80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlarrr
pazartesiden beri yediklerime dikkat ediyorumm
tartildim 92 gösterdi, insallah cuma günü bi 91 olur da baslarim bu 90 i görmek bile istemiyorum artik.......

bu saclarimla bide günes gözlügü ekledigimde acayip bi havali duruyo :)
kendimi YAZ DA hissettim, sonra bi kendime baktim IGRENC dedim...
zayiflicam insallahhh
beni destekleyin nolurr.... aranizda en genci benim... nolur destekleyin...
( motivasyon cok lazim
biri benim kaptanim olsun nolur, beni hergün kontrol eden, yedigime ictigimi soran, vs vs

KIM KAPTANIM OLUR? beni uzun zamandir taniyan biri olursa sevinirim :)

selma? handerya? serradeniz? baharnaz? elimphia? cok bilmis? vs vs kim varsa artik :)

baharnaz selma ablalarim nasilsiniz.....
eski günleri cok özledim biliyormusunuz ((((
iradeli günlerimi....

Son düzenleme:
benim bi fikrim var.............

hani her ay HEDEFIMIZI yaziyoruz ya....
buna ulastikmi ulasmadikmi bence CIZELGEDEN görelim....

yani benim hedefim 75, ama son subat hedefim. 88 kg.
yani cizelgede hedefimi 88 yapacam...

daha iyi degilmi sizce????? kaptanim?

tamam canım hepimiz de elimizden geleni yaparız yeter ki sen yürekkten istee ve artık vazgeçme nasıl bi yardım istersen ben hazırım ama tek ricam düzenli gir yediklerini bi süre sonra burda yazdığını hatırlayp yememeye başlıycaksın

eğer tatlı krizlerine giriyosanda sabah ve akşam ı1 su bardağı ılık su 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı çicek balını karştr iç sabah olmasa bile akşam yatmadan öncee iç

günaydın güzeller...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcam dün yarım saat erken çıkarsalar bunları yaşamayacaktık..

Aylincim elbette her zmana yanındayız ne şekilde istersen..ama sen de benim gibisinn be canım hemen gaza geliyorsun ama sonrasını getiremiyorsun..sürekli sil baştan yapıyorsun..bu sefer büyük hedefler koyma kendine adım adım ilerleyelim hep birlikte olur mu tatlım..unutma burda önemli olan senin kendini hazır hissetmen..burdan ayrı kalmamaya çalış ve bu kiloları 1 ayda almadığını unutma..hemen sonuç bekleme bu uzun bir yol ..sabırsızlanmak yok..anlaştık mı??bayanssulusmile

baharnaz selma ablalarim nasilsiniz.....
eski günleri cok özledim biliyormusunuz ((((
iradeli günlerimi....

canım yine öyle olabilirsin o zamanda sen kontrol ediyordun şimdi de senin elinde kendini aç bırakmamaya dikkat et o yüzden abartıyor olabilirsin yediklerini birde sporu bıraktın heralde canım
bu arada ben iyiyim

başarabilirsin olumunekankayizsmile

haklısın bu karlı istanbul hayatı nasıl etkiliyor inşallah hastalanmazsın bol c vitamini al

kızlar bu arada şunu belirteyim ilacın yan etkisi zayıflatıyor hani özellikle zayıflama ilacı değil bu

herkeste aynı yan etkiyi göstermeyebilir arkadaşlar bende bir ara şeker hapı kullanmıştım kilo vermiştim ama sonra aynen kiloları aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…