80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldiniz :)
En zor ilk hafta oluyormus zaten yavas yavas azaltirsiniz olabilir boyle seyler. Bende de oluyor arada. Onemli olan herseyi olculu tuketmek

herkese selamlar arkadaşlar yine buralara doğru dürüst uğramaz oldunuz valla kaydirigubbakcemile2gelmeyenleri cezalandırıcam haaa bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzz aramıza bazı kurallarımız var diğer sayfalarda var yazdım okursanız iyi olur canlarımmm

canım hoş geldin fakat yediklerin pek iyi değil mesela ara öğün yap kendine meyve veya süt ürünlerinde tüket aralarda mesela çorba koyabilirsin menüne ekmeğiöğlendede yiyebilirsin onun yerine makarna veya pilavda olabilir daha zengilleştir bence metebolizma az yiyinca çalışmazz sık sık az yeyince çalışır böyle devam ederse vucudun bir yerde durur veremezsin canımmkaydirigubbakcemile2

bitanem selam naber

ya malum benim görümce var...ama elimden geldince girmeye calisiorum yediklerimi yazcam simdi

sabah 8.15:
bir porsion (125ml süt)cornfleks

ara:-

ögle 12:00:
tavuklu salata, birde bir dilim cavdar ekmek

ara 15.30: bir muz

aksam 18.30:
iki kepce brokoli corbasi,
3tahta kasik ispanak yemegi
ve salata

ara 21.00: meyve (portakal yerim)

canım geldim bugün arkadaşıma yemeğe gitmiştim biraz yedim ama börek çörek yoktu iyi oldu sadece biraz tatlı yedim o fazla oldu galiba ama akşam sadece meyve yemeyi düşünüyorum yarın bütün gün evdeyim bol bol görüşürüz umarım sen neler yapıyosun ben de buraya giremeyince eksiklik hissediyorum valla özlüyorum sizleri:1hug:

merhaba..... valla 2 gündür rejimime dikkat edemiyorum, dikkat edemiyorum derken fazla yemiyorum, tam tersi yemiyorum :) evde boya isleri temizlik isleri oldugu icin pek firsat bulamadim

sabah: 1 kase cornflakes sütlü
4 zeytin 1 kk peynir
salatalik
1-2 tatli kasigi bal

ögle: hatirlamiyorumki galiba birsey yemedim :)

ara: yesil elma
aksam: 1 tabak kiymali makarna.... annemlere uymak zorundaydim cünkü kendime yapacak kadar güclü degilim bugün :)

spor derseniz ? temizlik ve disarda 1 saat yürüyüs. carsiyi gezdim

su derseniz tamamen unuttum bugün nedense... yarim litre anca icmisimdir.
ama geceye kadar 1 litre götürücem söz :) toplam 1,5 yapariz zar zor

iyi aksamlar

bu arada gömlegim dar geliyodu simdi tam oldu :)
pantolonlada zayif gösteriyo
mutluyum :)

kızlar merhaba..hepiniz iyisinizdir inşallah..ben birkaç gün giremiycem eşim göreve gidiyor ve pc yide götürecekk..çok özliycem sizi..hafta sonu kilo vermiş olarak görüşürüz inşallah...ya ben napıcam sizsiz yaaa...hepinizi öpüyorumŞeniz sakın atmayın beni heeeee..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..hiç merak etmeyin buraya hergün girince süper bi diyet yapcaksınız.kızlar bugün eşim bana çok kızdı diyet yapıyorum diye çünkü acayip bi başdönmesi başladı.ama diyeti bırakmam asla.belki tansiyonum düşmüştür.bugün yediklerim:
sabah
bir dilim kepekli ekmek,3 zeytin,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık
ara
bir çay bardağı süt
öğle
3 kaşık kısır,yarım dilim kek
ara
elma,yarım portakal
akşam
1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla kabak soteledim 1 tabak yedim,yanında yoğurt
yatmadan çay içerim bugün bi ziyarete gittim.evde yemek yemeden gittim.ordaki ikram öğle yemeği yerine geçti.yürüyerek gidip geldim.gidiş 1 saat geliş 1 saat sürdü.2 lt su içtim.sabah akşam sirkeli ballı ılık su içiyorum.

aklın burda olsun canım.buraya yazmasan bile kendine not et yediklerini.zaten uzmanlar yediklerinizi yazın diyorlar.diyete çok faydası oluyor.kendine iyi baka.s.

merhaba kızlar bugün yediklerim

sabah 2 dilim esmer ekmek, 5 yeşil zeytin ,peynir ,domates ,maydanoz

öğle 4 tane köfet 2 kaşık pilav 1 kaşık fırında patates salata 2 tulumba tatlısı (arkadaşımdaydım biraz kaçtı)

akşam 1 elma 1 çay bardağı süt

aşk olsun atarmyız seni sen diyetine devam et yeter görüşmek üzere

kızlar bu gün herkesin yediklerinde bir düzen göremedim az yemişsiniz eflatuncum eksik besleniyosun ondandır baş dönmelerin biraz daha dikkat et kilo vereyim derken sağlıktan olma canım benim

flatliners canım nasılsın seninle uzun zamandır karşılaşamıyoruz nasıl gidiyor

benim yediklerim seracım
sabah kılasik kahvaltı
öğle
1yoğurt corbası
ara
yeşilcay
akşam
1corba yarım tabak bulgur pilavı

handerya seracım nerdesin karşılaşamıyoruz bu arada diyet cok zor oluyor bide çukulatamıda göremeyince üzülüyorum inşallah iyidir kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…