bugün gene lapa diyetindeyim şekerler kaydirigubbakcemile3
cuma günü rakibelerimi geçmem lazım aklinialirimsmile[/QUOT
selam kızlar bugün çok koşturmacalı bi gün yaşadım işyerinde daha yeni oturabildim pc nin başına ben küçükyalıda oturuyorum darkolive geçmişi okudum ne çok kaynatmışsınız yürümüş gitmiş burası hele o döner tarifi varya bittim 3 gündür öğlen yemeklerine dışarı çıkmıyorum biraz hareket olur diye çıkıyordum ama hareketin 10 katı yiyorum dışarı çıktımmı en iyisi çıkamamak bide bu yaza girerken imaj değiştirme işi süper olur zaten zayıflarsam saçlarıma kızıl gölgeler attırıcam ödül olarak bugün yediklerim sayayım
sabah 1 dilim peksimet biraz peynir çay
öglen kıymalı kabak yemegi 6 kaşık + 2 kaşık bulgur pilavı + az yogurt
atıştırma 1 elma + 1 bardak süt (getirdim yanımda 4 de falan yerim)
akşam : tavuk ızgara+ salata
cumaya 2 kilo versem bari acayip motive olurum öpüyom hepinizi
cuma günü rakibelerimi geçmem lazım aklinialirimsmile
slm kızlar bugünkü yediklerimi yazıyım sabah geç kalktığım için bugün kahvaltıyı atladım.
önce 2 bardak ılık su
ÖĞLE:1 kase çorba,3 haşlanmış patates
ARA:malesef bir avuç çerez yedim.bitki çayları(rezene,kuşburnu,ıhlamur)
AKŞAM:nohutlu tavuk çorbası,1 dilim ekmek
ARA:1 portakal,1 elma
cuma günü rakibelerimi geçmem lazım aklinialirimsmile
darkolive senin yaptığın bu lapa olayı nasıl bişey anlatırmısın canım kaç günde bir yapıyorsun nasıl hazırlanıyor bitek lapamı yiyorsun
kızzzz lapa diyeti yaptıgını daha önce söylesydnyaaaa....yemezdim 9 kat gofreti gitti 250 calori mideye....:uhm: ne yapsamda eritsemki?hihoyyyt
darkolive cnm ben şimdi beşi biryerd eçayıd aiçiyorum kabızlık için form çayı içsem zararı olurmu karışırmı hepsi birbirine emziriyorum birde
ben de yediklerimi yazayım:
sabah kalınca 2 kayısı+3 ceviz
çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form+yeşil çay
öğle nohut yemeği+çorba+yoğurt+salata+50 gr ekmek
aralarda bir elma ve bir portakal yicem
eve gidince de ıspanak yoğurt iki dilim ekmek
meyve yerine de bir muz ve bir paket etiform yicem..
bu kadar yiyerek zayıflayabilcem mi emin değilimbilmiyorumkismile
alperenim elimphiacım teşekkür ederim kızlar darısı başınıza uzun zaman sonra tartıda yüzüm güldü daim olur inş..
dün akşam çok sinir oldum...iş çıkışı biraz alışveriş yapayım dedim...iççamaşırı almak için bir dükkana girdim... tezgahtar kız gayet kibar ilgilendi... beğendiklerimi aldım çıkıcakken dükkan sahibi bayan korseli külotlar da var baktınızmı demezmi...guclubacismile:bbo:aldıklarımı geri bıraktım çıktım nedir bizim bu çektiğimiz yaa
kıyamam gülüm sana yaaa :bbo: kız benim ihtiyacım yok o korselere diyeydin ya adama ne bırakıyosun aldıklarını kaydirigubbakcemile3
bende vallahi acaba bu bana olurmu diye iç çamaşırlarına bakmaktan çok sıkıldım yaa allahtan büyük beden de modern çamaşırlar varda ananemin çamaşırlarını giymek zorunda klamıyoruz kaydirigubbakcemile3
demezmiyim kuuu dedim aklinialirimsmilealtında kalırmıyım hiç yeterince ezildik zaten yıllardır tezgahtarların elinde bütün hıncımı çıkardım neye uğradığını şaşırdı adam kimbilir arkamdan ne düşündü :roflol::roflol::roflol:
haklıyım ama valla çizelgedeki kilomu göstermiyorum boyum var üst bedenim gayet iyi göbek yok belim ince sadece basen var -tatlicadiarzu-
yok canım benimm sadece protein yasak süt süt ürünleriii et yumurta yani hayvansal gıdalar yasak sebze meyve yiyebilirsin canım
hazırlanışıda şöylr 1çay bardağı pirinci yıka koy tencereye üstünede 3çay bardağı kadar su koy ben içine çeyrek bulyon atıyorum
çok az limon damlatıyorum karabiber atıyorum suyunun içine azıcık sulu bırakıyorum mutlaka çok susuz kalınca yenmiyor kesinlikle aklinialirimsmile
3 kez filan yiyiyorum günde ama sadece 2 gün yapılıyor canım vücuttaki ödemi atmak için detoks gibi bişiy
geçenlerdede yaptım ama zamanını ayarlayamamışım 600gr kadar verdim 2 günde ertesi gün regl oldum normalde 2kiloya kadar veriyosun ve geri gelmiyor regl bitince veya tam zamanınında yapmanı tavsiye ederim olumunekankayizsmile
ama hep taze hazırla soğuyuncada yenmiyor sen yapmak istediğinde söle ben değişik şekillerde yapıyorum anlatırım kaydirigubbakcemile3
cuma günü tartıya bi çıkayım ondan sonra denerim bi zaten regl olmama daha 18 gün falan var şu haftayı atlatıp kilo çizelgemi birazoynatsam ne mutlu olcam ama gel cuma gel
alperenim elimphiacım teşekkür ederim kızlar darısı başınıza uzun zaman sonra tartıda yüzüm güldü daim olur inş..
dün akşam çok sinir oldum...iş çıkışı biraz alışveriş yapayım dedim...iççamaşırı almak için bir dükkana girdim... tezgahtar kız gayet kibar ilgilendi... beğendiklerimi aldım çıkıcakken dükkan sahibi bayan korseli külotlar da var baktınızmı demezmi...guclubacismile:bbo:aldıklarımı geri bıraktım çıktım nedir bizim bu çektiğimiz yaa
kızlar bugun kayınvalıdem geldı baya da bıseyler getırmıs( mecburen cay yapıpı getırdıklerını yedık ((
vıcdan azabı cekıyorum((
sabah
bıtkı cayım 1 fincan ac karnıma içtim,sonra normal bı fıncan cay,1 dilim normal ekmek,1 kıbrıt kutusu b.peynır,domates,salatalık
araişte kabus başlıyor ıspanaklı borek (çeyrek dilim) ve sonra kendıme hakim olamayıp 1 peynırlı pogaca
oglen yemedım cezlıyım
araa yemedım cezalıyım
aksam da ıkı meyve yıcem vee bitttiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?