80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar nasılsınız aylın narın cokbılmış yagmurgüzlü opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyyy üzülme ablam yaaa......
sende benim rakibem ol yaparizz beraberr
bende 91 felan...

günaydın olsn herkese.ne var ne yok keyfler iyidir iişallh.
selmacım üzülme bir an önce kendini topla ve kaldıgın yerden devam et diyetine sporda yapmayı unutma.
kaydirigubbakcemile2

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar nasılsınız?

çokbilmiş senin menüde sebze nerde kuzum veremezsin kiloları bu tarz menüyle ben 3 öğün sebze 3 öğün meyve yiyorum

selma moralini bozma canım beyinde bitir işi takma kafana az az sıksık ye pilav yeme yersende birikli kaşık ye ekmey yeme her öğünde sebze tüket canım yaşımızdan dolayı metobalizma biraz tekliyor onu hızlandırmak lazım

ayyyy üzülme ablam yaaa......
sende benim rakibem ol yaparizz beraberr
bende 91 felan...

cok gıcık oldum kendıme ama bu gün gercekten başladım sıkı bır dıyete şubat sonuna kadar 5 kg verecegım söz verdım kendıme tamam canım benım rakıbım vardı zaten cokbılmış ama senınlede oluruz tamammı

kimse benim fikrime birsey söylemedi?????

cizelgede toplam hedef degilde ay sonu hedefimizi ayarlasak daha iyi olmazmi??????
75 de 65 de gözümde büyüyoo.... herkes 4-5 kg hedeflesin bir ay icin

olur mu?

zaten sIKI bir rejime baslamak icin illa bu tartida o yüksek rakkamlari görmemiz gerekiyor :gitme:
baska türlü gaza gelmiyoruz sanki...
kilon nerdeyse bana yakin oldugu icin rakibem olmani istedim.

kaptanim narin nazenin, sende rakibem ol ohaoldumsmile

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bende grıple bogustum
sımdı ıyıyım cok sukur

çok geçmiş olsun cnm

:roflol: :roflol: çok güzel yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

estağfirullah hiç delilik olurmu cnm ya hem bak ben şuna inanırım vede elimden geldiğincede uygulamaya çalışıyorum son bir kaç yıldır akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya kahrını çeksin dimi ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın olsn herkese.ne var ne yok keyfler iyidir iişallh.
selmacım üzülme bir an önce kendini topla ve kaldıgın yerden devam et diyetine sporda yapmayı unutma.
kaydirigubbakcemile2
kendımı cok ıradesız ve becerıksız oldugumu cok ıyı anladım canım ya ben asla beceremıyecegım bu ışı malesef

baharnazcım bu gün tartıda o rakamlar görünce resmen kendımden gıcık kaptım olamaz ya böyle bırşey ama denıyecegım senın dedıklerını bu son şansım ya zayıflayacagım yada gerı kalan ömrümü böyle şişko bırısı olarak gecırecegım bakalım hangısı olacak

KAHVALTI

ıkı dılım k ekmegı bır haşlanmış yumurta bıraz peynır bır domates yarım demet maydanoz dört zeytın bır fıncan yeşıl cay

nasıl kızlar kahvaltım

günaydınlar herkese ama çıkmalıyım kahvaltı hazırlamam lazım cokacimcoook
kahvaltımı fisfisfisöğlen oldu yawkafamçokkarıştı

selmacım ümidini kaybetme hep birlikte başarıcaz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…