ceren eylülce fatene flatliners lavita serra merhaba
GELELİM BENİM KG VERNE SEBEBİME
1herkesingörünce sen cokmu kilo aldın gene demesi
2kıyafet hem en pahalı kıyafetler alıyoruz hemde her istedigimizi giyemiyoruz
3 cok beni rahatsız ediyor hem fiziki hem piskolojik ara ara depresyona giriyorum bu seferde yedikce yiyorum aklıma gelenler bunlar
BİRAZ ÖNCE BİR KOMŞUMU GÖRDÜM COK KG ALMİŞSIN DEDİ MORAL ŞU AN SIFIR
canlarim nasilsiniz
ben simdi disari cikcam tabu oynamaya ama gelince yazcam yediklerimi öptüm canlarim
selam arkadaşlar nasılsınız ben bu gün pek iyi sayılmam yani ufak kaçamaklarım oldu bilemiyorum ne olcak benim bu halim bu haftada veremzsem mahvolurum piskolojik olarakk
Hayirli aksamlar arkadaslar ..
Bence hic morelinizi bozmayin. Vermezseniz bile saglikli beslendiniz yani yine kardasiniz :)
Ben bugun aksam normal bi tabak dolusu yemegimi yedim ama tatli veya yemekten sonra bisey yemedim.. bugunun kari bu oldu benim icin :) Yavas yavas yemek tabagimda kuculcek insallah :asigim:
sağol canım umarım veririm cumayı zor beliyorum inan ben spor yapamıyorum ondan korkuyorum yoksa pek kaçamak yapmıyorum inş veririm
canım seni okudumda dogru yoldayım anladım bende 85 kiloyum 65kiloya inince bebek düşünüyorum tabii allah verirse hayırlısı artık
günaydın kızlar? alnağmenin açtığı konu hepimizin dikkatini çekti tabii, sağol alnağmecim.
hemen hemen aynı sebeplerden dolayı zayıflamak istiyoruz, azimliyiz ve başarıcaz. moraliniz bozulduğunda kendinize hatırlatın!
hepimize az kalorili güzel bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?