adaer ben resimleri göremedim hemen silmişsin
masum kilo çizelgeni yaptım tatlım ama eklemedin sanırım
kıs nerdesin sen
kızlar birbirimizi faceden ekleyelim isteyenlere özel mesaj atacağım
İyi Akşamlar...
Topic'e mesaj yazma zamanı!!!:lepi:
heyooo evrelle melocum da burdaymış..başlasın şenlik...
sevgiiiiiiiiiiii yoksa yoksa yoksaaaaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
evrelcim yaa yazdıklarını bir çırpıda hiç sıkılmadan okudum sanki bir kitaba dalmışım gibi hissettim, zaten bayılıyorum sana uzun yazdığını görünce de yüzümde hoşnut bir gülümseme belirdi gerçekten sen bu yaşadıklarını kitap haline getirmelisin bak okurların hazır şimdiden opuyorumnanaktan
evrelcim çokkk tatlısın yaaaa..
msjların gerçekten çok keyifli uzun falan demeden sonuna kadar okuyor insan.. insanın beynini doyurması lazım önce,sen şimdi iskenderi yemeseydin aklında kalacaktı boşver en karlı yoldan yemişsin ne güzel afiyet olsun ama yaramasın mümkünse :)) veee tabi öyle bi anlatmışsın ki okurken gözümün önünde iskenderler geldi,gitti kokusunu bile duydum..alacağın olsun gece gece bu yapılırmı ama..
gerçekten yaaa öyle bir özendirici yazmışsın ki kaydirigubbakcemile3 hiç aç olmayan ben şimdi midem gurulduyor yaaa mafoldumben
size doyum olmaz kaymaklı kadayıflar (rüyamızda iskenderi yiyelim üstünede tatlımızı)kaydirigubbakcemile3 iyi geceler hepinizeeee inşallah rüyamda iskenderi değilde 38beden olduğumu görürüm aklinialirimsmile
hepinizee a.s.
evrelcim tek solukta okudum yazıyı bir lokanta ve diyet yapan insan düşünceleri bu kadar güzel tasvir edilebilir
Evrelcim yine büyük bir keyifle bir solukta okudum yazdıklarını..şu yeni keşfettiğim şişman manifestonun kahramanı demet de aynı şeyi söylüyor..zihinsel aktivite fiziksel aktiviteden daha önemli buna da vakit ayırmak gerekiyor diyor ki kesinlikle katılıyorum..ben de bir süredir bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum..pozitif düşünce çok önemli aralarda abartmadan kendimizi şımartmamız gerekiyor sanırım ama sil baştan yapmadan elbette..
Evrel yine döktürmüşsün .keyifle okudum canım.
kendime geçmişi okurken içmek için nescafe yaptım inanınki yok bogazımdan geçmiyor neden boşuna kalori alıyım ki dedim bıraktım elimden sonra yaza rüyamda görürüm dedim çıtır olmayı.nescafede çok kalori varmış
kızlar resmimi ekledim siz de görün istedim :) bakın sileceğim sonra ayyyy neler olmuş ben yokken sevdemer benim için resmini eklemiş ben hemen geçmişe dalıyorummmmmmmmm
selam kızlar. bugün başladım bende inşallah iyi gecer ve şu kiloları ata bilirim... başlangıc kilom 86.3...
canım resimler çok küçük çıkıyor istersen özelden mail atim sana adresini ver
elimpha sendemi t&s kullanıyorsun çok yoruyor incsanı 15 dk anca yapabiliyorummm
yok be canım bende yok o aletten ben nivea body cd sini yapcam..ben alacaktım ondan işyerindeki arkadaşlar bele çok yükleniyorsun diye vazgeçirdiler beni bende bel ve boyun fıtığı var çünkü..
dün akşam çok sinir oldum...iş çıkışı biraz alışveriş yapayım dedim...iççamaşırı almak için bir dükkana girdim... tezgahtar kız gayet kibar ilgilendi... beğendiklerimi aldım çıkıcakken dükkan sahibi bayan korseli külotlar da var baktınızmı demezmi...guclubacismile:bbo:aldıklarımı geri bıraktım çıktım nedir bizim bu çektiğimiz yaa
ben dün o bir tepsi ıspanaklı böreğe saldırmadım ya kendiml gurur duyuyorum kızlar..durmayın siz de duyun
ıyı akşamlar aerkadaşlar nasılsınız bu gün ayran detoksu yapıyorum ve cok güzel gectı cok mutluyum hıc acıkmadım
İyi Akşamlar...
Topic'e mesaj yazma zamanı!!!:lepi:
hadi beklioss
heyooo evrelle melocum da burdaymış..başlasın şenlik...
iyi aksamlar sekerler
haydi haydiii hihoyyyt hihoyyyt
bende geldimmm delikafadulden delikafadulden
hehheheee hadi bakem hayırlusuuuu alkisalkisalkis
yağmurgözlüm çökeleki ıspanağı sormuşsun şöyle açıklayım sana...c.tesi gelecek misfirlerin için kocana geçen hafta c.tesi taze yufka aldırırsın...c.tesi temilikle boğuştuğundan onları sarıp dolaba koymak pazar gününe kalır..pazar tüm gün yayılıp akşam da tiyatroya gidince yapamazsın..p.tesi iş çıkışı ıspanaklı börek harcını hazırlarsın:ıspanak+soğan+çökelek+z.yağı..sonra tam börekleri sarmaya başlarsın ki amanın o da ne yufka bölünüyor..ee bu misafirlere çıkarılmaz malum yeni gelin evi göremeye geliyolar iyi ahçı nihale kötü laf gelsin istemez..hemen çark edilir..
-kocacımmmmmm yarın mesaiye kalacaksın ya o nednele sana börek yapıyorum..
--aa canım neden zahmet ediyorsun uğraşma...hem sen onları misafirlere için yapmayacak mıydın(uyanık adam)
-evet canım ya öyleydi ama içim elvermedi yarın gee yarılarına kadar sen oralarda sayım yapacaksın aralarda atıştırırsın diye düşündüm hem sen misafirlerden değerli misin canım noolucak onlara ayru yaparım..canım benim (babababa bu kadın milletindne korkulur valla)
neyse o kötü yufkalarla tek tek sararak değil de ortaya karışık börek pişirilir..kocaya sarılır konulur..
artan iç kavrulmaya bırakılır..yemek yapmaktan bir haber koca bunları yaparken yanaşır:
-napıyorsun canım..??
-senin böreklerini hallettim canım şimdi de kendime diyet yemeği pişiriyorum..(ekstra yemek yapıyor süsü verilir olay mahalline)
-içindeki beyaz şeyler ne peki canım?
-canım şimdi ben diyetteyim ya sadece ıspanak yeterli olmuyor protein de olması gerek ben de düşündüm düşündüm kıyma yerine daha az kalorili çökeleği tercih ettim hem daha hafif..soğanla da zenginleştirdim..nasıl görünüyor?
-böyle dğeişik şeyleri nerden bulur nerden öğrenirsin ben anlamıyorum ki..güzel görünüyor..ellerine sağlık canım..
-ve sana mutlulukla,ne becerikli ,pratik karım var düşüncesiyle bakan bir koca..
işte tarif bu canımcım yağmurgözlüm:))
:roflol::roflol::roflol:şöyle hayırlı bir kısmet çıkarsa bir koca bulurda bir daha evlenirsem bana özel ders vermeyi düşünürmüsün:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?