kızlar günaydın ..87.2 çıktım sabah..tüm çabalarıma rağmen wc ye çıkamadım maalesef..bu sefer böyle oldu 400 gr cık vermişim bu hafta ..
kızlar çok özür dilerim ama ben hep untuuyorum şu ölçü meselesini..yarın yazarım olur mu?
Elimphia, çok güzel bir blog bu bahsettiğin. Ben de kendimi alamadım, çok güzel yazılar var içinde. Sağol bilgilendirdiğin için.. a.s.
kızlar herkese iyi akşamlar..google dan şişman manifesto yazın ve çıkan linki mutlaka ama mutlaka okuyun..azimli bir bayanın 50 kg verişinin güncesi..çok faydalı şeyler var içinde..ona kaptırmış durumdayım şu anda...
selam arkadşlar uzun zamandır gelemiyordumm çokk işlerim vardı bi arada pc bozuktu yeni yapıldı sayılır zaten ne neyokk vallla özledim hepiniziii
selamlar saygılarr kk'nın tatlı hatunları bayanssulusmile
geçmişi tam okuyamadım... birileri yokluğumu farkedip bişiyler yazdımı bilemiyorum ama :kedi:
tülaycıım ve sevgili rakibem alperenime özel meseaj gönderip beni merak ettiklerini belirten mesaj attıkları için teşekkür ederim...
geçen cumartesi hiç hesapta yokken bir seyehate çıktık ve bugün geldik... benim için ve minik egecik için annemlerde geçirdiğimiz zaman harikaydı sıcacık sobanın başını o kadar çok özlemişim kii...:kedi:
eee neler yapıyorsunuz anlamışsınızdır ki kaçamaklarla dolu bir 6gün olmasına karşın kendimi frenlemeyi bildim ve spor yaptım...bakalım artık sanırım artı lülülülülülü çıkmam ama yarım kilo vermek istiyorum...sositososito
nihalimle adacım buluşmuş çok sevindim keşke bende istanbulda olsamopuyorumnanaktan kimseyi rahat bırakmam vallahi ama sırf sizleri görmek için yoksa istanbul çok kalabalık ve karışık bana göre... fisfisfis
özlemişim sizleri eee beni kimler özledi bakalım! bayanssulusmile
bu günkı menumu yazayım kızlar
KAHVALTI ıkı dılım k ekmegı
bır haşlanmış yumurta
bır domatez yarım demet maydanoz ıkı üç tatal peynır dör zeytın
ARA bır portakal
ÖGLENR bır kıbrıt kutusu kek bır kıbrıt kutusu börek
AKŞAM bır dılım beşamel soslu sebzelı tavuk ıkı kaşık pılav
ve yeşıl salata
ara ıkı dıyet buskıvı
üç fıncan yeşıl cay
BIR SAAT YÜRÜYÜŞ 335 KCL
günaydın
geçen hfta :78.500
bu hafta : 78
şubat hedefi :75
ölçülerm:
ğöğs :92
göbek :76
basen :94.5
tartı yüzümü güldrmüyor ama ölçü alma fikri çok iyi oldu en azından o morel oluyorr
günaydin abla
kilo bildirimini benim yaptigim gibi yap handerya abla zorlanmasin kaydirigubbakcemile2
olsun haftaya verirsin skma canini
günaydın demeden balıklama daldım kusura bakmayın.hepimiz için güzel mutlu bir gün olması dileğiyleee cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan
günaydın tombul fıstıklar nasılsınız hayırlı cumalar herkese kilom
108,1
harikasın tatlım tebrikler nerdeyse 1 kilo gitmiş
teşekkürler canım bende seni kutlarım gr da olsa gitmiş olumunekankayizsmile
Tebrikler canım..Benim bu hafta az ama asıl akşam diyetisyendeki sonucu merak ediyorum acaba neremden ne kadar gitti?oraya perşembe akşamı gitmiştimm çünkü..
,
canım hem hoşgeldin hem hayırlı olsun hem de gözün aydın..hepimiz çok özledik seni :teselli: :1hug:
hoşgeldin canım
raporişinin halolmasına sevindim hadi geçmiş olsun diyim
birazcık ödüllendirmiş say kendini baya sıkı tuttun ama abartma olurmu
sevdemer hoşgeldın nasılsın canım özledık senı gercı bende coktaaan yoktum yenı geldım bende
gözünaydın canım hem eşin hem işin için kaydirigubbakcemile3 .takma kafana geçici bi süre olur bu kaçamaklar ama sen üstesinden mutlaka gelirsin canım opuyorumnanaktan
sevdemer işe başlıyorsun galiba hayırlı olsun canım nerde başlıyorsun ?
selam arkadşlar uzun zamandır gelemiyordumm çokk işlerim vardı bi arada pc bozuktu yeni yapıldı sayılır zaten ne neyokk vallla özledim hepiniziii
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
benneyaptımkibenneyaptımki
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hayır ya, hayııııııııııır! Koca hafta aç yattım, 200gr mı verebildim yani?
:a015:
Çok iyi. Zaten birşeyi bu kadar şevkle beklersen olacağı bu..!
Offff ya. Offff... Offff ve Offff!
Hiç vermeseymişim bari...
Başlangıç:84
Geçen Hafta: 81
Bu Hafta : 80,8
Bu Hafta Giden: 200gr (cık)
Ölçüler
Göğüs: 106
Göbek:103
Kalça:109
Silindir gibiyim... sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?