80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemekten geldim..
etli türlü susuz..
yarım kase yayla çorba
50 gr kepek ekmeği(hepisini bitiremedim)
yağsız salata
cacık..

bende zayıflamak istiyorum 80kg ne yapmam lazım banada anlatın nee olurrrrrrrrrrr

selam julyan hoşgeldin aramıza..hepimizin amacı kg vermek ne yedik ne yaptık onları yazıp paylaşıyoruz..spor yapmaya özen göstermen gerekiyor..yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli olan..bol paylaşım da bulunman da çok öenmli elbette..

merhaba abla nasilsin

benim regl bitmek üzere hehe

selmacım daha ne kadar zaman kaybedeceksin lütfen artık vicdan azabı çekmeyi bırak ve bi şekilde biyerden başla canım olumunekankayizsmile

canım cım tamam olalım nasıl ortak bi hedef mi koyacagız nasıl olacak yarış?CADIARZU

canım neden beceremeyesin neden sırf nefsin yüzünden mi sen bukadar aciz olamazsın biz sana inanıyoruz keşke bizim kadar sende kendine inanabilsen

ay sonu hedefin 80 mi???? kafamçokkarıştı fazla degilmi abla?
3 hafta var, sen onu 84 yap bence

ayline katılıyorum canım bu kadar hızlı koşarsan emin ol yolun yarısında çatlar düşersin ufuk ufak başla bence

aylinin fikri banada uyar bende hemen çizelgemi değiştirip geliyorum kızlar 1 aylık hedefime göre ayarlayayım hem böylece daha bi motive oluruz

aylıncım şubat sonu hedefım bu benım yanı bır aylık hedefım o yüzden zaten bır kac günde emınım vucut su kaybedecegı ıcın ıkı üç kg bırden gıder dıyorum ben o yüzden öyle yazdım

ama yınede korktum sız öyle dıyınce ben hemen 82 yapayım hedefımı bır aylık sürede 82 olayım

aylinin fikri banada uyar bende hemen çizelgemi değiştirip geliyorum kızlar 1 aylık hedefime göre ayarlayayım hem böylece daha bi motive oluruz

ama yınede korktum sız öyle dıyınce ben hemen 82 yapayım hedefımı bır aylık sürede 82 olayım

28 subata ne kaldiki :) 3 haftada 5 kg dan fazla vermesen iyi olur, ama insallah 82 olursun tabi opuyorumnanaktan

ben 88 yaptim, belkide 87 olabilirim sporla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…