80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya o kadar mutlu olarak birşey yazdım kimse ilgilenmemiş.ben galiba diyet yüzünden fazla ilgi bekler oldum yada ne bileyim .. neyse herkese iyi geceler..

handerya hoş geldin arkadaşım nasılsın heralde yazılanları okuyosun

Saol Serracım yine yetişemedim size evet yazılanları okuyordum ama cvp yazamadım oğluş durmadı yine ben yine gece kuşu modunda.. :)
Ben bu aralar düzenli beslenemiyorum yada kaçamaklar oluyor saçma sapan anlayacağınız..bugün de misafir vardı biraz kaçtı ama artık havalar düzeldi bu da beni çok mutlu ediyor oğlumu da alıp yürüyüş yapabilecem..
Ama yaz geliyor yaaaa ve ben daha hazır değilim çok kilo var verilecek!
Chocolategirl gerçekten çok zor bir dönem senin için umarım herşeyin hayırlısı olur senin için arkadaşların da dediği gibi sağlığını ihmal etme canım sen sağlıklı ol ki sağlıklı kararlar alabilesin dimi..

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim misafirim gelecek bu gün erkenden kalktım cünki misafirim varken ben sitres yapıyorum ya işlerim yetişmesse diye o yüzden erken kalktım herkese tekrar günaydın hepinizi öpüyorumŞeniz:1hug:a.s.

günaydın kızlar.bu sabah erken kalktım kahvaltı olarak 1 kase cornflakes yedim.
üstünede bir fincan çay içtim ve 2 kepekli bisküvi yedim.
-chocolategırl- bu arada tanışmıyoruz ama umarım bu sıkıntılı dönemi çabuk atlatırsın.arkadaşlarında dediği gibi herşeyin başı sağlık.kendine çok dikkat et,unutma hiçbirşey canından değerli değil.(kendimce sana destek olmak istedim,inşallah kabul edersin-sende nerden çıktın demessin:))

kızlar bence şu kalori hesaplarıyla kafanızı karıştırmayın..diyet yaparken rahat olmak lazım.diyeti düşünmeden,kaç kalori yaktım-aldım derdine düşmeden....artık biz iştahsız insanlarız...böyle düşünücez.çevrenizde vardır muhakkak böyleleri.benim bi kuzenim var çöp gibi.gün içinde acıkınca eti form yer.yemeklerde sadece çorba içer salata yer.diğerlerinin tadına bakar sadece.biz de öyleyiz artık ve yaşam şeklimiz bu olacak.sıkıntılı bişekilde diyet yaparsak kilo verdikten sonra diyet bitince geri alırız bu kiloları.bunları alışkanlık haline getirmemiz lazım.tabi ben en baştakendime söylüyorum.ben başlayalı 10 gün oldu.geçen hafta daha zordu.bu hafta baya alıştım.

gunaydın kıslar

dun yedıklerımı yazıyorum hemen

sabah:eti form lımon lıflı karısık bıtkı cayı
ara :nesfıt mısır gevrek
ögle:2 kase corba yogurtlu yarım tabak makarna salata
aksam:bır tabak kabak yemegi

dun 2 lt su ıctım..aksam 25 dk bısıklet 100 mekik 10 dk gogus kaldırmaca

gunaydın serracıgım

bugun sabah işe yurume geldım..25 dk yurudum..aslında hep yurume gelsem superr olacakta usengenclıkten..deyım yerındeyse ayıya dayı dıyorum...

arkadaşım süper gidiyoo valla sporda var ne güzel yanlız mekik yanlış çekilirse yarardan çok zararı varmış ben oyazıyı bulup ekliyeyim istersen

serra sen msn programını hala yukletmedınmı canım ya..

gunaydın serracıgım

bugun sabah işe yurume geldım..25 dk yurudum..aslında hep yurume gelsem superr olacakta usengenclıkten..deyım yerındeyse ayıya dayı dıyorum...

canım öyle bir imkanın varsa değerlendir derim senin yaptğın sporlardan daha sağlıklı emin ol canımm yürü yürü tamam

herkese gunaydın kızlar.. Akşam kaynatmışsınız bayağı oku oku bitiremedim valla.. Yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. Çikolata seni aramızda görmekten mutlu oluyoruz. Bu da hayatın bir parçası insan maalesef 4x4 lük bir hayat yaşayamıyor. ınişler çıkışlar çalkantılar hep oluyor olacak. Bu da hayatın bir tadı. Düşünsene sürekli aynı düzeyde yaşanan yaşam ne kadar sıkıcı olurdu. Kısacası bir de bu taraftan düşün.. Ben acı çekmek güzel demek istemiyorum. Ama yaşadıkça yaşın ilerledikçe ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Biz her zaman yanındayız.. Kendine iyi bakman dileğim..Kızlar bu hafta kesin veriyoruz değil mi kiloları. Duyamadım ses yükselsin.. Bakalım hep beraber bu hafta başaracağız. Zaman azalıyor hadi kızlar

arkadaşım süper gidiyoo valla sporda var ne güzel yanlız mekik yanlış çekilirse yarardan çok zararı varmış ben oyazıyı bulup ekliyeyim istersen

eklersen ıyı olur fakat ben tam mekık cekemıyorum..hep yarım mekık cekerım..karnımı sıkarak cekerım..ama sen yınede bır ekle bakalım..bılmedıgımız neler var..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…