80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnnn

dün yediklerimi yazayim önce

sabah: cornflakes sütlü
ara: 1 yogurt
öglen: 1 brötchen ekmegi, peynirli, 1 yogurt sanirim :)
aksam: 1 tabak karnibahar yemegi, 2 kasik pilav, 1 kepce etli nohut yemegi
ara: portakal suyu, ceviz, seker

dün aksam baya yemisim kacti biraz ama yinede kilo vermisim memnunum

pazartesi 92,2 ? miydi neydi kilom,
bugün: 91,1kg gösterdi.
verilen 1000gr olsun bari

abla sen listeye söyle yaz:

baslangic: 93,5 (yilbasinda en yüksek kilomu gördüm)
simdiki: 91,1kg
verilen 1000gr yap

Son düzenleme:
kızlar günaydın ..87.2 çıktım sabah..tüm çabalarıma rağmen wc ye çıkamadım maalesef..bu sefer böyle oldu 400 gr cık vermişim bu hafta ..
kızlar çok özür dilerim ama ben hep untuuyorum şu ölçü meselesini..yarın yazarım olur mu?

Tatlı Krizine Özel Diyet

Sibutram ıçeren Zayıflama ılaçlarına Dikkat!

Sağlık Bakanlığı, Sibutram inhtiva eden ilaçların pazardan kaldırılmasına ve ruhsatlarının askıya alınmasına karar verdi .. Devamı>>
Adet döneminde artış gösteren östrojen hormonu nedeniyle enerji açığa çıktığını belirten Alman Hastanesi Beslenme Uzmanı Hale Taşkın, “Enerji tatlı besinlerde olduğundan tatlılara yönelme oluyor” diyor. Peki kadınlar bu tatlı krizlerini önlemek için ne yapmalılar?

Sendrom kahvaltısı böyle oluyor
Adet öncesi veya genel tatlı krizine mi girdiniz? Açlık krizi sizi çikolatalara mı yöneltti. Hemen durun orada. Sizin için diyetisyen Hale Taşkın’ın hazırladığı “sendrom kahvaltısı”na buyurun.

Sabah Kahvaltısı: Şekerli süt, beyaz beynir (2 dilim), domates salatalık, bir iki tatlı kaşığı bal veya reçel, 2 dilim ekmek.
Ara: Bir porsiyon sütlü tatlı (muhallebi, sütlaç, kazandibi)
Öğle yemeği: Bir kase çorba, bir porsiyon sebze yemeği, salata ve komposto.
Ara: Bir gofret yenebilir, kalorisi düşüktür
Akşam: 100. 150 gram et (3. 4 köfte), salata, 2 dilim ekmek
Ara: Aşure, kabak ve ayva tatlısı olabilir.

Öğünlerinizi bu özel listeye göre düzenlemenin ve sütlü tatlılar tüketmenin dışında neler yapabilirsiniz?

Şimdi de bunlara bir göz atalım:
1. Hayatınızdaki erkeği eğitin: Hayatınızdaki erkeği, sizi tatlılarla ayartmaması konusunda eğitin. Bu konuda yazılmış kitapları, yazıları okumasını sağlayın. Siz tatlı bariyerini aşmaya kalkışsanız da mücadelenizde size yardımcı olması konusunda ondan destek isteyin.

2. Perhiz yapın: Bu dönemde karbonhidratları azaltmak açlık krizlerini önler. Meyve suyu içmeyin, kavun veya elma tüketmeye özen gösterin. Sadece bir öğün elma yeyin.

3. Kafeini yok sayın: Kahve, çay, cola ve çikolata adet öncesi sendromunu artırır. Bu dönemde mümkün olduğunca kafeinden uzak durun.

4. Alkole yaklaşmayın: Alkol aslında saf şekerdir ve hemen yağa dönüşür.

5. Yiyecek alerjisine dikkat: Alerjiniz olan besinleri tüketirseniz etkisini artırmış olursunuz.

6. Jimnastik yapın: Adet öncesi dönemde haftada 3 veya 5 seans halinde jimnastik yaparsanız kaslarınız rahatlamış olur.

Alternatif şekerler tüketin
Tüm bunlara rağmen şeker, çikolata ve başka tatlılardan uzak duramıyorsanız, bir önlem daha alabilirsiniz. Diş Dostu Vakfı’nın Türkiye temsilcisi Selda Alemdar, günümüzde Xylitol, isomalt, maltitol, mannitol ve sorbitol gibi doğal tatlandırıcılarla üretilen şekerlerin ağızda asit oluşturmadıklarını söylüyor. Şemsiye altında gülen diş logosuyla satılan bu ürünler, dişlere zarar vermeyen ürünlerden oluşuyor.

5 Adımda sağlıklı gülüşler

1. Düzenli olarak dişhekiminizi ziyaret etmek, saklı problemlerin ortaya çıkmasını sağlar.

2. Dişlerinizi günde bir kez diş ipi ile temizleyin. Fırçanın ulaşamadığı birçok yere ulaşır çünkü.

3. Öğün aralarında atıştırmaktan kaçının.

4. Şişkin, kırmızı, kanayan dişetleri, kötü nefes kokusu dişeti hastalığının işaretidir.

5. Günde iki kez 2,5-3 dakika dişlerinizi fırçalayın.

MYNET DEN ALINTI 05/ 02/ 2010

günaydin abla

kilo bildirimini benim yaptigim gibi yap handerya abla zorlanmasin kaydirigubbakcemile2
olsun haftaya verirsin skma canini

Elimphia, çok güzel bir blog bu bahsettiğin. Ben de kendimi alamadım, çok güzel yazılar var içinde. Sağol bilgilendirdiğin için.. a.s.

kesinlikle canım ya..söylüyorum mutlaka ama mutlaka okuyun kızlar..çok etkileyici..ben çayı kahveyi şekersiz içemeyen biriydim ve kesinlikle de içemem sanıyordum..dün bu konuyla ilgili yazdıklarını okuyunca kafamda bir ampül yandı ve bugün sabah çayımı şekersiz içtim...şimdi de oraya dalmış durumdayım kızlar..bu bir zayıflama bloğu değil bir kişisel değişim projesi ve çok emek verilmiş bir blog. hakkını verelim ve almamız gerekenleri alalım diyorum..

gerçekten çok hoş bende sürekli takip ediyorum.demet in hayranıyım.

selam arkadşlar uzun zamandır gelemiyordumm çokk işlerim vardı bi arada pc bozuktu yeni yapıldı sayılır zaten ne neyokk vallla özledim hepiniziii

canım hoşgeldin.hedefine ulaşmışsın seni çook tebrik ediyorum. darısı bizim başımıza inşallah .lütfen bizi kendinden mahrum etme Şeniz

hoşgeldin canım.yoklugun epey farkediliyordu.nasılda alışmışız birbirimize olumunekankayizsmile

selmacım harikasın tatlım aynen böyle işte kaydirigubbakcemile5

canım ben nerdeyse senden 2 kilo daha zayıfım ama inanki senin ölçülerin harika .göğüs 100 göbek 105 kalça 111 ben bukadar mı löpür löpürüm yaa bilmiyorumkismile

günaydın demeden balıklama daldım kusura bakmayın.hepimiz için güzel mutlu bir gün olması dileğiyleee cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan

daha önce yazmıştım çarşamba sabahı geçen haftaya göre 1.100gr. artıdaydım.2 gün içinde dikkat edip birazda spor yaparak çok şükür haftanın yüzkarası olmaktan kurtuldum. :lepi: buna bile bin şükür.şimdi bildirimimi yapayım:

başlangıç : 85.900

geçen hafta : 76.800

bu hafta : 76.700

giden : 100 gr.

şubat hedefim : 74 (handeryacım hedefimi değiştirdim tatlım.bundan sonra kendime acımak yok)

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]
Allahım!
Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız. Sen bizleri koru. Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım! Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi! Allahım! Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

AMİNNNNNN

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
benneyaptımkibenneyaptımki
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Hayır ya, hayııııııııııır! Koca hafta aç yattım, 200gr mı verebildim yani?
:a015:
Çok iyi. Zaten birşeyi bu kadar şevkle beklersen olacağı bu..!
Offff ya. Offff... Offff ve Offff!
Hiç vermeseymişim bari...

Başlangıç:84
Geçen Hafta: 81
Bu Hafta : 80,8
Bu Hafta Giden: 200gr (cık)

Ölçüler
Göğüs: 106
Göbek:103
Kalça:109
Silindir gibiyim... sositososito

Son düzenleme:
,
canım hem hoşgeldin hem hayırlı olsun hem de gözün aydın..hepimiz çok özledik seni :teselli: :1hug:

melocum teşekkür ediyorum tatlım
bende çok özledim sizleri
artık her fırsatta girmeye çalışacağım
çünkü işe başlarsam daha zor olur girmem sanırsam

hoşgeldin canım
raporişinin halolmasına sevindim hadi geçmiş olsun diyim
birazcık ödüllendirmiş say kendini baya sıkı tuttun ama abartma olurmu

sunshinecim hoşbuldum canım
teşekkür ediyorum
bayağı ödüllendirmişim kendimi sanırım çünkü 1,200 artıdayım iki haftada
neyse artık bundan sonra önümüze bakalım dimi

sevdemer hoşgeldın nasılsın canım özledık senı gercı bende coktaaan yoktum yenı geldım bende

selmacım bende özledim sizi
sen nerdeydin kuu nere kaybolmuştun ki fisfisfis

gözünaydın canım hem eşin hem işin için kaydirigubbakcemile3 .takma kafana geçici bi süre olur bu kaçamaklar ama sen üstesinden mutlaka gelirsin canım opuyorumnanaktan

teşekkür ediyorum tatlım hem eşim hem işim için
evet üstesinden gelmem lazım başka yolu yok

sevdemer işe başlıyorsun galiba hayırlı olsun canım nerde başlıyorsun ?

sağol baharnazcım evet işe başlıyorum tatlım
tsk da başlıyacağım allah nasip ederse

selam arkadşlar uzun zamandır gelemiyordumm çokk işlerim vardı bi arada pc bozuktu yeni yapıldı sayılır zaten ne neyokk vallla özledim hepiniziii

bende tam diyecektim ki geçmişe bakarken bizim mezunlardan serra burayı terkmi etti yoksam bizim gibi şişko karılarla muhatap olmayacak dedim herhal ama serra buydaymııııııııış
tartı aldınmı serracım tartıldınmı ben kaçırmışımdır yazdıysanda

evrelcim hiç canını sıkma çünkü artıda değilsin
diyet dönemlerinde bazen kilo vermeler durur bazen çok hızlı gider
ama artı olma yeter
benim gibi

kilo bildirimini yapayım

başlangıç:82
bu hafta:67.300
bu hafta giden:+1,200
hedef:65

sonra görüşürüz güzel hatunlar çok yemeyin tamammı lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…