80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evde oldumu yeniliyor maalesef abur cubur.bendede 15 gündür misafir var mecburen eve çerez di cips ti alıyoruz.normalde almıyorum artık.kızım okul çıkışı bişiyler isterse oan yiyip bitireceği şeyler alıyorum.

iyi günlerde giy canım senin gibi güzele çok yakışacağından eminim saçlarınıda çok beğendim yakışmışolumunekankayizsmile

cokkkk tsk ederimmm

oluur

bende aksamlari oturma odasinda oturasim gelmiyor
ya kardeslerim birsey aciyor yiyo yada babam
kötükedihüso

Karbeyaz hoşgeldin canım faydalı paylaşımlar..

kızlarr güzel günler herkese.

Eşime 14 şubat hediyesi kosunda kararsız kaldım .Acaba özel bi kalemin üzerine adını yazdırsam veya üzerinde kendi adı yazan bi anahtarlık ne dersiniz off yaa ala ala bişey kalmadı

adaercim tepsin harika tatlım.güle güle kullanın inşallah.nekadar diye sorsam ayıp etmiş olmam inşallah bende almayı düşünüyorum gerçekten çok ince fikirlisin tatlım

ne demek canım ne ayıbı aşkolsun,çok uyguna aldım hemde :) biraz geç oldu kusura bakma ama. 26 Tl tatlım

sabah menüm böyle başlamış

öğlen yediğimi de yazayım hemen;

yarım kase ezogelin çorbası + 1 tabak roka+turp salatası + 1 sigara paketi büyüklüğündeki böreğin yarısı ( börek gerçekten yağsızdı o yüzden aldım zaten tabağıma :kedi: )

ara : öğlen yediğim böreğin diğer yarısı + 1 kase yoğurt

Tabiki katıla bilirsin shatterstar .cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz .ve hergün akşama kadar ne yediysek onlarıda yazıyoruz .Hoşgeldin aramıza

kızlarr ayyıldızın online alışveriş sitesinde hoş şeyler ve hemde % 70 e varan indirimler var .Bakmanızı tavsiye ederim

kızlar iyi akşamlar.bugün yanıma eğitimde olan bir arkadaşı verdiler ondan yazamadım sizlere...hemen menümü vereyim..
sabah:çok tahıllı ekmek+3 ceviz+2 kayısı ve şekersiz çay
ara:1 elma
öğlen:semizotu+haşlanmış tavuk
yağsız salata
yoğurt
50 gr kepek ekmeği
ara:1 portakal
ara:2 grissini
akşam:eve çok geç geldim ondan 90 gr beyaz leblebi
sahlep içtim..
2 fincan yeşilçay ve 2.5 litre su..
spor yok belki yaparım..

kızlar iyi akşamlar
kaçak sevdemer geldi
bu sağlık raporu işi beni bayağı yordu
akabinde eşimin askerden gelmesi ve misafirler derken kk ya girmek benim için cidden lüks oldu
boş bir anımda geçmişi okuyacağım
beni merak eden olduysa şimdiden teşekkür ederim
rapor işi tamam
bu sabah aradım dosyam personel müdüründeymiş ama ne zaman imzalanır bilgi veremiyorlar
yani yakın zamanda çağırırlar diye düşünüyorum
hayırlısını diliyorum
bu süreçte olumsuz giden tek şey şuydu
raporu aldıktan sonra yemeklere resmen saldırdım özlemini çektiğim herşeyi yedim
üzülerek ve utanarak söylüyorum sanırım bayağı bi artıdayım
henüz tartılmadım cesaretim yok
cumaya yapacağım bildirimi artık o zaman öğreneceğim bende
yürüyüşe çıkayım diyorum ama havalar çok soğuk artık evdeki aletle yapacağım sporumu tabi kıçımı kaldırabilirsem
benden bu kadar
sizde ne var ne yok dediğim gibi bi ara okuyacağım geçmişi ama önemli şeyleri bi özetleyin kuu
merak ediyorum valla neler oldu bitti
ha bi de özür diliyorum cuma bildirim yapamadım :kedi:

,
canım hem hoşgeldin hem hayırlı olsun hem de gözün aydın..hepimiz çok özledik seni :teselli: :1hug:

Merhaba bende burda olmak istiyorum lütfen yardımcı olsun 85 kiloyum ;teytey;

bende yeni katıldım ve 85 kiloyum veremiyorum

bende katılmak istiyorum..

Merhabalar!!!

Sayımız baya artıyor mu ne? Vuuu, maşallah maşallah...
Hoşgeldiniz grubumuza, karbeyaz, mxe ve shatterstar...

Paylaşımlarınız bol, sabrınız daim olsun. Size tavsiyem hergün, hatta ne zaman müsait olursanız uğrayın buraya. Zaten grup kuralları gereği, gün be gün ne yediysek yazmamız gerekiyor ama siz bununla da sınırlı kalmayın derim ben, en azından ilk zamanlar...

ıtiraf edeyim, o uzuuuuun topic kurallarını görünce tırsmıştım. bilmiyorumkismile Her hafta tartılıp bildirmek, her gün yediklerini sporunu yazmak falan... Kim uğraşacak diyordum. Derken müptelası oldum. Tavsiye ederim. Gerçekten kilo verme isteğinize bağlılık oluşturuyor.

ıyi ki varsın kadınlar kulübü...!zemuszemus :lepi:

hoşgeldin canım
raporişinin halolmasına sevindim hadi geçmiş olsun diyim
birazcık ödüllendirmiş say kendini baya sıkı tuttun ama abartma olurmu

Teşekkür ettim narin_nazenin. ınşallah bendeki bu harekete geçme durumu daim olur. Sayenizde tam gaz devam ediyorum..guclubacismile

Rica ederim canım. Senin o paylaşımını görünce "kendi çektiklerimi" tek yaşayanın ben olmadığını anladım. Aynı yoldan geçmiş kişilerle aynı dilden konuşabilmek ve bu sayede anlaşılıp hayata dönebilmek çok güzel. olumunekankayizsmile

Ben teşekkür ederim Elimphia... opuyorumnanaktan
ındirimler almış başını gitmiş bu arada. Haftasonları alışveriş merkezlerine girilmiyor neredeyse. Onu geçtim haftaiçi de durum bundan farksız. Krize inat, yaşasın tenzilat!!!

Selmacım aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Keşke diyorum, hiç kıyafet ihtiyacım olmasa da girmesem şu mağazalara. Ne kadar büyük bedenlerde de artık güzel ürünler yapılsa da, yine de aklım o bele oturan elbiselerde yada dar eteklerde kalıyor. Üff diyorum, tamam bir yola başladım da, hemen sonucunu görsem de, şunlardan ben de giysem... Sonra bir ümitsizlik kaplıyor içimi, buna daha çooook uzun zaman olduğunu anlayınca. Ama toplanıyorum hemen. EvreL diyorum, şu an hayatında varolan hangi güzel şeyi "anında" elde ettin ki? Hiçbiri öyle olmadı gerçekten... Bu da onlardan biri sayılır. Bize göre reyonlarca kıyafetlerin olacağı nice günler göreceğiz inşallah, bu da sabrımızın ve çabamızın bir ödülü olacak. yerimseniben

Tamamen katılıyorum...! Burada hep beraber olmamız, bunları paylaşıp farkındalıklar yaşamamız bir tesadüf olamaz. Bence doğru zaman bu zaman...buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Hala ben.... :kedi:

Allah'ım dadandım buraya çıkmak bilmiyorum resmen.
Ama bu son, yediklerimi yazıp vınlıyorum söz!

Sabah:
Az Tahıllı Mısır Gevreği
2 Dilim Ekmek
Beyaz Peynir

Öğle:
Salata
2 Adet Kuru Patlıcan Dolması (Hayatımda yediğim en güzel yemeklerden biri. Kökenlerimde bir Anteplilik, Adanalılık var kesin. Aslen Akdeniz'liyim ama alakam yok öyle hafif zeytinyağlı yemeklerle. Var mı kuru dolma gibisi ya...? )
1 Dilim Ekmek
Şekersiz Kola

Akşam
2 Tavuk Jambon
1 Dilim Ekmek

Su içeceğim daha... Spor yapmadım ama aşırı koşturmalı bir gün yaşadım.
Bugünlük de bu kadar...

buyrunnnnnnnnn

sevdemer hoşgeldın nasılsın canım özledık senı gercı bende coktaaan yoktum yenı geldım bende

ben geldim kızlar ama kimsecikler kalmamış :gitme: bu hafta çok iradesiz oldum kızlar ya bir türlü pis bogazımı tutamıyom sabah tutuyorsam öğlen tutamıyom öğlen tutuyorsam akşam tutamıyom illaki bir gün içinde bir öğün mutlaka kaçıyor :bbo: normalde oğlak burçları çok iradeli olurlar bende öyleydim taki bu haftaya kadar -tatlicadiarzu- bugün yediklerimi yazmak dahi istemiyorum daha doğrusu yazmaktan utanıyorum :kedi: yinede yazayım korkunun ecele faydası yokmuş lmaz:

sabah ve öğlen yemeklerimiz birleşmiş durumda tatilden dolayı o yüzden ikisini birden söylüyorum
saat 11 ile 12 arası 1.5 kase lahana çorbası
saat 2 ile 4 arası 2 tane mandalin
akşamda:bir büyük tabak etli dolma yanında yaprak sarma klava: sanki kıtlıktan çıkmış gibiydim maalesef lmaz: sadece bununla kalsa bide komşunun getirdiği kızarmış istavrit balıklarıda yedim :1shok: fena şişti midemde acayip küçülmüş birden yüklenince çatliycaktım alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…