handerya seracım nerdesin karşılaşamıyoruz bu arada diyet cok zor oluyor bide çukulatamıda göremeyince üzülüyorum inşallah iyidir kocaman öpüyorum
canim benim bugün yine düzelttimeylülce,lavita,paresnamka.....nasıl gidiyor diyet???
kızlar bu gün herkesin yediklerinde bir düzen göremedim az yemişsiniz eflatuncum eksik besleniyosun ondandır baş dönmelerin biraz daha dikkat et kilo vereyim derken sağlıktan olma canım benim
iyi akşamlar arkadaşlar brose cehennem ceren lavita gecmişi okuyup geliyorum
Arkadaslar size bisey sormak istiyorum. Ben diyete basliyali cok olmadi 10 gun kadar felan iste. Sanki baska isim gucum kalmadi.. gun boyu diyetimi dusunuyorum .. ne yesem ne yemesem , nasil spor yapsam. Surekli aklimi mesgul ediyo. Okulda derslerde bile aklima geliyo.. Sizede boyle oldumu baslarda veya oluyomu?? Buna karsi neyapabilirim bi fikriniz varmi ?
merhaba canlarim... benim merak etmissiniz,konusmussunuz... cok mutlu oldum,birilerinin deger verdigini bilmek guzel sey dogrusu... degisen bir durum yok ama iyiym merak etmeyin...
acikcasi bugun beslenmeme dikkat edemedim ama birsey yedigim de soylenemez. ama artik kilo vermem sart oldu kizlar...iki gundur cok doluydu kafam,karmakarisigim...yarindan itibaren daha bir duzene koyacagim insallah...
yediklerinizle ilgili yorum da yapamiyorum iki gundur ,cok ozur dilerim :1no2: yarindan sonra onlara da dikkat edecegim insallah... tabi cok anormal birsey olmazsa ki bu aralar hayatimda heran anormal seyler olabilir o yuzden affiniza siginiyorum... hepinizi seviyorum...
slm kızlarr ben geldim bi r çıktım hepiniz damlamışsınız ay sıkıldım bugün kimsecikler yoktu yine lavitacım selmacımm nasılsınız
slm kızlarr ben geldim bi r çıktım hepiniz damlamışsınız ay sıkıldım bugün kimsecikler yoktu yine lavitacım selmacımm nasılsınız
bitanem,özeldim seni valla
iyiyim ya oturuoz canim ben ve görümcemkötükedihüso
sen nasilsin...
merhaba canlarim... benim merak etmissiniz,konusmussunuz... cok mutlu oldum,birilerinin deger verdigini bilmek guzel sey dogrusu... degisen bir durum yok ama iyiym merak etmeyin...
acikcasi bugun beslenmeme dikkat edemedim ama birsey yedigim de soylenemez. ama artik kilo vermem sart oldu kizlar...iki gundur cok doluydu kafam,karmakarisigim...yarindan itibaren daha bir duzene koyacagim insallah...
yediklerinizle ilgili yorum da yapamiyorum iki gundur ,cok ozur dilerim :1no2: yarindan sonra onlara da dikkat edecegim insallah... tabi cok anormal birsey olmazsa ki bu aralar hayatimda heran anormal seyler olabilir o yuzden affiniza siginiyorum... hepinizi seviyorum...
teşekkürler canım sen nasılsın ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?