KAHVALTI
ıkı dılım k ekmegı bır haşlanmış yumurta bıraz peynır bır domates yarım demet maydanoz dört zeytın bır fıncan yeşıl cay
nasıl kızlar kahvaltım
KAHVALTI
ıkı dılım k ekmegı bır haşlanmış yumurta bıraz peynır bır domates yarım demet maydanoz dört zeytın bır fıncan yeşıl cay
nasıl kızlar kahvaltım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankahvaltımı fisfisfisöğlen oldu yawkafamçokkarıştı
selmacım ümidini kaybetme hep birlikte başarıcaz olumunekankayizsmile
evet ıctım bır bardak ılık su ama kaysı yoktu o yüzden malesef onu yıyemedım bu gün aldırırımbence gayet güzel kahvaltıdan 40 dk önce filan koca bir bardak ılık su ve 2 tane kurukayısı yeseydin canım çok ii oluyor
bugün misafirlerim gelcek şimdi peynirli salata hazırladım kendime bir yandan onu yiyorum onlar gelince böreğe çöreğe saldırmamak için yerimseniben
abugün misafirlerim gelcek şimdi peynirli salata hazırladım kendime bir yandan onu yiyorum onlar gelince böreğe çöreğe saldırmamak için yerimseniben
canim sen kahvalti yapmiyorsun, ögle yemegide yemiyorsun, ama aksam aksam gözleme yiyorsun kaydirigubbakcemile3 bu olmazki yerimseniben
cok az yiyorsun aksamda patlatiyorsun hehe
canım eminimki sende bu yeme şeklinin dogru olmadıgını biliyorsundur.son zamanlarda biraz motivasyonun düştü ama enkısa zamanda kendini toplayıp yeniden düzene sokacagına eminim canım:teselli:
selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar nasılsınız?
çokbilmiş senin menüde sebze nerde kuzum veremezsin kiloları bu tarz menüyle ben 3 öğün sebze 3 öğün meyve yiyorum
a
zaten ne bozuyorsa bu diyetleri şu misafirler bozuyor.onlara bişeyler hazırlıyım derken birden canın çekiyor biraz ondan biraz şundan derken diyet bozuluyor.herhalde artık bana gelecek misafirlerede diyet uyguluyacam başka çare yok...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gayet iyi ablamKAHVALTI
nasıl kızlar kahvaltım
gündüz işte olnca ancak böle yiyebiliyrm benm sebzeyle aram hiç yok zoru zorluyrm
ıspanak brokoli kabak mantar pırasa hiiç yiemyrm sevmyrm
gündüz işte olnca ancak böle yiyebiliyrm benm sebzeyle aram hiç yok zoru zorluyrm
ıspanak brokoli kabak mantar pırasa hiiç yiemyrm sevmyrm
a
zaten ne bozuyorsa bu diyetleri şu misafirler bozuyor.onlara bişeyler hazırlıyım derken birden canın çekiyor biraz ondan biraz şundan derken diyet bozuluyor.herhalde artık bana gelecek misafirlerede diyet uyguluyacam başka çare yok...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
fikrime kimse cevap vermedi, 2 kez yazdigima ragmen((
hakikaten işyerinde kafana göre yiyecek bulmak zor oluyor
kimse benim fikrime birsey söylemedi?????
cizelgede toplam hedef degilde ay sonu hedefimizi ayarlasak daha iyi olmazmi??????
75 de 65 de gözümde büyüyoo.... herkes 4-5 kg hedeflesin bir ay icin
olur mu?
kimse benim fikrime birsey söylemedi?????
cizelgede toplam hedef degilde ay sonu hedefimizi ayarlasak daha iyi olmazmi??????
75 de 65 de gözümde büyüyoo.... herkes 4-5 kg hedeflesin bir ay icin
olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?