80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar sızle dun aksamkı anımı paylasmak ıstedım..
dun aksam kıs kardesım bızdeydı..oda benım gıbı kılolu..ona bazı taktıkler vererek kılo vermesını soledım ..hatta benle bırlıkte spor yaptı..tamam yapacam dedı..gece kalkmıs..bır kase cokokremmı mıdeyı ındırmıs..sabah ıse gelırken..sordum..cokokremı senmı yedın dedım..evet gece cok acıktım ..dedıı..eee rejım ne olacak dedım..aman bosver dedı..cektı gıttı..sokk oldum anacaım hıc ablasına cekmemıs bu kıs..

serra cım, nidam, ceren, eylülce, güzelresim, handerya, cehennem (valla ismin gerçekten ürkütücü), lavita, flatliners, çikolatam, cansusercan, eflatun, aylin, daha adını hatırlayamadığım tüm arkdaşlarım herkeseciklere günaydın.. Nasılsınız? Ah kızlar keşke hepiniz ızmir de olsanızda bugün kü mis gibi havayı hep beraber koklasak. Günei yine süper insanın kanını kaynatıyor acayip güzel.. Sizleri seviyorum.

nidam cım onun da bunu idrak etmesi için bazı olayları yaşaması gerekiyor sanırım. Mesela ben k.pederimin benden tosbak diye söz etmesinden dolayı bugün burdayım. Gıcık oluyorum yaaa..

nidam cım onun da bunu idrak etmesi için bazı olayları yaşaması gerekiyor sanırım. Mesela ben k.pederimin benden tosbak diye söz etmesinden dolayı bugün burdayım. Gıcık oluyorum yaaa..

evet dogru dıyosun ..ınsanın artık bellı bır dur nıktası oluyor..aaa aslında aklıma ne geldı...bızım bugun burda olmamızın sebebını acıklayalım mesela sen bahsetmıssın kayınpederının tosbak dıye soz etmesınden dolayı burdayım dıye..artık bır yenı konumu acalım..yoksa bu konunun altındamı devam edelım..fıkırlerı olan paylassın arkadaslar..kaydirigubbakcemile2

eee yenı konu olarak acalım ozaman sen ac alnagme ben devamını getıreyım..

günaydin kknin en güzel hatunlari

ben sabah kalktim 7.30,kahvlatimi yaptim
dersime gittim
simdi eve geldim hazirlancam carsiya cikcam bir kac eksik var onlari alip
spora gitcem
bugün ölcünme günüm sporda
kac cm inceldim acaba:)
ordaki kiloyu takmiorum cünkü yemek yedikten ve kiyafetlere tartildim icin:)

evet açıyorum kızlar yeni konumuz:
HERKESıN BURDA OLMASINA, ZAYIFLAMASI GEREKTıĞıNE KARAR VERMESıNE, CANINA TAK DEMESıNE sebep olan (olay, kişi vb) nedir?

Benim 2 sebebim var. 1.si sevgili k.pederimin benden sürekli tosbak diyerek bahsetmesi, beni (aba altından) şişmanlarsam kocamın aldacağını söylemesi (direk söylemiyor ama ima ediyor) "karışmam bak ha ona göre"
2.si Sevgili öz annemin (kendisi zayıftır) komşularla bir araya geldiğimizde bana "ne olmuşsun, kilo almışsın çok" diyenlere "ee babasına, halasına çekmiş onlarda kilolu ya" eller kollarda yana açılarak kilolu işareti yaparak birde anlatmasından dolayı zayıflamaya karar verdim ve arzu7474 un bu klubu bulması ile formu keşfedip aranıza katıldım. Bu cuma katılalı sanırım 1.5 ay olacak. Evet kızlar hadi sizde sıra siz neden burdasınız?

ben bir cok bilgi arastirdimda bu siteye rasliyordum,ama hic üye olmamistiml
benim zayiflama sebebim, sevgilim, 8 yildir beraberiz ve herzaman o benden ince oldu, zayif degil kendisi düsünün artik halimi:)
ona herseferinde söz verdim kilo vercem die, 78 e kadar indim bir kere ama daha sonra bi yil icinde 94 e ciktim,ve artik yüzüm yoktu, o verdi her sözü tutar, sigarayi birakti bana söz verdi diye ama ben sözümü tutamadim,onun hayal kiriklini gördüm ve 78e indimde sevincini ve benimle gurur duymasini gördüm ve onu mutlu kendimide saglikli ve güzel yapmaya karar verdim.
kara aldiktan bir hafta sonra yine tesadüfen buraya girdim,
cizelgeleri gördüm ve böle birseyin benide asiri derecede motive edecene karar verdim ve üye oldum:)
buraya katilali galiba 3 hafta olcak,
spora basliyali 4 hafta ve beyaz ekmegi hayatimdan cikarlai 4,5 hafta...

biz ailecek tombisi,annem babam hep derdi ilerisi icin iyi degil zayiflayin diye,ama hic biri onun gözlerinde gördüm hayal kirikligi kadar etkilemedi beni.

benım burda olmamın aslında bır cok sebebı var..onceden cok ınce cıtı pıtı bır kızdım..cok yemek yerdım herkez hayret ederdı bu kadar yemeye bu kadar nasıl zayıf kalıyorsun dıye..conunda olan oldu kılo aldım..zayıfken gıydıgım tum kıyafetlerı cevremde kı zayıf kızlara verdım..artık n eyedıgımden zevk alıyor nede gezdıgımden zevk alıoyordum..gunden gune daha cok kılo alıyordum..tamı tamına 4 seneden beerı 70-75 arasında gıdıp geldım..bı turlu bu rakamların altına dusemıyordum..sıkıntıdan daha cok yemeye basladım ve 80 buldum..sonra spora gıttım 2 ayda 70 tekrar donmustum..gusel zayıfladım dedım tamam dedım sporu bıraktım ve kat ve kat fazlasını aldım..bundan 15 gun once tartıda 89 gorunce kafayı yedım olamaz dedım..bozuk bu tartı dedım..gıttım farklı yerlerde tartıldım..ne yazıkkı sorun tartıda deıldı bendeydı..sukur 2 haftada 4 kıloo verdım ınsallah azımle 70 ve sonrasını gorecegım..ınsallah

Benim sebeplerim:
1. 3 yıldır insülin direnci yüzünden aldığım kilolarla yaşamaktan bıkmış olduğum için
2. Polikistik over teşhisi konduğu için ve bebek sahibi olmak istediğim için
3. Eski 36 beden kotlarıma tekrar girmek istediğim için
4. Eşimin zırt pırt "hala çok güzelsin ama üniversitedeyken bir başkaydın bee" demesine sinir olduğum için
KİLO VERMEK İSTİYORUM. Azimliyim vallahi 76'nın altına düştüm. 73'e düşünce yeni bir kilo çizelgesi yapıp hedefi 60kg'a düşürücem, baştan o kadar düşük kiloları hedef alınca insanın inancı kırılıyor.

Bugün yediklerime gelince;
Sabah 1 kepekli tost, 1 ayran
Ara: 1 adet diyet bisküvi+1 yeşil elma
Öğlen: 1/2 porsiyon sulu köfte ve susuz cacık
Akşam: Salata

Şimdiden yazıyorum kızlar, akşamları kurs vermeye başladım giremeyebilirim.

Hepinizi öpüyorum.

kızlar bu konuyu açmanız iyi oldu benimkini açıklıyayım benim sorunum eşimin zayıf benim kilolu olmam her zaman bir şey yerken hemen kilolu olduğumu söylerdi ve boğazıma tıkardı büyük sebebi ise eltim beni çok kıskanıyo güzelim çok şükür bide kilou olmam işi fena yapıyo onun beniçekemdiğini biliyorum benim kilo aldığımı görünce çok seviniyo biliyorum imalı laflarıyla bakışlarıyla belli ediyo ama neyse bundan sonra kararım kesinn inş vericem vericez dimi kızlarr 60 ları görücem inş

insallahi masallahi kalmadi bu isin,kesin vercez:)
bitanem nasilsin.
kolay gelsin misafirin gerliormus:)

canlarım günaydın benimde kilo vermeyi istememde birçok sebep var hamile kalana kadar yani 4 yıl öncesine kadar 58-60 kilo arasında bir kızdım istediğim gibi alışveriş yapardım o zaman bile yediklerime dikkat ederdim çok da aktif çalışıyordum ne olduysa doğumdan sonra oldu işi bıraktım evde bebekle ilgilenmeye başladım süt olsun diye bol bol yedim vaktimde çok börekler çörekler yaptım bi güzel yedim oğlum 6 aylık olunca bir tartıldım ki 86 kiloyum:1shok: doğuma bile 78 le girmiştim oysa klavagün bugündür kilo vermeye çalışıyorum bir ara 74 ü gördüm ama geldiğim nokta malum 3 senedir çok uzattım gelelim sebeplere
1. giyim kuşam konusunda zevkim fena diildir nacizane bir sürü arkadaşım yanlarında beni sürükler fikir vereyim diye onlarla gidiyorum ama 1 tane tişört bile denemiyorum yanlarındasenağlama

2. yeni tanıştığım insanlar eski resimlerimi görünce sen hangi ara bu kadar şiştin diyolar:dilcikar:

3. kocam zayıf ama sağolsun bana bugüne kadar kilomla ilgili tek laf etmedi canım benimŞeniz

işte böyle kızlar duygulandım çok
4.en önemli sebep belki de beni bu kadar gaza getiren 2. bebeği en kısa zamanda istiyorum

canlarım benimsebebimde eşim cok zayıf eşim benden üçyaş büyük ama beraberyürüyünce o benden cok genc görünüyor vetabiki enbüyük zafım kıyafet kıyafeti cok seviyorum ama malesef istediçim şeyi alamıyorum ve kıskardeşlerimin benden zayıf olmaları devamlı bana zayıfla dedikleri için artık yeter dedim ve eşimim beni tombişim diye çaçırması inşallah hep beraber başaracaz

ahhh ahhh nedir bu eltilerden çektiğimizklava:.inanın ben de sırf onun için zayıflıyorum desem yalan olmaz belki.gerçi sağlık herşeyden önce gelir.bu diyete asıl başlamamın sebebi ilerde zorlaşır vermek hastalıklar falan başlar diye ama eltimin de rolü büyük.kendi zayıf beni her gördüğünde kilo aldım 44 bedene çıkmışım gibi gıcık laflar ediyor her zaman.halbuki eşim zayıflamamı istemiyor bile.75 olsan yeter daha fazla verme diyor.Şenizben evlendiimde 72 kgdum.evlenince bir heves yemekler pastalar...4 ayda 10 kg aldım.sonra hamilelik 95 oldum.doğumdan sonra da 85.iki yıl önce 2. çocuğu düşününce bu halimle hamile kalamam dedim ve 75e düştüm.hamilelikten sonra yine oldum 84.iyi ki kilo verip hamile kalmışım.eltim,kayınvaldem başka memleketteler.bu yaz gitmeden önce zayıflayıp gidicem ve incecik çıkıcam eltimin karşısına:hooray:kayınvaldem de saolsun neren şişman senin deyip durur.herkes yakıştırıyo bana ama sakın kilo yakışıyor sana demeyin diyorum.bu daha çok rahatlatıyor beni.orantısız biyerim yok ondandır heralde.

eflatun bende 2. yi istiyorum sen 75 le hamile kaldığında çok kilo almadın mı? kilolu hamile kalınca fazla alınmıyo diyolar sen tecrübelisin bi soriyim dedim

kızlar merhaba.2 gündür giremiyordum biraz geçmişi okuyayım dedim:) konu çok hoş.benim derdimde iş yerimden tutunda çevremdekilerin beni sürekli eleştirmeleri.Hepsinde aynı bahane çok güzelsin ama kilo vermen gerekir.annem sürekli gençler ne güzel giyiniyor sen de giysen etsen.Birde malum Alanyada yaşayınca olay daha çok göze batıyor.Kardeşim sayesinde herkes bana tosunum diye sesleniyor.çokda benimsenmiş durumda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…