80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yha ßen 1 qr ßiLe veremedim
metaboLizmayi hizLandirmam icin tavsiye edeßiLeceqiniz ßise var mi

ben bu aksam yine kendimi tutamadim :çok üzgünüm: Yedikten sonra cok uzuluyorum. gun boyu guzel geciyo aksam olunca.. annemin yaptiklarina dayanamiyorum offff yaaa

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum. Ben diyete basliyali cok olmadi 10 gun kadar felan iste. Sanki baska isim gucum kalmadi.. gun boyu diyetimi dusunuyorum .. ne yesem ne yemesem , nasil spor yapsam. Surekli aklimi mesgul ediyo. Okulda derslerde bile aklima geliyo.. Sizede boyle oldumu baslarda veya oluyomu?? Buna karsi neyapabilirim bi fikriniz varmi ?

bitanem, aklina getirdikce acikirsin:)
kafani baska seylerle mesgul et

mesela teyzem bana düsünmeyim die sey demisti

diyet dedikce ictin su bile yag´a dönüsür:))))
canim kendini derse ver, yürüyüs yap, dus al..

bide alisinca düsünmesin bir kac gün sabret ama yinede düsünmemeye calis

merhaba canlarim... benim merak etmissiniz,konusmussunuz... cok mutlu oldum,birilerinin deger verdigini bilmek guzel sey dogrusu... degisen bir durum yok ama iyiym merak etmeyin...
acikcasi bugun beslenmeme dikkat edemedim ama birsey yedigim de soylenemez. ama artik kilo vermem sart oldu kizlar...iki gundur cok doluydu kafam,karmakarisigim...yarindan itibaren daha bir duzene koyacagim insallah...
yediklerinizle ilgili yorum da yapamiyorum iki gundur ,cok ozur dilerim :1no2: yarindan sonra onlara da dikkat edecegim insallah... tabi cok anormal birsey olmazsa ki bu aralar hayatimda heran anormal seyler olabilir o yuzden affiniza siginiyorum... hepinizi seviyorum...

cikolata hoş geldin canım nasılsın üzme kendini hayatta hic bir sıkıntı sonsuza kadar sürmez burda bir sürü insanız emin ol hepimizin ayrı ayrı derdi var ama ne yapalım hayat bu iştea.s.a.s.a.s.

Sular yaga mi .. inanmiyorum.. hic dusunmiycem artik :1no2: valla demin ictigim sulari siviyag gibi hissettim biran midemde.. sagol canim iyi oldu bunu soyledigin :1hug:
hep boyle dusunmeye caliscam insallah herzaman ise yarar :)

bitanem kaderin insallah yüzün gibi güzel olur, hic birsey saglindan ve senden önemli degil
herseyin basi saglik bitanem, her sagliksizligin basida üzüntü.
bizde seni cok seviyoruz, tabikide deger veriyoruz,iyikide varsin:)
yorumlari bosver, yeterki senin canin sagolsun, canin ruhun ve bedenin mutlu olsun bitanem

slm kızlarr ben geldim bi r çıktım hepiniz damlamışsınız ay sıkıldım bugün kimsecikler yoktu yine lavitacım selmacımm nasılsınız

Hersey gonlunce olsun canim.. a.s.
Ben cikiyorum arkadaslar .. yarin daha saglikli ve az kalorili bir gun gecirmis olarak gelcem insallah ..opuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…