80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ilk günden destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim, yorumlarınızı hemen okumaya gayret ediyorum, akşam giremem diye yediklerimi yazayım:
sabah: 1dilim ekmek, 3 zeytin, beyaz peynir, 2 kuru kayısı, çay
Öğlen: 1 kase k-flakes ,yağsız sütle
Akşamüzeri: 1 elma
Akşam: 1 porsiyon köfte, patlıcan salatası, 1 dilim kepekli ekmek
Bugün daha iyi başarmışımdır umarım ve tabii 2 litre su..

buarada yeni açtığınız konu da süper benim zayıflamak isteme sebeplerim:
1) Halam. Kendisi inceciktir ve her yaz görüştüğümüzde bana bol bol kızar
2) Bebek sahibi olmak istediğim, tedavi gördüğüm için
3) Eski (aslında hala yepyeni duran) 38 beden kotlarıma ve kıyafetlerime girmek istediğim için
4) Plajda sıkılmadan güneşlenebilmek, etrafımdaki insanları gördükçe pişman olmamak için
5) Eşim benden ince olduğu için
6) Zayıf arkadaşlarımın nerden aldın bu kiloyu, çok kilolusun gibi laflarını duymamak için
7) Alışverişe gittiğimde bunalmadan istediğimi alabilmek için
8) Sağlık problemleri yaşamamak için
9) Her yemek yiyişte, her öğünde ya da her kaçamakta suçluluk duymamak için
10) Sokağa çıkarken uzun kıyafetler giymek zorunda kalmamak için

Gördüğünüz gibi onlarca , hatta yüzlerce sebep var.. Bebek en önmlisi şu an benim için, ama tabii diğer sebepler de geçerli, hepimize bol şans..

zaten nedensız rejım olmas..

kiloluların yasadıgı sorunlar

* gıyım magazasına gıdıp kıyafet alacagı zaman..baskasına alacagım.deyıp tezgahtarı kandırlmalar,
* kot pantolon alacagı zaman tezgahtarın,(sızın bedenınız yok bay reyonundan bakalım) demeler
* dugun vs onemlı bır iş yemegıne gıdecegı zaman korse alma calısmaları
* yazın o bayıltan sıcagında korse gıymeler ve bunu bırı gordugunde terlemıyormusun onun ıcınde denılınce --yooo hayır ben alıstım asıl bu olmadan duramıyorum..demeler...
* topluluk ıcınde kılo mevzusu acıldıgı zaman suskun kalmak,
* yıne toplum ıcınde tartı denılen ıcat(kım bulduysa benım ıcın pek hayırlı bısey yapmamıs)ortaya cıktıgı zaman caktırmadan kacmalar.
* herhangı bır yakınınız cok kılo almıssın dedıgınde suratımızda olusan o ıfade ve yanıt olarak..yooo kılo almısmıyım bılmem kıyafetlerımın hepsı oluyor..demeler

valla buna benzer bırcok sey..ben yasıyorum ya sız..

ayrica
kac kilosun? sorusunsa,kimse bilmiyor sölemem dedikden sonra
kilo verince ne kadar olcaksin ve kac kilo vereceksin diye sacma sorularla
kilomuzu ögrenmeye calisan insanlara, sen cokmu zekisin demekten skldlnkaydirigubbakcemile3

sporda ölcüldüm bugün kizlar....

gögüs 3cm
bel 7 cm
ve basen den 3 cm incelmisim:)
kol ayni
omuz da 1 cm gelmise var:) Yüzmeden olsa gerekkaydirigubbakcemile

kizlar geldim alisverise gittim gene. Birsey alamadim ama habire giydim cikardim sebep kiyafetler olmayinca moralim bozulsun diyete daha cok asilayim diye.. C.tesiden beri habire geziyorum. Yeni sezon urunleri cikmis c.tesi Hatay bolgesindeydim. Dun Kemeralti bugun Agora ve Palmiyeye gittim. Acayip yoruldum yalniz ayaklarim sizliyor. Ama olsun sevk kazandim +yuruyus yaptim+ Az yemek yedim. (Kizlar kusura bakmayin evdeki pc de turkce karakter yok herseyi yazamiyorum)

Aksam yemegi yaklastikca beni bi korku sariyor .. benim icin en zor gecen ogun. Diger ogunler gayet basariliydi.

Sabah :1 portakal.. 1 dilim kepekli ekmek ve surme peynirli .. forum cay
Ogle : 1 dilim light peynirli ekmek. yogurt
Ara : yogurt
Aksam : ???:bbo:

Bende bugun alisverise gittim markete :)
Eskisi gibi cikolata cips canim hic cekmedi.. kac gundur dondurma buzdolapta duruyo hic bakmadim bile yuzune..bugune kadar hic bukadar iradeli olmamistim .. bu iyi bisey olsa gerek :)
Galiba basaricaz bu isi .. nedersiniz :smiley-cool:

eflatun bende 2. yi istiyorum sen 75 le hamile kaldığında çok kilo almadın mı? kilolu hamile kalınca fazla alınmıyo diyolar sen tecrübelisin bi soriyim dedim

canım ben 6. aya kadar fazla almadım.hatta o zamana kadar elbiselerimi de rahatlıkla giyiyordum.yani 85 kg ken giydiğim kıyafetleri 6. ayıma kadar çok rahat giydim.6. aydan sonra tehlike başladı. bebek aşağı indi.doktor hiç kalkma dedi.3 ayı nerdeyse yatark geçirdim.ve toplam 18 kg aldım.93 kg oldum.doğumdan sonra da 93 kg dım.hareketsizlikten çok ödem oluşmuştu.yani bebek çıktı ama bende kg eksilmedi.3-4 aya kadar ancak 84e düştüm.işte artık gerisini de diyet halledecek.ama sana tavsiyem kilo vermeden sakın hamile kalma.düşünsene ben vermeseydim allah korusun 103 kg oldum.

kizlar selam, hemen yemeklerimi yaziyorum
sabah: 3 k.kayisi, sirkeli su, sandoloz sakizi, 2 dilim peksimet, peynir, cay,domates,salatalik,3 ad.y.zeytin
ara: 1 avuc findik,k.uzum (sporda yaptim elverdigi olcude)
oglen : 3 dilim kepek ekmegi, 2 ad.kofte, 1 tabak corba
ara: 3 ad. altinbasak light biskuvi
aksam: kestirmeli kereviz yemegi, corba, 2 kasik makarna

canım seni okudumda dogru yoldayım anladım bende 85 kiloyum 65kiloya inince bebek düşünüyorum tabii allah verirse hayırlısı artık

bugün neler yedim;

sabah: 2 dilim esmer ekmek, peynir 4 tana yeşil zeytin
ara: 2 kuru kaysı 3 tane etiform
öğle: kıymalı yumurta, yoğurt 2 dilim etimek
ara :2 grisini biraz peynir
akşam: 4 kaşık pazı yemeği 1 dilim esmer ekmek

bugünde böyle geçti kızlar siz neler yaptınız?

eflatun bende 2. yi istiyorum sen 75 le hamile kaldığında çok kilo almadın mı? kilolu hamile kalınca fazla alınmıyo diyolar sen tecrübelisin bi soriyim dedim

canım benim evet öyle ikincide gerçekten fazla alınmıyo ben 78 kilo ile hamile kaldım doğuma kaçla girdiğimi tam hatırlamıyorum90 dı galiba doğum yaptım tartıldım tam 83 kg dim 5 kilo kaldı ikincilerde pek alınmıyo gerçekten canım umarım seninde öyle olurr

sağol canım moral oldu bu bana verebildiğim kadar vericem yaza kadar bakalım inş benimde öyle olur

EylÜlce canım ben ÜÇÜnÇÜye hamıle kalmadan Önce 86 kıloydum dogumdan cıkınca tartıldım yıne aynıydı kılom galıba 1cı doĞumdan sonra alınmıyo

ceren eylülce fatene flatliners lavita serra merhaba
GELELıM BENıM KG VERNE SEBEBıME
1herkesingörünce sen cokmu kilo aldın gene demesi
2kıyafet hem en pahalı kıyafetler alıyoruz hemde her istedigimizi giyemiyoruz
3 cok beni rahatsız ediyor hem fiziki hem piskolojik ara ara depresyona giriyorum bu seferde yedikce yiyorum aklıma gelenler bunlar
BıRAZ ÖNCE BıR KOMŞUMU GÖRDÜM COK KG ALMıŞSIN DEDı MORAL ŞU AN SIFIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…