80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde çenem düştü sanki uzun zaman girmeyince özlemişim sizleri opuyorumnanaktan

çok haklısın nihalcim az çok yapacağımı biliyorum iş motivasyonda.

selam kızlar nasılsınız karbeyaz hosgeldn aramıza baharnaız sanada hosgeldım demıstım
sanırım gormedın cok sevındım dondugune

ayyyy çok kötü bi durum sen yine sabırlı davranmşsın.ben olsam ters bi laf söylerdim ona....
bu arada antepinde fıstıgı güzel olur ama çok kalorili oldugunu duymuştum fazla yeme tmm mı

bendede diyet diye bişey kalmadı ha bire antep fıstığı yiyiyorum ne yapcam bilmiyorum başka bişey yediğim yok fazla ama en az günde bir çay bardağı yiyiyorum :kedi:
aman canım onun yerine norml yemke ya daha az kalori alırsın..

bu haftanın yüzkarası benim kesinlikle kafamçokkarıştı

moral bozmak yok canım..resetle kendini yola devam..önemli olan her hafta aynı şeyi tekrarlamamak..
izlem nerelerdesin gülüm lesliyi görmeye yurtdışına mı kaçtın naptın.-tatlicadiarzu-

ay inanmıyorum ya saçmalığa bak..ben bu konuda uzman değilim ama...diye bir cümle kursa ölürdü sanki...bu şekilde sana yrd olacağını mı sanıyor..tam spoalıkmış seninki...

iyi akşamlar kızlarrrrr berbat bir hava var karla karışık yağmur soğukkkkkkkk nasıl giderim kaçta giderim eve hiç bilmiyorum hoşcakalınnnnnnn

TEŞEKKÜRLER AHARNAZ BENDE BIR DIYETISYENE GITMEYI DÜŞÜNÜYORUM YARIN BELKI GIDERIM ARAŞTIRAYIM VE TÜM TAHLILERIMI YAPTIRAYIM ONA GÖRE GIDERIM ARTIK
merhaba ben aranıza yeni katıldım 84 kiloyum ve sizlerle devam etmek istiyorum .. lütfennnnnnnn bana yardımcı olsun slm
HOŞ GELDIN KARBEYAZ a.s.
benimde çenem düştü sanki uzun zaman girmeyince özlemişim sizleri opuyorumnanaktan

KONUŞ CANIM BIZDE SENI ÖZLEDIK olumunekankayizsmile

burdayım selma ama çıkıyom gülüm birazdan evet kızlar ya hava burda berbat.. ben leventteyim şu anda resmen fırtına var karşa karışık yağmur..epilasuyon randevumu erteledim mecburen..
hepinizi öpüyorum canlarım..kaçaksız bir akşam dileğiyle..

selam kızlarr

hava berbaatt ooouuuvvv

yahuu ben çok akıllı ve sportif bayanım yaa akannehir saat 6 gibi evden çıktık eşimle beni spora getirdi o eve geldi .
Saat 7 de spordan bir çıktımki heryer bembeyaz kar olmuş. eşim allahtan havaya bakıp oğlusumu karşımızdaki komşu teyzeye bırakmış .Araba kaldı spor merkezinin önünde mecburen yürüdük tabi.Merkezle aramız nerden baksanız 2 kilometre vardır o soğuk tipide nasıl yürüdük bilmiyorum Abartısız ayak bileklerimize kadar doldurmuş anında valla .kaşlarım ,ellerim ,ve dudaklarım dondu hissetmedim bi ara .neyseki kazasız belasız geldik ama hava fena allah yardımcısı olsun çıkmak zorunda olanların ...

Son düzenleme:
melooo gelmiş hoşgelmiş tey tey tey :teytey:
nerelerdesin anacım özlettin kendine (gerçi söyleyene bak 1 haftadır bende yoktum :roflol:)

ıyı akşamlar kızlar burdada kar var benım kar fobım var asla kar yerde oldugu müddetce dışarı cıkmam hayatımda hıc kara basmadım ve elımı sürmedım cok korkarım kardan

evt cnm fıstığı hiç yemiyordum aylardan beridir nedense son günlerde çok acayip cnm çekiyor offf yaa ama karar verdim yarından itibaren bırakıcam diyetisyen konusundada aynı fikirdeyim ama şuanda özele gitcek durumda değilim açıkçası benim 3 yıllık tedavim bizi dibe vurdu bide 3 çocuk evde kira olunca açıkçası şu anda biraz zor kendi irademle yapcam bişeyler

ayyyy çok kötü bi durum sen yine sabırlı davranmşsın.ben olsam ters bi laf söylerdim ona....
bu arada antepinde fıstıgı güzel olur ama çok kalorili oldugunu duymuştum fazla yeme tmm mı

yüksek kalorili olduğunu bilmiyordum tüühhh :bbo: zaten terslememek için zor tuttum kendimi kız psikiyatrinin dediği gibi bazen delilik yapacaksın kaydirigubbakcemile3 bazı insanlara ama maalesef yapamıyom

Son düzenleme:
kıssslllar nerdesiniz ?beni unuttunuz mu<*

unurturmuyuz hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

melooo gelmiş hoşgelmiş tey tey tey :teytey:
nerelerdesin anacım özlettin kendine (gerçi söyleyene bak 1 haftadır bende yoktum :roflol:)

sende hoş geldin asucum olumunekankayizsmile

ıyı akşamlar kızlar burdada kar var benım kar fobım var asla kar yerde oldugu müddetce dışarı cıkmam hayatımda hıc kara basmadım ve elımı sürmedım cok korkarım kardan
çok ilginçmiş selma yaa ilk defa böyle bi fobi duydum gerçekten bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…