80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evrelcim o senin güzelliğin çok teşekkürler yazdıkların için allah sana da nasip etsin inşallah doğru zaman geldiğinde daha güzelleri senin olsun canım opuyorumnanaktan

Amin canım, çok sağol.a.s.

Anladım canım...
Bende de olması lazım o zaman o CD'den. Bir bakayım yarın.
İyi bana yapacak bir spor daha çıktı... hihoyyyt

şu ayran detoksunu bende yapıcam birde kabak detoksu yapıcam ama işte yoğunluk azalsın ondan sonra sen faydasını görürsen bana özelden msj yazarmısın canım
TABIKI YAZARIM CANIM
Selmacım senin çizelgen dikkatimi çektide beden kitle indeksin nekadar düşük kilona göre .
Bu indekse göre 183 falan olması lazım boyunun akannehir doğrumudur canımbilmiyorumkismile
EVET YA BENIMDE GÖZÜME TAKILIYOR YANLIŞ OLDUGU NEDEN ACABA BENIM BOYUM 160 KISAYIM YANI BU HAFTA DEGIŞTIRINCE BAKARIM TEKRARDAN YANLIŞMI YAPTIM ACABA
bende 4 şubatta 90.2 ile akapunktura basladım suan 85.9 um boyum 169 cm .hedefım 68-69 (umarım olur)
HOŞ GELDIN CANIM UMARIM ULAŞIRSIN HEDEFINEa.s.

Hoşgeldin, Selmacım.
Sana ayran detoxunu sormuştum ben, sen de geçmişi okurken görmüşsündür belki.
Cevap yazarsan pek sevinirim...

Bu arada bugün yediklerimi de yazayım.
Yoksa unutup, yazmadan yatmaya gideceğim.

Sabah:
%50 yağlı sütle yapılmış tahıllı mısır gevreği

Kuşluk:
1 Adet Diyet Bisküvi

Öğle:
4 Adet Et Köfte
Salata

Akşam:
Etli Nohut Yemeği
1 Dilim Ekmek
2 Çor. K. Yoğurt.

Gece:
1 Armut

Spor :1no2:
(Yarın inşallah...)
Su: ıyi Gibi..

ıyi geceler güzeller, görüşmek üzere. opuyorumnanaktan

akşam brokoli yedim yogurtla sadece
şimdiide acıktım bir greyfurt yedim kesmeid birde griseni yeidm of yaa aldım 80 kaloriyi sadece griseni okadar sütümü içmeyim bari gece sütümüü

2-3 yudum süt içmeyi dene bakalım canımm aklinialirimsmile
:roflol::roflol:aa gülüm ayıp ediyon...sen o şanslı erkeği bul her türlü yardımcın olurumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

canlarım size doyum olmaz ama kanal d de ihanetin bedeli diye güzel bir film başlıycak şimdi..ben kaçar..öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere

ewet yaa 300spartalıdaki adam bitiyorum adama yaa :kedi:

bende 4 şubatta 90.2 ile akapunktura basladım suan 85.9 um boyum 169 cm .hedefım 68-69 (umarım olur)

hoşgeldinnn süprizzzzz

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

bu arada sayfa 63de ozamana kadar kılo verenlerın lıstesı mevcut tabıkı yenı eklenenler harıç :)

arkadaşlarrrr konumuz kılıtlendığı ıcın buradan yazmaya devam edelım...benım bugun 2.gunum yaın sonucu bıldırecegım sızlerınde sonuclarınızı beklıyorum :)

[sıze="2"][ı]gelmiş selmacım, kusura bakma. :kedi:
Hiç bakmıyorum mesajlar kısmına da o yüzden farkedememişim..
çok teşekkür ettim canımcım.[/ı][/sıze]

önemlı degıl canım olabılır tavsıye ederım ben bırde bu gün arkadaşıma gıttım evde tek olsam belkı zor olabılırdı ama cok güzel gectı

önemlı degıl canım olabılır tavsıye ederım ben bırde bu gün arkadaşıma gıttım evde tek olsam belkı zor olabılırdı ama cok güzel gectı

Evet güzel ve sağlıklı bir yönteme benziyor bence de.
Ben de "detox" deyince, tüm gün sadece ayran içiliyor sandım.
Buradan yapılabilir gibi duruyor, ama iş uygulamaya gelince ben de durum ne olur bilemiyorum. :)
Denemek lazım, yarın ilk iş gidip hazır ayran zulalayacağım buzdolabına...

Benden bugünlük bu kadar kızlar...
İyi geceler!
Herkese çabalarında kolaylıklar dilerim.
Cumaya ne kaldı ki? :teytey:

opuyorumnanaktan

evet canım bende yarın denıyorum bakalım faydası olacakmı yazarım burdanyerimseniben

yaa arkadaslar benım cızelge olmadı yonetımede yazdım cevap gelmedı yardımcı olabılecek bırıne ozelden sıfremı falanda versem benım ıcın yapıp yapıştırsa olmazmı yaaa

selam kızlarzemuszemus hayırdır genelde bu saatte burada in cin top oynareyvahedigeldismile bu akşam dolu nasılsınız hatunlar uyku tutmadı sanırımmirmirmirmir

bugünki yediklerim sabah rutin kahvaltı
öğle komşudaydım iki küçük simit azda kısır yedim yemediklerimde gözüme gözüme baktılar neolur benide yeeeee dediler bende hayırrrrrr olmaz sonra arkadaşlarım bana kızar dedim iyimi demişim benimde gönlüm el vermedi onları kırmak istemedim ama naparsın kader offffff neyse bukadar ajitasyon yeter
akşam kaşar peyniri 1 dilim k. ekmek salata ve ilerleyen saatte karnım çok acıktı 1dilim daha ekmek yedim sporumu yaptım ve meyveli yoğurdumu yedim hoşcakalın kızlar

fotolarım için güzel yorumlarınıza teşekkür ederim
alıntı yapmayı unuttum okurken
hatırladıklarımı yazayım hatırlayamadıklarım hatırlatsın kendilerini
ben anlamadım ne dediğimi anlayan anladığını yapsın
saat onikiyi geçti mazur görün((
melocum bende bende bende istiyom faceye eklerim seni
adacım bilmiyom kıs hamilemiyim neyim midem bulandı bu sabah kötüydüm
masum bacum yarın yakaladığım anda seni yeniden yaparım bacum çizelgeyi yaptım dimekki sen sayfalar birikince bulamadın,aslında benim tüm msjlarıma baksan görürsünde,göremezsende ben yine yaparım
bi arkadaş daha vardı çizelge isteyen hatırlayamadım hazırım ben yardımcı olurum
çizelgelerim vaaaaar koş abla koş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…