80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharcım sen ne zamandır diyetisyene gidiyorsun?bana 1700 kalorilik diyet verdi seninki kaç??ben geçen hafta başladım daha bakalım sonuç ne olucak??

bana verilen liste 15 günde bir değişiyor verebildiğim yada veremediğim duruma göre ayarlıyor diyetisyen. kaç kalorilik hiç bilmiyorum sormadımda yani :)) nerdeyse 3 ay olucak canım geçen hafta gitmedim sömestrde olunca askıya aldım haftaya tekrar gidicem haziranda 70 olmak istiyorum hem bebişte istediğim için kiloları vermek istiyorum

hoşgeldin ölçülerin elindeyse yaz canım

diyetisyenin ismini ve nerde çalıştığını (yani hastane mi muayenehnemi) söylermisin canım ben de arayış içindeyim

amacımız aynı desene canım..ben de yaz sonu bebek istiyorum kısmetse gerçi zayıflayınca biraz tadını çıkartmak isteyip erteleyebilirim deopuyorumnanaktan

Neslihancım vücut ölçülerini, şimdi de yazabilirsin cuma diye bahsettiğimiz kg bildirimi canım..

amacımız aynı desene canım..ben de yaz sonu bebek istiyorum kısmetse gerçi zayıflayınca biraz tadını çıkartmak isteyip erteleyebilirim deopuyorumnanaktan

kısmet tabiki canım ben yaş olarak ertelemeye müsait değilim o yüzden bakalım bu yaz hayırlısıyla nolcak :)

aslında evime çok yakın bi özel hastanede diyetisyen var ama nasıldır bir fikrim yok olmadı ona gitcem

aslında evime çok yakın bi özel hastanede diyetisyen var ama nasıldır bir fikrim yok olmadı ona gitcem

evinin yakınındakinide araştır canım bunuda araştır benim giden arkadaşlarımdan memnun kalanlar oldu, bende çok memnunum ilgisi ve motivasyonuda çok iyi, sana yakın olanıda araştır gidenler olmuşmu ona göre davranırsın

kısmet tabiki canım ben yaş olarak ertelemeye müsait değilim o yüzden bakalım bu yaz hayırlısıyla nolcak :)
Allah gönlüne göre versin canım..yaşlarımızın arasında çok da fark yok bu aradakaydirigubbakcemile5

canım iyibiryere gidip güzel sonuçlar almayı ben de istiyordum ama şu var herşey kendinde bitiyor..ben de ilk randevuyta gidip de hayallerimdeki ilgiyi göremeyince biraz moral bozukluğu yaşadım da sonra kızdım kendime..sen zaten az çok ne yapacağını biliyorsun burda önemli olan verdiğin kg ın nereden gittiğini görmek ve sağlam birilerini kendini emanet etmek onun dışında birşey beklemek biraz da mucize Nihal.. Yürü yürü sen kendini motive et eksik kaldığın nyerden kızlar da sana yardımcı olur kendine bahane arama dedim canım..o nedenle kendini çok sıkma diyetisyen arayışı için derim ben..arama sürecinde de vakit kaybettiğini unutma..:lepi:

bendede diyet diye bişey kalmadı ha bire antep fıstığı yiyiyorum ne yapcam bilmiyorum başka bişey yediğim yok fazla ama en az günde bir çay bardağı yiyiyorum :kedi:

ilgi ve motivasyon işte kilit kelimeler baharnaz ya..
bir de ben akşamları gidiyorum sanırım hatunun pili bitmiş oluyor gerçi bir kere gittim bakalım bu gittiğimde naısl olucak..bu arada bana hiç kg veriyorum gibime gelmiyor ya hayırlısı...bilmiyorumkismile

birde dün diyetisyene gittim dün kafamı çok bozdu hiç kafama yatmadı ne tahlil yapıldı nede bişey direk bir diyet verdi gıcık kadın bide ben bir soru sordum sorum şuydu bölgesel incelmede zorlanıyorum ne önerirsiniz dememle kadın birden bana ne desin beğenirsiniz burası güzellik merkezi değil burası yağ aldırma yeride değil mikrop yaa sanki ben bilmiyom orasının ne olduğunu bende ona bende burasının öyle bir yer olmadığını bildiğimi söyledim sadece belki bir öneriniz olabilir diye sormuştum dedim gırtlaklıyasım geldi resmen kadını gittiğime gideceğime bin pişman oldum valla

bende okuldan sonra akşamüzerleri gidiyorum genelde ama yine ilgi ve motivasyon çok iyi oluyor canım aynen uygularsan verirsin canım ya

haftanın yüzkarası olmayabilirsin canım hergün yediğini itiraf ettiğin fıstığı yemeyi bırak önce lmaz: sonrada diyetisyenini değiştir önce tahlil yapması gerekir şeker vb kan tahlillerini yapması gerekirdi olması gereken bu çünkü

zaten ilk önce diyetisyenin yapması gereken motive edebilmesi bizi boşver araştır iyice ona göre birini bul canım bu arada da abartılı yeme yine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…