haftanın yüzkarası olmayabilirsin canım hergün yediğini itiraf ettiğin fıstığı yemeyi bırak öncelmaz: sonrada diyetisyenini değiştir önce tahlil yapması gerekir şeker vb kan tahlillerini yapması gerekirdi olması gereken bu çünkü
ayyyy çok kötü bi durum sen yine sabırlı davranmşsın.ben olsam ters bi laf söylerdim ona....
bu arada antepinde fıstıgı güzel olur ama çok kalorili oldugunu duymuştum fazla yeme tmm mı
aman canım onun yerine norml yemke ya daha az kalori alırsın..
moral bozmak yok canım..resetle kendini yola devam..önemli olan her hafta aynı şeyi tekrarlamamak..
izlem nerelerdesin gülüm lesliyi görmeye yurtdışına mı kaçtın naptın.-tatlicadiarzu-
ay inanmıyorum ya saçmalığa bak..ben bu konuda uzman değilim ama...diye bir cümle kursa ölürdü sanki...bu şekilde sana yrd olacağını mı sanıyor..tam spoalıkmış seninki...
yani ben şey demesini bekledim belki bilmediğim bölgesel incelmeye yarayan bir yiyecekten bahseder veya bir formülden bahseder ne bilim herhangi bişey söyler diye düşündüm ama tam anlamıyla saçmaladı
evet canım ya tam bir balık burcuyum iradesiz alık balık
valla canım kayınvalidem de dahil olmak üzere herkese haber verdim gittiğimi ki sıkılır da bırakırsam yüzüm olmasın diye..bu sefer sıkıcam kendimi valla başka yolu yok..
aa aşk olsun canım ne güzel sohbet ediyoruz işte biz de seni çok özledik de şu küsme olayı neydi benim haberim yoktu ben yoktum o aralar..
mtivasyon yeri de burda canım..tabi motive eden birini bulursan da tadından yenmez o ayrı..
selamm tatlım iyiyz biz laflıyoruz işte sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
mrb butterfly86 nasılsın cnm
Sağol canım iyiyim çok şükür.Senin diyetisyene oturduğum yerden sinir oldum valla :)
sağol selma iyiyim çok şükür .Sen nasılsın cnm .kar fobine çok şaştım valla
Oh ohh bi güzel daha bize katılmış hoşgeldin alperenim opuyorumnanaktan
iyi geceler.gece güzelleri toplanmş
hoşbuldk cnm:) yatmadan bi göz atayım dedim.herkeslerde burdaymş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?