günaydın arkadaşlar nasılsınız aylın narın cokbılmış yagmurgüzlü opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar nasılsınız aylın narın cokbılmış yagmurgüzlü opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ıyı degılım canımiyiyizzz sen nasilsin balam
hoşbulduk canımhoşgeldinnnnnnnnolumunekankayizsmile
hoşgeldin selmacım iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım
ayyyyüzülme ablam yaaa......
sende benim rakibem ol yaparizz beraberr
bende 91 felan...
cok gıcık oldum kendıme ama bu gün gercekten başladım sıkı bır dıyete şubat sonuna kadar 5 kg verecegım söz verdım kendıme tamam canım benım rakıbım vardı zaten cokbılmış ama senınlede oluruz tamammı
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bende grıple bogustum
sımdı ıyıyım cok sukur
İsim
Oldukça yaşlı bir çiftin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyomuş. Misafir merak etmiş ve sormuş:
"Yahu sana çok imreniyorum. Biz senle 30 yıllık arkadaşız, sen karına hep güzel sözler söyledin bir kez olsun ismiyle çağırdığını duymadım. Bravo doğrusu... Nasıl başarıyorsun böyle nazik ve sevecen olmayı?"
Adam biraz sıkılarak:
"İsmini hatırlasam çağıracağım.":roflol::roflol::roflol:
Aminn canım sabah sabah azcık keyiflenelim istedim hayatın derdi yükü çok ağır geliyor omuzlarıma bazen çok doluyorum ağlayacak omuz arıyorum bazende böyle deliliğe vuruyorum idare edin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kendımı cok ıradesız ve becerıksız oldugumu cok ıyı anladım canım ya ben asla beceremıyecegım bu ışı malesefgünaydın olsn herkese.ne var ne yok keyfler iyidir iişallh.
selmacım üzülme bir an önce kendini topla ve kaldıgın yerden devam et diyetine sporda yapmayı unutma.
kaydirigubbakcemile2
selma moralini bozma canım beyinde bitir işi takma kafana az az sıksık ye pilav yeme yersende birikli kaşık ye ekmey yeme her öğünde sebze tüket canım yaşımızdan dolayı metobalizma biraz tekliyor onu hızlandırmak lazım
selma canım şişko olmuycaz kararlı olalım :)olumunekankayizsmile
kahvaltımı fisfisfisöğlen oldu yawkafamçokkarıştıgünaydınlar herkese ama çıkmalıyım kahvaltı hazırlamam lazım cokacimcoook
kendımı cok ıradesız ve becerıksız oldugumu cok ıyı anladım canım ya ben asla beceremıyecegım bu ışı malesef
baharnazcım bu gün tartıda o rakamlar görünce resmen kendımden gıcık kaptım olamaz ya böyle bırşey ama denıyecegım senın dedıklerını bu son şansım ya zayıflayacagım yada gerı kalan ömrümü böyle şişko bırısı olarak gecırecegım bakalım hangısı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?