80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım süper vermişsinn opuyorumnanaktan

kırılma şekerim ben hep öyleyim kendim çalıp kendim oynuyorum sende alışırsın benim yazdıklarımıda kimse önemseyipte bişey yazmıyor ben alıştım

canım ya okuyunca yazını üzüldüm valla çoğumuz yaşıyoruz böyle şeyler ama çocuklarımız var atlatıp ayakta durmak için moralini hep iyi tut en azından oğlun için çok öpüyorum seni

çok teşekkür canım benim ayakta kalma sebebim oğlum oldu...

o olmasa ne halde olurdum hiç düşünmek bile istemiyorum....((((((

çok şükür kötü günler geride kaldı ana oğul beraber atlattık 8 yıl oldu...ancak kendime geldim diyebilirim...

canım benim yaa bu kırık kaplerimizi burada hep beraber tamir edicez yılmak yok yola devammm olumunekankayizsmile

sağol şekerolumunekankayizsmileyerimseniben

kızlar ya size misafir gelince kaç çeşit yapıyorsunuz?ilk defa ağır misafirim geliyor çaya ..Bizim yazlıktan komşu teyzelerim aile dostlarımız kızları da arkadaşlarım onlar geliyor..
ben ;
ıspanaklı börek
tırtıl kurabiye
tiramisu
mercimekli köfte
z.yağlı sarma düşündüm..

kırılma şekerim ben hep öyleyim kendim çalıp kendim oynuyorum sende alışırsın benim yazdıklarımıda kimse önemseyipte bişey yazmıyor ben alıştım

haydaaaaaaaa buyur burdan yak kıss noluyor size alıngan gününüzdemisiniz....

burda hepimiz bir aile olduk..... ben kızkardeşimle bile bu kadar paylaşım yapmıyorum

kendinize gelin hee klava:klava:klava:dellendirmeyin beniiii-tatlicadiarzu-

bugünki menümü yazıp kaçıyorum..

herkese iyi haftasonları iyi tatiller...

sabah tiroid ilacı su

yolda0,5 lt su ( içim yanmış ):..)))))
4 kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek+1 dilim peynir+5 yeşilzeytin+şekersiz çay
ara
yeşilçay
öğle
1 kase çorba
1 kase kereviz salatası ( yoğurtlu )
1 dilim ekmek
ara
1 elma+yeşilçay
akşam
bezelye yemeği var evde yanına ne yaparım bilmiyorum eve gidince belli olcek:)))))

evet kızlar ya alınganlığaaa son..semayı kızdırmayın bakemkaydirigubbakcemile2

menün süper tatlım...aynen devaö..bezelyenin yanına pilav gider ama yemeeeeeeklava:

ben menümü yazmış mıydım bugün ya neyse yazim aklım agelmişken ben de kçaar birazdan:
sabah:2 kayısı +3 ceviz
çavdar ekmekli dandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form +lipton form limonlu
öğle:karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
ezogelin çorba
25 gr ekmek
ara:1 elma
ara:1 portakal
akşam da z.yağlı kreviz yicem
arayı da muz ve sütle yaparım..

nihalcim misafirlerin için menün gayat güzel ama dayanamayıp sakın yeme tamammı tatlım.cokacimcoook

bugün kü yediklerimide yazıyım
SABAH:1 haşlanmış yumurta,peynir,zeytin 1 dilim ekmek((genellikle kahvaltım değişmez))
ÖĞLE:1 kase çorba,salata,1 dilim ekmek
AKŞAM:barbunya yemeği,az pilav
ARALARDA:1 TÜRK KAHVESı,1 ELMA,1 MUZ,1 HAVUÇ
su bol içmeye çalıştım ama yine spor yapamadı kızlar.nedense spor yapmayı sevmiyorum.ama gün içerisinde ev temizliğinden bebeğe bakmaktan hayli koşuşturuyorm..

selam arkadaşlar

adaer canım okulun bu haftası çok yoğun geçiyor ve şehir dışından ailem geldi birde yarın kına pazar günüde teyze kızının düğünü var o yüzden biraz yoğunluk var girmeye fırsatım olmuyor
gelinlik modellerini baktım belde çok fazla kumaş hareketi olanı yani 1. örnek gibi seçme bence birde düğünden 1 ay önce yeterli şimdiden gelinlikmi dikilir en kötü ihtimal 2 ayda 6 kilo versen daha farklı durumlar olur yani daha ince ne bileyim

handerya ben kilomu bildireyim 79.500 aynen yani

yağmurgözlü merak etme canım yalnız değilsin bak bende aynıyım misafir gelince kaçamaklarım oldu ve hiç yürüyemedimde yani

elimpia bir hamur işi daha ekle canım bence nede olsa ağır misafir diyorsun börek tek kalmasın canım ilk önce aklıma patates salatası gelmişti ama :)) karnım acıktı galiba

haftasonu giremiycem iyi haftasonları arkadaşlar

adaer bakalım bizim kızın gelinliği nasıl olmuş onunda kilo problemi var sana bilgi veririm canım

şiiişşştttt lmaz: :mymeka:

darkolive çok iyi vermişsin kilolarını 2 ay gibi bir sürede şaşırdımmm tebrikler

teşekkürler canım bayaa verdim ama bana hep aynıyım gibi geliyor psikolojik heralde :1no2:

haftasonu giremiycem iyi haftasonları arkadaşlar

adaer bakalım bizim kızın gelinliği nasıl olmuş onunda kilo problemi var sana bilgi veririm canım

iyi eğlenceler şekerimm bol bol dök kurtlarını hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…