günaydın güzeller...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcamdün yarım saat erken çıkarsalar bunları yaşamayacaktık..
ıyı akşamlar kızlar burdada kar var benım kar fobım var asla kar yerde oldugu müddetce dışarı cıkmam hayatımda hıc kara basmadım ve elımı sürmedım cok korkarım kardan
çook geçmiş olsun tatlım.inşallah hasta olmazsınnn .dün bende sana yakın bi durumdaydım.görümcemim cilt problemi var hastahaneye gittik saat 8:30 da tahliller 14:30 da çıkacak dediler ordan çarşıya geçtik nasıl bi yagmur.sonra tekrar hastahane çok şükür tahliller temiz çıktı.eve gitmek için tam 45 dk. otobüs bekledik.duraktan eve yürürken yagmur iyice bastırdı.hem yorgunluk hem soguk hem stres hıncımı yemekten çıkarmışım resmen bir haftalık ekmek hakkımı 1 öğünde yedim bide üstüne saat 20:00 de bi vurup kafayı yattım sabah tartıda artı 1.100 gr gösteriyordum akannehir yaa misafiri severim hemde çok ama inanınki diyetteyken ne misafirin gelmesi nede sizin biryere gitmeniz dogru oluyor .
sabah : süt
öğle :3 diyt biskvi
ara :1 muz
akşam : peynr zeytin ve beyaz ekmek
ara :2 tane çikolata milka 3 kat valla çok canım sıkılıyodu tat bile almadan yedimm
1 elma 1 portakal
45 dk yürüyüş
napmışsın narin kendini cezalandır mesela tatlı yemiyceksin yada en çok sevdiğin şeyi niye bu kadar ekmek yedinklava:
çok az yiyorsun ve çikolata olarak k-bar ye madem dayanamıyorsun canım
baharnazcım inşallah endogru zamanda gönlüne göre Rabbim bi bebiş verir sana
elimphia bende tipik bir balıgım ne olacak bu halimiz boshayallersmile
:kedi: bugünden itibaren merak etme baharcım bak o koca doymak bilmez nefsim ne işkencelere maruz kalacak.klava: hergün 45 dk. yürümesin hele hele enaz 2lt su içmesinde ben ona ne yapacagımı biliyorum onu resmen dayak manyagı yapacagım kötükedihüso yok canı şunu istiyor yok buna sıkılmışta ondan yiyormuş geçti o günler.nerde görülmüş böyle kilo verildiği değilmi? ahhhhhhh yeter beeee ben mi yaman nefsim mi .tabiki ben ben ben sempatiksalakcinni ayy ben bile kendimden korktum :1shok:
Amin saol canım
ayrıcada bende bir balığım :)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis yürüü bee nariinnn kimmm tutarrr senii
selam canım yeni gördüm yazını iyiym sen nasılsınSelam yagmur gÖzlÜ nasılsın
hmmm kar altında romantik romantik yürüyüş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:selam kızlarr
hava berbaatt ooouuuvvv
yahuu ben çok akıllı ve sportif bayanım yaa akannehir saat 6 gibi evden çıktık eşimle beni spora getirdi o eve geldi .
Saat 7 de spordan bir çıktımki heryer bembeyaz kar olmuş. eşim allahtan havaya bakıp oğlusumu karşımızdaki komşu teyzeye bırakmış .Araba kaldı spor merkezinin önünde mecburen yürüdük tabi.Merkezle aramız nerden baksanız 2 kilometre vardır o soğuk tipide nasıl yürüdük bilmiyorum Abartısız ayak bileklerimize kadar doldurmuş anında valla .kaşlarım ,ellerim ,ve dudaklarım dondu hissetmedim bi ara .neyseki kazasız belasız geldik ama hava fena allah yardımcısı olsun çıkmak zorunda olanların ...
hiç unuturmuyuz şekerim hoşgeldinopuyorumnanaktankıssslllar nerdesiniz ?beni unuttunuz mu<*
kar fobisimi çok ilginç geldi canım daha önce hiç duymamıştım :1no2:ıyı akşamlar kızlar burdada kar var benım kar fobım var asla kar yerde oldugu müddetce dışarı cıkmam hayatımda hıc kara basmadım ve elımı sürmedım cok korkarım kardan
günaydınnnnnnn canımmmgünaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn kimsecikler yok ama
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine akşam yollar bir felaketti 3 saatte gittim eve dondummmmmm nasıl üşüdüm anlatamam birinci otobüs yolculuğum iyi geçti diğerine binmek için durakta bekliyorum yenikapı ido nun orda allahım nasıl tipi var durakların durumu malum hiçbir koruma özelliği yok her yanı açık şöför otobüsü durağa çekmiş kendi gitmiş hareket amirliğinde sıcacık oturuyor saati gelmeden gelipte kapıyı açıp yolcuyu almıyorlar bir sinirlendim ne var sanki 5 dk önce gelsenizde bizi soğukta yağmurda bekletmeseniz dedim suratıma bakıp pişkin pişkin sırıtmazmı daha çok deli oldum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-günaydın güzeller...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcamdün yarım saat erken çıkarsalar bunları yaşamayacaktık..
canım benimkinide alsana:kedi::kedi::kedi::kedi: bugünden itibaren merak etme baharcım bak o koca doymak bilmez nefsim ne işkencelere maruz kalacak.klava: hergün 45 dk. yürümesin hele hele enaz 2lt su içmesinde ben ona ne yapacagımı biliyorum onu resmen dayak manyagı yapacagım kötükedihüso yok canı şunu istiyor yok buna sıkılmışta ondan yiyormuş geçti o günler.nerde görülmüş böyle kilo verildiği değilmi? ahhhhhhh yeter beeee ben mi yaman nefsim mi .tabiki ben ben ben sempatiksalakcinni ayy ben bile kendimden korktum :1shok:
Slmmmm herkese...
şu an gördüklerim: çokbilmiş,elimphia,narin-nazenin ve yağmur gözlüüü..
tamam canım hepimiz de elimizden geleni yaparız yeter ki sen yürekkten istee ve artık vazgeçme nasıl bi yardım istersen ben hazırım ama tek ricam düzenli gir yediklerini bi süre sonra burda yazdığını hatırlayp yememeye başlıycaksın
eğer tatlı krizlerine giriyosanda sabah ve akşam ı1 su bardağı ılık su 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı çicek balını karştr iç sabah olmasa bile akşam yatmadan öncee iç
günaydın güzeller...ben berbat bir akşam geçirdim kızlar ya akşam iş çıkışında acayip ıslanmış şekilde servise bindim..sonra biranda kar yağışı arttı ve araballar gidemiyordu bize de ana yolda inidrcez herkes eve yürüyerek gitsin dediler..bizim evin oraya doğru çıkacaktı servis ben gireyim oraya yol açık dedi ama servisten bir kadın ama girmeyeceğinizi söylemiştiniz ben eve geç kalıyorum diyince hadiii yolda indik biz eve yarım saat resmen tipide yürüdüm..eve geldiğimde hiçbiryerimi hissetmiyordum duşa girdim ama heryerim kızardı kaşındı..çok zor kendime geldim...şu anda da sırtım felaket ağrıyor ben böyle rezilllik görmedim..sanki köy yolarında gibiydik valla..kesin hasta olcamdün yarım saat erken çıkarsalar bunları yaşamayacaktık..
Aylincim elbette her zmana yanındayız ne şekilde istersen..ama sen de benim gibisinn be canım hemen gaza geliyorsun ama sonrasını getiremiyorsun..sürekli sil baştan yapıyorsun..bu sefer büyük hedefler koyma kendine adım adım ilerleyelim hep birlikte olur mu tatlım..unutma burda önemli olan senin kendini hazır hissetmen..burdan ayrı kalmamaya çalış ve bu kiloları 1 ayda almadığını unutma..hemen sonuç bekleme bu uzun bir yol ..sabırsızlanmak yok..anlaştık mı??bayanssulusmile
canım yine öyle olabilirsin o zamanda sen kontrol ediyordun şimdi de senin elinde kendini aç bırakmamaya dikkat et o yüzden abartıyor olabilirsin yediklerini birde sporu bıraktın heralde canım
bu arada ben iyiyim
başarabilirsin olumunekankayizsmile
Slmmmm herkese...
şu an gördüklerim: çokbilmiş,elimphia,narin-nazenin ve yağmur gözlüüü..
sağol canım ya dün portakal suyu içtim zaten ya bakalım işallah olmam..akşam da dinlencem evde..haklısın bu karlı istanbul hayatı nasıl etkiliyor inşallah hastalanmazsın bol c vitamini al
bu nasıl beslenme canım ya..nerde etin nerde sebzen?aman dikkat et..zayıflamak için vücuda ihtiyacı olan yakıtı vermek zorundayız..sabah : süt
öğle :3 diyt biskvi
ara :1 muz
akşam : peynr zeytin ve beyaz ekmek
ara :2 tane çikolata milka 3 kat valla çok canım sıkılıyodu tat bile almadan yedimm
1 elma 1 portakal
45 dk yürüyüş
valla haklıısn canım ben de kendi düzenimden çıktığımda istediğim gibi beslenemiyorum kaçak olmasa bile istediğin saatte istediğin şeyi yiyemiyorsun vs..çook geçmiş olsun tatlım.inşallah hasta olmazsınnn .dün bende sana yakın bi durumdaydım.görümcemim cilt problemi var hastahaneye gittik saat 8:30 da tahliller 14:30 da çıkacak dediler ordan çarşıya geçtik nasıl bi yagmur.sonra tekrar hastahane çok şükür tahliller temiz çıktı.eve gitmek için tam 45 dk. otobüs bekledik.duraktan eve yürürken yagmur iyice bastırdı.hem yorgunluk hem soguk hem stres hıncımı yemekten çıkarmışım resmen bir haftalık ekmek hakkımı 1 öğünde yedim bide üstüne saat 20:00 de bi vurup kafayı yattım sabah tartıda artı 1.100 gr gösteriyordum akannehir yaa misafiri severim hemde çok ama inanınki diyetteyken ne misafirin gelmesi nede sizin biryere gitmeniz dogru oluyor .
valla malatyada tüm şehri gezmek 3 saat ama istnblda yaşayanların işi zorrr 4-5 saat i yolda geçrmek feci herkese kolayy gelsn elimphia umarım bi daha gelmz böle tatszlıklar başına ve geççç miiş olsun
sağol tatlım..ben de malatyayı çok merak ediyorum kocamın memleketi birara gelmek istiyorum..
darkolive nerdesn kaç gündür
baharnaz banada şeker ilacını doktr vermişti (hem de kadın doğm uzmanı vermşti klo ver hormonların düzelsin die) iştah kesiyodu bırakınca tekrar aynı düznde gidince alıyosn
canım çikoltanın yemen gerekiyorsa da ye yoksa sonrasında azıtıyorsun da normalde yediklerine de dikkat et bence..zayıf düşer vücudun ..ben de senin gibiyim yeme yemem dikkat et sonra fren bir patlıyor haydaaaa Allah ne verdiyse:)bu durum işte bizi mahveden..ama bu kısır döngüye hayır diyecek olan da yine bizleriz..bense sürekli çok yediğimi düşünüp duruyrm
ya hanii insanların patlama noktası vardır ya dün benm içinde öle oldu yedm çikolatalrı
bu diyet işi pskolojik açıdanda çok yorucu ya sürekli kendnle savaş halindesnnn en azından ben öleymm
ben de öptüm canım seni kolay gelsin..demek sen de balıksın ha narincim..yazık bizemafoldumbenkızlar işlerim çok birikmiş ben kaçar onları bi halledip öyle geleyim öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?