zaten nedensız rejım olmas..
kiloluların yasadıgı sorunlar
* gıyım magazasına gıdıp kıyafet alacagı zaman..baskasına alacagım.deyıp tezgahtarı kandırlmalar,
* kot pantolon alacagı zaman tezgahtarın,(sızın bedenınız yok bay reyonundan bakalım) demeler
* dugun vs onemlı bır iş yemegıne gıdecegı zaman korse alma calısmaları
* yazın o bayıltan sıcagında korse gıymeler ve bunu bırı gordugunde terlemıyormusun onun ıcınde denılınce --yooo hayır ben alıstım asıl bu olmadan duramıyorum..demeler...
* topluluk ıcınde kılo mevzusu acıldıgı zaman suskun kalmak,
* yıne toplum ıcınde tartı denılen ıcat(kım bulduysa benım ıcın pek hayırlı bısey yapmamıs)ortaya cıktıgı zaman caktırmadan kacmalar.
* herhangı bır yakınınız cok kılo almıssın dedıgınde suratımızda olusan o ıfade ve yanıt olarak..yooo kılo almısmıyım bılmem kıyafetlerımın hepsı oluyor..demeler
valla buna benzer bırcok sey..ben yasıyorum ya sız..
eflatun bende 2. yi istiyorum sen 75 le hamile kaldığında çok kilo almadın mı? kilolu hamile kalınca fazla alınmıyo diyolar sen tecrübelisin bi soriyim dedim
canım ben 6. Aya kadar fazla almadım.hatta o zamana kadar elbiselerimi de rahatlıkla giyiyordum.yani 85 kg ken giydiğim kıyafetleri 6. Ayıma kadar çok rahat giydim.6. Aydan sonra tehlike başladı. Bebek aşağı indi.doktor hiç kalkma dedi.3 ayı nerdeyse yatark geçirdim.ve toplam 18 kg aldım.93 kg oldum.doğumdan sonra da 93 kg dım.hareketsizlikten çok ödem oluşmuştu.yani bebek çıktı ama bende kg eksilmedi.3-4 aya kadar ancak 84e düştüm.işte artık gerisini de diyet halledecek.ama sana tavsiyem kilo vermeden sakın hamile kalma.düşünsene ben vermeseydim allah korusun 103 kg oldum.
eflatun bende 2. yi istiyorum sen 75 le hamile kaldığında çok kilo almadın mı? kilolu hamile kalınca fazla alınmıyo diyolar sen tecrübelisin bi soriyim dedim
EylÜlce serracım merhaba
canım benim evet öyle ikincide gerçekten fazla alınmıyo ben 78 kilo ile hamile kaldım doğuma kaçla girdiğimi tam hatırlamıyorum90 dı galiba doğum yaptım tartıldım tam 83 kg dim 5 kilo kaldı ikincilerde pek alınmıyo gerçekten canım umarım seninde öyle olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?