80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo veren herkesi canı gönülden kutluyorum.bugün çok işlerim var.yarın misafirim gelecek.pc açık olur gidp gelip bakarm.herkes güzel kilolar vermş.darısı haftaya cumann başına....
izlem cim rakibem kutlarm azmini çok güzel vermşsin bu hafta ama güzel sporda yaptın sen.bide lapa diyeti.neyse ki 79 lu rakamları gördük yahaftayada 78 görürz iyişallholumunekankayizsmile

ÖZELMMMMMMMMM SÜPER VALLA 700 GR VE DıGER ARKADALAR SÜPER TEBıKı
BEN DE GÖRSEM 7 Lı RAKAMLARI SÜPER OLCEKKK

BENDE YEMEK YıYORUM SıMCı TAVUK SALATA VE ÇORBA

BUGÜN KAÇAMAK YAPTIMM NUTELLA YEıDM ACCIK:kedi:

ewet canımcım 19şubatta 2 ay olucak şu ana kadar 9.600gitti :kedi:

1.700 YAZMISIM PARDON YA 1.200 DIYECEKTIM 81.5 TIM DUN BUGUN 80.2sempatiksalakcinni

canım benim sakın kendine haksızlık etme..şu anda birçok şeyin farkına varman da birşeydir diye düşünüyorum...hala o kayıtsız halin devam etse daha mı iyiydi..ben de ne zamandır makyaj yapmıyordum,sabahtan kıyafet hazırlamayıp sabah ne buldumsa onu giyiyordum..özensiz...isteksiz..sonra dedim ki neden kendine bunu yapıyorsun tamam fazla kion var..şu anda istediğin herşeyi giyemiyorsun..üzerine olmayan bir dolu kıyafetin var dolabında ve yenilerini de almak istemiyorsun ok anlıyorum..ama hakettiğin bu mu?sen uzun bir yola başkoymadın mı?bir maraton değil mi sürdürdüğün?morale ihtiyacın yok mu?evettt eee o zaman elindeki malezeme ne bu..onu iyi değerlendir..sabahları kalk saçını başını düzelt makyajını yap..moralini hiç bozma ve kendini hep güzel hisset..ben aynı ben değil miyim?evet aynıyım ama birkaç gündür bunu ypıyorum çok dikka ediyorum kendime çevremdeki birçok iş arkadaşım hayırdır Nihal yüzünde bir ışıldama sende bir güzellik var demeye başladılar..ee ben de gazı aldım ya tutmayın leyn beni modundayım...Bu bir kısır döngü canım..kendini çirkin değersiz hissettikçe daha çok yer daha çok kabuğuna çekilirsin bu böyle devam eder durur..silkelen kendine gel Denizcim..Sadece zaman ihtiyacımız var..Bu süreci kendimizi ne kadar az hırpalayarak atlatırsak sonuçta o kadar iyi hisseden,kendine güvenli kadınlar olacağız canım..Güven bana..kaydirigubbakcemile3

selam kızlar pes ettim geçmişi okumayı bitiremeyeceğim
öncelikle kilo veren herkesi kutluyorum süppersiniz kızlar
ve hemen kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 82,9
bu hafat 82,6
giden 300
adacım al benden de o kadar benimkide tek tek yumurtluyo anacım nolcak benim bu halim sempatiksalakcinni

izlemcim toplamdaki başarın için ayrıca tebrik ederim alıntı yapıp yazmamışım denizeyazdıklarıma yoğunlaştığımdan:)
kumru sen de çok iyi gidiyorsun..tebrik ederim canım..unuttuklarım varsa da herkesi tebrik ediyorum...Biz süperiz..böyle devam edersek bizi kimse tutamaz..bu yaz çıtır hatun sayısını artırcaz bakın görün ...

nihalcim öncelikle dostlugun için çok teşekkür ederim canım.söylediklerinde gerçektende çok haklısın.biraz kendime gelmeye başladım.geçmiş yazdıklarıma baktıgımda kasım ayındaki bildirimi gördüm 83 lü rakamlar sonra döndüm kendime nerden nere ye geldin aslında deniz dedim.sadece bi bukadar daha yolun var sonra hepsi geçecek tüm o eski günlerdeki kalp kırıklıkların iyileşecek dedim.şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür iyiki varsınız kk iyiki varsın nihalcim Şeniz

arkandayım eski rakibem seni geçicem bak gör...nefesim ensende..kaydirigubbakcemile3

canım benim sen de iyi ki varsın..herbiriniz teker teker çok değerli benim için..bakın şöyle yapalım bence geçmişi unutalım..boşverin olan oldu..hepimiz bişileri değiştirmemizin gereğini anladık ki burdayız..bu da takdire değer bir başlangıç noktası sonuçta..kendimize haksızlık etmeden yolumuza devam edelim..şimdiye dek kendimize düşman olduk da noldu sonuçları gördük bundan sonra barışmak,el sıkışmak ve kendini sevmek zamanı..sonra da zaferi kutlayarak kendimizi ödüllendirme zamanlarımız gelecek ki dört gözle o günleri bekliyorum..

canım benim ne güzel yazmışsın hepsine katılıyorum kilolu olmak ortalıkta saç baş dağınık eski giysilerle hatta çoğu zaman eşofmanlarla bir paçavra gibi dolaşmayı gerektirmiyor.... ben kapalıyım ama her sabah hiç yapamasam bir göz kalemi bir ruj mutlaka sürerim değişik olsun diye türbanımı farklı şekiller bağlarım.... kıyafetlerimi renklerni uyumlu giymeye dikkat ederim..bunlarla moral buluyorum....çok şükür giden 9 kg dan sonra kıyafetlerdeki bollaşmayı görünce daha bir gaza geldim....görenlerin yorumlarıda var tabiki..bir zamanlar yanıma yakışmıyorsunki seni nereye götüreyim diyen biri vardı...( oğlumun babası ) eski eşim bile diyemiyorum kalbim o kadar kırık ...((((( bu laf en basiti varın gerisini siz düşünün....ama neden bu hakkı ona ben verdim... siz siz olun kimseye sizi rencide edecek aşağılayacak hakkı vermeyin....

Son düzenleme:

en güzelini yapıyorsun semacım..kendimize biz saygı göstermeyince başkaları da göstermiyor kesinlikle..

denizim,nihalim,yagmurgozlum ve diğer arkadaşlarım hepimiz aynı durumdayız aslında daha önce de yazdığım gibi.Nihal'e ben de katılıyorum geriye dönüp bakmayalım bundan sonra artık bizlerin bir amacı var ve bu amacı kendimize layık görelim ki bizden uzaklaşmasın.Öncelikle sağlıklı sonrasında da güzel bir bedene sahip olmak değil mi bu,işte bu amaca uygun şekillendireceğiz yaşamımızda ki herşeyi sonra arkası çorap söküğü gibi gelir değil mi ama.
Bakın izlem'e,sevdemer'e ve melocum'a aslında ne güzel örneklerimiz var.Hadi kızlar amacımızı kaybetmeyelim.

Dünyanın en ünlü Fitness ve Beslenme Uzmanı Harley Pasternak`tan sağlıklı ve mutlu yaşamın reçetesi: Kendinizle barışık olun. Meyve ve sebze ile dost kalın. 3 gün yürüyün

Julia Roberts, Jessica Simpson, Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimleri formda tutan ve onların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlayan Fitness ve Beslenme Uzmanı Harley Pasternak, herkesin yapabileceği küçük önerilerde bulundu. Pasternak`a göre, öncelikle kendinizle barışık olmanız çok önemli. Hergün taze meyve ve sebze tüketimine özen gösterin. Sebze-meyveler, vücudun daima aktif kalmasını sağlayacak. Pasternak, `Yürüyüş yapanların, ömrüne 10 yıl daha ilave ettiğini unutmayın. Haftanın bir günü otomobilinizi almayın. Günde 5 öğün yiyin. Bol bol balık tüketin. Akdeniz mutfağı sağlık için mükemmel` diyor.

ıŞTE PASTERNAK`TAN EGZERSıZ ÖNERıLERı:

Gövdenizi dik tutarak, nefes alın ve sol bacağınızla ileri hamle yapın. Sol diziniz 90 derecelik bir açıyla kırık olsun. Nefes verin, sol ayağınızı geri çekip başlangıç pozisyonuna geri dönün. Aynı hareketi sağ bacakla tekrar edin.

Ayaklarınızı kalça genişliğinde açıp, ellerinize birer 1.5-2 kilogramlık dambıl alın. Sırtınızı dik tutarak öne doğru eğilin ve kollarınızı yere doğru serbestçe bırakın. Bunu yaparken, avuç içleriniz yere baksın. Bu hareketi 10 kez yapın.

Omurganızı esnetin. Bir köşeye yüzünüzü vererek, biraz uzakta durun. Kollarınızı ileri doğru esneterek, karşınızdaki duvara ellerinizi yerleştirin. Göğsünüzü ileri doğru itin ve 10 saniye boyunca pozisyonu koruyarak esnetin.

Alıntıdır

slm kızlar geçmişin hepsini okuyamadım sadece göz attım biraz 2 günden beri çok yoğun işyerim masama gelen giden çok oluyor açamıyorum topiği buğün sabah kahvaltı edemedim saat 11 gibi 2 dilim etimek yedim öglende dışarı çıkmak zorunda kaldım ama dikkat ettim sadece zeytinyağlı tabağı aldım açık büfeden herşeyden 1-2 kaşık tabakta işe yarar sadece 4 tane sarma vardı moralimde çok iyi kilo vermişim herkez vermiş kilo tebrikler valla bu azim süper
başlangıç : 81 kilo (pazartesi sabahı tartılmıştım ama)
bu sabah : 79,3 kilo
giren : 1,7 kilo
bu hafta 2 kilo olur nasipse öpüyorum hepinizi canlarım

canım azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor maşallah aman nazar degmesin

amin canım benim çok teşekkür ederimmmmm :kedi:

canım benim yaa bu kırık kaplerimizi burada hep beraber tamir edicez yılmak yok yola devammm olumunekankayizsmile

adacımm güzel övgün için çoookkk teşekkür eerim canım :kedi: kız ben 79 kiloyum ne övgüsü hedefime daha 15kiloooommmmm var :1no2:

ama yılmahhh yoohhhhh lmaz: haftaya hamile kaldığım 77kiloya ulaşmak istiyorum ama nasıl :sm_confused:

narincimm aşkolsun sana yaa sen böyle kendine bakmassan ezik bir şekilde davranırsan burda ezikten kasıt kendine güvensiz demek :1rolleyes: şöyle bir silkeleniyorsun kendine geliyorsun ve anneni eşini herkesi şaşırtıyorsun tamam mı gülümm herkesde senin ne kadar kararlı doğru bişiy yaptığını anlıyorlarki bunu da sana olan davranışlarına yansıtıyorlar gerisi gelir zaten hadi bakem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…