- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
kıslar sızle dun aksamkı anımı paylasmak ıstedım..
dun aksam kıs kardesım bızdeydı..oda benım gıbı kılolu..ona bazı taktıkler vererek kılo vermesını soledım ..hatta benle bırlıkte spor yaptı..tamam yapacam dedı..gece kalkmıs..bır kase cokokremmı mıdeyı ındırmıs..sabah ıse gelırken..sordum..cokokremı senmı yedın dedım..evet gece cok acıktım ..dedıı..eee rejım ne olacak dedım..aman bosver dedı..cektı gıttı..sokk oldum anacaım hıc ablasına cekmemıs bu kıs..
nidam cım onun da bunu idrak etmesi için bazı olayları yaşaması gerekiyor sanırım. Mesela ben k.pederimin benden tosbak diye söz etmesinden dolayı bugün burdayım. Gıcık oluyorum yaaa..
alnagme ne yaptın canım actınmı konuyu
evet açıyorum kızlar yeni konumuz:
HERKESİN BURDA OLMASINA, ZAYIFLAMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERMESİNE, CANINA TAK DEMESİNE sebep olan (olay, kişi vb) nedir?
Benim 2 sebebim var. 1.si sevgili k.pederimin benden sürekli tosbak diyerek bahsetmesi, beni (aba altından) şişmanlarsam kocamın aldacağını söylemesi (direk söylemiyor ama ima ediyor) "karışmam bak ha ona göre"
2.si Sevgili öz annemin (kendisi zayıftır) komşularla bir araya geldiğimizde bana "ne olmuşsun, kilo almışsın çok" diyenlere "ee babasına, halasına çekmiş onlarda kilolu ya" eller kollarda yana açılarak kilolu işareti yaparak birde anlatmasından dolayı zayıflamaya karar verdim ve arzu7474 un bu klubu bulması ile formu keşfedip aranıza katıldım. Bu cuma katılalı sanırım 1.5 ay olacak. Evet kızlar hadi sizde sıra siz neden burdasınız?
evet açıyorum kızlar yeni konumuz:
HERKESİN BURDA OLMASINA, ZAYIFLAMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERMESİNE, CANINA TAK DEMESİNE sebep olan (olay, kişi vb) nedir?
Benim 2 sebebim var. 1.si sevgili k.pederimin benden sürekli tosbak diyerek bahsetmesi, beni (aba altından) şişmanlarsam kocamın aldacağını söylemesi (direk söylemiyor ama ima ediyor) "karışmam bak ha ona göre"
2.si Sevgili öz annemin (kendisi zayıftır) komşularla bir araya geldiğimizde bana "ne olmuşsun, kilo almışsın çok" diyenlere "ee babasına, halasına çekmiş onlarda kilolu ya" eller kollarda yana açılarak kilolu işareti yaparak birde anlatmasından dolayı zayıflamaya karar verdim ve arzu7474 un bu klubu bulması ile formu keşfedip aranıza katıldım. Bu cuma katılalı sanırım 1.5 ay olacak. Evet kızlar hadi sizde sıra siz neden burdasınız?
kızlar bu konuyu açmanız iyi oldu benimkini açıklıyayım benim sorunum eşimin zayıf benim kilolu olmam her zaman bir şey yerken hemen kilolu olduğumu söylerdi ve boğazıma tıkardı büyük sebebi ise eltim beni çok kıskanıyo güzelim çok şükür bide kilou olmam işi fena yapıyo onun beniçekemdiğini biliyorum benim kilo aldığımı görünce çok seviniyo biliyorum imalı laflarıyla bakışlarıyla belli ediyo ama neyse bundan sonra kararım kesinn inş vericem vericez dimi kızlarr 60 ları görücem inş
kızlar bu konuyu açmanız iyi oldu benimkini açıklıyayım benim sorunum eşimin zayıf benim kilolu olmam her zaman bir şey yerken hemen kilolu olduğumu söylerdi ve boğazıma tıkardı büyük sebebi ise eltim beni çok kıskanıyo güzelim çok şükür bide kilou olmam işi fena yapıyo onun beniçekemdiğini biliyorum benim kilo aldığımı görünce çok seviniyo biliyorum imalı laflarıyla bakışlarıyla belli ediyo ama neyse bundan sonra kararım kesinn inş vericem vericez dimi kızlarr 60 ları görücem inş
ahhh ahhh nedir bu eltilerden çektiğimizklava:.inanın ben de sırf onun için zayıflıyorum desem yalan olmaz belki.gerçi sağlık herşeyden önce gelir.bu diyete asıl başlamamın sebebi ilerde zorlaşır vermek hastalıklar falan başlar diye ama eltimin de rolü büyük.kendi zayıf beni her gördüğünde kilo aldım 44 bedene çıkmışım gibi gıcık laflar ediyor her zaman.halbuki eşim zayıflamamı istemiyor bile.75 olsan yeter daha fazla verme diyor.Şenizben evlendiimde 72 kgdum.evlenince bir heves yemekler pastalar...4 ayda 10 kg aldım.sonra hamilelik 95 oldum.doğumdan sonra da 85.iki yıl önce 2. çocuğu düşününce bu halimle hamile kalamam dedim ve 75e düştüm.hamilelikten sonra yine oldum 84.iyi ki kilo verip hamile kalmışım.eltim,kayınvaldem başka memleketteler.bu yaz gitmeden önce zayıflayıp gidicem ve incecik çıkıcam eltimin karşısına:hooray:kayınvaldem de saolsun neren şişman senin deyip durur.herkes yakıştırıyo bana ama sakın kilo yakışıyor sana demeyin diyorum.bu daha çok rahatlatıyor beni.orantısız biyerim yok ondandır heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?