmizi lahana)
ara : 3-4 adet tuzsuz badem, bir bardak portakal suyu
aksam: bol karisik salata, karnibahar yemegi.. 2-2/5 litre su ictim+yesil cay (su icmeye 7 ye kadar devam edecegim. Ama bu sitede gezerken okudugum birsey var gunduz bol su icin aksam cok icmeyin diyordu ne kadar dogru ama sizde dikkat edin kizlar)

simdilik bu kadar serra cim kendimi affettirebildim umarim

Son düzenleme:
Bugun gayet iyi gidiyor ... yalniz elma sirkeli karisimi icmeye calistim .. bir kac yudum ancak alabildim .. acayip kotu bisey :S ilk ictiginizde sizede oyle oldumu .. aksama tekrar denemeyi dusunuyorum, ictikce alisirim belki.

Son düzenleme:
slm kızlar bu sabah iki tost ekmeğinden az yağlı peynirle tost yemiştim.
öğlen bir tabak brüksel lahanası yedim(zeytinyağlı pişirilmiş,ekmeksiz)
biraz önce küçük bir çikolata yedim (üzgünüm)
akşam içinde büyük bir tabak salata düşünüyorum,belki yarım dilim ekmekle.(saat 7 civarı)
yatmadan öncede bir bardak süt içicem.
belki akşam tekrar giremeyebilirim.

merhaba arkadaşlar 2 gündür güremiyorum sizleri cok özlemişim buarada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiz

kızlar ben de aranıza yeni katıldım, bugün yediklerim:
sabah:1dilim ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, çay,
öğlen: tost,çay
akşam: zeytinyağlı bakla
ama sorun şu ki canım çok ama çok tatlı istiyor, ben de bir kurabiye yedim sıcak yapılmış görünce dayanamayıp daha ilk gündeen ooooooooof offffffff

hoşgeldin canım
hemen suçluluk hissetme olur böyle şeyler.birbirimize destek olarak zayıflıycaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…