80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence gayet iyi :) bu defa başaracaksn eminm

aylincim inşallah bu defa olacak tatlım ne dersin yerimseniben

insallahhhhhhhhhhhhhhhh canim ablammm

nasil yediklerim?
daha kismalimiyim yoksa böle iyi mi? haftada 1 kg hedefim.
2-3 gün de spora gitsem veririm sanirim

İsim

Oldukça yaşlı bir çiftin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:

"Yahu sana çok imreniyorum. Biz senle 30 yıllık arkadaşız, sen karına hep güzel sözler söyledin bir kez olsun ismiyle çağırdığını duymadım. Bravo doğrusu... Nasıl başarıyorsun böyle nazik ve sevecen olmayı?"

Adam biraz sıkılarak:

"İsmini hatırlasam çağıracağım.":roflol::roflol::roflol:

insallahhhhhhhhhhhhhhhh canim ablammm

nasil yediklerim?
daha kismalimiyim yoksa böle iyi mi? haftada 1 kg hedefim.
2-3 gün de spora gitsem veririm sanirim

aylincim herkesin ihtiyacına ve yaşam şekline göre değişir tatlım.meyve yemeyi ihmal etme benim yaptıgım enbüyük hata bu.benim listeme göre seninkiler epey bi az.kendini çok zorlama sonra herşeyi özlemiş olarak daha fena dönüşün olmasın canım.ben kendimde buna dikkat ediyorum.mesala asla şok 2 gün diyetler yapamam biliyorum dönüşüm muhteşem oluyor sonra

delikafadulden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yagmurgözlü canım neşen hiç eksilmesin inşallah bizede neşe katıyorsun bitanem olumunekankayizsmile

baslangic icin böyle yaptim ablaa
yarin baslangic kilom iyi görüns+n diye ohaoldumsmile

haaa dogruya ben muz yedim aksam yemeginden önce, unuttum yazmaya kaydirigubbakcemile2

ve benm listem dünkü:

sabah : 7 tane çizi bskvi
öğle : n.kahve - diyet biskv
ara : 2 kaysı
akşam :2 peynrli gözleme -2 sb ayran
fıstık badem 10 tane falan
45 dk yürüyüş elma bal su

yagmurgözlü canım neşen hiç eksilmesin inşallah bizede neşe katıyorsun bitanem olumunekankayizsmile

Aminn canım sabah sabah azcık keyiflenelim istedim hayatın derdi yükü çok ağır geliyor omuzlarıma bazen çok doluyorum ağlayacak omuz arıyorum bazende böyle deliliğe vuruyorum idare edin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yagmur gozlum narınım cok tsk ederım ya kızlar 2 gun sızden uzak kalayım
resmen huzursuz oluyorum sankı dıken ustundeyım eve geldıgım gıbı sldırıyorum
ıyıkı varsınız

ve benm listem dünkü:

canim sen kahvalti yapmiyorsun, ögle yemegide yemiyorsun, ama aksam aksam gözleme yiyorsun kaydirigubbakcemile3 bu olmazki yerimseniben

cok az yiyorsun aksamda patlatiyorsun hehe

estafurullah üzülme hicbirseye kaydirigubbakcemile5

bu arada seni uzun zamandir 109 larda görüyordum, 108i görmüssün tebrikler kaydirigubbakcemile2

estagfirullah delilik ne demek.an akıllıca şeyi sen yapıyorsun canım.dertleşmeye ihtiyacın olursa bilki biz hep yanındayız tatlım :teselli:

bu arada bence HERKES HALINE SÜKRETMELI......

gecenlerde bir genc öldü, görmüssünüzdür, 250kg miydi neydi, KELEPCE taktirmis.....
bu hale gelmeyelimde, ama yinede her halimiza süküüüür....

allah rahmet eylesin...

bu KK deli ediyor beni, dogru duruz acilmiyor hep takiliyor

ve benm listem dünkü:

canım eminimki sende bu yeme şeklinin dogru olmadıgını biliyorsundur.son zamanlarda biraz motivasyonun düştü ama enkısa zamanda kendini toplayıp yeniden düzene sokacagına eminim canım:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…