80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canlarım..hemen yediklerimi yazayım
sabah sandaloz+sirkeli su peynir salatalık domates 2 dilim kepek ekmeği ara 2 kayısı öğlen ıspanak yoğut 1 dilim kepek ekmeği akşam ızgara tavuk salata bu arada ben su içemeyenlerdenim sanırım bugün yine 2lt suyu bitiremedim:1no2:

selmacım bence hiç moralini bozma eminim komşun seni uzun zamandır görmüyor.birde kilo verdikten sonra gören arkadaşlarının tepkilerini düşün :)) düşünsene herkes diyet listeni ve yaptıklarınız soracak merakla.sen havalı bir şekilde çok kolaydı sadece ekmeği kestim diceksin gıcık olduklarına grubumuzdan bahsetme zayıflayamasınlar sositososito

çevrendekilerin dediğine hiç moralini bozma canım.inan sırf laf olsun diye moral bozmak için konuşuyorlar.nasılsın demeden önce ay kilo almışsın,ay kilo vermişsin diyorlar.boşver.yerimseniben

kızlar öyle yorgunum ki anlatamam.hem diyet hem spor hem de benim şu cadı kızım...hemen uyumak istiyorum ama ne mümkün.neyse bugün yediklerim:
sabah
1 dilim kepekli ekmek,3 zeytin,peynir,yarım haşlanmış yumurta,domts,salatlk,1 tatlı kaşığı bal
ara
türk kahvesi
öğle
5 kaşık makarna,5 kaşık kabak yemeği,3 kaşık yoğurt
ara
1 kase yoğurt,1 tatlı kaşığı pekmez(canım tatlı istedi)yarım salatalık,
akşam
iki kaşık pirinç pilavı,bi kaç parça haşlanmış tavuk,bol salata
2 lt su içtim.sabah akşam sirkeli ballı su,sabah 10 dak egzersiz,akşamüstü yarım saat tempolu yürüyüş yaptım.çok hızlı yürüdüm galiba.yanımda bi beden eğitimi öğretmeni yürüyodu.incecik kadın.ona yetişeyim derken çok yoruldum.tek düşündüğüm cuma kaç kilo vermiş olcam acaba??az kaldı

bende iyiyim.akşamları gelmiyordum hiç bakmak istedim herkes burda oluyormu diye :)
off yaz geldi yavaş kilo veriyorum onun sıkıntısı var :)

selam arkadaşlar nasılsınız ben bu gün pek iyi sayılmam yani ufak kaçamaklarım oldu bilemiyorum ne olcak benim bu halim bu haftada veremzsem mahvolurum piskolojik olarakk

merhaba kizlar...
araniza katildigim bu ilk hafta diyetime sadik kalamadim,aslinda ilk haftalar benim icin cok veriimli gecer ama basima gelenleri biliyorsunuz(bilenler var yani)
soz vermistim ama bugun de dikkat edemedim...bir kacgune araniza katilacgm ins,toparlanip...sevgiler

selam arkadaşlar nasılsınız ben bu gün pek iyi sayılmam yani ufak kaçamaklarım oldu bilemiyorum ne olcak benim bu halim bu haftada veremzsem mahvolurum piskolojik olarakk

Hayirli aksamlar arkadaslar ..

Bence hic morelinizi bozmayin. Vermezseniz bile saglikli beslendiniz yani yine kardasiniz :)

Ben bugun aksam normal bi tabak dolusu yemegimi yedim ama tatli veya yemekten sonra bisey yemedim.. bugunun kari bu oldu benim icin :) Yavas yavas yemek tabagimda kuculcek insallah :asigim:

sağol canım umarım veririm cumayı zor beliyorum inan ben spor yapamıyorum ondan korkuyorum yoksa pek kaçamak yapmıyorum inş veririm

canım seni okudumda dogru yoldayım anladım bende 85 kiloyum 65kiloya inince bebek düşünüyorum tabii allah verirse hayırlısı artık

Kızlar ilk sayfalarda da yazmıştım belki görmüşsüüzdür ama hatırlatıyım dedim istediğiniz kiloya gelince o kiloyu bir süre sabitleyin öyle hamile kalın rejimden dolayı vücutta bazen yeterli vitamin vs.. kalmıyormuş ve Allah göstermesin bebek tutunamayabiliyormuş o yüzden vücudun tüm depoları doldurmasını sağlayın bebek için.. inşallah bi an önce kilolar gider ve meleklerinize kavuşursunuz!

Gelelim niye kilo vermek istiyoruma..
65 ile evlendim ve 1 senede 75 oldum sonra o kiloyla bi anda hamile kaldım doğum sonrası +5 kilo daha aldım (tatlı isteğim yüzünden) ve şimdi burdayım ve hala doğumdan sonraki kiloma bile inmiş değilim.
Eski kıyafetlerim dolabımda büyük bir çoğunluğu oluşturarak (çoğu sıfır,zayıflıycam diyip aldıklarım)beni bekliyorlar,zaten giyecek çok fazla alternatif bulamıyorum ve bu kiloyu hazmedemediğim için de almak istemiyorum hatta hala bazen hamilelik kıyafetlerimden bile giyorum.

Çok çabuk yorulduğumu ve tansiyonumun oynadığını hissediyorum( hipertansiyon var),sağlık için yani..

Kendimi beğenmiyor ve artık sevmiyorum eşimin de böyle düşündüğünü düşünüp gereksiz triplere giriyorum ondan uzaklaşıyorum sanırım..

Artık eskisi gibi makyaj yapıp,kuaföre gittiğimde bile aynadakinin ben değil bana uzak biri olduğunu görüp sinirleniyorum,bu kilolar psikolojimi feci bozdu!

Eşim benim de zayıf gerçi o da sayemde şişmeye başladı,10 numara gibi oluyoruz yan yana gelince yada bana öyle geliyor :)

Bu yaz ne yapcam ,ne giycem tantanasına düştüm yaz korkutuyor ( geçen sene lohusaydım ya bu sene?? )

Veee beni en çok ateşleyen yıllardır ( 13 sene flört+3yıl evlilik) kiloma tek kelime etmyen kocam geçen yanlışlıkla ağzından içinden geçenleri taşırdı.münakaşa halindeyken bana akrep nalan gibi bıdırdanıyosun dedi ( kendine göre akrep gibi sokuyorsun diyecekmiş yanlış söylemiş )Ben bu sözü duydum offf bi kötü oldum 2 gün konuşmadım çiçekler vs.. zor gönlümü aldı ama bu olay bana bi tokat gibi geldi ve çok sıkamasam da o gün bu gündür dikkat etmeye çabalıyorum..

Bu arada artık havalr düzeldi bugün ankara süperdi valla..attım kendimi dışarı 5-6 km yürüdüm ,umarım yarın da devamı gelir ama kaçamak malesef bugün de vardı ( dondurma )Ben ancak bu saatlerde girebiliyorum,şimdiden herkese günaydınnn...

günaydın kızlar malesef ben bugün evde değilim.bütün programım alüst oluyor.bugün anneme gidicem ve kızım için buğday yapıcaz.dişleri için yani.aslında burda diş hediği denir.öğle yemeği yemesem 1 tabak haşlanmış buğday yesem bişey olmaz galiba.o da tahıl ne yağı var ne tuzu.kızlar karnımda bi şişlik var sürekli.su içiyoruz ya ondan mı acaba.sizde de oluyomu

günaydın kızlar? alnağmenin açtığı konu hepimizin dikkatini çekti tabii, sağol alnağmecim.
hemen hemen aynı sebeplerden dolayı zayıflamak istiyoruz, azimliyiz ve başarıcaz. moraliniz bozulduğunda kendinize hatırlatın!
hepimize az kalorili güzel bir gün diliyorum.

canımcım sağol güzel dileklerin için ama fikir nidam dan çıktı bana sadece konuyu açmak kaldı. Bu arada herkese gunaydın.. öğlen için kendime birşeyler hazırlamaya yukarı :sm_cool:çıkacağım şimdilik bu kadar daha sonra geleceğim kızlar öpüldünüz..

sanirim ben cok sey kacirdimmmm..... okuyamadimda herseyii, en son 212 de kalmistim 3 gündür giremiyorumkii dogruduzgün..... evde cok is vardi ve rejime de dikkat edemedim... saatinde yiyemedim... ve ögün atlamalar oldu... neyse bugünden itibaren cumaya kadar SIKI rejim, tartida degiisklik olsun dimi :)
dün cok kacamak yaptim, daha dogrusu aksam sebze yemegi yaptim ama cok yedim malesef.... ama baya bi yürüdüm dünn... 8 saat ayakta kaldim yürüdüm carsiydi park dii derken bitmisim :)

sanirim herkes NEDEN zayiflamak istedigini yazmak zorunda????? okuyamadim zamanimda yok okumaya.. ben yinede yazayim neden istedigimi....

kizlar ablalar, ben kücüklügümden beri tombis büyüdüm....
12 yasimda yemek yapmayi ögrendigimden itibaren 14 yasima kadar tam 105 kiloya ciktim.. aman allahim diyeceksiniz, bencede...... seker hastaligina bile yakalaniyordum kesinn.. agzim cok kuruyordu annem korkmaya baslamistii... taaakiii TV de bi ünlü astrolog diyesine kadar... KOVA BURCU ICIN BUGÜN REJIM GÜNÜ, demis.. 5 sene gecmis yaa ne cabuk.. neyse.
okuldan eve geliyorum, annem hemen üstüme cullandi, kizim rejime basliyorsun :)
Astrolog dediki, bugün baslarsan bir ay boyunca rahatlikla vericekmissin diye...
Bir degil iki degil... 1 ay sonra 10 kilo verdim...... 2. ay 5 kilo verdim..... 3. ay 2 kilo verdim... 4. ay 3 kilo aldim :) 5. ay durakladim..... ramazandan sonra tekrar verdim 7 kilo.... öle öle derken saclarda döküldü saglioksiz rejim yaptik SPORSUZ.... 22 kilo verdim....... ve ben 83 gösteriyordum... 14 yasimda 83 gercekten sisman görünmüyordum... benim kemiklerimde anormallik var yaaa......
neyse.... sonra 15 yasimdan berii 81 ile 90 arasinda git gel yasiyoruz :)
80 den asagya inemedik.... saclarim toparlaniyoo dr gittim vitaminler yedim felan. astroloji Yilin basinda sey dedi. kovalar icin 5 ocak itibaren DIKKAT. istahlari fena halde acilicak dedi. ay vallahada olduuuu... ocaktan beri ye ye yeee. 5 kilo almisim... pat 90 gösterince aman allahim dedim noluyo :)
simdilik yaza kadar devam edersemmm 75 basaririm gibime geliyooo... 80 de yeter simdilik... ama 75 olsa daha iyi, ramazan gelicek yine ve ben yine alicam kilo DIKKAT AYLINN...
iste böyle...... ama huyum degismiyooo..... cok istahliyim..... ve bi huyum daha var.. aksam yemek mi yedik? 2 saat sonra tencerenin dibine yine gidiyom 1-2 kasik aliyom oturuyom
bu kötü iste.........
neyse....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…