- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
oldu valla ama simdiki killonu yazmamissin kaydirigubbakcemile3
bende yaptim
kızlar sizin hedeflerinizin yanında benimki pek bi komik oldu ama ne yapayım ben okadar kolay kilo veremiyorum bilmiyorumkismile
yazdımya güzelim geçen haftaki kilom 83.5
slm kızlar bugünkü yediklerim;
SABAH:1 yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates,1 dilim ekmek
ARA:1 elma
ÖĞLE:ıspanak yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA:türk kahvesi sütlü, ve 1 avuç malesef çerez yedim
akşama belli değil bakalım ne pişirecem.spor yok bol su içiyorum...
bugün misafirlerim gelcek şimdi peynirli salata hazırladım kendime bir yandan onu yiyorum onlar gelince böreğe çöreğe saldırmamak için yerimseniben
çok iyi yapmışsın canım,bencede sonra saldırmaktansa hafif birşeyler yemen iyi olmuş
bugünkü menüm
sabah kalkınca : 2 adet kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı : 1 beyaz peynirli-kepekli tost + 1 fincan çay
öğle : 1 kase çorba + 4 dilim salatalık + 4 dilim domates + beyaz peynir + 1 bardak çay + 1 dilim kepek ekmeği
aaaaa evrel geldin gittin bir selam vermedin
Nasreddin Hoca, bir handa yemek yemek ister. Ancak onunla aynı zamanda başka bir yolcu daha hana girmiştir ve yemek üzere sadece bir balık vardır. Hancı bunu paylaşın der. Balık gelir ve hoca
-"Ben kafasını yemek istiyorum", der.
Diğer yolcu bunun nedenin sorar, Hoca açıklar:
-"Çünkü, balığın kafası zeka yapar, kafanın daha iyi, daha sağlıklı çalışmasını sağlar!"
Bunun üzerine diğer yolcu hemen münakaşa çıkarır ve balığın başını yemek istediğini söyler. Bunun üzerine Hoca balığın gövdesini, diğer adam da başını yer.
Bir süre sonra, balığın başıyla doymayan adam hocaya çıkışır:
-"Hocam, başını ben yedim ama sen bütün gövdeyi yiyip karnını doyurdun, bense aç kaldım."
-"Bak demedim mi ben sana akıllanırsın diye!":roflol::roflol::roflol:
çok iyi yapmışsın canım,bencede sonra saldırmaktansa hafif birşeyler yemen iyi olmuş
bugünkü menüm
sabah kalkınca : 2 adet kuru kayısı + 1 bardak su
kahvaltı : 1 beyaz peynirli-kepekli tost + 1 fincan çay
öğle : 1 kase çorba + 4 dilim salatalık + 4 dilim domates + beyaz peynir + 1 bardak çay + 1 dilim kepek ekmeği
kızlar sizin hedeflerinizin yanında benimki pek bi komik oldu ama ne yapayım ben okadar kolay kilo veremiyorum bilmiyorumkismile
Adaer'im kusura bakma. Dün akşam hiç de zamanım yokken açtım bilgisayarı, üstüne bir de çenem düştü. Nasıl çıktığımı bilemedim o yüzden. Sanırım burdasın şu an sen de. Dün için ve bugün için koca bir merhaba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?