80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin esra bende sezeryenle bebişimi doğurdum.haliylen bende epey kilo aldım aramıza hoşgeldin.

hoşgeldin esra bende sezeryenle bebişimi doğurdum.haliylen bende epey kilo aldım aramıza hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5

sabah ki menüm:
aç sirk.ılk su
kpkli tost _çay
ara:halley
5 gibi:1 adet gözleme_çay_az sütlü tatlı
ara:yarım elma
1 dilim baklava(ne diyet menüsü ama görünce yiyorum napim cnm çekmesn diye bebek emziriyorum ya)
birazdan yeşil elma
3 km yürüyş 2 lt su

hoşgeldn.bende 2 ay öncesine kadar 89 dum.şimdi 80 civarıyım.bu topik sayesnde.spor çok önemli göbegin için mekik çek.ben yaptım çok etkisini gördm.benmde bebegm 7 aylık.vede sezeryan.:dance:

bu günkı menumu yazayım kızlar

KAHVALTI ıkı dılım k ekmegı

bır haşlanmış yumurta

bır domatez yarım demet maydanoz ıkı üç tatal peynır dör zeytın

ARA bır portakal

ÖGLENR bır kıbrıt kutusu kek bır kıbrıt kutusu börek

AKŞAM bır dılım beşamel soslu sebzelı tavuk ıkı kaşık pılav

ve yeşıl salata

ara ıkı dıyet buskıvı

üç fıncan yeşıl cay

BIR SAAT YÜRÜYÜŞ 335 KCL

kızlar herkese iyi akşamlar..google dan şişman manifesto yazın ve çıkan linki mutlaka ama mutlaka okuyun..azimli bir bayanın 50 kg verişinin güncesi..çok faydalı şeyler var içinde..ona kaptırmış durumdayım şu anda...

ben kaçar kızlar aa unutuyordum az daha bugün yediklerimi yazayım
öğlen 3 kaşık zeytinyağı üstüne bir bardak sıcak su (bağırsak problemim için) arkasından 1.5 kase lahana çorbası 2 saat içinde bir meyve ve akşam üstü iki tane şekersiz çay
akşamda 2.5 kase lahana çorbası biraz yaprak sarması ve dolma maalesefama evden kalanı gönderdim bir daha yememek için herşeye karşı nefsimi tutabiliyom ama iş sarma dolma birde çiğköfte olunca hiçbir kuvvet beni tutamıyor :1no2: bu iki yemeye karşı koyamıyorum Allahtan bunları çok seyrek yapıyom tabi birde yatana kadar 2.5 litre su tamamlanacak şimdide yarım portakal yiycem kızlar -tatlicadiarzu- ama haftanın başından beri dediğim gibi bu haftanın yüzkarası benim senağlama

Elimphia, çok güzel bir blog bu bahsettiğin. Ben de kendimi alamadım, çok güzel yazılar var içinde. Sağol bilgilendirdiğin için.. a.s.

Hayatımdan şu gün de geçip gitti ya çok şükür. Zor bir gündü benim için. Eskiden olsa, böyle günlerde "amaaaan bir de yediklerimi mi düşüneceğim" der, açlığımı gidermek için elime ne geçerse afiyetle yerdim. O yüzden bugün için ayrı tebrik ediyorum kendimi, stresimin amacımı unutturmasına izin vermediğim için.

Aferin EvreL! kaydirigubbakcemile5

Bu hafta en son geçen pazartesi günü Leslie'yi açmıştım. Cık. Benden tavsiye spor yapıyorsanız, sporla aranıza 1 günden fazlasının girmesine izin vermeyin. Allah'ım o nasıl bir hantallıktır, nasıl bir hareket edememezliktir..? Bir kez daha "yuh!" çektim içimden kendime. Ayrıca 81 kiloysam, bunun 70'i bacaklarımda sanırım. Leslie sırasında, aynanın karşısında dizlerimi yukarı kaldırırmaya çabalarken suratımın aldığı ifadeye kopuyorum. :roflol:
Gidin basen yağları, rahat bırakın beni ve bedenimi...

Bakalım neler yemişim:
Sabah:
2 Dilim Ekmek
Beyaz Peynir
2 Kuru Kayısı

Ara:
1 Muz

Öğle:
Yumurtalı Ispanak
Bulgur Pilavı

Ara:
2 Adet Diyet Çikolatalı Bisküvi

Akşam:
Yine, yeniden tahıllı mısır gevreği... akannehir

Bugün birsürü bardak su içtim, ama anlamadığım bir şekilde hala ısrarla susamaktayım. CADIARZU
ve 30 dk Leslie. Özlemişim onu da.. :1rolleyes:
Yarın büyük gün!!! 80'e inmişsem sevinirim, 79,9 çıkarsam daha da sevinirim.
Hasret kaldım 70lere...boshayallersmile

Hoşçakalın arkadaşlar, yarın görüşürüz. ıyi kilo vermeler!opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
SLMM
bütüngün pcnin başında olunca gözlerim artık görmüyoo geçmişi okuyamadım gözlerim yanıyo resmen
aslında çok GENE büyük hatalar yaptım bugün kendimi kaybediyorum resmen
sabah : 2 kuru kaysı
öğle : meyveli yoğurt
ara : kahve 2 kaysı
akşam :1 .5 kase cacık - zeytin -

asıl bombalar bazlama (yağlı ekmek ) - çikolata yedim geneeee

anlamıyorum gerçekten yemek bana hiç cazp gelmiyo çikolatayı yaskladğım için mi orda patlıyorum anlamadım ama gerçekten daha düşünmeme fırsat vermeden bi bakıyorum bitmiş paket otokontrolumu kaybettim

tartımda deli ediyo ama incelmişim herkes nasıl zayıflamışsın dedikçe ben sapıtıyorum allhım eskiye dönmem için güç ver bana

selam arkadşlar uzun zamandır gelemiyordumm çokk işlerim vardı bi arada pc bozuktu yeni yapıldı sayılır zaten ne neyokk vallla özledim hepiniziii

selamlar saygılarr kk'nın tatlı hatunları bayanssulusmile

geçmişi tam okuyamadım... birileri yokluğumu farkedip bişiyler yazdımı bilemiyorum ama :kedi:

tülaycıım ve sevgili rakibem alperenime özel meseaj gönderip beni merak ettiklerini belirten mesaj attıkları için teşekkür ederim...

geçen cumartesi hiç hesapta yokken bir seyehate çıktık ve bugün geldik... benim için ve minik egecik için annemlerde geçirdiğimiz zaman harikaydı sıcacık sobanın başını o kadar çok özlemişim kii...:kedi:

eee neler yapıyorsunuz anlamışsınızdır ki kaçamaklarla dolu bir 6gün olmasına karşın kendimi frenlemeyi bildim ve spor yaptım...bakalım artık sanırım artı lülülülülülü çıkmam ama yarım kilo vermek istiyorum...sositososito

nihalimle adacım buluşmuş çok sevindim keşke bende istanbulda olsamopuyorumnanaktan kimseyi rahat bırakmam vallahi ama sırf sizleri görmek için yoksa istanbul çok kalabalık ve karışık bana göre... fisfisfis

özlemişim sizleri eee beni kimler özledi bakalım! bayanssulusmile

ızlemcim nihayet özlettin kendini yaa artık yarın bol bol yazar açığı kapatırız :))
Ne güzel biraz değişiklik yapmak insana iyi geliyor .Bu hafta kilo almamış olda haftaya telafi edersin canım.. opuyorumnanaktan

Serracım hoşgeldin canım .Umarım bidaha burdan ayrı kalmazsın :))

zilan çokbilmiş evrel ve okuyup unuttuğum arkadaşlarımın hepsine sevgiler a.s.

Nihall verdiğin linke bayıldım yaa .Tepemde şimsekler çaktı resmen yarından itibaren bende bol sağlıklı bi münü oluşturmayı düşünüyorum.çok iyi geldi bu manifesto bana ..
Haytımdaki tüm bağımlalıkları presto ediyorum arkadaşlar :1ninca:

günaydın

geçen hfta :78.500
bu hafta : 78
şubat hedefi :75

ölçülerm:
ğöğs :92
göbek :76
basen :94.5
tartı yüzümü güldrmüyor ama ölçü alma fikri çok iyi oldu en azından o morel oluyorr

Son düzenleme:
günaydın herkes

bende kilo bildrimimi yapayım geçen hafta 79
az önce tartıldım 79500 anlamadım nye böyle oldu (dün çokmu yedim acaba) :))ohaoldumsmile

çokbilmiş
gündüz fazla yani dengeli yemiyorsun akşam olunca çikolata krizlerin başlıyor canım
dikkat et sağlıklı vermeye çalış kiloları. Yoksa tekrar alırsın ne anlamı kalır o zaman bu zor günlerin canım naçizane tavsiyemdir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…