- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
bende zayıflamak istiyorum 80kg ne yapmam lazım banada anlatın nee olurrrrrrrrrrr
oldumu bi bakalım CADIARZU
oldu valla ama simdiki killonu yazmamissin kaydirigubbakcemile3
bende yaptim
günaydın güzeller..size bugün çok yazamıyorum...naısl keyifler..yarın büyük gün..acayip şişim ben yaaa yanıma aateşle yaklaşmayın diyorum herkese:)
bu sabah çok tahıllı ekmekten sanviç+3 ceviz ve şekersiz çayla kahvaltı ettim..
ara :yok..
şimdi yemekten geldim..
etli türlü susuz..
yarım kase yayla çorba
50 gr kepek ekmeği(hepisini bitiremedim)
yağsız salata
cacık..
bende zayıflamak istiyorum 80kg ne yapmam lazım banada anlatın nee olurrrrrrrrrrr
evet aylıncım oldu
bu benım bır aylık hedefım ınşallah bıran önçe hedefıme ulaşırım
ıyı degılım canım
hoşbulduk canım
malesef hıç ıyı degılım şımdı tartıldım ve 88200 gr geldım moral olarak cökmüş durumdayım senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
zaten sIKI bir rejime baslamak icin illa bu tartida o yüksek rakkamlari görmemiz gerekiyor :gitme:
baska türlü gaza gelmiyoruz sanki...
kilon nerdeyse bana yakin oldugu icin rakibem olmani istedim.
kaptanim narin nazenin, sende rakibem ol ohaoldumsmile
kendımı cok ıradesız ve becerıksız oldugumu cok ıyı anladım canım ya ben asla beceremıyecegım bu ışı malesef
baharnazcım bu gün tartıda o rakamlar görünce resmen kendımden gıcık kaptım olamaz ya böyle bırşey ama denıyecegım senın dedıklerını bu son şansım ya zayıflayacagım yada gerı kalan ömrümü böyle şişko bırısı olarak gecırecegım bakalım hangısı olacak
ay sonu hedefin 80 mi???? kafamçokkarıştı fazla degilmi abla?
3 hafta var, sen onu 84 yap bence
merhaba abla nasilsin
benim regl bitmek üzere hehe
aylinin fikri banada uyar bende hemen çizelgemi değiştirip geliyorum kızlar 1 aylık hedefime göre ayarlayayım hem böylece daha bi motive oluruz
aylinin fikri banada uyar bende hemen çizelgemi değiştirip geliyorum kızlar 1 aylık hedefime göre ayarlayayım hem böylece daha bi motive oluruz
ama yınede korktum sız öyle dıyınce ben hemen 82 yapayım hedefımı bır aylık sürede 82 olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?