baharcım sen ne zamandır diyetisyene gidiyorsun?bana 1700 kalorilik diyet verdi seninki kaç??ben geçen hafta başladım daha bakalım sonuç ne olucak??
slm kızlar bişey soracam sizlere.bu topik kurallarında yeni gelenler için kilo ölçülerini yzın demişler,ama cuma günlri yazmamız gerektiği yazılmış.ben ne zaman yazıyım şimdimi yoksa cumayı mı bekliyim..bilmiyorumkismile
bana verilen liste 15 günde bir değişiyor verebildiğim yada veremediğim duruma göre ayarlıyor diyetisyen. kaç kalorilik hiç bilmiyorum sormadımda yani :)) nerdeyse 3 ay olucak canım geçen hafta gitmedim sömestrde olunca askıya aldım haftaya tekrar gidicem haziranda 70 olmak istiyorum hem bebişte istediğim için kiloları vermek istiyorum
diyetisyenin ismini ve nerde çalıştığını (yani hastane mi muayenehnemi) söylermisin canım ben de arayış içindeyim
bana verilen liste 15 günde bir değişiyor verebildiğim yada veremediğim duruma göre ayarlıyor diyetisyen. kaç kalorilik hiç bilmiyorum sormadımda yani :)) nerdeyse 3 ay olucak canım geçen hafta gitmedim sömestrde olunca askıya aldım haftaya tekrar gidicem haziranda 70 olmak istiyorum hem bebişte istediğim için kiloları vermek istiyorum
diyetisyenin ismini ve nerde çalıştığını (yani hastane mi muayenehnemi) söylermisin canım ben de arayış içindeyim
slm kızlar bişey soracam sizlere.bu topik kurallarında yeni gelenler için kilo ölçülerini yzın demişler,ama cuma günlri yazmamız gerektiği yazılmış.ben ne zaman yazıyım şimdimi yoksa cumayı mı bekliyim..bilmiyorumkismile
amacımız aynı desene canım..ben de yaz sonu bebek istiyorum kısmetse gerçi zayıflayınca biraz tadını çıkartmak isteyip erteleyebilirim deopuyorumnanaktan
sana özelden msj attım ermeni hastanesinde burcu hanıma gidiyorum
aslında evime çok yakın bi özel hastanede diyetisyen var ama nasıldır bir fikrim yok olmadı ona gitcem
Allah gönlüne göre versin canım..yaşlarımızın arasında çok da fark yok bu aradakaydirigubbakcemile5kısmet tabiki canım ben yaş olarak ertelemeye müsait değilim o yüzden bakalım bu yaz hayırlısıyla nolcak :)
aslında evime çok yakın bi özel hastanede diyetisyen var ama nasıldır bir fikrim yok olmadı ona gitcem
evinin yakınındakinide araştır canım bunuda araştır benim giden arkadaşlarımdan memnun kalanlar oldu, bende çok memnunum ilgisi ve motivasyonuda çok iyi, sana yakın olanıda araştır gidenler olmuşmu ona göre davranırsın
Allah gönlüne göre versin canım..yaşlarımızın arasında çok da fark yok bu aradakaydirigubbakcemile5
Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin . bu arada yaşına baktım balık burcusun :) bende 37zaman çok hızlı geçiyor
ilgi ve motivasyon işte kilit kelimeler baharnaz ya..
bir de ben akşamları gidiyorum sanırım hatunun pili bitmiş oluyor gerçi bir kere gittim bakalım bu gittiğimde naısl olucak..bu arada bana hiç kg veriyorum gibime gelmiyor ya hayırlısı...bilmiyorumkismile
birde dün diyetisyene gittim dün kafamı çok bozdu hiç kafama yatmadı ne tahlil yapıldı nede bişey direk bir diyet verdi gıcık kadınbide ben bir soru sordum sorum şuydu bölgesel incelmede zorlanıyorum ne önerirsiniz dememle kadın birden bana ne desin beğenirsiniz burası güzellik merkezi değil burası yağ aldırma yeride değil mikrop yaa sanki ben bilmiyom orasının ne olduğunu bende ona bende burasının öyle bir yer olmadığını bildiğimi söyledim sadece belki bir öneriniz olabilir diye sormuştum dedim gırtlaklıyasım geldi resmen kadını gittiğime gideceğime bin pişman oldum valla
birde dün diyetisyene gittim dün kafamı çok bozdu hiç kafama yatmadı ne tahlil yapıldı nede bişey direk bir diyet verdi gıcık kadınbide ben bir soru sordum sorum şuydu bölgesel incelmede zorlanıyorum ne önerirsiniz dememle kadın birden bana ne desin beğenirsiniz burası güzellik merkezi değil burası yağ aldırma yeride değil mikrop yaa sanki ben bilmiyom orasının ne olduğunu bende ona bende burasının öyle bir yer olmadığını bildiğimi söyledim sadece belki bir öneriniz olabilir diye sormuştum dedim gırtlaklıyasım geldi resmen kadını gittiğime gideceğime bin pişman oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?