80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evt cnm fıstığı hiç yemiyordum aylardan beridir nedense son günlerde çok acayip cnm çekiyor offf yaa ama karar verdim yarından itibaren bırakıcam diyetisyen konusundada aynı fikirdeyim ama şuanda özele gitcek durumda değilim açıkçası benim 3 yıllık tedavim bizi dibe vurdu bide 3 çocuk evde kira olunca açıkçası şu anda biraz zor kendi irademle yapcam bişeyler

ayyyy çok kötü bi durum sen yine sabırlı davranmşsın.ben olsam ters bi laf söylerdim ona....
bu arada antepinde fıstıgı güzel olur ama çok kalorili oldugunu duymuştum fazla yeme tmm mı

yüksek kalorili olduğunu bilmiyordum tüühhh :bbo: zaten terslememek için zor tuttum kendimi kız psikiyatrinin dediği gibi bazen delilik yapacaksın kaydirigubbakcemile3 bazı insanlara ama maalesef yapamıyom

tmm cnm mesaj alındı desteğiniz ve uyarınız için hepinize çok tşkler olumunekankayizsmile

Herkes nerde yaa .. bilmiyorumkismile

Bugünki Yediklerim

sabah=
2 dilim kepekli ekmek
2 ince dilim salam
az peynir

arada
5 fındık
3 kayısı

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık mantar yemeği

arada
3 grisini
yarım yeşil elma

1 saat spor (45 dk karda yürüyüş sempatiksalakcinni )
2,5 litre su

bende bugün sabah
2 kpk ekm tost şeksiz çay
ara:eti form pirinç ve mısır patlagı:75 cal
akşam 5 gibi:şehriye çor._haşlanmş tavuk_2 kşk pilav_havuç maydanoz salata
yemek faslını kapatmışştm ama misafirlikte:1 dilim börek_yarım dilim sütlü tatlı
3 km hızlı yürüyüş

sağol selma iyiyim çok şükür .Sen nasılsın cnm .kar fobine çok şaştım valla

galıba bıraz delıyım -tatlicadiarzu- buterful bılmıyorum benım gıbı olan varmı arkadaşlarım yalvarıyor uludaga cıkalım dıye ama ben hıc kar ellemedım vede basmadım hayatımda bayıltalım senı cıkalım dıyorlar ama malesef ışın kötüsü bende yükseklık korkusu da var teleferıgede bınemem nefesım kesılıyor korktugum şeylerı bıle düşününce bu ıkı şeyden cok ama cok korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ooo alperenim h.ğ tatlım sende pardon diyetisyenimin lafı geçince kendimden geçiyom kaydirigubbakcemile3 seni yeni farkettim

butterfly cnm senmi daha önce sormuştun bana zayıflamama destekleyici bişey kullanıp kullanmadığımı soran?

girdim kimsecikler yoktu anacim gecmisi bari okuyayim bugun giremedim dedim aaa bir baktim herkesler burada :)

ben pazartesi günü psikiyatriyede gittim sürekli kullandığım bir ilaç vardı hem baş ağrım içindi hemde zayıflamayada baya faydası varmış doktorumun söylediği bir söz bunu kesinleştirdi demekki hızlı kilo verişim ondanmış bu ilacın yaptığı şeyi hiçbir diyetisyen yapamaz dedi hafif bir diyetle manyak kilo verdirir dedi bende şok oldum ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…