Allah gönlüne göre versin canım..yaşlarımızın arasında çok da fark yok bu aradakaydirigubbakcemile5
canım iyibiryere gidip güzel sonuçlar almayı ben de istiyordum ama şu var herşey kendinde bitiyor..ben de ilk randevuyta gidip de hayallerimdeki ilgiyi göremeyince biraz moral bozukluğu yaşadım da sonra kızdım kendime..sen zaten az çok ne yapacağını biliyorsun burda önemli olan verdiğin kg ın nereden gittiğini görmek ve sağlam birilerini kendini emanet etmek onun dışında birşey beklemek biraz da mucize Nihal.. Yürü yürü sen kendini motive et eksik kaldığın nyerden kızlar da sana yardımcı olur kendine bahane arama dedim canım..o nedenle kendini çok sıkma diyetisyen arayışı için derim ben..arama sürecinde de vakit kaybettiğini unutma..:lepi:
birde dün diyetisyene gittim dün kafamı çok bozdu hiç kafama yatmadı ne tahlil yapıldı nede bişey direk bir diyet verdi gıcık kadınbide ben bir soru sordum sorum şuydu bölgesel incelmede zorlanıyorum ne önerirsiniz dememle kadın birden bana ne desin beğenirsiniz burası güzellik merkezi değil burası yağ aldırma yeride değil mikrop yaa sanki ben bilmiyom orasının ne olduğunu bende ona bende burasının öyle bir yer olmadığını bildiğimi söyledim sadece belki bir öneriniz olabilir diye sormuştum dedim gırtlaklıyasım geldi resmen kadını gittiğime gideceğime bin pişman oldum valla
aman canım onun yerine norml yemke ya daha az kalori alırsın..bendede diyet diye bişey kalmadıha bire antep fıstığı yiyiyorum ne yapcam bilmiyorum başka bişey yediğim yok fazla ama en az günde bir çay bardağı yiyiyorum :kedi:
bu haftanın yüzkarası benim kesinlikle kafamçokkarıştı
ay inanmıyorum ya saçmalığa bak..ben bu konuda uzman değilim ama...diye bir cümle kursa ölürdü sanki...bu şekilde sana yrd olacağını mı sanıyor..tam spoalıkmış seninki...birde dün diyetisyene gittim dün kafamı çok bozdu hiç kafama yatmadı ne tahlil yapıldı nede bişey direk bir diyet verdi gıcık kadınbide ben bir soru sordum sorum şuydu bölgesel incelmede zorlanıyorum ne önerirsiniz dememle kadın birden bana ne desin beğenirsiniz burası güzellik merkezi değil burası yağ aldırma yeride değil mikrop yaa sanki ben bilmiyom orasının ne olduğunu bende ona bende burasının öyle bir yer olmadığını bildiğimi söyledim sadece belki bir öneriniz olabilir diye sormuştum dedim gırtlaklıyasım geldi resmen kadını gittiğime gideceğime bin pişman oldum valla
evet canım ya tam bir balık burcuyum iradesiz alık balıkAllah gönlüne göre versin canım..yaşlarımızın arasında çok da fark yok bu aradakaydirigubbakcemile5
Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin . bu arada yaşına baktım balık burcusun :) bende 37zaman çok hızlı geçiyor
valla canım kayınvalidem de dahil olmak üzere herkese haber verdim gittiğimi ki sıkılır da bırakırsam yüzüm olmasın diye..bu sefer sıkıcam kendimi valla başka yolu yok..bende okuldan sonra akşamüzerleri gidiyorum genelde ama yine ilgi ve motivasyon çok iyi oluyor canım aynen uygularsan verirsin canım ya
aa aşk olsun canım ne güzel sohbet ediyoruz işte biz de seni çok özledik de şu küsme olayı neydi benim haberim yoktu ben yoktum o aralar..benimde çenem düştü sanki uzun zaman girmeyince özlemişim sizleri opuyorumnanaktan
mtivasyon yeri de burda canım..tabi motive eden birini bulursan da tadından yenmez o ayrı..çok haklısın nihalcim az çok yapacağımı biliyorum iş motivasyonda.
selamm tatlım iyiyz biz laflıyoruz işte sen nasılsınkaydirigubbakcemile5selam kızlar nasılsınız karbeyaz hosgeldn aramıza baharnaız sanada hosgeldım demıstım
sanırım gormedın cok sevındım dondugune
TEŞEKKÜRLER AHARNAZ BENDE BIR DIYETISYENE GITMEYI DÜŞÜNÜYORUM YARIN BELKI GIDERIM ARAŞTIRAYIM VE TÜM TAHLILERIMI YAPTIRAYIM ONA GÖRE GIDERIM ARTIKgünaydın kızlar
çokbilmiş canım istanbulun havasıda çok açık sayılmaz
handerya evet giderken biraz kilom vardı o hafta diyetisyene başlamıştım galiba profesyonel yardım kilo verme konusunda en iyisi galiba mutluyum bu sonuçtan daha da iyi olabilir ama ağır ağır ilerliyorum
selma canım sende hoşgeldin hiç moralini bozma dengeli yemeyi bırakma sakın
HOŞ GELDIN KARBEYAZ a.s.merhaba ben aranıza yeni katıldım 84 kiloyum ve sizlerle devam etmek istiyorum .. lütfennnnnnnn bana yardımcı olsun slm
benimde çenem düştü sanki uzun zaman girmeyince özlemişim sizleri opuyorumnanaktan
haftanın yüzkarası olmayabilirsin canım hergün yediğini itiraf ettiğin fıstığı yemeyi bırak öncelmaz: sonrada diyetisyenini değiştir önce tahlil yapması gerekir şeker vb kan tahlillerini yapması gerekirdi olması gereken bu çünkü
ayyyy çok kötü bi durum sen yine sabırlı davranmşsın.ben olsam ters bi laf söylerdim ona....
bu arada antepinde fıstıgı güzel olur ama çok kalorili oldugunu duymuştum fazla yeme tmm mı
aman canım onun yerine norml yemke ya daha az kalori alırsın..
moral bozmak yok canım..resetle kendini yola devam..önemli olan her hafta aynı şeyi tekrarlamamak..
izlem nerelerdesin gülüm lesliyi görmeye yurtdışına mı kaçtın naptın.-tatlicadiarzu-
ay inanmıyorum ya saçmalığa bak..ben bu konuda uzman değilim ama...diye bir cümle kursa ölürdü sanki...bu şekilde sana yrd olacağını mı sanıyor..tam spoalıkmış seninki...
tmm cnm mesaj alındı..yani bende belki bana incelme konusunda bazı bilmediğim yiyeceklerden yada formüllerden bahseder diye düşündüm bana bi şekilde bilgi vermesini beklerken o resmen saçmaladı
evet canım ya tam bir balık burcuyum iradesiz alık balık
valla canım kayınvalidem de dahil olmak üzere herkese haber verdim gittiğimi ki sıkılır da bırakırsam yüzüm olmasın diye..bu sefer sıkıcam kendimi valla başka yolu yok..
aa aşk olsun canım ne güzel sohbet ediyoruz işte biz de seni çok özledik de şu küsme olayı neydi benim haberim yoktu ben yoktum o aralar..
mtivasyon yeri de burda canım..tabi motive eden birini bulursan da tadından yenmez o ayrı..
selamm tatlım iyiyz biz laflıyoruz işte sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
kıssslllar nerdesiniz ?beni unuttunuz mu<*
melooo gelmiş hoşgelmiş tey tey tey :teytey:
nerelerdesin anacım özlettin kendine (gerçi söyleyene bak 1 haftadır bende yoktum :roflol:)
çok ilginçmiş selma yaa ilk defa böyle bi fobi duydum gerçekten bilmiyorumkismileıyı akşamlar kızlar burdada kar var benım kar fobım var asla kar yerde oldugu müddetce dışarı cıkmam hayatımda hıc kara basmadım ve elımı sürmedım cok korkarım kardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?