kızlar ben de aranıza yeni katıldım, bugün yediklerim:
sabah:1dilim ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, çay,
öğlen: tost,çay
akşam: zeytinyağlı bakla
ama sorun şu ki canım çok ama çok tatlı istiyor, ben de bir kurabiye yedim sıcak yapılmış görünce dayanamayıp daha ilk gündeenooooooooof offffffff
kızlar ben de aranıza yeni katıldım, bugün yediklerim:
sabah:1dilim ekmek, beyaz peynir, 5 zeytin, çay,
öğlen: tost,çay
akşam: zeytinyağlı bakla
ama sorun şu ki canım çok ama çok tatlı istiyor, ben de bir kurabiye yedim sıcak yapılmış görünce dayanamayıp daha ilk gündeenooooooooof offffffff
bitanem valla bu hafta güzel bir kilo vermem lazım o yüzden cok sıkı diyet yapıyorum ama itiraf edeyim çok zor oluyor ma pes etmiyecemhihoyyytiyim canimcim cerenim sen nasilsin nasil gidiyor diyet?
bitanem selam naberherkese selamlar arkadaşlar yine buralara doğru dürüst uğramaz oldunuz valla kaydirigubbakcemile2gelmeyenleri cezalandırıcam haaa bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz aramıza bazı kurallarımız var diğer sayfalarda var yazdım okursanız iyi olur canlarımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/200975-fazla-su-felc-yapiyor-lutfen-dikkat.html
canlarim bugun sizi umarim cok sikmamisimdir ama okudugum konula ilginc olunca sizinde haberiniz olsun istiyorum. Goren olmaz bilgileri kacirmayalim degil mi?
Bu arada Eylulce arkadasim nerelerdesin? Karsilasamaz olduk seninle ozlettin valla
kızlar merhaba..hepiniz iyisinizdir inşallah..ben birkaç gün giremiycem eşim göreve gidiyor ve pc yide götürecekk..çok özliycem sizi..hafta sonu kilo vermiş olarak görüşürüz inşallah...ya ben napıcam sizsiz yaaa...hepinizi öpüyorumŞeniz sakın atmayın beni heeeee..
eylülce,lavita,paresnamka.....nasıl gidiyor diyet???
kızlar merhaba..hepiniz iyisinizdir inşallah..ben birkaç gün giremiycem eşim göreve gidiyor ve pc yide götürecekk..çok özliycem sizi..hafta sonu kilo vermiş olarak görüşürüz inşallah...ya ben napıcam sizsiz yaaa...hepinizi öpüyorumŞeniz sakın atmayın beni heeeee..
benim yediklerim seracım
sabah kılasik kahvaltı
öğle
1yoğurt corbası
ara
yeşilcay
akşam
1corba yarım tabak bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?