slm kızlar geçmişin hepsini okuyamadım sadece göz attım biraz 2 günden beri çok yoğun işyerim masama gelen giden çok oluyor açamıyorum topiği buğün sabah kahvaltı edemedim saat 11 gibi 2 dilim etimek yedim öglende dışarı çıkmak zorunda kaldım ama dikkat ettim sadece zeytinyağlı tabağı aldım açık büfeden herşeyden 1-2 kaşık tabakta işe yarar sadece 4 tane sarma vardı moralimde çok iyi kilo vermişim herkez vermiş kilo tebrikler valla bu azim süper
başlangıç : 81 kilo (pazartesi sabahı tartılmıştım ama)
bu sabah : 79,3 kilo
giren : 1,7 kilo
bu hafta 2 kilo olur nasipse öpüyorum hepinizi canlarım
kızlar aslında bende cok kırıldım sabahtan berı bırşeyler yazıyorum ama kımse nedense ben yokmuşum gıbı davranıyor cok üzüldüm herkes bırbırıne yorum yapıyor ama ben burda kendım okuyup kendım yazıyorum malesef
canım ya okuyunca yazını üzüldüm valla çoğumuz yaşıyoruz böyle şeyler ama çocuklarımız var atlatıp ayakta durmak için moralini hep iyi tut en azından oğlun için çok öpüyorum seni
kırılma şekerim ben hep öyleyim kendim çalıp kendim oynuyorum sende alışırsın benim yazdıklarımıda kimse önemseyipte bişey yazmıyor ben alıştım
haydaaaaaaaa buyur burdan yak kıss noluyor size alıngan gününüzdemisiniz....
burda hepimiz bir aile olduk..... ben kızkardeşimle bile bu kadar paylaşım yapmıyorum
kendinize gelin heeklava: klava: klava:dellendirmeyin beniiii-tatlicadiarzu-
menün süper tatlım...aynen devaö..bezelyenin yanına pilav gider ama yemeeeeeebugünki menümü yazıp kaçıyorum..
herkese iyi haftasonları iyi tatiller...
sabah tiroid ilacı su
yolda0,5 lt su ( içim yanmış ):..)))))
4 kuru kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek+1 dilim peynir+5 yeşilzeytin+şekersiz çay
ara
yeşilçay
öğle
1 kase çorba
1 kase kereviz salatası ( yoğurtlu )
1 dilim ekmek
ara
1 elma+yeşilçay
akşam
bezelye yemeği var evde yanına ne yaparım bilmiyorum eve gidince belli olcek:)))))
kızlar ya size misafir gelince kaç çeşit yapıyorsunuz?ilk defa ağır misafirim geliyor çaya ..Bizim yazlıktan komşu teyzelerim aile dostlarımız kızları da arkadaşlarım onlar geliyor..
ben ;
ıspanaklı börek
tırtıl kurabiye
tiramisu
mercimekli köfte
z.yağlı sarma düşündüm..
kırılma şekerim ben hep öyleyim kendim çalıp kendim oynuyorum sende alışırsın benim yazdıklarımıda kimse önemseyipte bişey yazmıyor ben alıştım
haydaaaaaaaa buyur burdan yak kıss noluyor size alıngan gününüzdemisiniz....
burda hepimiz bir aile olduk..... ben kızkardeşimle bile bu kadar paylaşım yapmıyorum
kendinize gelin heeklava: klava: klava:dellendirmeyin beniiii-tatlicadiarzu-
darkolive çok iyi vermişsin kilolarını 2 ay gibi bir sürede şaşırdımmm tebrikler
haftasonu giremiycem iyi haftasonları arkadaşlar
adaer bakalım bizim kızın gelinliği nasıl olmuş onunda kilo problemi var sana bilgi veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?