80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

is cikisi nisanlimla gorustuk ve gelinlik baktik 2 magazada offf ya cok bunaldim daha baslamadan dogru duzgun,cok fazla zaman ayiramadik yarim saat icinde baktik ama ben bilemiyorum nasil bir model yaptiracagimi ya kizlar lutfen bana bir akil verin en gec 2 hafta icinde bu isi halletmeliyim

sevdemerbulamadım cnm çizelgeyiiiii((

melocum benimde var faceeee bend ebekliyorum mesajını

gerçekten yaaa öyle bir özendirici yazmışsın ki kaydirigubbakcemile3 hiç aç olmayan ben şimdi midem gurulduyor yaaa mafoldumben

evrelcim tek solukta okudum yazıyı bir lokanta ve diyet yapan insan düşünceleri bu kadar güzel tasvir edilebilir

Evrel yine döktürmüşsün .keyifle okudum canım.

Eksik olmayın tatlı arkadaşlarım benim. Bunu yazarken bir yandan gülüp bir yandan da kendime şaştım açıkçası. Hala da okudukça gülüyorum. Normalde olsa bunu dert ederdim ama bu şekilde paylaşınca benim açımdan son derece "keyifli" bir şeye dönüştü. Hayır, utanmasam "iyi ki yedim" diyeceğim.

Yaaaa çok özür diliyorum ayrıca bu "allandıra ballandıra" anlatma durumu için. Siz diyince farkettim benden, hakikaten de burada kalorili yiyeceklerin propagandasınu yapıyorum gibi olmuş. Vallahi amacım bu değildi. Bir daha bol sansürleyip yazacağım ne yazarsam, söz!!!

Doğrudur. Ben de öğrenciliğimde sayısız "3'ü 1 Arada" tüketmiştim. Bir de çikolatalı üstelik. Böyle sık içince de dediğin gibi bol kalori giriyor vücuda, selülit de cabası. Ama şöyle de birşey okudum. Haftada birkaç kez 1 fincan sade kahve yada şekersiz türk kahvesi içmenin metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olduğu yazıyordu. Normalde de diyet listelerinde şekersiz kahve ve çay sınırsız verilir, ama diyetisyen arkasından "çok da abartma" der. Ancak nedense, ne zaman kahve içsem kendimi aşırı derecede aç hissediyorum. O yüzden oldum olası kahveyle aramı bir türlü düzeltemedim...

kızlar resmimi ekledim siz de görün istedim :) bakın sileceğim sonra ayyyy neler olmuş ben yokken sevdemer benim için resmini eklemiş ben hemen geçmişe dalıyorummmmmmmmm

Ben de çok görmek istedim resmini Adaercim, ama söylediğin linki tıklayınca açamadım resmi ve böyle merakta kaldım...:1rolleyes:

selam kızlar. bugün başladım bende inşallah iyi gecer ve şu kiloları ata bilirim... başlangıc kilom 86.3...

Hayırlı olsun Lazgülü. Başlangıcın en güzel şekilde neticelensin inşallah.
Kolay gelsin.a.s

canım resimler çok küçük çıkıyor istersen özelden mail atim sana adresini ver

Çoook güzel olmuşsun Darkolive. Ne kadar güzel yüzün var, maşallah. "Kiloluların yüzü genelde çok güzel olur" savını kanıtlar niteliktesin maşallah.
Evliliğin de kendin güzel sürsün bir ömür boyu...

elimpha sendemi t&s kullanıyorsun çok yoruyor incsanı 15 dk anca yapabiliyorummm

yok be canım bende yok o aletten ben nivea body cd sini yapcam..ben alacaktım ondan işyerindeki arkadaşlar bele çok yükleniyorsun diye vazgeçirdiler beni bende bel ve boyun fıtığı var çünkü..

T&S yi ben de denedim bir ara. Tüm tecrübem de bu "bir ara"dan ibaret zaten.
Geçen sene bir spor merkezine kaydolmuştum. Orada da vardı bu aletten ve antrenör en fazla 10dk yapmamı söylemişti. Ona bile katlanamadım. Faydalı gibi duruyor aslında, çıkıp yapabilene helal olsun. guclubacismile

Elimphia, Nivea Body CD'sinde ne yapıyorlar? Pilates gibi birşey mi? Eğer inceleme fırsatın olursa, bana da haber verirsen çok sevinirim...boshayallersmile

Buradan sinir oldum inan Yağmurgözlü. Ne gereksiz insanlar var şu hayatta, Allah bizi böyle eziklerden korusun inşallah. Sen de süper davranmışsın, hakettiği muameleyi görmüş neyse ki. Hiç sinirlenme artık, herşeye devam...buyrunnnnnnnnn

ben dün o bir tepsi ıspanaklı böreğe saldırmadım ya kendiml gurur duyuyorum kızlar..durmayın siz de duyun

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Tebrik ederim arkadaşım, cân-ı gönülden:)

ıyı akşamlar aerkadaşlar nasılsınız bu gün ayran detoksu yapıyorum ve cok güzel gectı cok mutluyum hıc acıkmadım

Selmacım,
Nasıl yapıyorsun ayran detoxunu acaba? Burada yazdıysan gözümden kaçmış olmalı, rica etsem benimle paylaşır mısın?
Şimdiden Sağol!!!

İyi Akşamlar...
Topic'e mesaj yazma zamanı!!!:lepi:
heyooo evrelle melocum da burdaymış..başlasın şenlik...
iyi aksamlar sekerler
haydi haydiii hihoyyyt hihoyyyt
bende geldimmm delikafadulden delikafadulden
hehheheee hadi bakem hayırlusuuuu alkisalkisalkis

zemuszemus
Nasılsınız kızlar, neler yapıyorsunuz bakalım?
Ben bugün çok çok çok fazla acıktım maalesef. Niye olduğunu da anlamadım. :1no2:
Galiba gereksiz yere "su" içtiğim için oldu.
Yada sirkeli suyun sirkesini az koydum, ondan da olmuş olabilir.
Acaba dün gece oturup yazdığım 10bin satırlık "iskender" yazısı yüzünden mi?:roflol:

Sizin nasıl gidiyor?

evrelcim o senin güzelliğin çok teşekkürler yazdıkların için allah sana da nasip etsin inşallah doğru zaman geldiğinde daha güzelleri senin olsun canım opuyorumnanaktan

Evrelcim şu Nivea Body benim daha önce de yaptığım bir cd..önce adım attırıyor vücudu ısıtyor sonra işte klasik kol,bacak,karın kaslarına yönelik hareketler sonra da strechingle bitiriyor..şu bbg evindeki ali vardı ya onunla bir kız yaptırıyor..Niveanın bir kremini aldığımda yıllar önce bu cd yi hediye etmişlerdi..

izlemcim o fotoları kaldırdın mı ya ben de göremedim
bu arada kaptanım fotonuzu sonunda görebildim ve bayıldım..5 numarayı da çok beğendim..ama oyum size..

arkadaşlar ben 1-2hafta giremeyebilirim bizim bilgisayar servise gidecek bakalım nezaman geri gelcek beni listeden çıkarmazsanız sevinirim şimdiden diyimde rapor veremedim diye atılmıyım dimi herkese iyi akşamlar iyi zayıflamalar inşallah geri geldigimde bende kilo vermiş olurum grşrz arkadaşlar

:roflol::roflol::roflol:şöyle hayırlı bir kısmet çıkarsa bir koca bulurda bir daha evlenirsem bana özel ders vermeyi düşünürmüsün:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:şöyle hayırlı bir kısmet çıkarsa bir koca bulurda bir daha evlenirsem bana özel ders vermeyi düşünürmüsün:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol:aa gülüm ayıp ediyon...sen o şanslı erkeği bul her türlü yardımcın olurumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşam brokoli yedim yogurtla sadece
şimdiide acıktım bir greyfurt yedim kesmeid birde griseni yeidm of yaa aldım 80 kaloriyi sadece griseni okadar sütümü içmeyim bari gece sütümüü

canlarım size doyum olmaz ama kanal d de ihanetin bedeli diye güzel bir film başlıycak şimdi..ben kaçar..öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…