80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizin hedeflerinizin yanında benimki pek bi komik oldu ama ne yapayım ben okadar kolay kilo veremiyorum bilmiyorumkismile

oldu narıncım geldı mesajın teşekkürler ama orası bana epey uzak ben yakınlarda bır dıyetısyen bakayım canım

slm kızlar bugünkü yediklerim;
SABAH:1 yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates,1 dilim ekmek
ARA:1 elma
ÖĞLE:ıspanak yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ARA:türk kahvesi sütlü, ve 1 avuç malesef çerez yedim
akşama belli değil bakalım ne pişirecem.spor yok bol su içiyorum...

iyi gidiyorsun canım..aynen devam..

bugün misafirlerim gelcek şimdi peynirli salata hazırladım kendime bir yandan onu yiyorum onlar gelince böreğe çöreğe saldırmamak için yerimseniben

çok iyi yapmışsın canım,bencede sonra saldırmaktansa hafif birşeyler yemen iyi olmuş

bugünkü menüm

sabah kalkınca : 2 adet kuru kayısı + 1 bardak su

kahvaltı : 1 beyaz peynirli-kepekli tost + 1 fincan çay

öğle : 1 kase çorba + 4 dilim salatalık + 4 dilim domates + beyaz peynir + 1 bardak çay + 1 dilim kepek ekmeği

adacım gayet güzel gidiyorsun tatlım inşallah düğüne kadar bayag bi vermiş olacaksın

aaaaa evrel geldin gittin bir selam vermedin

Adaer'im kusura bakma. Dün akşam hiç de zamanım yokken açtım bilgisayarı, üstüne bir de çenem düştü. Nasıl çıktığımı bilemedim o yüzden. Sanırım burdasın şu an sen de.

Dün için ve bugün için koca bir merhaba diyorum...!

Çok güzelmiş bu, ilk defa duydum. Sağol paylaştığın için Yağmurgözlü...

süper süpersin canım aynen devam..:lepi:

kızlar sizin hedeflerinizin yanında benimki pek bi komik oldu ama ne yapayım ben okadar kolay kilo veremiyorum bilmiyorumkismile

Narin_nazenin, aşağıdaki çizelgene bakıyorum: 85,9'dan 76,8'e kadar inmişsin. Yaklaşık 10 kilo... Bunu ne kadar zamanda verebildiysen, geri kalanı da aynı şekilde atabilirsin canım. Tecrübemle sabit olanı söylüyorum, bence ne kadar yavaş ---> o kadar iyi. :1closedeyes:

Artık Tek Kişilik Cümlelerim Var!
Çok yoruldum! Üstelik çok da sıkıldım! Alıp başımı gitmek istiyorum. Kimseye haber vermeden, bir gece vakti, elimde bavul yola düşmek istiyorum.

Herkesin derdi kendine büyük, benim ki bana XXXL geliyor. Altında ezildiğim yeterince ağırlık yokmuş gibi, gönül eyle, laf dinle, laf anlat, anlattığın karışındakine geçmesin, önümde bir dağ gibi duran hayat aşılmayı beklesin.

Beladan uzak durmak mümkün değil. Sen ne kadar kendi halinde köşende dursan da, gelip seni buluyor. Kimsenin işi gücü yok mu? Dertsizlikten gün ziyanlığı!

İnsanlar sahip olduklarının, sadece kaybettikleri zaman mı farkına varıyorlar? Ellerinde tuttukları değerleri görmek için, mutlaka kopup gitmesi mi gerekiyor?

Günün bütün sıkıntılarıyla boğuştuktan sonra, akşam eve geldiğinde, seni seven bir insanın yanında oturmak, ona sarılıp uyumak ne büyük bir lüks, anlamıyorlar mı? İçinde sevgi olan bir ilişkiye sahip olmanın paha biçilmez olduğunu algılamak için, mutlaka bir kayıp mı yaşanması gerekir?

Yalnızlığın ne derece boğucu, yoran, karanlık bir çukur olduğunu yaşamadan kimse bilemez. Her zorluğu tek başına atlatmak zorunda kalmak, her olayda tek başına ayakta durmak kolay mı?

Yalnızlık bazen insanın içine öylesine işler ki, bir gün hayal kurarken bile tek kişilik olduğunu fark edersin. Sonunda kabullenirsin. Senin hayatın budur. Böyle yaşamaya alışırsın. Bir terazin vardır, dengede tutmaya uğraşırsın.

Sonra an gelir, o kefelerin ne kadar zorlukla dengesini koruduğunu bilemeyenler, üstüne ağırlık koyarlar. Kaldırabileceğin kadar olursa, ona da ses çıkarmazsın.

Geçen hafta kar yağdı ama giderken bana bir hediye bıraktı. Balkon kapısının ince çatlağından sızan su, salonun parkelerinin altına dağıldı. Şimdi salonumun ortasında büyük bir şişkinlik var. Parkelerim hamile gibi duruyor. Üstüne ağırlık koydum, daha fazla şişmesin diye. Sonra fark ettim ki, yüreğimde de buna benzer bir şişlik var. Getirip birileri üstüne ağırlık koyuyor. Oysa ben parke değilim! Üstüme koyulanları içine çekip, daha da büyüyor gönlümün kabarıklığı.

İnsana en çok, sevdiklerinin yaptıkları, sözleri koyuyor. Sevmediklerimden bana ne! Kim ne demiş, kim ne yapmış, hiç beni ilgilendirmiyor. İlişkileri ayakta tutmak zor! Ne kadar mücadele etsen, bir taraf hep eksik kalıyor.

Alıp başımı gitmek istiyorum buralardan. Kimsenin beni bulamayacağı bir yere, elimde sadece bir bavulla yürüyüp gitmek istiyorum. Eskiden kalabalık hayaller kurardım. Kırıldıkça, hayallerimi de teke indiriyorum…

dertlendim yine:gitme::gitme::gitme:

kızlar bana diyetisyenim ay sonuna kada 4 kg hedefi verdi ..bne de ona uyuyorum...listeye öyle yazabilirsiniz..yani 83.6 ..hedefim.

tamam tatlım sorun değil,hadi bakalım karşılaşamadık ama şimdide benden sana bir merhaba gelsin zemuszemus

ben bu hedeflerden pek anlamıyorum arkadaşlar

aylin canım her ay bir hedef koymak ve onu güncelleştirmek listede bana zor geliyor :))

ben kendime beynime şu hedefi aldım haziran 70 olmak

Şubat için hedef 2 - 3 kilo gitsin yeter

tekrar slm kızlar
akşam menümü yazmamıştım yazıyım:
haşlanmış tavuk,az pilav,salata..

akşam misafirliğe gidecez ikramlaha hayır diyeceğim,az önce dolabıma gittim üzerime hiçbirşey yakıştıramadım ne giysem yağlar öyle kötü görünüyor ki,karar verdim yarın sporada başlıyacm...ne kadar kötü birşey bu kilolar....ahhhh bir an önce gitse.......:teselli:

Merhaba ben de fazla kilolar varHamileyken 16 kilo aldım.73 ten 89 a çıktım.Doğum sezaryen oldu eve geldiğim hafta 82 yi gördüm. Doğum yapalı neredeyse 6 ay oldu. Şuan 87 yim veremiyorum beni de aranıza alır mısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…