80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence gayet güzel kahvaltıdan 40 dk önce filan koca bir bardak ılık su ve 2 tane kurukayısı yeseydin canım çok ii oluyor

bugün misafirlerim gelcek şimdi peynirli salata hazırladım kendime bir yandan onu yiyorum onlar gelince böreğe çöreğe saldırmamak için yerimseniben

selmacım bu arada 2 saat sonra ara öğün olarak meyve tüket canım fazla uzun bekleme ve bol su iç

kahvaltımı fisfisfisöğlen oldu yawkafamçokkarıştı

selmacım ümidini kaybetme hep birlikte başarıcaz olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence gayet güzel kahvaltıdan 40 dk önce filan koca bir bardak ılık su ve 2 tane kurukayısı yeseydin canım çok ii oluyor
evet ıctım bır bardak ılık su ama kaysı yoktu o yüzden malesef onu yıyemedım bu gün aldırırım
bugün misafirlerim gelcek şimdi peynirli salata hazırladım kendime bir yandan onu yiyorum onlar gelince böreğe çöreğe saldırmamak için yerimseniben

a

zaten ne bozuyorsa bu diyetleri şu misafirler bozuyor.onlara bişeyler hazırlıyım derken birden canın çekiyor biraz ondan biraz şundan derken diyet bozuluyor.herhalde artık bana gelecek misafirlerede diyet uyguluyacam başka çare yok...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canim sen kahvalti yapmiyorsun, ögle yemegide yemiyorsun, ama aksam aksam gözleme yiyorsun kaydirigubbakcemile3 bu olmazki yerimseniben

cok az yiyorsun aksamda patlatiyorsun hehe

canım eminimki sende bu yeme şeklinin dogru olmadıgını biliyorsundur.son zamanlarda biraz motivasyonun düştü ama enkısa zamanda kendini toplayıp yeniden düzene sokacagına eminim canım:teselli:

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kızlar nasılsınız?

çokbilmiş senin menüde sebze nerde kuzum veremezsin kiloları bu tarz menüyle ben 3 öğün sebze 3 öğün meyve yiyorum

gündüz işte olnca ancak böle yiyebiliyrm benm sebzeyle aram hiç yok zoru zorluyrm
ıspanak brokoli kabak mantar pırasa hiiç yiemyrm sevmyrm

güzel çözüm bulmuşsun nalcy
bende eşim ve oğluma yemek pişiriyorum sonra göz görüyo can çekiyo azcık azcık derken kaçıyo ipin ucu bundan sonra onlara da diyet yaptırcam benim menümde ne varsa onlara onu yesin dimi kaydirigubbakcemile3

gayet iyi ablam

gündüz işte olnca ancak böle yiyebiliyrm benm sebzeyle aram hiç yok zoru zorluyrm
ıspanak brokoli kabak mantar pırasa hiiç yiemyrm sevmyrm

bu kötü iste, bende cok severimm

fikrime kimse cevap vermedi, 2 kez yazdigima ragmen ((

misafir umdugunu degil buldugunu yer canim, bol cesitli salata yap, yanina pogaca, bitti
bitane yersin aksam yemegi niyetine, dayanmalisin ozaman.

hakikaten işyerinde kafana göre yiyecek bulmak zor oluyor

aynen valla

bugün mesela az önce markete gittim, meyveli yogurt, peynir kepekli ekmek, 2 tane plastik bardakda hazir makarnalar oluyo kaynar suyla pisiyo hani, ondan aldim... fast food oluyor ama napiyim, burda anca böle oluyor.

sabah 1 kagse cornflakes yedim
ara: 1 yogurt 150gr

öglen: 1 kepekli ekmek peynirli, 1 yogurt mu yiyeyim, yoksa o hazir makarnadan mi? nedersini`z?

kimse benim fikrime birsey söylemedi?????

cizelgede toplam hedef degilde ay sonu hedefimizi ayarlasak daha iyi olmazmi??????
75 de 65 de gözümde büyüyoo.... herkes 4-5 kg hedeflesin bir ay icin

olur mu?

?????????????????????????????????????????????????????????

kimse benim fikrime birsey söylemedi?????

cizelgede toplam hedef degilde ay sonu hedefimizi ayarlasak daha iyi olmazmi??????
75 de 65 de gözümde büyüyoo.... herkes 4-5 kg hedeflesin bir ay icin

olur mu?

buldum buldum
bence mantıklı gözümüzde büyütüp hepten bırakmayız en azından zaten ben 55 den 70 çekmiştim hedefimi ama aylık daha mantıklı

bende zayıflamak istiyorum 80kg ne yapmam lazım banada anlatın nee olurrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…