kızlar aslında bende cok kırıldım sabahtan berı bırşeyler yazıyorum ama kımse nedense ben yokmuşum gıbı davranıyor cok üzüldüm herkes bırbırıne yorum yapıyor ama ben burda kendım okuyup kendım yazıyorum malesef
hadii kızlarr herkes kendine iyi baksın yok olma düşüncesndeym. misafir olarak girerm bundan sonra belki hadii byyy
kızlar aslında bende cok kırıldım sabahtan berı bırşeyler yazıyorum ama kımse nedense ben yokmuşum gıbı davranıyor cok üzüldüm herkes bırbırıne yorum yapıyor ama ben burda kendım okuyup kendım yazıyorum malesef
bende bişiyler yiyeyim kimsenin muhabbet edesi yok bugün herkesin işi var sanırım hadi iyi günler :dilcikar:
maşallah yaa sen başlayalı 2 ay oldu değilmi izlemcim yanlışmı hatırlıyorum.:uhm:
Selma 12 canım saĞol yaaaaaaaaaaa
su senın ıkı gunluk dıyet varya onu yapıyorum ama dayanamadım bugun sabah tartıldım aslında yarın tartılmam erekıyordu cunku bugunn 2. Gun dayanamadım napımmm :)
ve Şokkkkk 1 gunde eksİ 1.700 evet yaa super bugunde yapıyom bakalım yarına kac kg vermıs olcam saĞollll
1 günde bu kadar gitmez canım yaa başka bişiy vardır onda :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?