80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aslında bende cok kırıldım sabahtan berı bırşeyler yazıyorum ama kımse nedense ben yokmuşum gıbı davranıyor cok üzüldüm herkes bırbırıne yorum yapıyor ama ben burda kendım okuyup kendım yazıyorum malesef

:1no2::1no2::1no2: kıyamam selmacım olurmu öyle şey şimdi herkes kilo verdi yaa onun sevinciyle farketmiyor olabiliriz kendi adıma kusura bakma canım yaa

ah ablamniye öyle diosunnn
böyle yapma

kilo vermeyi basarmissin iste negüzell
ben bile ucuyorum artik havaya, kac gram olursa olsun
eskiden 1 kg verdim diyede üzülürdüm, eskiden 3 kg verirdim haftada.
ah ah... sagliksiz yapmisim hep.......
busefer olmasi lazim yaa

bütün gün sadece 1 elma yedim acim acccc

hadii kızlarr herkes kendine iyi baksın yok olma düşüncesndeym. misafir olarak girerm bundan sonra belki hadii byyy

Canlarım neden böyle söylüyorsunuz,gerçekten de farkında olmadan bazen mesajlarımız arada kaynayabiliyor.Yapmayın böyle lütfen,bizler birbirimizi ne kadar iyi anlıyoruz neler hissettiğimizi itiraf edip birbirimizle çok rahat konuşabiliyoruz.Kendimizi bu paylaşımdan mahrum bırakmayalım,dalgınlığımıza,kendi sıkıntılarımıza denk gelmiş olabilir ama lütfen bu guruptan ayrılmayı,kırılmayı aklımıza getirmeyelim.Birbirimize,güç,destek verdikçe daha da bir azimle sarılıyoruz diyet ya da adına her ne demek istersek.Arada yapabiliyoruz malesef ama ben bu topicteki paylaşımımı diğer topiclerde yapamıyorum,burası bizim için çok özel bunu unutmayalım.

bende bişiyler yiyeyim kimsenin muhabbet edesi yok bugün herkesin işi var sanırım hadi iyi günler :dilcikar:

hayatım kendi adıma özür dilerim.lütfen kimse benim bu ara kusuruma bakmasın.gerçekten çok hassasım ve dalgın.yaptıgım işi dönüp dönüp kontrol etme ihtiyacı duyuyorum.

tünaydınnnnn kızlarrrr..

aaaaa bu hafta süpersiniz hele 7 li rakamları gören sanırım 4 kişi var yupiiii kim tutar bizi..zaten topiğin adı değişcek yakonda böyle giderse:))

ben bugün regl oldum o yüzden vücut su topladı sanırım sadece 300 gr gitmiş gözüküyor haftaiçi daha zayıftım aslında.. olsun gitsinde ne giderse gitsin..

Benim ünüversiteden evarkadaşım ve eşi sürpriz yapıp bize gelcekler bu haftasonu ben iptalim anlayacağınız fırsat bulursam gece falan liste yaparım..inşallah misafir var diye çok kaçırmam...(

Şimdi temizlik zamanı!...
arada bi bakarım size..

Selma 12 canım saĞol yaaaaaaaaaaa
su senın ıkı gunluk dıyet varya onu yapıyorum ama dayanamadım bugun sabah tartıldım aslında yarın tartılmam erekıyordu cunku bugunn 2. Gun dayanamadım napımmm :)

ve Şokkkkk 1 gunde eksı 1.200 evet yaa super bugunde yapıyom bakalım yarına kac kg vermıs olcam saĞollll

Son düzenleme:

1 günde bu kadar gitmez canım yaa başka bişiy vardır onda :sm_confused:

kızlarrr ne güzel bu hafta herkes süper ben hariç:gitme::gitme:kilo veren herkesi kutluyorum.....

yoğunum bu gün pek paylaşım yapamadım şuana kadar...

cuma günleri işlerimiz yoğun olur genelde ctesi çalışmadığımız için....

çokbilmiş selma canlarım noldu sakın gitmeyin biyere kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Saol adacım..:))

izlemcim süpersin yaaa valla daha 2 ay olmadan sağlıklı bi şekilde 9.600gr süperrrr..

kızlar ben 12.30 ve 13.30 arası yemekte oluyorum ondan yoktum yerimde..çokbilmiş sakın biryere gideyim deme selmacım sen de..lütfennnnnnnn..izlemcim beni gayte de muhabbet edesim var..bu pazar ağır misafirlerim gelecek ve çok fazla cısss şey yapıcam kendimi iyice motive etmem gerek valla..kaçak yapmamalıyımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…