- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
butterfly cnm senmi daha önce sormuştun bana zayıflamama destekleyici bişey kullanıp kullanmadığımı soran?
ben pazartesi günü psikiyatriyede gittim sürekli kullandığım bir ilaç vardı hem baş ağrım içindi hemde zayıflamayada baya faydası varmış doktorumun söylediği bir söz bunu kesinleştirdi demekki hızlı kilo verişim ondanmış bu ilacın yaptığı şeyi hiçbir diyetisyen yapamaz dedi hafif bir diyetle manyak kilo verdirir dedi bende şok oldum ohaoldumsmile
hoşgeldin canım nasılsın
yoo sonradan aldırmıyor bu ilaç cnm
verdiğin kilolar ha bu arada ben özel atmayı kendi başıma bilmiyorum ancak biri bana özel atmışsa bende ona atabiliyorum
aslında ben önceden rica etmiştim bu sinir ilaçların bana aşırı kilo aldırdığını ve bunu enğelleyecek bir ilaç istemiştim oda bunu vermişti eylül ayından bu yana kullanıyordum son 20 günün dışında ama o zamanlar diyetsiz ayda 2 kilo vermiştim sonra diyet yaparak bir ayda 10 kilo verdim ama diyet yaptığımda hiç bu ilaç aklıma gelmedi daha doğrusu bu denli etkili olduğüunu bilmiyordum pazartesi günü bunu açıkça söyleyince şok oldum beni çok zayıflamış görünce söyledi zaten diyetmi yaptın dedi evt dedim bu kadar yüklenme dedi diyetsizde bu ilaç sana kilo verdircek dedi sadece dikkat et biraz yediklerine yeter dedi sevineyimmi üzüleyimmi öyle demesinin sebebi ben diyet yapınca ciddi şekilde rahatsızlanıyorum ondan uyardı herhalde neyse kızlar paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?