ewet canımcım 19şubatta 2 ay olucak şu ana kadar 9.600gitti :kedi:
1.700 YAZMISIM PARDON YA 1.200 DIYECEKTIM 81.5 TIM DUN BUGUN 80.2sempatiksalakcinni
ben çok mutsuzum bugün.kendimden çirkin ,şişman ,bakımsız ,perişan bi kadın olarak nefret ediyorum.eşim iki dirhem bi çekirdek ortalarda geziyor.sinirimden patlıayıp ona çatıyorum adamcagız şaşkın ne oluyor diye anlamaya çalışıyor.sanki benim kilolarımdan o sorumlu.kendimi onun yanında ablası gibi hissediyorum.bi insan bukadarda kendine karşı kayıtsız kalır mı yaa.tüm hayatım eşim çocugum evim işim hatta arkadaşlarım olmuş.ben kendimi hiç düşünmemişim.bunca yıl yazık etmişim resmen kendime.sürekli aynı kıyafetleri giyiroum içimden hiçbirşey giymek gelmiyor almak gelmiyor .sen ne kadar kültürlü olursan ol nekadar eğitimli.ne kadar sosyal bi insan olursan örnek bi vatandaş olmanında önemi yok.şişmansan tamamdır etiketin belli.ben 85-86 kiloyken bile takmazdım kim nederse desin ben buyum derdim ne oluyor bana böyle anlamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım benim sakın kendine haksızlık etme..şu anda birçok şeyin farkına varman da birşeydir diye düşünüyorum...hala o kayıtsız halin devam etse daha mı iyiydi..ben de ne zamandır makyaj yapmıyordum,sabahtan kıyafet hazırlamayıp sabah ne buldumsa onu giyiyordum..özensiz...isteksiz..sonra dedim ki neden kendine bunu yapıyorsun tamam fazla kion var..şu anda istediğin herşeyi giyemiyorsun..üzerine olmayan bir dolu kıyafetin var dolabında ve yenilerini de almak istemiyorsun ok anlıyorum..ama hakettiğin bu mu?sen uzun bir yola başkoymadın mı?bir maraton değil mi sürdürdüğün?morale ihtiyacın yok mu?evettt eee o zaman elindeki malezeme ne bu..onu iyi değerlendir..sabahları kalk saçını başını düzelt makyajını yap..moralini hiç bozma ve kendini hep güzel hisset..ben aynı ben değil miyim?evet aynıyım ama birkaç gündür bunu ypıyorum çok dikka ediyorum kendime çevremdeki birçok iş arkadaşım hayırdır Nihal yüzünde bir ışıldama sende bir güzellik var demeye başladılar..ee ben de gazı aldım ya tutmayın leyn beni modundayım...Bu bir kısır döngü canım..kendini çirkin değersiz hissettikçe daha çok yer daha çok kabuğuna çekilirsin bu böyle devam eder durur..silkelen kendine gel Denizcim..Sadece zaman ihtiyacımız var..Bu süreci kendimizi ne kadar az hırpalayarak atlatırsak sonuçta o kadar iyi hisseden,kendine güvenli kadınlar olacağız canım..Güven bana..kaydirigubbakcemile3
ewet canımcım 19şubatta 2 ay olucak şu ana kadar 9.600gitti :kedi:
selam kızlar pes ettim geçmişi okumayı bitiremeyeceğim
öncelikle kilo veren herkesi kutluyorum süppersiniz kızlar
ve hemen kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 82,9
bu hafat 82,6
giden 300
adacım al benden de o kadar benimkide tek tek yumurtluyo anacım nolcak benim bu halim sempatiksalakcinni
nihalcim öncelikle dostlugun için çok teşekkür ederim canım.söylediklerinde gerçektende çok haklısın.biraz kendime gelmeye başladım.geçmiş yazdıklarıma baktıgımda kasım ayındaki bildirimi gördüm 83 lü rakamlar sonra döndüm kendime nerden nere ye geldin aslında deniz dedim.sadece bi bukadar daha yolun var sonra hepsi geçecek tüm o eski günlerdeki kalp kırıklıkların iyileşecek dedim.şimdi çok daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür iyiki varsınız kk iyiki varsın nihalcim Şeniz
canım benim sakın kendine haksızlık etme..şu anda birçok şeyin farkına varman da birşeydir diye düşünüyorum...hala o kayıtsız halin devam etse daha mı iyiydi..ben de ne zamandır makyaj yapmıyordum,sabahtan kıyafet hazırlamayıp sabah ne buldumsa onu giyiyordum..özensiz...isteksiz..sonra dedim ki neden kendine bunu yapıyorsun tamam fazla kion var..şu anda istediğin herşeyi giyemiyorsun..üzerine olmayan bir dolu kıyafetin var dolabında ve yenilerini de almak istemiyorsun ok anlıyorum..ama hakettiğin bu mu?sen uzun bir yola başkoymadın mı?bir maraton değil mi sürdürdüğün?morale ihtiyacın yok mu?evettt eee o zaman elindeki malezeme ne bu..onu iyi değerlendir..sabahları kalk saçını başını düzelt makyajını yap..moralini hiç bozma ve kendini hep güzel hisset..ben aynı ben değil miyim?evet aynıyım ama birkaç gündür bunu ypıyorum çok dikka ediyorum kendime çevremdeki birçok iş arkadaşım hayırdır Nihal yüzünde bir ışıldama sende bir güzellik var demeye başladılar..ee ben de gazı aldım ya tutmayın leyn beni modundayım...Bu bir kısır döngü canım..kendini çirkin değersiz hissettikçe daha çok yer daha çok kabuğuna çekilirsin bu böyle devam eder durur..silkelen kendine gel Denizcim..Sadece zaman ihtiyacımız var..Bu süreci kendimizi ne kadar az hırpalayarak atlatırsak sonuçta o kadar iyi hisseden,kendine güvenli kadınlar olacağız canım..Güven bana..kaydirigubbakcemile3
canım benim ne güzel yazmışsın hepsine katılıyorum kilolu olmak ortalıkta saç baş dağınık eski giysilerle hatta çoğu zaman eşofmanlarla bir paçavra gibi dolaşmayı gerektirmiyor ben kapalıyım ama her sabah hiç yapamasam bir göz kalemi bir ruj mutlaka sürerim değişik olsun diye türbanımı farklı şekiller bağlarım kıyafetlerimi renklerni uyumlu giymeye dikkat ederim
offffffff eskileri hatırlayınca dellendim yinedelikafaduldenÇok üzgünüm çoook
geçmiş yoook canım benim..önümüze bakıcazzz sakın üzülmek yok dellenmek yok..zemuszemus
offffffff eskileri hatırlayınca dellendim yinedelikafaduldenÇok üzgünüm çoook
canım azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor maşallah aman nazar degmesin
canım benim ne güzel yazmışsın hepsine katılıyorum kilolu olmak ortalıkta saç baş dağınık eski giysilerle hatta çoğu zaman eşofmanlarla bir paçavra gibi dolaşmayı gerektirmiyor.... ben kapalıyım ama her sabah hiç yapamasam bir göz kalemi hakkı vermeyin....
denizim,nihalim,yagmurgozlum ve diğer arkadaşlarım hepimiz aynı durumdayız aslında daha önce de yazdığım gibi.Nihal'e ben de katılıyorum geriye dönüp bakmayalım bundan sonra artık bizlerin bir amacı var ve bu amacı kendimize layık görelim ki bizden uzaklaşmasın.Öncelikle sağlıklı sonrasında da güzel bir bedene sahip olmak değil mi bu,işte bu amaca uygun şekillendireceğiz yaşamımızda ki herşeyi sonra arkası çorap söküğü gibi gelir değil mi ama.
Bakın izlem'e,sevdemer'e ve melocum'a aslında ne güzel örneklerimiz var.Hadi kızlar amacımızı kaybetmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?