80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ılık su

1çay bardağı pirinçten lapa

ara 1 küçük portakal
1 küçük armut

akşam
gene 1 çay bardağı pirinçten lapa

2lt kadar su sporda akşama leslie ile 2mil

kızlar yediklerim çok mu az sizcee sempatiksalakcinni

Boşa gitmesin diye yediklerimiz yüzünden bu hale geldik çoğuda .Bırak giderse gitsin yaa .Eğer yersen senin diyetin boşa gidicek çünki :)) kaydirigubbakcemile3

evet şu burgurlu mercimekli olan detox deneyelim bakalım vucutta toksin kalmasın :hulya:

evet canım baya bi az olmuş gerçekten . ohaoldumsmile

Benim menümde şu şekilde efenim sengözlerimebaksanab

Sabah öğlen bir= 2 yumurta ve az peynirden omlet , 2 dilim kepekli ekmek 5 zeytin

arada 1 porsiyon meyve salatası

ara=3 diyet bisküvi

Akşam = İzlemi kıskandım bende lapa yaptım kendime aklinialirimsmile

aradada bi meyve yersem günümü kapatmış olurum .

2 lt su 1 bardak 5i biyerde 1 soda

spor yok malesef yarına kısmetse kaydirigubbakcemile2

benımde var facem melocum banada at bende eklerım görmemışın bıtr oglu olmuş miiiiiiiiiisalı artık bır facem var bu arada nasılsın

BU GÜNKI MENÜM

KAHVALTI bır portakal

gün boyunca ayran corbası bı dıyet büskıvı ıkı fıncan yeşıl cay ,,,

SPOR BIR SAAT YÜRÜYÜŞ SU YOK MALESEF

sevdemer saol canım ev, iş iyi gidiyor biraz zor ama hayatımda hareket oluyor :))

melocum pek giremiyorum biraz yoğunum ve yoğun olcam hem okulda toplantı falan bu haftada düğün var misafirlerim olcak vs.

BU GÜNKI MENÜM

KAHVALTI bır portakal

gün boyunca ayran corbası bı dıyet büskıvı ıkı fıncan yeşıl cay ,,,

SPOR BIR SAAT YÜRÜYÜŞ SU YOK MALESEF

şu ayran detoksunu bende yapıcam birde kabak detoksu yapıcam ama işte yoğunluk azalsın ondan sonra sen faydasını görürsen bana özelden msj yazarmısın canım

huhuuu ben geldüm güzeller nasılsınız bakem??
sevgicim fotoları gördüm çok hoşsun tatlım..gelinliğin de çok zarifmiş..Allahömür boyu mutlu etsin...ya şu çocuk anne yarışmasının linki bana tsanıza aklımdayken oy vereyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…