80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

darkolive senin yaptığın bu lapa olayı nasıl bişey anlatırmısın canım kaç günde bir yapıyorsun nasıl hazırlanıyor bitek lapamı yiyorsun

bugün gene lapa diyetindeyim şekerler kaydirigubbakcemile3

cuma günü rakibelerimi geçmem lazım aklinialirimsmile

kızzzz lapa diyeti yaptıgını daha önce söylesydnyaaaa....yemezdim 9 kat gofreti gitti 250 calori mideye....:uhm: ne yapsamda eritsemki?hihoyyyt

darkolive cnm ben şimdi beşi biryerd eçayıd aiçiyorum kabızlık için form çayı içsem zararı olurmu karışırmı hepsi birbirine emziriyorum birde

ben de yediklerimi yazayım:
sabah kalınca 2 kayısı+3 ceviz
çavdar ekmekli sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form+yeşil çay
öğle nohut yemeği+çorba+yoğurt+salata+50 gr ekmek
aralarda bir elma ve bir portakal yicem
eve gidince de ıspanak yoğurt iki dilim ekmek
meyve yerine de bir muz ve bir paket etiform yicem..
bu kadar yiyerek zayıflayabilcem mi emin değilimbilmiyorumkismile

bugün gene lapa diyetindeyim şekerler kaydirigubbakcemile3

cuma günü rakibelerimi geçmem lazım aklinialirimsmile

Vayy vayy vayy demek lapa diyei yapıyorsun bizden gizli. kaydirigubbakcemile

bende sana şu ayran detoxsunu yapalım dicektim .bu lapa diyetini sık sık yapmak sağlıksız değilmi yaa .öyle okumuştum sanki.

haftaya pazartesi bende ayran detoxu yapıcam. malum 14 şubatta kesin fala kaçar dengelemek lazım kaydirigubbakcemile3

kızlar geçmişi okudum.

Evrel yine döktürmüşsün .keyifle okudum canım.

Adaer ve sevgimer ALLah mutluluğunuza mutluluk katsın .Allah bir ömür boyu ayırmasın inş.Çok güzel görünüyorsunuz.
izlem senide gördüm şeker çok güzel çıkmışsın canım opuyorumnanaktan

Handerya oyumu verdim canım öle torpil falanda yapmadım yani çgörünen köy kılavuz istemez zaten :) 5 -9 32 en iyi resimler

Dahasını unutmuşum yaa bilmiyorumkismile

darkolive senin yaptığın bu lapa olayı nasıl bişey anlatırmısın canım kaç günde bir yapıyorsun nasıl hazırlanıyor bitek lapamı yiyorsun

yok canım benimm sadece protein yasak süt süt ürünleriii et yumurta yani hayvansal gıdalar yasak sebze meyve yiyebilirsin canım

hazırlanışıda şöylr 1çay bardağı pirinci yıka koy tencereye üstünede 3çay bardağı kadar su koy ben içine çeyrek bulyon atıyorum
çok az limon damlatıyorum karabiber atıyorum suyunun içine azıcık sulu bırakıyorum mutlaka çok susuz kalınca yenmiyor kesinlikle aklinialirimsmile

3 kez filan yiyiyorum günde ama sadece 2 gün yapılıyor canım vücuttaki ödemi atmak için detoks gibi bişiy

geçenlerdede yaptım ama zamanını ayarlayamamışım 600gr kadar verdim 2 günde ertesi gün regl oldum normalde 2kiloya kadar veriyosun ve geri gelmiyor regl bitince veya tam zamanınında yapmanı tavsiye ederim olumunekankayizsmile

ama hep taze hazırla soğuyuncada yenmiyor sen yapmak istediğinde söle ben değişik şekillerde yapıyorum anlatırım
kaydirigubbakcemile3

kızzzz lapa diyeti yaptıgını daha önce söylesydnyaaaa....yemezdim 9 kat gofreti gitti 250 calori mideye....:uhm: ne yapsamda eritsemki?hihoyyyt

heyyyy delikafaduldendelikafadulden bakalım cuma günü yediğim yarım tepsi otlu böreğin acısını çekmem inşallah :kedi:

darkolive cnm ben şimdi beşi biryerd eçayıd aiçiyorum kabızlık için form çayı içsem zararı olurmu karışırmı hepsi birbirine emziriyorum birde

canım vallahi ne diyim bilemedim yaa ben emziremiyorum artık emmiyor zaten sütümde olmuyor 8 aylık bebeğim ama emziremiyorum :1no2: diyete başlamadan öncede çok azalmıştı sebep diyet değil yanii

form çayları bebeklerin bağırsakları için zararlı olabilir gülüm yaa içme istersen
:sm_confused: yada bi çocuk doktoruna filan sor yerimseniben

ye anam yeee veremessen çökersin diyetisyenin tepesine naniknanik cumaya sabırsızlanıyorum laelaelaelaelae

alperenim elimphiacım teşekkür ederim kızlar darısı başınıza uzun zaman sonra tartıda yüzüm güldü daim olur inş..
dün akşam çok sinir oldum...iş çıkışı biraz alışveriş yapayım dedim...iççamaşırı almak için bir dükkana girdim... tezgahtar kız gayet kibar ilgilendi... beğendiklerimi aldım çıkıcakken dükkan sahibi bayan korseli külotlar da var baktınızmı demezmi...guclubacismile:bbo:aldıklarımı geri bıraktım çıktım nedir bizim bu çektiğimiz yaa

kıyamam gülüm sana yaaa :bbo: kız benim ihtiyacım yok o korselere diyeydin ya adama ne bırakıyosun aldıklarını kaydirigubbakcemile3

bende vallahi acaba bu bana olurmu diye iç çamaşırlarına bakmaktan çok sıkıldım yaa allahtan büyük beden de modern çamaşırlar varda ananemin çamaşırlarını giymek zorunda klamıyoruz kaydirigubbakcemile3

kaptanım oyumu verdim maşallah çok güzel bir resim

dün akşam 45 dk yürüyüş

bugünki menüm
sabah evden çıkmadan 2 bardak su tiroid ilacı
yolda 4 kuru kayısı
kahvaltı
yarım simit+şekersiz çay ( çok canım çekti uzun zamandır yemiyordum )
ara
1 elma+yeşilçay papatya çayı karışık ( ben yeşilçayı sade içemiyorum 1 poşette papatya çayı atıyorum 1 dilim limonla nefis oluyor ):))))))) ağzımın tadını iyi bilirim
öğle
köfte+kereviz salatası ( yoğurtlu )
1 dilim ekmek
ara
1 portakal
akşama ton balıklı salata+1 dilim ekmek ( doymassam çorba içerim malum akşam iştah patlaması oluyor )

demezmiyim kuuu dedim aklinialirimsmilealtında kalırmıyım hiç yeterince ezildik zaten yıllardır tezgahtarların elinde bütün hıncımı çıkardım neye uğradığını şaşırdı adam kimbilir arkamdan ne düşündü :roflol::roflol::roflol:
haklıyım ama valla çizelgedeki kilomu göstermiyorum boyum var üst bedenim gayet iyi göbek yok belim ince sadece basen var -tatlicadiarzu-

izlemcim lapa diyeti eger 2 günlükse ayda 1 kere 1 günlükse ayda 2 kere yapabiliyorsun diye biliyorum.lütfen saglıgını tehlikeye atma canım olumunekankayizsmile

iyi yapmışsın tatlım.agzına saglık kaydirigubbakcemile5

ayy terbiyesize bak..çok sinir oldum..aklı sıra iyilik yapıyor...aman ya kızlar valla şu durumlara düşmeyi hangimiz hakediyoruz??Bunları neden sineye çekiyoruz..Başarmak zorundayız artık yeter da..

Şişman manifesto bloğu sahibi Demet Hanımdan alıntıdır...kızlar mutlaka okuyun...

Kıssadan Hisse

Bir fırtına binlerce deniz yıldızının karaya vurmasına sebep olur. Sabah güneşi yükseldiğinde binlercesinin öleceği kesindir. Kumsalda yürüyen bir adam bu üzücü tabloya bakar ve yakaladığı her deniz yıldızını okyanusa geri atan bir çocuk fark eder. Adam çocuğa doğru yürür, elini omzuna koyar ve “evlat tüm deniz yıldızlarını kurtaramazsın, ölecekler en nihayetinde, bir iki tane kurtarmanın ne önemi var?” der. “Benim için önemi var” diye haykırır çocuk! “Benim için önemi var!” (It matters to this one!)

Ben bundan 4-5 sene önce, başıma gelenleri kaldıramazken ve kaldıramadıklarımın altında ezilirken yardımı sürekli dışarıda arıyordum. Beyaz atlı prensler mi beklemedim, bana hayatın gizini fısıldayacak sensei’ler mi? Benim gözüm yolda kaldıkça onların gelmesi gecikti. Ha bugün ha yarın derken, materyalize olan, gerçeğe dönüşen “hayatımın ağır gelenleri” üzerime kilo olarak eklendikçe eklendi. Ne ağlamak, ne sızlanmak, ne de birgün uyandığımda mucizevi bir şekilde zayıflayacağımı ummak fayda etti. Hayatım göz göre göre ellerimin arasından kayıyordu ve kimse kılını kıpırdatmıyordu. Şişmanlık çok boyutlu bir sorun; bunun toplumu var (hele ki burası TR ise), ailesi var, arkadaş çevresi var, iş hayatı var, psikolojisi var, sağlık boyutu var. Varoğluvar.

Haaa dedim bir gün! Ben kimsenin “işi, mesaisi” değilim. O kadar üzdü ki bu beni! Çünkü ben kendimi biliyorum, insanların hayatlarına nasıl müdahil olduğumu, çoğu zaman onları sırtlanıp, yürümeleri gereken yolları yürütmeye çalıştığımı biliyorum. Her ne kadar bunu yapmak imkansızsa da yine de bu niyete sahip olduğumu biliyorum. Ama aynısının bana yapıldığını söyleyemeyeceğim. Size de yapılmayacak. Herkesin kalbinde bu kadar kas yok. Bir yerde bırakacaklar peşinizi, siz vücutlaşmış bir inançsızlık olacaksınız birileri için. “Gene mi rejime başladın, bu sefer ne zaman bırakacaksın” bile diyecekler. Ben sadece sorumluluk almaya karar verdim! Aldım! Demet’in hayatı sadece demeti ilgilendirir ve ancak demet kendi için bir şeyler yapabilir!

Evet, hepimiz tekme yiyoruz. Benim kıçımdaki ayak izlerini görseniz şaşırabilirsiniz bu niceliğe! Ve yine evet, hepimize korkunç şeyler oluyor. Yüzünüze yumruk yediğinizde gücünüzü toparlamanız biraz zaman alıyor. Üzücü şeyleri yok sayamayız, elbette oturup onlar için üzüleceğiz. Ama yeteri kadar! Ölçüsüyle, miktarıyla! Şimdi ben diyorum ki; gel arkadaşım, kötü şeyler olduğunda bu sefer başkalarını suçlamak yerine “harekete geçenlerin elit grubuna katıl!” Yaratılırken içine konmuş gücü açığa çıkar. Kimseye değil kendine inan. Beni inandıklarım hep yarı yolda bıraktığından mıdır nedir, artık ancak kendi dediğime inanabiliyorum.

Sizin kim olduğunuzun, ne bildiğinizin, ne bilmediğinizin, sağlığınızın ne durumda olduğunun, mutlu olup olmadığınızın aslında pek de kimsenin umurunda olmadığını bir kez olsun kabul edin! Eğer ben rejimi bıraksam ve tüm kiloları geri alsam cidden çok önemi olur mu sizin için? Biliyorum bu siteyi gerçekten severek takip ediyorsunuz, beni bağrınıza basıyorsunuz, destekliyorsunuz ve moral veriyorsunuz. Ama düşünün bir kere, hadi diyelim her şeyin ucunu bıraktım, kendimi koyverdim yine, benim düşüşümün bir başkasının hayatında ne kadar önemi olabilir? Çok az… Belki bir telefon, bir mesaj ya da bir mail… Sonrası “sen bilirsin Demetcim…” Sessizlik. Ama benim için önemi var. Bu ciğerlere soluk alıp veren benim. Bu hayat ancak ben varsam var. Sizin için de aynısı geçerli. Kilo verdiğiniz zaman tebrik ederim, alkışlarım, moraliniz bozulduğunda ya da motivasyonunuz düştüğünde “hadi devam “ derim. Ama sizin yürümeniz gereken yolun ne kadarını sizin adınıza yürüyebilirim? Ya da bir başkası benim yürümem gereken yolun ne kadarını benim adım adıma yürüyebilir? Elvan, misal, dese ki bana “rejimi bıraktım, sigaraya tekrar başladım” evet, üzülürüm… Ama ne kadar üzülebilirim? Birbirimiz için ne kadar üzülebiliyoruz? Herkes eninde sonunda kendiyle meşgul değil mi? Herkes kendi hayatını yaşıyor, benim hayatım yolunda… Bana ne kadarı dokunabilir Elvan’ın başaramadıklarının? Kulağa ne kadar acımasız geliyor değil mi “bana ne” denmesi? Ama öyle, bana ne, ona ne, kime ne?

Kontrolü eline almak istiyorsan, al hadi! Kim tutuyor? Ne tutuyor? Bir şeye başlamak istiyorsan başla hadi! Ben bu kiloyu böyle verdim. Bunu yapmış olmam beni kimseden daha “iyi, becerikli ya da iradeli” yapmaz, yapmadı, yapmayacak. Sadece şunun göstergesidir buraya kadar gelmem; “Demet en sonunda romantizmi bıraktı, ayaklarının üzerine kalktı, kendi sorumluluğunu ellerine aldı.” Çünkü Demet kim olduğu gerçeğine hep inandı!

kızlar bugun kayınvalıdem geldı baya da bıseyler getırmıs ( mecburen cay yapıpı getırdıklerını yedık ((
vıcdan azabı cekıyorum ((

sabah
bıtkı cayım 1 fincan ac karnıma içtim,sonra normal bı fıncan cay,1 dilim normal ekmek,1 kıbrıt kutusu b.peynır,domates,salatalık

ara işte kabus başlıyor ıspanaklı borek (çeyrek dilim) ve sonra kendıme hakim olamayıp 1 peynırlı pogaca

oglen yemedım cezlıyım

araa yemedım cezalıyım

aksam da ıkı meyve yıcem vee bitttiiiii

sen kaçamak görmemişsin şekerim ben geçen pazar yarım tepsi otlu börek yedim ohaoldumsmile

çeyrek dilim ne olcak 2 gün ceza olarak lapa diyeti yapıyorum şimcik bakalım artık cuma dananın kuyruğu kopacak eyvahedigeldismile

yağmurgözlüm çökeleki ıspanağı sormuşsun şöyle açıklayım sana...c.tesi gelecek misfirlerin için kocana geçen hafta c.tesi taze yufka aldırırsın...c.tesi temilikle boğuştuğundan onları sarıp dolaba koymak pazar gününe kalır..pazar tüm gün yayılıp akşam da tiyatroya gidince yapamazsın..p.tesi iş çıkışı ıspanaklı börek harcını hazırlarsın:ıspanak+soğan+çökelek+z.yağı..sonra tam börekleri sarmaya başlarsın ki amanın o da ne yufka bölünüyor..ee bu misafirlere çıkarılmaz malum yeni gelin evi göremeye geliyolar iyi ahçı nihale kötü laf gelsin istemez..hemen çark edilir..
-kocacımmmmmm yarın mesaiye kalacaksın ya o nednele sana börek yapıyorum..
--aa canım neden zahmet ediyorsun uğraşma...hem sen onları misafirlere için yapmayacak mıydın(uyanık adam)
-evet canım ya öyleydi ama içim elvermedi yarın gee yarılarına kadar sen oralarda sayım yapacaksın aralarda atıştırırsın diye düşündüm hem sen misafirlerden değerli misin canım noolucak onlara ayru yaparım..canım benim (babababa bu kadın milletindne korkulur valla)
neyse o kötü yufkalarla tek tek sararak değil de ortaya karışık börek pişirilir..kocaya sarılır konulur..
artan iç kavrulmaya bırakılır..yemek yapmaktan bir haber koca bunları yaparken yanaşır:
-napıyorsun canım..??
-senin böreklerini hallettim canım şimdi de kendime diyet yemeği pişiriyorum..(ekstra yemek yapıyor süsü verilir olay mahalline)
-içindeki beyaz şeyler ne peki canım?
-canım şimdi ben diyetteyim ya sadece ıspanak yeterli olmuyor protein de olması gerek ben de düşündüm düşündüm kıyma yerine daha az kalorili çökeleği tercih ettim hem daha hafif..soğanla da zenginleştirdim..nasıl görünüyor?
-böyle dğeişik şeyleri nerden bulur nerden öğrenirsin ben anlamıyorum ki..güzel görünüyor..ellerine sağlık canım..
-ve sana mutlulukla,ne becerikli ,pratik karım var düşüncesiyle bakan bir koca..
işte tarif bu canımcım yağmurgözlüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…