günaydinnn
iyi gidiyor canimmm...... cok süküüür...
dün yediklerimm:
sabah: 1 kagse sütlü cornflakes, 1 yogurt
öglen: salata, yogurt susoyla, ve 1 yogurt tekrar
ara: 1 kücücük parca cikolata (patron israr etti)
aksam: bir tabak karnibahar yemegi, 1 dilim ekmek
ara: 4-5 tane ceviz
aylincim inşallah bu defa olacak tatlım ne dersin yerimseniben
bence gayet iyi :) bu defa başaracaksn eminm
insallahhhhhhhhhhhhhhhh canim ablammm
nasil yediklerim?
daha kismalimiyim yoksa böle iyi mi? haftada 1 kg hedefim.
2-3 gün de spora gitsem veririm sanirim
İsim
Oldukça yaşlı bir çiftin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:
"Yahu sana çok imreniyorum. Biz senle 30 yıllık arkadaşız, sen karına hep güzel sözler söyledin bir kez olsun ismiyle çağırdığını duymadım. Bravo doğrusu... Nasıl başarıyorsun böyle nazik ve sevecen olmayı?"
Adam biraz sıkılarak:
"İsmini hatırlasam çağıracağım.":roflol::roflol::roflol:
aylincim herkesin ihtiyacına ve yaşam şekline göre değişir tatlım.meyve yemeyi ihmal etme benim yaptıgım enbüyük hata bu.benim listeme göre seninkiler epey bi az.kendini çok zorlama sonra herşeyi özlemiş olarak daha fena dönüşün olmasın canım.ben kendimde buna dikkat ediyorum.mesala asla şok 2 gün diyetler yapamam biliyorum dönüşüm muhteşem oluyor sonra
yagmurgözlü canım neşen hiç eksilmesin inşallah bizede neşe katıyorsun bitanem olumunekankayizsmile
ve benm listem dünkü:
sabah : 7 tane çizi bskvi
öğle : n.kahve - diyet biskv
ara : 2 kaysı
akşam :2 peynrli gözleme -2 sb ayran
fıstık badem 10 tane falan
45 dk yürüyüş elma bal su
Aminn canım sabah sabah azcık keyiflenelim istedim hayatın derdi yükü çok ağır geliyor omuzlarıma bazen çok doluyorum ağlayacak omuz arıyorum bazende böyle deliliğe vuruyorum idare edin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Aminn canım sabah sabah azcık keyiflenelim istedim hayatın derdi yükü çok ağır geliyor omuzlarıma bazen çok doluyorum ağlayacak omuz arıyorum bazende böyle deliliğe vuruyorum idare edin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
slm kızlar günaydın herkeze.....
ve benm listem dünkü:
sabah : 7 tane çizi bskvi
öğle : n.kahve - diyet biskv
ara : 2 kaysı
akşam :2 peynrli gözleme -2 sb ayran
fıstık badem 10 tane falan
45 dk yürüyüş elma bal su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?