- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
iyi günlerde giy canım senin gibi güzele çok yakışacağından eminim saçlarınıda çok beğendim yakışmışolumunekankayizsmile
aylin tek bi isim bilrleme kaptanlıkta hepizn kontrolünde ol olmz mı
aldığın monta gelince çok beğendiğin bi şeyi 1 beden küçük almak acayp gazlayıcı bişi ama bedenler belli bi kilo aralığında değil ki yani kaç kilo vermen gerektiğini bilmiyoruz ki 42 beden olman için
ya bak bide bi heves aldığın yürüme bandın nerdelmaz: hergün 30 dk yürü bak 1 ay sonra ne oluyor
evde oldumu yeniliyor maalesef abur cubur.bendede 15 gündür misafir var mecburen eve çerez di cips ti alıyoruz.normalde almıyorum artık.kızım okul çıkışı bişiyler isterse oan yiyip bitireceği şeyler alıyorum.
adaercim tepsin harika tatlım.güle güle kullanın inşallah.nekadar diye sorsam ayıp etmiş olmam inşallah bende almayı düşünüyorum gerçekten çok ince fikirlisin tatlım
hemen güne nasıl bir menüyle başladığımı da yazayım yoksa kaptanım beni kesin vuracak bu sefer
kahvaltı : 1 kase 1 çay bardağı süt ile hazırlanmış meyveli müsli
ara : 1 bardak kocamannnnn ama :) su + 1 türk kahvesi
öğle ve akşam henüz bilmiyorum
,kızlar iyi akşamlar
kaçak sevdemer geldi
bu sağlık raporu işi beni bayağı yordu
akabinde eşimin askerden gelmesi ve misafirler derken kk ya girmek benim için cidden lüks oldu
boş bir anımda geçmişi okuyacağım
beni merak eden olduysa şimdiden teşekkür ederim
rapor işi tamam
bu sabah aradım dosyam personel müdüründeymiş ama ne zaman imzalanır bilgi veremiyorlar
yani yakın zamanda çağırırlar diye düşünüyorum
hayırlısını diliyorum
bu süreçte olumsuz giden tek şey şuydu
raporu aldıktan sonra yemeklere resmen saldırdım özlemini çektiğim herşeyi yedim
üzülerek ve utanarak söylüyorum sanırım bayağı bi artıdayım
henüz tartılmadım cesaretim yok
cumaya yapacağım bildirimi artık o zaman öğreneceğim bende
yürüyüşe çıkayım diyorum ama havalar çok soğuk artık evdeki aletle yapacağım sporumu tabi kıçımı kaldırabilirsem
benden bu kadar
sizde ne var ne yok dediğim gibi bi ara okuyacağım geçmişi ama önemli şeyleri bi özetleyin kuu
merak ediyorum valla neler oldu bitti
ha bi de özür diliyorum cuma bildirim yapamadım :kedi:
Merhaba bende burda olmak istiyorum lütfen yardımcı olsun 85 kiloyum ;teytey;
bende yeni katıldım ve 85 kiloyum veremiyorum
bende katılmak istiyorum..
kızlar iyi akşamlar
kaçak sevdemer geldi
bu sağlık raporu işi beni bayağı yordu
akabinde eşimin askerden gelmesi ve misafirler derken kk ya girmek benim için cidden lüks oldu
boş bir anımda geçmişi okuyacağım
beni merak eden olduysa şimdiden teşekkür ederim
rapor işi tamam
bu sabah aradım dosyam personel müdüründeymiş ama ne zaman imzalanır bilgi veremiyorlar
yani yakın zamanda çağırırlar diye düşünüyorum
hayırlısını diliyorum
bu süreçte olumsuz giden tek şey şuydu
raporu aldıktan sonra yemeklere resmen saldırdım özlemini çektiğim herşeyi yedim
üzülerek ve utanarak söylüyorum sanırım bayağı bi artıdayım
henüz tartılmadım cesaretim yok
cumaya yapacağım bildirimi artık o zaman öğreneceğim bende
yürüyüşe çıkayım diyorum ama havalar çok soğuk artık evdeki aletle yapacağım sporumu tabi kıçımı kaldırabilirsem
benden bu kadar
sizde ne var ne yok dediğim gibi bi ara okuyacağım geçmişi ama önemli şeyleri bi özetleyin kuu
merak ediyorum valla neler oldu bitti
ha bi de özür diliyorum cuma bildirim yapamadım :kedi:
biçogumuzun durumunu hatta bizim kendimize bile itiraf edemediğimiz duyguları çok güzel dile getirmişsin tatlım tebrik ederim seni hatalarından ders alıp yeniden hedefine ulaşmak için harekete geçtiğin için ayrıca kutlarım seni kaydirigubbakcemile5
evrel yazdıklarını okuuduumm okudum ve okudum birebir yaşadıklarım
işte başlarken ki heycanım hevesm kalmadı amacımı kaybetmeye başladım . bi kendime gelmem lazımmm çook sağolll paylaştıkların ve yazdıkların için başladığım yere dönme korkumu sizlerle paylaşımlarım sayesnde kurtuldum bu prblemlerimide atlatıcam
oo herkes burda ne güzel..
Evrelcim ne güzel ifade etmişsin benim de defalarca yaşadığım duyguları,tşkler canım..
Adacım ben de geçen c.tesi eşime 3 tane kazak aldım lc waikikikide çok indirim var bilginiz olsun kızlar..duramadım verdim napim..
evrelcım ne güzel ifada etmışsın duygularını bızım de aynı duyguları yaşadıgımızdan emınol canım ben mesela artık bıktım bu dıyet rejım az ye cok şışmansın sana göre kıyafetımız yok artık bunalıma gırdım resman hıc bırşeyden zevk almıyorum yemegımı bıle artık zevkle yıyemıyorum cünkı içımde hep bır vıcdan azabı var cok yedın yıne kg aldın ben bunlardan nefret eder haldeyım artık şu an senağlamasenağlama
canım burda bulunan birçok kişi hayatı boyunca 50 kg gezmiş de biranda kilo almış kişiler dğeil...hepimizin yaşadığı kısırdöngüler,isyanlar,hayata, kendine küsüşler,içine kapanmalar,kendine saygıyı yitirmeyeler yaşamışlığı vardır diye düşünüyorum..Bu nedenle birbirimizi iyi anlıyor ve kenetlenebiliyoruz zaten..Önemli olan aynı şeyleri yaşamamak...Destekle de hepimiz hayellerimize kavuşacağız işallah..:lepi:di mi kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?