80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimlarim ben geldim
oylarimiz hayirli ugrlu olsun:)

kuzucuklarim

krep yaptim ama yemedim...erkek arkadasim ve kardesi yedi
ben cok tahili ekmek ve peynir, salata +dom. ve 2 zeytin yedim:)
(sabah 9)
kahvaltidan yarim saat önce 4 kuru kayisi ve bir bardak yesil cay

ara:-

sehire corbasi, salata ve üc kasik makara
(ögle 12.30)

ara:yarim kase biter puding (saydim tam tamine 6 tatli kasik,kendime bilerek cok az koymustum)
(saat 15)

aksam 18.00:
izgara tavuk gögsü, 5 kasik pilav:)

vee tabikide 21 de (ara) meyve

2 litre su ictim:)

ben geldiiim. bol bol yürüdük çok iyi geldi. sonra yemeğe gittik.ben şunları yedim:ızgara köfte, salata, 1 dilim kızarmış ekmek(yemek yediğimiz yerde getiriyorlar benim için iyi oldu),1 bardak ayran.

tabi bunları yedim ama 2 saatte yürüdük.eve gelene kadar acıktımdelikafadulden

sabah:uyanınca 1bardak su ve 1 portakal yedim.sonra domates.salatalık.peynir.2 zeytin.3 tane galeta.
öğle:yukarıda söylediklerimi yemiş oldum.çünkü kahvaltıyı oğlumun uyanmasını beklerken 12 gibi yapabildim.sonra dışarı çıktık zaten.
akşam:bir kase müsli yiyeceğim az sonra.canım istedicokacimcoook

aralarda kayısı yedim ve yeşil çay içtim. hepinizi öpüyoruma.s. çıkıp ders çalışayım biraz..

merhabaaa, dün ve bugün pek giremedim kusura bakmayinnn, boya badana isi var da bugüünn...
gec kalktigim icin kahvaltimi erken yapamadim.
13 de yedim

1 dilim pide, icine yumurta.
2-3 bardak elma suyu
1-2 tane patates kizartmasi
15 gib: 3 köfte

aksam ton baligi salatasi koca tas

cok is oldugu icin dikkat edemedim bugünkü menüme...
geceye kadasr 2 litre suyu tamamlicam sanirim....

spor derseniz boya yaptim :) ve 10 defa merdiven cikmisimdir :)

grsrz tekrar

önceden cokkkk yediyseniz ve birden rejime baslayip azzz yediyseniz birinci hafta hepp öyle fazla kg kaybediliyor abla, bendede öyle oluyor, ikinci hafta yavaslar merak etme....

selamm kızlarrr bugün ancak girebildim yaa ve çıkıcam çok işim varrr yediklerimi yazayım fırsat bulunca gelicem geçte olsaaasizde gelin muhabbet edelim olurmuu 11 gibineyse yediklerimi yazayım
sabah:2dilim kepek ekmeği peynir 1tk bal
ara.yok
öğlen:1kase cornflakes
ara.yarım muz
akşam:1dilim kepek ekmeği 2tavuksarma ve salata
kapanış olarak meyve ve suuu 5li çayımmmbiraz iyi olmadı bugün ama neyseee buhafta çok iddalıyımm bakalım ne olcakk

serradeniz bu hafta bende çok iddalıyım derken yarın öğlen arkadaşım yemeğe davet etti diyet yaparken resmen asosyal olman gerekiyo ama yarın tatil diye uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşücem offf yaa

canımcım o aniçimden öyle geldi söyledim inşş olur nebilim canımkendini tutmayı başarırsın sen eminim ağzına attığın her lokmada beni düşün burayı düşün takım arkadaşlarını sakın yeme tamammı canımmmmcokacimcoook

canlarım çok özledim sizi yaa...ne kadar alışmışım ben size...aklım hep sizde kaldı.iki gündür giremedim.misafirlerim vardı memleketten giremedim..hepinizi çok öpüyorum canlarım benim..

Merhaba arkadaslar ! Burayı yeni buldum ve aranıza katıldım bu yarışta ben de varım....

canım hoş geldin aramıza kurallarımızı söyliyeyim sana günde en az üçkere ziyaret et burayı yorumunu bırak gün içinde yediklerini toplu olarak akşamları yazıcaksın ve cumaları en geç 12 kadar kilonu bildir haftanın birincisi seçiliyo hadi baklaım kolay gelsin bizle beraber kilo vermek çokdaha iyi emin oll:1hug:

canlarım çok özledim sizi yaa...ne kadar alışmışım ben size...aklım hep sizde kaldı.iki gündür giremedim.misafirlerim vardı memleketten giremedim..hepinizi çok öpüyorum canlarım benim..

bitanem hoş geldinnnn nasılsın nasıl gidiyo kaçamak varmıııı bakalımmm yoktur ama benim arkadaşımda demiiii

Ben bu aksam biraz fazla kacirdim galiba (
Hersey cok guzeldi .. bir kase corbami salatami ve bir dilim ekmegimi yedim. Sonra revanileri servis ederken okadar cok canim cekti ki ( normalde sevmem bile ) dayanamayip bi parca yedim
yarin bunun icin ekstra 20 dkk yuruyecem insallah .

merhabalar...kizlar benim moralim cok bozuk,serra cgm biliyor durumu... ben bir iki gun izin istiyorum,ya da bilemiyorum..duzelene kadar,kendimi iyi hissedene kadar...birsey yiyemedim bugun ,yiyebilecegimi de sanmiyorum,sizler dikkat edin ama olur mu...hepinizi seviyorum iyigeceler senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…