80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonradan almıcaksan çok iyiymiş. özelden ismini atsana meraktan çatlarım ben şimdi kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım nasılsın

iyiyim allaha şükür.sende iyisin heralde.hava acayip soguk.neyseki sıcacık evimizdeyz.dışarda olanların allah yardımcısı olsn.
kızlar ben yatıyorum.benm ufaklık gece çok kalkıyr.o kalkmadan ben yatıyım.
herkese güzel mışıl mışıl uykular:1closedeyes:

aslında ben önceden rica etmiştim bu sinir ilaçların bana aşırı kilo aldırdığını ve bunu enğelleyecek bir ilaç istemiştim oda bunu vermişti eylül ayından bu yana kullanıyordum son 20 günün dışında ama o zamanlar diyetsiz ayda 2 kilo vermiştim sonra diyet yaparak bir ayda 10 kilo verdim ama diyet yaptığımda hiç bu ilaç aklıma gelmedi daha doğrusu bu denli etkili olduğüunu bilmiyordum pazartesi günü bunu açıkça söyleyince şok oldum beni çok zayıflamış görünce söyledi zaten diyetmi yaptın dedi evt dedim bu kadar yüklenme dedi diyetsizde bu ilaç sana kilo verdircek dedi sadece dikkat et biraz yediklerine yeter dedi sevineyimmi üzüleyimmi öyle demesinin sebebi ben diyet yapınca ciddi şekilde rahatsızlanıyorum ondan uyardı herhalde neyse kızlar paylaşmak istedim

yoo sonradan aldırmıyor bu ilaç cnm
verdiğin kilolar ha bu arada ben özel atmayı kendi başıma bilmiyorum ancak biri bana özel atmışsa bende ona atabiliyorum

ayyy sekerim adini da paylassaydin bari ya da ozelden atsaydin hic olmazsa basimiz agridiginda o ilaci tercih ederdik bir faydasi olurdu bir tasla iki kus misali :)

burdan söylesem ilacın adını hatta o ilaçtan eşimede verdi psikiyatri her doktorda yazmaz dedi bu ilacı

bnde merak ettm şimdi gözüme uyku girmez.açıkla şu ilacı zilancım

migren tedavisinde kullanıyorlarmış tabi başka tedaviler içinde kullanıyorlar ama baş ağrısı için süper bir ilaç

Son düzenleme:
bilmiyodummm mafoldumben yasak olduğunu sildim hemen adını sonra özelden sorarsanız yazarum :))

Son düzenleme:
zilannnnnnnnnnn sil canim hemen hani mesajin altinda edit yazan yer var ya oraya tikla sonra ilacin adini sil hemen

kızlar bu arada şunu belirteyim ilacın yan etkisi zayıflatıyor hani özellikle zayıflama ilacı değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…